Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
JA SE STRINJAM. PA ŠE KAKO BOLEZEN NAJ ZASTONJ DAM PRNESE, DA BO SAJ KEJ OD TEGA
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:34:25
|
|
|
|
Blejka26
|
trnuljčica,sam eno vprašanje imam zate.Ali si bila kdaj prevarana'oz.Ali te je tvoj partner,ki ga ljubiš...kdaj prevaral?
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede tega sem imela danes z eno pogovor in res ste tečne s temi problemi.Tak kaos, kot bi bile edine na svetu. Če ne gre, pač ne gre.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:35:46
|
|
|
|
total
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Pa naj se pofukajo,če jim paše.Dokler je doma mir dokler ne zanemarja družine in ne hodi cele noči okrog.Če pa se enkrat pač nekje pofuka še ni konec sveta.Saj mu ga nobena ne poje ostane še vedno za doma.Drugo je,če ga nikoli ni zanemarja družino in take stvari.Da pa enkrat-dvakrat skoči čez plot pa naj.Ali pa,će to redno počne potem naj res gre.Za enkrat pa tako kolobacijo delat.???????????? Kakšno čudno razmišljanje
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne da bi vedela zaenkrat.Ampak se mi zdi,če skoči čez plot še ne pomeni,da te nima rad.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:38:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Ne da bi vedela zaenkrat.Ampak se mi zdi,če skoči čez plot še ne pomeni,da te nima rad. ampak? kaj pa pol?
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Se lahko vsakomur zgodi tudi meni tudi vam tudi njim.Ne dam roke v ogenj ne zanj ne zase.Se nikoli neve.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:42:04
|
|
|
|
Blejka26
|
No ko boš enkrat na lastni koži občutila.kako je biti prevaran od ljubljene osebe potem bomo videli kakšno bo tvoje razmišljanje o tej temi.Nočem narediti nobenega spora,vsak človek ima svoje mnenje.Jaz če imam partnerja,ki ga ljubim..in imava skupaj družino,si ga ne mislim deliti z drugo žensko še manj pa da ga namaka drugje!!!
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:43:14
|
|
|
|
ElaM
|
Trnuljčica, tole si ga pa mal pihnla. Če bi vsi tako razmišljali, da je to ok, bi bili vsi samski in se onegavili malo tu, malo tam. Zame z varanjem tudi ne bi bil konec sveta, bil bi pa blizu konec veze. Meni je to izdaja prve vrste. Ma, sem pametna, upam, da ne bom kdaj zarečen kruh jedla, ampak v tem trenutku tko razmišljam.
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:43:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jst si tud tko ljubezen, spoštovanje in partnerstvo predstavljam ja O moj bog
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Domennatalija pet let sem bila poročena z moškim ki me je varal vsak teden če ne vsak dan.Celo pred mojimi očmi se je lizal z eno.In veš kaj sem naredila?Vrnila mu vpričo njega.Nikoli več kolkor vem tega ni naredil.Nisva pa šla narazen zaradi tega.Potem bi mogla iti že po enem letu.Tukaj so bili čisto drugi vzroki.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:49:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Domennatalija pet let sem bila poročena z moškim ki me je varal vsak teden če ne vsak dan.Celo pred mojimi očmi se je lizal z eno.In veš kaj sem naredila?Vrnila mu vpričo njega.Nikoli več kolkor vem tega ni naredil.Nisva pa šla narazen zaradi tega.Potem bi mogla iti že po enem letu.Tukaj so bili čisto drugi vzroki. Zelo odraslo
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:49:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa res ne vem več,kaj je s tem svetom? Upam Trnuljčica,da se hecaš,ker če misliš resno,potem ne vem kaj je s tabo?
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Karin kaj zavijaš z očmi? Kaj misliš,da bi zbežala nekam na drevo in se zjokala ?Ali k mamici se potožit?Ne. Vrni tam kjer veš,da boli.Po mojem.In ti povem,da je uspelo. To zakaj sva se kasneje ločila ni imelo veze z varanjem.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:54:24
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Domennatalija pet let sem bila poročena z moškim ki me je varal vsak teden če ne vsak dan.Celo pred mojimi očmi se je lizal z eno.In veš kaj sem naredila?Vrnila mu vpričo njega.Nikoli več kolkor vem tega ni naredil.Nisva pa šla narazen zaradi tega.Potem bi mogla iti že po enem letu.Tukaj so bili čisto drugi vzroki. S tem se ne bi ravno hvalila, če bi bila na tvojem mestu. No, ja če ti paše.
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Dalija upam,da mi ne škodijo injekcije že peti dan Saj jaz sem mojemu tak povedala,ko sva se kaj pogovarjala o tem.Dokler ne vidim ne verjamem.Ko pa vidim vračam duplo.Tako???????????''
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:55:58
|
|
|
|
Blejka26
|
Lepo da si mu vrnila in da je sedaj vse ok.Sej ne pravim da bi jaz svojega pustila,če bi ga kje zasačila z drugo...kajti mislim da bi bila ljubezen še kako prisotna...niti ne razmišljam kaj bi mu storila,ker itak ko to doživiš reagiraš čisto drugače.Mogoče bi mu isto vrnila kot ti.Čestitam za pogum
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:56:02
|
|
|
|
marsovcek
|
Smo pač različni, jaz bi svojmu najbrž težko odpustila. vprašanje pa je, če je zaradi enega skoka vredno vse pustit, mogoče ga pa druga še kaj nauči.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Irmi saj se ne hvalim nič.Ampak,če on mene prevara jaz njega.In sva si bot.Ali kaj naj se potem jočem cele dneve ga ignoriram in se derem?Komu na čast.?
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 20:58:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej punca če se je pred tabo žvalu z drugo verjem da ga ni vdarlo po srcu tvoje"vračanje milo za drago" kvečjemu po egu. In ti si se dobro počutila pol, k si izmenjala slino z enim neznancem, da bi pokazala možu da tud tebe še kdo hoče če že njemu nisi tako zanimiva da nebi rabil drugih naskakvat pred tabo? In ponavljam, to ni ljubezen. Kvečjemu dokazovanje en drugmu kako sta še "poželjiva" in zato tud moje zavijanje z očmi. V taki vezi ni ne ljubezni, ne spoštovanja, ničesar za kar bi se bilo vredno "borit" in vztrajat. Samo moje skromno mnenje.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 21:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Karin saj sem vstrajala pet let ampak mamin sinček je mamin sinček.Še dandanes jo drži za krilo pa je od tega že deset let.In to sam.Se mi kar smili.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 21:03:23
|
|
|
|
Anonimen
|
no bistvo je da si se ločila, verjetno v ezi ni bilo vse ok, da je sploh prišlo do varanja, pa tudi do ločitve a ne?
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 21:09:51
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Domennatalija pet let sem bila poročena z moškim ki me je varal vsak teden če ne vsak dan.Celo pred mojimi očmi se je lizal z eno.In veš kaj sem naredila?Vrnila mu vpričo njega.Nikoli več kolkor vem tega ni naredil.Nisva pa šla narazen zaradi tega.Potem bi mogla iti že po enem letu.Tukaj so bili čisto drugi vzroki. Se sprašujem kako se v takšnem zakonu vzgajajo otroci?
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 21:11:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Nevem Lara ampak takrat sem bila še zelo mlada in on tudi,ko sva se poročila.Mogoče je bila samo tista zaljubljenost kajti po eni strani mi ni žal,da sem bila poročena z njim.Sem se marsikaj naučila,da se zdaj vem postavit zase,da me nišče ne komandira,da ne hodijo po meni.Vsaka stvar je za nekaj dobra pravijo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?