|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
29.7.2007 19:11:17   
andreja2000
ajtak jaz že držim pesti za jutri user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
29.7.2007 22:29:53   
Magi*
živjo punce,

še dva dneva službe pred mano potem pa skoraj cel mesec fraj user posted image . jutri imam še pregled, moram se malo pozanimati glede vodenega izcedka. saj se spomnim, da je bil enak v prvi N, sam sem kar malo paničar glede tega. pa malo sem zatečena, sicer ni hudo, ampak jaz opazim.

kar me pa najbolj daje so pa moje noge. moj sindrom nemirnih nog je spet udaril v vsej svoji veličini. cele noči se sprehajam, čez dan sem pa kot zombi. OK, ni še tako hudo, kot je bilo prvič in upam, da tako ne bo, sicer se mi zmeša. no, zato pa naš bejbi brca kot nor. Zarja pa skoz boža trebušček in se pogovarja z dojenčkom. danes ga je spet hotela poslušati. in potem oponaša zvoke, ki jih sliši.user posted image

sporočim kaj je novega jutri, ko bom s pregleda.

eno mirno noč vsem skupaj!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
30.7.2007 7:28:47   
kajča
ojla punce,

Kar pridno čvekate, jaz vas sicer dokaj redno berem, ampak imam v službi toliko dela, da nimam prav veliko časa pisat.

Skratka, v soboto sem bila na morfologiji. Vse je ok user posted image user posted image user posted image , je ful natančno vse pregledal, srčka, pa popkovino, pa možgane, pa hrbteničko, pa ledvička in mehur. Imeli bomo pa user posted image , tako da raho, sedaj ti tudi jaz lahko sporočim naslov.

Sem ful vesela, da bomo imeli parček, no pa tudi če bi bila dva fanta, bi bilo zelo dobro.

Počutim se pa za enkrat ok, dokaj polna energije, samo malo telovadbe mi manjka in komaj čakam september, da začnem na nosečniško telovadbo hodit.

Držim pesti za vse za morfologijo.

Medika13 user posted image user posted image user posted image , sem brez besed, tako mi je hudo zate, zato ti želim čimprej zdravega user posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
30.7.2007 9:07:45   
ElaM
Dobro jutro, punce.
Danes je bilo pa končno malo dežja, ki je prijetno shladil ozračje. Super, da se malo lažje diha.user posted image
A se ve izogibate spanju na hrbtu? Jaz se ponoči velikokrat zbudim na hrbtu, pa me kar malo skrbi, če s tem kaj škodujem svojemu user posted image .
Koliko vas user posted image  kaj brcajo, meni se zdi, da je bila Tinkara veliko bolj aktivna in me že spet panika,.. Čeprav, ko poslušam z AS, slišim, da se otrok premika čutim pa ne. Mogoče se res  šlauf, ki je ostal od prvega poroda tako pozna.user posted image  Ali pa je mogoče posteljica spredaj?
Vsem, ki imate v teh dneh morfologijao držim pesti za dobre rezultate, tiste, ki ste jo pa že imele pa čestitam, da je  vse ok.
Lep dan.user posted image

:)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
30.7.2007 9:12:10   
pikica*
ojla,

evo, mi smo nazaj z morja. Minilo je čisto prehitro. Še dobro, da nas septembra čaka še ena rundauser posted image . Najbrž ni treba razlagati, da smo uživaliuser posted image . Zoja je ves čas čofotala v vodi in iskala otroke za igro. Jo je bilo prav lušno opazovatuser posted image . Raste tale naša gospodična, ni kaj.  Je bilo pa danes zjutraj kar hudo, ko je šla po dveh tednih spet v varstvo. Se je navadila, da smo ves čas skupaj (midva pa tudi).

Vidim, da imate nekatere za seboj že morfologijo. Mene čaka 13.8. Saj se bo hitro obrnilo. Upam, da takrat izvemo spol. Drugače pa dete pridno brca. Sploh ne vem kdaj kaj počiva in spi, ker se mi zdi, da brca non stopuser posted image .
Jaz tudi že komaj čakam na telovadbo. Saj sem  že spraševala tukaj, ampak ni bilo odgovora. A namerava katera hodit na telovadbo v ZD Fužine?

