|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mater ste čudne z tem varanjem
27.3.2007 20:30:36   
Anonimen
Pa naj se pofukajo,če jim paše.Dokler je doma mir dokler ne zanemarja družine in ne hodi cele noči okrog.Če pa se enkrat pač nekje pofuka še ni konec sveta.Saj mu ga nobena ne poje ostane še vedno za doma.Drugo je,če ga nikoli ni zanemarja družino in take stvari.Da pa enkrat-dvakrat skoči čez plot pa naj.Ali pa,će to redno počne potem naj res gre.Za enkrat pa tako kolobacijo delat.????????????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mater ste čudne z tem varanjem
27.3.2007 20:32:47   
Anonimen
JA SE STRINJAM. PA ŠE KAKO BOLEZEN NAJ ZASTONJ DAM PRNESE, DA BO SAJ KEJ OD TEGA user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2007 20:34:25   
Blejka26
trnuljčica,sam eno vprašanje imam zate.Ali si bila kdaj prevarana'oz.Ali te je tvoj partner,ki ga ljubiš...kdaj prevaral?

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2007 20:35:26   
Anonimen
Glede tega sem imela danes z eno pogovor in res ste tečne s temi problemi.Tak kaos, kot bi bile edine na svetu. Če ne gre, pač ne gre.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2007 20:35:46   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica

Pa naj se pofukajo,če jim paše.Dokler je doma mir dokler ne zanemarja družine in ne hodi cele noči okrog.Če pa se enkrat pač nekje pofuka še ni konec sveta.Saj mu ga nobena ne poje ostane še vedno za doma.Drugo je,če ga nikoli ni zanemarja družino in take stvari.Da pa enkrat-dvakrat skoči čez plot pa naj.Ali pa,će to redno počne potem naj res gre.Za enkrat pa tako kolobacijo delat.????????????

Kakšno čudno razmišljanjeuser posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2007 20:36:31   
Anonimen
Ne da bi vedela zaenkrat.Ampak se mi zdi,če skoči čez plot še ne pomeni,da te nima rad.user posted image user posted image

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2007 20:38:39   
Anonimen

Ne da bi vedela zaenkrat.Ampak se mi zdi,če skoči čez plot še ne pomeni,da te nima rad.user posted image user posted image

ampak? kaj pa pol?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2007 20:40:33   
Anonimen
Se lahko vsakomur zgodi tudi meni tudi vam tudi njim.Ne dam roke v ogenj ne zanj ne zase.Se nikoli neve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2007 20:42:04   
Blejka26
No ko boš enkrat na lastni koži občutila.kako je biti prevaran od ljubljene  osebe potem bomo videli kakšno bo tvoje razmišljanje o tej temi.Nočem narediti nobenega spora,vsak človek ima svoje mnenje.Jaz če imam partnerja,ki ga ljubim..in imava skupaj družino,si ga ne mislim deliti z drugo žensko še manj pa da ga namaka drugje!!!

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2007 20:43:14   
ElaM
Trnuljčica, tole si ga pa mal pihnla.user posted image
Če bi vsi tako razmišljali, da je to ok, bi bili vsi samski in se onegavili malo tu, malo tam.
Zame z varanjem tudi ne bi bil konec sveta, bil bi pa blizu konec veze. Meni je to izdaja prve vrste.
Ma, sem pametna, upam, da ne bom kdaj zarečen kruh jedla, ampak v tem trenutku tko razmišljam.

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.3.2007 20:43:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jst si tud tko ljubezen, spoštovanje in partnerstvo predstavljam jauser posted image

O moj boguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.3.2007 20:46:09   
Anonimen
    Domennatalija pet let sem bila poročena z moškim ki me je varal vsak teden če ne vsak dan.Celo pred mojimi očmi se je lizal z eno.In veš kaj sem naredila?Vrnila mu vpričo njega.Nikoli več kolkor vem tega ni naredil.Nisva pa šla narazen zaradi tega.Potem bi mogla iti že po enem letu.Tukaj so bili čisto drugi vzroki.

