benika
|
Pa so prišle.....tukaj so.....končno......prve konkretne brcike našega malčka . Drug teden še opravimo morfologijo in vprašamo za spol, potem pa počasi tudi mi odhajamo na dopust......ampak šele 23. septembra . A veste kje je še to? Naj vam povem, kaj se mi je danes zgodilo.....................................Danes sem dobila na šihtu dobro lekcijo, kako je potreben samo en sam samcat trenutek nepazljivosti, da pride do nasreče. Kaj se je zgodilo? Jah, prometno nesrečo sem imela. Ko sem peljala hrano v Kropo in sem ravno zavijala na parkirplac, sem, ne vem kako, zgrešila eno mamo, ki je pravilno pripeljala po svojem pasu. Jest stopim in gas in BUM, je že počilo. Pol sva zapeljali na parkplac, stopim iz avta, pogledam njen avto, pogledam svojega, potem sem se pa samo še sesedla na zic od strahu, ki je šele takrat pršel za mano. Hvala bogu, ni bilo nobene brzine, nobena ni bila nč poškodovana, avtomobili pa....ah, pleh je pleh. Potem se je pa začela veselica. Zgleda, da se je mama prvič zaletela 9in je bezlala okol ko kura brez glave. Takoj, ko je stopila iz avta je začela jamrat,da ona avto vsak dan rabi, pa da ne more brez njega, pa kako bo ona na šiht prišla....ja ne vem, avtobus mogoče Jaz tud rabim avto, a termose nej na hrbtu nesem al kako? Ma, mi je že takrat vrela kri . Pol pa pogleda svoj avto in moj avto in se začne dret, da je njen avto nevozen (mela je razbito luč, pa odrsan blatnik pa havbo, pa tekočina ji je tekla ven), da ji olje teče ven sem jo pol vprašala od kdaj je olje prozorne barve ), moj avto pa je samo mal opraskan. Ko mi je to 4-ič ponovila, mi je počil film in sem ji 'vljudno' razložila, da naj bo samo vesela, da sem se vanjo zaletela s kangoojem in ne s kombijem, ki ga običajno vozim, ker pol bi blo še kej drugega razbito, ne sam havba. No, nakar mi je potem vzela vozniško in se odpeljala domov poklicat moža, ker meni ni verjela, kaj morava narest. No, ko se je končno (z nevoznim avtom, kao) pricjazla nazaj se jo čisto vljudno prašala če ima mogoče evropsko poročilo o prometni nesreči ker ga jaz nisem imela. In baba mi skoči v zrak, da ona tega ne bo dajala, ker ona ni nič kriva. Bl jest njej razlagam, da je čist vseen, katera da poročilo, bl mi je tulila, da ga ne da. No ko sem ji pol že vsa obupana in na robu joka predlagala, da pokličeva policijo, se je le vdala in dala tist kurčev papir . Izpolnjevali sva ga reci in piši pol ure. No na koncu sem ji dala še vse podatke od firme in moje podatke in po eni uri sem končno lahko šla nazaj na šiht. Mislim, sej razumem, da se je ustrašila (kako sem se šela jaz), ampak take zganjat No in potem me je še 4x klicala na mobitel, če sem sigurna, da sem ji dala vse podatke in tako naprej. Če bi vedla, da bo take počela, bi šla takrat rikverc in še enkrat stopila na gas, da bi se baba res imela za kaj razburjat. Jah, takle mamo.....
|