Medika13, upam, da se pobiraš......

Čau

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
30.7.2007 9:41:12   
DANVARI
Pozdravljene!
No sem imela v petek morfologijo in je vse ok, sem si oddahnila!  user posted image user posted image user posted image SIcer pa vse kaže da bomo imeli še eno pupo user posted image user posted image user posted image je oči rekel da ma zgleda dobr mušter za punce, zakaj pa ne user posted image user posted image user posted image Joj mi je dal tolk dobro slikico na UZ, jo bom probala prilepit v album, nisem še nikoli nič pa upam, da mi uspe.

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

A se ve izogibate spanju na hrbtu? Jaz se ponoči velikokrat zbudim na hrbtu, pa me kar malo skrbi, če s tem kaj škodujem svojemu user posted image .
Koliko vas user posted image  kaj brcajo, meni se zdi, da je bila Tinkara veliko bolj aktivna in me že spet panika,..

Ti Ela mislim da ni panike, jaz še vedno veselo spim na hrbtu, ker je to moj najljubši spalni položaj in vem kako mi je bilo hudo ko sem se mu morala odpovedat. Zdej pa ne vem ali sem brala tukaj ali na MONu da je zdaj otrok še premajhen/prelahek, da bi ti preveč pritiskal na krvni obtok in da ko bo, se boš že sama tudi neprijetno počutila na hrbtu. Mislim da je bilo pri meni prvič isto, kar naenkrat mi ni več pasalo na hrbtu oz nisem mogla več, čeprav mi je pa na koncu TAKO ZELO PRESEDALO ležat na boku, da se še dandanes čimprej spokam na hrbet ali trebuh (no trebuh zdej ne gre več)user posted image user posted image user posted image
Joj moj trebuh je pa že kar solidno velik (se moram enkrast slikat) res je da sem bila malo lena in nisem lih utrdila trebušnih mišic po prvem porodu... Zadnjič se dobim s prijateljico ki pričakuje dvojčke pa mi prej pravi: "veš se mi že kr mal pozna" no potem se pa dobiva, pa vam rečem da ni niti opazit še user posted image no je pa res da punca športa in je imela trebuh ko dilco, joj ko bi jaz bila tolk disciplinirana user posted image

Naša big sister je pa padla na nos in to pošteno - zdej se uči hodit in je brez volana in zavor user posted image Jaz pa že precej okorna in jo že težko lovim, tako da bo oči v bodoče imel še dodatno rekreacijo user posted image No sej neki jamra da je zaseden user posted image user posted image user posted image
UH, da ne bom predolga, mejte se pa uživajte v ohladitvi!

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
30.7.2007 10:18:16   
Magi*
dan! kako lep dan!

sem nazaj z druge morfologije. pri mojem G je baje to navada (no, prej n bla), da zrihta še drugo mnenje, ki pa ga plačaš. naprej mi tega nihče ni povedal. je pa svinjsko, da je tale plačljiva 1000x boljša od one na zavarovalnico user posted image

skratka: definitivno bomo imeli fanta! hehe, smo se že privadili na to idejo user posted image  vse je lepo in super, mali živahen, skoz bolj, MV dovolj dolg in zaprt ... pogedali sva vse zelo natančno. juhu, zdaj pa se lahko dopust začne!

ElaM, ne se sekirat, da ga ne čutiš tako zelo. čisto možno je, da je obrnjen proti hrbtu in ga zao slbše čutiš. jaz sem ga prej čutila zelo nežno in občasno nekako globoko v trebuhu, z AS sem ga pa fino slišala. par dni nazaj sem pa začela fajn čutiti spredaj in so brcike že tudi vidne. je pa rekla G, da se še zelo veliko obrača, nama je skoz bežal pred "kamero" in si zakrival obrazek. prava mala zvezda, se brani pred zoprnimi paparaci user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
30.7.2007 10:42:45   
ElaM
Super, Danvari in Magi* za morfologijo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Oh, kje je še 14.8, ko jo imam jaz?

