|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
24.7.2007 16:32:32   
lana38
Jutri sem še doma. Moram do osebnega zdravnika, da si uredim papirje za bolniško. Potem pa v četrtek grem na user posted image user posted image . Upam, da se bom v redu počutila.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
25.7.2007 9:57:11   
ajtak
Lana, sem prav vesela, da gres lahko na morje! Bos vidla kok se boste mel fajn!

Naj vam povem, da sem vceraj komaj zaspala, ker je bil moj user posted image  tako aktiven, res! Potem me je pa zjutraj spet zbudil user posted image , tako, da imamo prav gotovo eno zdravo in zivahno detece user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
25.7.2007 10:25:14   
Skyline
hellouser posted image

tudi mene veselo brca naša pikicauser posted image , vendar 2 dni bolj nizko, enkrat višje, zgleda da se obrača....se mi zdi kakšenkrat, da prow čutim, kako se zarotirauser posted image

včeraj zvečer mi je ene 2x otrdel trebuh za par sekund, pol k sm se premaknila, je blo ok, ponoči me je enkrat to zbudilo in kaj me ni pol spet primu takooooo močaaaan krč na desni strani, da mi je kar obračalo oči.....sm šla na veliko potrebo....se nato ulegla na desni bok in iztegnila nogo in zaspala in je blo bolje....ne vem no, sama sebe bi tepla, ker ne pijem redno Magnesola, ker mi je takooooooo zanič, tako kisloooo mi je....bljek!!!....ampak zdej se morm res potrudit, da vidim, če bo bolje....sej baje da ga moraš pit ene 14 dni, da začne za prav delovati.....upam, da bo potem bolje....se mi zdi, da mi Donat bolj pomagauser posted image
upam, da so to zgolj krči, ki spadajo k nosečnosti zaradi raztegovanja, ali bi me moralo kaj skrbeti?

lp, sabina

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
25.7.2007 11:12:03   
lana38
Kot sem že večkrat napisala je mene skoz nekaj bolelo, krčilo in ščipalo dokler nisem začela piti Magnesola. Zdaj sem preklopila na Donat Mg. Počutim pa se dosti bolje. Izgleda, da ima ta Mg res nekaj v sebi in prav pomaga.
Vse sem uredila za bolniško in jutri grem na vlak in na user posted image user posted image user posted image . Obala prelepa jaz prihajam. Rabim malo sprostitve, da ne bom samo čakala, ali bo zvonil telefon ali ne.
LP

lana38

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
25.7.2007 11:50:11   
Magi*
jaz pijem Magnesol zdaj. po mojem je še prehitro, da bi kaj delovalo, sem pa zadnja dva dneva boljše.

čutim pa zelo švohceno pikico, prej sem bolj močno. imam pa občutek, da se obrača. pa včasih mi zelo na mehur pritiska.

lana38, lepo se imej na morju!!!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
25.7.2007 11:55:38   
lana38
magi*, verjetno tudi Magnesol rabi nekaj časa za delovanje. Važno, da se bolje počutiš. To je že nekaj.user posted image  Lepo, da se tudi tvoj user posted image  že oglaša.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
25.7.2007 12:22:03   
Magi*
punce, a je kateri kaj medika oglasila. kako je kaj z njo?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
25.7.2007 14:03:01   
andreja2000
Magi* jaz sem se pogovarjala z mediko.Rodila je v soboto in sedaj je že doma.Mora pa še ves teden ležat,takoj ko bo pa lahko,pa se bo oglasila iz knjižnjice in se   javila,ker doma še nima interneta.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
25.7.2007 14:42:30   
medika 13
Punce pozdravljene!

Pravkar sem na obisku pri starših, da sem prišla do interneta. Hvala vsem, da ste bile v mislih z mano user posted image V petek sem šla v porodnišnico, kjer so mi s tabletami sprožili UPN. popadki so trajali 19 ur in so bili zelo boleči ter so me zelo izčrpali. Vse skupaj je bilo malo lažje, ker je bil z mano moj user posted image saj so imeli prazno posteljo. Ne morete si misliti kako velika moralna podpora je bil. user posted image se je rodila v soboto malo pred eno. Tehala je le 260g, oba sva jo videla in bila je mala princeska....sedaj nenehno mislim nanjo, vendar vem, da je bila to edina možnost, da nisva imela druge možnosti, ter da je najbolje kar sva lahko storila za njo to, da sva ji podarila krila...user posted image

