Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 21:12:36
|
|
|
|
mala
|
oprosti ampak pomoje se vidva nikoli nista ljubila, ker to vračanje in lizanje en pred drugim je čista otročarija-pomen poroke je, da stopiš v zvezo kjer imaš zaupanje in spoštovanje ter seveda ljubezen od partnerja in oprosti najbrž te ni začel varati po poroki ampak te je že prej..se pravi da si si mal napačno predstavljala dejanje"poročiti se", ker ga tudi sama nisi dovolj ljubila, da ga nebi prevarala...v mojem zakonu tega ne bo in s tem se oba strinjava in s tem sva razčistila še preden sva se poročila..da bi pa sprejela da skače po drugih babah pa ni šans...nisem tok nesamozavestna in nemočna ženska da bi dopuščala to..
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 21:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Se sprašujem kako se v takšnem zakonu vzgajajo otroci? To pa je mogoče druga stvar kjer so otroci.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 21:17:58
|
|
|
|
mama54
|
Saj to je to!In tukaj večina mamic sprašuje za nasvete,katerih možje varajo.Drugo pa je,če sta še sama.
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 21:21:12
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Vrnila mu vpričo njega. No, če je treba vračati potem zadeva le ni tako nevtralna.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 21:36:17
|
|
|
|
CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Se sprašujem kako se v takšnem zakonu vzgajajo otroci? To pa je mogoče druga stvar kjer so otroci. Ja Trnuljčica malo premisli tole, ker kar se Janezek ( ali pa Trnuljčica) nauči to Janezek zna. In otrok tako razmišljanje ne bo spremenil, TI ga boš morala!!!! Konec koncev pa mislim da vsak človek zasluži neko spoštovanje, saj ne gre le za to s kom se ližeš ampak za neko moralo. Zelo malo samospoštovanja imaš pomoje če uživaš (ali pa se le pretvarjaš) ko gledaš svojega kako veselo skače čez plot
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 21:38:33
|
|
|
|
G in T
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Ne da bi vedela zaenkrat.Ampak se mi zdi,če skoči čez plot še ne pomeni,da te nima rad. Ja prav imaš...rad te ima, in to še bolj a ne??
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 22:06:35
|
|
|
|
Marogica
|
Eh......
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 22:08:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Merni se pa varanje tudi ne zdi nekaj tako groznega, da bi se pa zdaj kar svet podrl. Aja, O.K., ne varanje, skok čez plot sem imela v mislih.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 27.3.2007 22:09:05 >
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 22:10:58
|
|
|
|
Naja31
|
A ti to resno? No comment.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 22:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 22:15:49
|
|
|
|
Naja31
|
Pa ne ti Splišni, no. Zate vem, da si vedno smrtno resna
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 22:36:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Trnuljčica, ti pa si res iz pravljice, da tako razmišljaš. Pozdravljena na tem planetu, na planetu, kjer imamo ljudje še vedno čustva, čeprav nas tehnologija vedno bolj sili v robotizem. Če imaš nekoga rad je logično, da te prizadane, če te prevara. Prevarana še nisem bila, a vem, da bi se mi zagotovo trgalo srce, ko bi to zvedla (pa je čist vseeno ali bi bila sama ali bi imela ). Da bi mu vrnila? Tako se nebi nikoli ponižala! Po moje si bila ti v zvezi kr tko brez ljubezni, brez povezanosti, brez pripadanja.... in verjamem, da tak zakon nima možnosti za obstanek.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 22:50:20
|
|
|
|
taja27
|
jaz živim tako, da ne delam drugim tisto, kar ne želim, da drugi delajo meni. varanje odobrava tisti, ki tudi sam vara.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 27.3.2007 22:55:45
|
|
|
|
trojči
|
Baje, nisem jaz tega rekla, da ne bo pomote , lahko zakon obstane samo, če ni nobene prisile, če si noben ne lasti drugega, če živita skupaj, ker se imata rada in čisto nič drugega. Nobene navezanosti ne bi smelo biti, pripadanja, etc. Nobene ljubosumnosti, dva individuma, ki nista ničesar dolžna drug drugemu, ki ne smeta ničesar pričakovati en od drugega....tako bi naj bilo, ker smo dandanes že vsi finančno neodvisni in sposobni samostojnega življenja. Demokracija je postavila v ospredje človeka, individualizem. Razlogov za vztrajanje v zvezi, ki so bili včasih (žena otroci in gospodinjstvo, mož denar) več ni, treba je se je prilagoditi na nove razmere. Sprašujem pa se, kam dajejo ti ljudje, ki zagovarjajo te teorije, varanje. Pa še marsikaj se sprašujem seveda, a to mi je tu prišlo na misel.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 6:28:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sem mislila, da je moška domena, da nikoli ne odrastejo in dozorijo...