To sem hotela povedat, ko sem zjutraj jamrala, da me malo brca, se je piki odločil, da mi bo dal vetra in me že eno uro, hudo na pogosto, brca v mehur.user posted image user posted image  Prav mi je.user posted image

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
30.7.2007 11:16:44   
andreja2000
Hojla !user posted image

Vse ,ki ste že uspešno opravile morfologijo vam čestitamuser posted image .

Jaz sem sedaj po dobrih izvidih od AC precej mirnejša in to se je začelo lepo poznati na mojem sedaj dobrem apetituuser posted image .Očitno so prej skrbi res delale svoje,sedaj bomo pa vse not spravliuser posted image .
Drugače pa naša punčka tudi aktivno brca.
Kar se pa tiče ležanja na hrbtu,še pa tudi jaz večkrat tako spim,ko pa kaj ne bo prav,pa mi gotovo ne bo več pasalo in bom položaj spremenila.

Lep deževen dan!user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
30.7.2007 12:12:28   
Tina82
Ojla vsem user posted image !

Andreja, kako si kaj? Jaz sem prišla v soboto z morja, sva se imela z mojim prav super. Tudi jaz se po dobrih izvidih AC zelo fajn počutim, pa moja punčka tudi že brcauser posted image  V četrtek imam pa morfologijo.

Vsem user posted image  želim lep dan in vse lepo pozdravljamuser posted image user posted image user posted image

Tina

8. 12. se nama bo rodila punčka

Neposredna povezava do sporočila: 1535
30.7.2007 12:35:46   
Skaana
user posted image

Magi*, Danvari in Kajča - čestitke za super morfologijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa kar uživat user posted image . Vse, ki še čakate, pa držimo pestke.

Midva sva sicer v redu, nekam me je predvčerajšnjim zdelala utrujenost, ker sem bila na konjskih dirkah - pa ne dolgo. A verjetno je bilo to zaradi vročine. Drugače pa komaj čakam pojutrišnjem, da mi spet pregleda MV, če stvar stoji ali - bog ne daj - da se še širi.

Lepo bodite in se crtljajte v tem dežju user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Tina82)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
30.7.2007 13:08:41   
DANVARI
no evo Skaana če bi našla kontra smajli od tegauser posted image bi  ti ga pripela v želji da bo pregled MV v redu user posted image
ti res ne želim ležanja do konca nosečnosti...

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
30.7.2007 13:24:43   
andreja2000
Tina82 lepo,da si se oglasila in dobrodošla nazaj iz user posted image
Jaz sem vredu,zaenkrat brez nekih težav,le občasno me zgaga peče,a še kar gre.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana38 mislim nate.Teče že 3 teden in mislim ,da ne bo več dolgo ,ko bo prispela pošta v nabiralnikuser posted image  Uživaj na user posted image

Lep dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
30.7.2007 19:04:28   
Anonimen
Končno nazaj!

Sem se malce odklopila in si vzela čas samo zase (in seveda za službo). Mi ne dajo miru za nič na svetu. VIdim, da ste bile kar aktivne - sam , punce drage, če boste pa tako počasne v klepetu, potem pa nas bodo januarčice kmalu prehiteleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

In kaj sem počela? Nič in vse. V dveh tednih sem obrnila pol MS in LE, da bi bila našla vščene gumbke in rožice in satenaste trakove... Za moje izdlke, seveda. In ko razen pri naši Riji, nisem našla ničesar (pa Rija sploh nima pozamenterije), sem se odločila za mojo večno aktualno varianto - ebay. Tam pa rožic in trakcov in gumbkov za izvoz - mi je uspelo v eni uri zapraviti 100€. Ampak sedaj so končno prispšeli in jih že cel dan občudujem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se bom morala spravit dokončat obljubljeno. Upam, da bom sedaj imela kaj več časa. Saj splesti ni takšen kunšt, sam potem sklupaj zašiti in vse porihatai, to pa že je. Vidim, da nekatere že veste 100% za spol. Jaz jutri grem v Feldbach na 3D UZ in potem bomo tudi mi začeli z nakupovanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - če bo seveda 100% potrjeno, da bomo imeli damo. Če ne... Mah, potem pa bo ubožček nasledil stvari od Črtomira.user posted image  Ja, tako je, če si drugiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Morje sem šla odpovedat - so mi kljub temu, da smo imeli zadevo zavarovano, pobrali 100 €. Sedaj pa čakamo, kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image  - če bomo septebra dobili zeleno luč ali neuser posted image

Skanaa - ti pa kar počivaj.