Veliko mislim na vas, še vedno vas bom spremljala, verjetno pa se bom bolj redko pridružila vašim debatam.....pazite na vaše zakladke user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1509
25.7.2007 14:59:25   
lana38
medika 13!user posted image user posted image user posted image
Zdaj preživljaš najtežje čase, ki jih je zelo težko opisati nekomu, ki tega ni doživel. Saj te po svoje vsak razume, ampak nihče ne ve, kako je v resnici. Torej imajo zdaj vsaj malo boljšo metodo sprožitve UPN. Jaz se nikakor nisem mogla sprostiti in so me morali kar 3 x pičiti, preden jim je uspelo, da so mi lahko dali tisto injekcijo v trebuh (enak postopek kot pri AC). Pa še potem me je ena sestra Danica držala za roko, da je nekako le uspelo.
Pridruži se nam na temi Upanje po splavu. Jaz nosečk (avgustovk 2006) sploh nisem mogla brati. Me je zelo bolelo, ko so se pogovarjale o user posted image  in svojih user posted image . Pa saj veš kako je. Ko sem videla user posted image  ali mamico z user posted image , mi je vedno šlo na jok. Pa vse polno jih je bilo, kamor sem pogledala ali šla. Enako se je dogajalo mojemu user posted image . Tudi meni je bila velika podpora to, da je lahko bil z mano v sobi vsaj 3 dni. Potem sem pa jaz tako bila na intenzivni negi. On je pa šel domov.
Bodi močna in drži se.
LP

lana38

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
25.7.2007 15:01:33   
ElaM
Medika 13user posted image user posted image user posted image user posted image .

:)

Neposredna povezava do sporočila: 1511
25.7.2007 19:15:29   
loncica
Čav punce!

Jaz se javljam po parih dneh odsotnosti. Za vikend sva šla z dragim v Portorož, zdaj pa že tri dni seliva stvari in nisva imela priklopljenega računalnika.

Danes me je pa moj presenetil in me posadil v avto in vprašal, če me lahko nekam pelje. Seveda sem rekla ok in sva šla v pekarno, kupila za jest in šla pozajtrkovat na Pokljuko. Ful je blo fajn, svež zrak in potem sva se še dve uri sprehajala.

Aja, dodala sem slikco mojega bušija v album.

Medikauser posted image .

Lana, uživaj na morju. Zdaj bojo (upam) malce bolj normalne temperature.

Lp vsem

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
25.7.2007 19:39:48   
Magi*
medika, drži se. četudi nisi z nami v pisanju, si vseeno za nami v mislih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1513
25.7.2007 22:03:31   
benika
Čao!

Po doooooolgem času se javljam tudi jaz. Sicer vas dokaj redno berem ampak napisat mi pa ne uspe nič.

Medika, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj vaju mali user posted image  čuva.

Andreja, iskrene čestitke za izvide AC.

Meni so na zadnjem UZ prestavili PDP in sicer iz 29.12. na 2.1.08. Tako sem sedaj v 17. tednu. Brcike sem prvič začutila že slab mesec nazaj, vendar je potem vse potihnilo. Sicer občasno čutim rahlo valovanje in žgečkanje v spodnjem delu trebuha, ampak to pa je tudi vse. Verjetno je temu kriva tudi moja teža, ki krepko presega idealno, ampak kaj hočemo. Upam samo, da je vse OK.

Morfologijo imam 9.8. Za spol ne bomo vprašali, ampak se bomo, tako kot prvič, tudi tokrat pustili presenetiti. Držim pa pesti za punčko.

Blagor vsem vam, ki ste ali odhajate na dopust. Mi se bomo na morje odpravili šele 23. septembra. Do takrat pa se bomo cvrli na šihtu in doma.

lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
26.7.2007 9:28:11   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: lana38
Pridruži se nam na temi Upanje po splavu. Jaz nosečk (avgustovk 2006) sploh nisem mogla brati. Me je zelo bolelo, ko so se pogovarjale o user posted image  in svojih user posted image .

Jaz sem sicer imela splav bolj zgodaj, v 9t ampak sem se že zelo navezala na moje bitjece. Tudi jaz takrat nisem mogla niti brat mojih februarčic 06, ker mi je bilo preveč hudo. Pa pride s časom bolje. Me mož včasih vpraša če še kaj pomislim na našega prvega, pa se mi ulijejo solze. Saj ni, da bi premlevala preveč o tem, se mi pa zdi da bi si morala pustit več časa za žalovanje, se mi zdi da sem prehitro štartala na novo (in posledično imela še pri naši punci težave). Sem nekako morala zatret bolečino, ker je bila prehuda zdej mi pa nekako manjka tisti čas vmes.