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 7:04:23
|
|
|
|
srki
|
Trnjulčica, ženske, katere so bila prevarane ali mislijo, da so bile, tle pač potožijo zato, ker so žalostne in ker se jim to ne zdi, kot da bi kilo kruha šel kupit. Marsikatera verjetno tudi kasneje ostane v vezi. Takrat pa razumljivo, da drugače razmišlja in je besna na cel svet. Če je to zate normalo OK. Samo vračat milo za drago, se mi zdi pa res otročje oz. s tem dokažeš, da nisi nič boljši od tistega, ki vara.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 7:32:23
|
|
|
|
G in T
|
Jst bi kšno kr po buč no kakšne izjave ...
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 7:34:05
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: G in T Jst bi kšno kr po buč no kakšne izjave ... Katero pa
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 7:52:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Berem tole, no ja, lahko samo rečem, da še dobro, da smo si tako zelo različni oz. različne, ampek berem in berem in se čudim.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 8:39:41
|
|
|
|
caillou
|
To pa je mogoče druga stvar kjer so otroci. Ne, ista stvar, ker volk dlako menja, kože nikoli. Trnjulčica, upam da se tvoje razmišljanje izveni v prazno in da nikoli v življenju ne boš izkusil to, kar danes s tako lahkoto napišeš.
< Sporočilo je popravil caillou -- 28.3.2007 8:44:33 >
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 8:45:33
|
|
|
|
Taula
|
Vsak dan me presenečate z izjavami in zrelostjo.
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 9:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Trnuljčica, zelo zrelo in odraslo razmišljanje in ravnanje V življenju ne moreš vseh stvari reševati po sistemu "milo za drago"... Če ne zaradi drugega pa zaradi PONOSA - nikoli se ne bi mogla spustiti tako nizko, da bi varanje "vračala"...
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 9:24:53
|
|
|
|
romy
|
Kako si lahko z človekom 5 let in ves čas veš da te vara? In boš rekla da sta bila skos srečna in se imela rada.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 9:25:34
|
|
|
|
Kuba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Pa naj se pofukajo,če jim paše.Dokler je doma mir dokler ne zanemarja družine in ne hodi cele noči okrog.Če pa se enkrat pač nekje pofuka še ni konec sveta.Saj mu ga nobena ne poje ostane še vedno za doma.Drugo je,če ga nikoli ni zanemarja družino in take stvari.Da pa enkrat-dvakrat skoči čez plot pa naj.Ali pa,će to redno počne potem naj res gre.Za enkrat pa tako kolobacijo delat.???????????? Verjetno ni potrebe, da že v naslovu navališ na ljudi, ki izražajo svoja mnenja. Če si ti bolj liberalnega tipa je to čisto tvoja odločitev, moje mnenje je čisto kontra tvojemu. Ne bom pa te zaradi tega napadala. Jaz pojmujem zvestobo kot ljubezen in spoštovanje do partnerja. Če bi jaz svojega videla, da se pred mano lizari z drugo bi se najprej občutila prizadetost, jezo, razočaranje, izdajo... bilo bi mi zelo hudo. Težko bi mu odpustila, če bi mu sploh lahko. Če pa bi sama ugotovila, da ga ne ljubim več bi enostavno prekinila vezo. Mislim, da ni potrebe za dvojno igro. Tukaj se gre za spoštovanje druge osebe, kar pa varanje (po mojem mnenju) zagotovo ni. O kakšni kolobociji pa govoriš?
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 9:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam besed. Se vidi, da nimaš pojma kaj je ljubezen oz. da te ni še nikoli nihče zares ljubil, zato se tudi ne znaš obnašati v zrelem odnosu in posledično je tole tvoje čudno razmišljanje. Če boš tako razmišljala oz. dokler boš, boš vedno k sebi privlačila le barabe in moške, ki te bodo še naprej varali. Kar misliš in v kar verjameš, to se ti odraža v življenju, bodi prepričana, da je tako!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?