Naš (a) user posted image  je grozljivo aktivna. Ko sem bila noseča s Črtomirom, nisem v 22. tednu čutila pol toliko premikov kot sedaj. Upam, da ne bo gimnastičarkauser posted image .

Vse se lepo imejte, pazite na user posted image  in uživajte v user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1539
30.7.2007 22:06:36   
ajtak
Da se vam cisto na hitro javim...

Sem prestala morfologijo in 3D pri dr. Strahovi.
Vse je BP in se krasno razvijamo imamo ze nekaj vec kot 600g user posted image .

Zvedeli smo pa tudi ze spol in bomo imeli user posted image  !!

Ati je cist prec od veselja, dedi pa se bolj user posted image . Seveda sem vesela tudi jaz!!! Tako, da grem sedaj lahko tudi v lov za bodiji user posted image .

LAHKO NOC!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
30.7.2007 22:08:53   
benika
OOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ajtak za take lepe novičke!

Čestitam. Sedaj pa brž v lov za imenomuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
31.7.2007 7:53:17   
ajtak
Dobro jutro user posted image , ime ze imava ampak je zaenkrat se malo skrivnost...user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
31.7.2007 8:54:08   
pikica*
Dobro jutro punce,

počasi bomo vse izvedele za spole naših user posted image . No, mi moramo počakati še dva tedna. user posted image  pravi, da bi bilo lepo, če bi zdaj dobili user posted image , da bi imeli parček, meni pa se nekako zdi, da bo spet user posted image . Ampak ravno to bi lahko bil znak, za user posted image , ker sem bila v prvi nosečnosti do morfologije 100%, da bo fantek pa se je nato izkazalo, da se motimuser posted image . Glede imen smo pa itak še isto izgubljeni. Za punčko bo še nekako šlo, za fantka pa čista temauser posted image . Oblekic pri nas še ne kupujemo. Sem pa včeraj v H&M našla en luškan kompletek, ampak ga nisem kupila, ker nisem bila prepričana za barvouser posted image . Bomo še malo počakali pa itak je časa še več kot dovolj. Sem pa kupila še ležalnik za naše dete. V Arielu v akciji za 20€. Za ta denar se mi zdi odličen. Sicer so imeli samo še modro-sivo kombinacijo, ampak mi je za barvo res čisto vseeno. Se pa zelo dopade Zojiuser posted image . Je včeraj kar ležala notri in se igrala s tistimi igračkami, ki so obešene na loku. Tale naša cici bi bila včasih kar še dojenčekuser posted image .

Sem si pa včeraj privoščila frizerja. Končno. Sem bila potem prav dobre volje. Sem pa zato danes toliko bolj povožena. Nimam pojma zakaj, ampak že od prihoda z morja se ne počutim dobro. Na poti domov mi je bilo slabo (in sem celo bruhala), potem sem bila celo nedeljo čisto povožena (pritisk katastrofalno nizek), včeraj je še nekako šlo, ponoči pa sem se zbudila z glavobolom, ki ni popustil do jutra. Zjutraj pa spet bruhat. Kot bi me povozil tovornjak. Sploh nisem vedela, če bom lahko šla v službo. Ima še katera takšne težave? Ker res ne vem kaj bi to lahko bilo. Mogoče pa je samo utrujenost. No, upam.

Pa dovolj jokanja in stokanjauser posted image . Danes bo en prav lušen dan (sonček in ne prevroče). Gremo uživat.

Čau

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
31.7.2007 18:17:19   
benika
Pa so prišle.....tukaj so.....končno......prve konkretne brcike našega malčkauser posted image user posted image user posted image . Drug teden še opravimo morfologijo in vprašamo za spol, potem pa počasi tudi mi odhajamo na dopust......ampak šele 23. septembrauser posted image . A veste kje je še to?