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.3.2007 20:49:03   
Anonimen

Domennatalija pet let sem bila poročena z moškim ki me je varal vsak teden če ne vsak dan.Celo pred mojimi očmi se je lizal z eno.In veš kaj sem naredila?Vrnila mu vpričo njega.Nikoli več kolkor vem tega ni naredil.Nisva pa šla narazen zaradi tega.Potem bi mogla iti že po enem letu.Tukaj so bili čisto drugi vzroki.

user posted image Zelo odraslouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.3.2007 20:49:48   
Anonimen
Zdaj pa res ne vem več,kaj je s tem svetom?user posted image
Upam Trnuljčica,da se hecaš,ker če misliš resno,potem ne vem kaj je s tabo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.3.2007 20:52:54   
Anonimen
Karin kaj zavijaš z očmi?
Kaj misliš,da bi zbežala nekam na drevo in se zjokala ?Ali k mamici se potožit?Ne.
Vrni tam kjer veš,da boli.Po mojem.In ti povem,da je uspelo.
To zakaj sva se kasneje ločila ni imelo veze z varanjem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.3.2007 20:54:24   
ElaM

S tem se ne bi ravno hvalila, če bi bila na tvojem mestu. No, ja če ti paše.user posted image

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.3.2007 20:55:07   
Anonimen
Dalija upam,da mi ne škodijo injekcije že peti danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj jaz sem mojemu tak povedala,ko sva se kaj pogovarjala o tem.Dokler ne vidim ne verjamem.Ko pa vidim vračam duplo.Tako???????????''

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.3.2007 20:55:58   
Blejka26
Lepo da si mu vrnila in da je sedaj vse ok.Sej ne pravim da bi jaz svojega pustila,če bi ga kje zasačila z drugo...kajti mislim da bi bila ljubezen še kako prisotna...niti ne razmišljam kaj bi mu storila,ker itak ko to doživiš reagiraš čisto drugače.Mogoče bi mu isto vrnila kot ti.Čestitam za pogum

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.3.2007 20:56:02   
marsovcek
Smo pač različni, jaz bi svojmu najbrž težko odpustila. vprašanje pa je, če je zaradi enega skoka vredno vse pustit, mogoče ga pa druga še kaj nauči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.3.2007 20:57:55   
Anonimen
Irmi saj se ne hvalim nič.Ampak,če on mene prevara jaz njega.In sva si bot.Ali kaj naj se potem jočem cele dneve ga ignoriram in se derem?Komu na čast.?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
27.3.2007 20:58:44   
Anonimen
Ej punca če se je pred tabo žvalu z drugo verjem da ga ni vdarlo po srcu tvoje"vračanje milo za drago" kvečjemu po egu. In ti si se dobro počutila pol, k si izmenjala slino z enim neznancem, da bi pokazala možu da tud tebe še kdo hoče če že njemu nisi tako zanimiva da nebi rabil drugih naskakvat pred tabo?

In ponavljam, to ni ljubezen. Kvečjemu dokazovanje en drugmu kako sta še "poželjiva" in zato tud moje zavijanje z očmi. V taki vezi ni ne ljubezni, ne spoštovanja, ničesar za kar bi se bilo vredno "borit" in vztrajat.

Samo moje skromno mnenje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
27.3.2007 21:01:53   
Anonimen
Karin saj sem vstrajala pet let ampak mamin sinček je mamin sinček.Še dandanes jo drži za krilo pa je od tega že deset let.In to sam.Se mi kar smili.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
27.3.2007 21:03:23   
Anonimen
no bistvo je da si se ločila, verjetno v ezi ni bilo vse ok, da je sploh prišlo do varanja, pa tudi do ločitve a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
27.3.2007 21:09:51   
mama54

Se sprašujem kako se v takšnem zakonu vzgajajo otroci?

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.3.2007 21:11:50   
Anonimen
Nevem Lara ampak takrat sem bila še zelo mlada in on tudi,ko sva se poročila.Mogoče je bila samo tista zaljubljenost kajti po eni strani mi ni žal,da sem bila poročena z njim.Sem se marsikaj naučila,da se zdaj vem postavit zase,da me nišče ne komandira,da ne hodijo po meni.Vsaka stvar je za nekaj dobra pravijo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?