Naj vam povem, kaj se mi je danes zgodilo.....................................Danes sem dobila na šihtu dobro lekcijo, kako je potreben samo en sam samcat trenutek nepazljivosti, da pride do nasreče. Kaj se je zgodilo? Jah, prometno nesrečo sem imela. Ko sem peljala hrano v Kropo in sem ravno zavijala na parkirplac, sem, ne vem kako, zgrešila eno mamo, ki je pravilno pripeljala po svojem pasu. Jest stopim in gas in BUM, je že počilo. Pol sva zapeljali na parkplac, stopim iz avta, pogledam njen avto, pogledam svojega, potem sem se pa samo še sesedla na zic od strahu, ki je šele takrat pršel za mano. Hvala bogu, ni bilo nobene brzine, nobena ni bila nč poškodovana, avtomobili pa....ah, pleh je pleh. Potem se je pa začela veselica. Zgleda, da se je mama prvič zaletela 9in je bezlala okol ko kura brez glave. Takoj, ko je stopila iz avta je začela jamrat,da ona avto vsak dan rabi, pa da ne more brez njega, pa kako bo ona na šiht prišla....ja ne vem, avtobus mogočeuser posted image Jaz tud rabim avto, a termose nej na hrbtu nesem al kako? Ma, mi je že takrat vrela kriuser posted image . Pol pa pogleda svoj avto in moj avto in se začne dret, da je njen avto nevozen (mela je razbito luč, pa odrsan blatnik pa havbo, pa tekočina ji je tekla ven), da ji olje teče ven sem jo pol vprašala od kdaj je olje prozorne barveuser posted image ), moj avto pa je samo mal opraskan. Ko mi je to 4-ič ponovila, mi je počil film in sem ji 'vljudno' razložila, da naj bo samo vesela, da sem se vanjo zaletela s kangoojem in ne s kombijem, ki ga običajno vozim, ker pol bi blo še kej drugega razbito, ne sam havba. No, nakar mi je potem vzela vozniško in se odpeljala domov poklicat moža, ker meni ni verjela, kaj morava narest. No, ko se je končno (z nevoznim avtom, kao) pricjazla nazaj se jo čisto  vljudno prašala če ima mogoče evropsko poročilo o prometni nesreči ker ga jaz nisem imela. In baba mi skoči v zrak, da ona tega ne bo dajala, ker ona ni nič kriva. Bl jest njej razlagam, da je čist vseen, katera da poročilo, bl mi je tulila, da ga ne da. No ko sem ji pol že vsa obupana in na robu joka predlagala, da pokličeva policijo, se je le vdala in dala tist kurčev papiruser posted image user posted image user posted image user posted image . Izpolnjevali sva ga reci in piši pol ure. No na koncu sem ji dala še vse podatke od firme in moje podatke in po eni uri sem končno lahko šla nazaj na šiht. Mislim, sej razumem, da se je ustrašila (kako sem se šela jaz), ampak take zganjatuser posted image No in potem me je še 4x klicala na mobitel, če sem sigurna, da sem ji dala vse podatke in tako naprej. Če bi vedla, da bo take počela, bi šla takrat rikverc in še enkrat stopila na gas, da bi se baba res imela za kaj razburjat.

Jah, takle mamo.....

Neposredna povezava do sporočila: 1544
31.7.2007 19:43:35   
Magi*
katja, sam da tebi in pikici ni nič. vse ostalo je popolnoma brez veze, pač je mamci film poču, saj ni vedla kaj dela.

pa te je sploh kaj vprašala, če si v redu?

punce, pazite na cesti. jaz mam skoz nek strah, ko se v KR furam. sicer pa sem od jutri na dopustu in se ne bom rabla več vozit. vsaj tja neuser posted image  juhuuuuuuu!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
31.7.2007 21:18:39   
Anonimen
Ajtak - čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem danes bila na 3D UZ in morfologiji pri Miglarju v Feldbachu. user posted image  se lepo razvija, PDP mi je prestavil za 5 dni navzgor, tako da bom najverjetneje spet čakala na konec decembrauser posted image . Imamo nekaj več kot 300g, kar je idealno za polnih 20 tednov. Vsaj tako je rekel Miglar.

Jah, skrajni čas je, da uredim seznam.
Spola se pa ni videlo. Ga jeuser posted image  skrival 200 na uro, tako da smo v popolni temi, kaj neki bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - prejšnjič je kazalo na punčko (je rekel, da je 80%), danes pa na ničuser posted image . Imam pa nekaj lepih sličic. In seveda je najpomembnejše, da je vse OK.user posted image

Ah, pa še to sem hotela povedati - na voziček bomo čakali 10 tednov - vsaj tako so mi povedali danes. Ker sva se odločila za bugabooja Jeans edition - najbolj varna odločitevuser posted image

< Sporočilo je popravil raho -- 31.7.2007 21:19:34 >

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
31.7.2007 21:45:37   
soncek.djukelica
dober večer,

a se me katera še spomni? user posted image Se nisem kar nekaj časa javila! Vendar je z mano in mojima user posted image user posted image  vse v redu! Moje počutje je dobro, nekatere pišete o brcah, jaz pa nisem glih prepričana,da jih že čutim! Bušek mi je končno kipnil user posted image , zdej se vidi,da sem user posted image ! Ene ste že mele morfologijo, jaz bom pa v četrtek dobila datum zanjo, ko imam pregled! Na zadnjem pregledu je bilo vse v redu, sem slišala user posted image user posted image  mojih pikic!
V šolo za starše grem že v septembru, ker me znata moja dva sončka kaj prej presenetit! So mi rekli,da bi lahko šla rodit že v 36 tednu, kar je že konec novembra, ampak jaz se z svojima pikicama menim,da naj me za Miklavža razveselita!user posted image  Naj bo december res vesel!user posted image
Kaj pa 3D UZ? Sem se mal pozanimala,v Postojni je najceneje (50€), v Dravljah je 80€, v Domžalah je menda 60€, a je morda še kaj?
Dobila sem prve oblekice, tok sem bila vesela!user posted image  Imena že imamo, za vse variante user posted image , moj user posted image  si želi punčki, jaz si pa želim fantke, čeprav je parček tudi možen, ker sta dvojajčna! Bom pa vseh vesela! user posted image

Katja, si pa dala user posted image  čez! A veš,da tudi jaz točno nevem kako ravnati pri prometni nesreči, ker kuponov ni več! user posted image

lep pozdrav vsem!user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
31.7.2007 22:01:32   
benika
Ma user posted image  od ¨babe me ni nč prašal, če sem vredu, važn, da ona vsak dan avto rabi!!!!

Zdej ko ni več kupončkov izpolneš samo poročilo o prometni nesreči in to je to.

OOOOO, še zdej se ne morem pomirit, tako me je zjezalo vse skup.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
31.7.2007 22:15:01   
Anonimen
Katja - pleh je pleh. Še sreča, da tebi in user posted image  ni ničuser posted image . Babo user posted image  bi pa bila v rit poslala.

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
1.8.2007 9:23:21   
DANVARI
o sonček pozdravljena! no lepo da se tvoji pikici razvijata kot je treba user posted image
Jaz sem bila na morfologiji v Postojnski bolnišnici ker je moja nadomestna G zgleda še mal prefrišna in me je rajši poslala izkušenejšim user posted image user posted image No in sem šla na morfo tja kot prvič pa me je dal vmes še kar na 3D tolk za firbec, plačat ni blo treba nič user posted image user posted image user posted image je bil lih dobre volje in vsi smo se hecal ker "dodatka" nismo našli pri naši pupi user posted image user posted image user posted image

Joj Katja važno da je s tabo vse ok, pleh je res samo pleh kot so že punce rekle. Ti viš jaz pa sploh vedla nisem, da ni več kupončkovuser posted image bi jih verjetno iskala kje so user posted image user posted image user posted image no upam da mi jih ne bo treba user posted image

ajtak zdej moraš pa trakec pri imenu zamenjat k ti piše "expecting pink" user posted image user posted image user posted image Jih skoz čekiram pri vseh vas, ker vedno pozabim v katerem tednu je katera. A vas tud tolk rozika daje? Men se dogaja da sredi stavka pozabim kaj sem hotela rečt. user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?