Sej ne vem če sem razumljivo napisala, Medika en veeelikuser posted image pa veliko upanja in razumevanja za vaju oba z dragim. Čas vseeno zaceli vsaj malo.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
26.7.2007 20:43:03   
ElaM
Kaj je zdaj to danes, da skoraj nič ne pišete?user posted image
Saj tudi pri meni ni nič novega, user posted image   veselo miga, predvsem zjutraj in zvečer, čez dan ga pa komaj kaj čutim.  Še dobro, da imam AS, da ga na čase malo poslušam in ne bezam trebuha. No in po AS slišim, da se premika čutim pa ga čez dan res skoraj ne. Se bo potrebno malo umiriti.
Danvari, midve imava pa identično zgodbo, tudi mene je ss zelo prizadel, tako da sem imela kar probleme z drugo nosečnostjo, predvsem strahove in te zadeve, pa tudi, ko je bila user posted image  rojena, en kup črnih misli, v stilu kaj, če bo kaj narobe.
Zdaj sem mnogo manj obremenjena, vzrok je v tem, da sem veliko bolj zaposlena, pa tudi, ker imam doma to mojo princesko.
Aja, še to, če bo kateri koristila info. V Clarku imajo dolge in 3/4 hlače, s tako široko elastiko in so prav ok za nosečke. So pa zdaj smešno poceni po 6Eur. Sem si kupila troje in so prav fine, 100% bombaž.
Lepo se imejte, pa se beremo.

:)

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
26.7.2007 22:04:02   
Magi*
punce, jaz sem dala v album slikici mojega trebuha. meni se zdi ogormen, pri Zarji je bil v enakem času pol manjši user posted image  zdaj se že jaz sprašujem, če se notri ne skrivata dva user posted image

sicer pa sem bolj ali manj OK. občasno me dol tišči, imam občutek, da izredno nizko nosim. imam v ponedeljek pregled pri nekem nadomestnem ginekologu in se bom še pri njem malo pozanimala. sicer pa: še malo pa bodo počitnice user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
27.7.2007 11:48:11   
andreja2000
Magi* Kako lep trebušček.Tudi jaz imam nekaj podobnega,odvisno pač kaj imam oblečeno,saj se mi v enih oblačilih vidi bolj v drugih manj.

ElaM Tole z Klarkom pa ni slabo,vendar ne vem kje imajo to trogvino,če prav sem že slišala zanjo in gotovo je tudi kje v moji bližini,pa hvala za informacijo.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
27.7.2007 16:42:01   
ajtak
Hej, hej drage user posted image . Danes sem bila v CE v ZD in je bilo kar 6user posted image , sedaj pa me zanima, ce je bila tam morda katera od vas? trem so delali glukozni test, ostale smo mele pa klasiko, kri in voda user posted image .

No, tako da sem sedaj ze malo blizje morfologiji, ki jo imam v sredo... Drzite pesti, da bomo vidli spol, ker se pa ze res zelo tezko zadrzujem, da nebi zacela cotk kupovat...

Se to... Nekako nimam namena kupovat blazno veliko oblek, ker bom verjetno precej dobila na posodo in za darila. Kar bom kupovala pa bo vse 56, nekaj bodijev pa 50 in kompletek za iz bolnice (50).

Se mi zdi, da bom ostalo lazje dokupila kasneje, kar bom pac rabila...

Kaj pa pravite ostale? Ker se mi zdi nesmisel kupovat obleke sedaj na razprodajah- in to poletne- ce ne vem kako bomo veliki junija drugo leto...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1519
27.7.2007 17:13:32   
benika
Kar bom kupovala pa bo vse 56, nekaj bodijev pa 50 in kompletek za iz bolnice (50).

Ampak sploh ne pretiravaj. 2-3 bodije, mako majčke ali tetra majčke, če jih boš uporabljala in to je to, kar se tiče velikosti 56. O št. 50 pa vsaj jaz ne bi razmišljala ker niti ne veš, koliko bo dojenček velik. Vsaj pri nas smo bili v 14 dneh premajhni za št. 56, pa je bil Beni ob rojstvu velik 53 cm. Kompletek za domov pa naj bo kar velikosti 56. To je vsaj moj predlog.

Zanima me, če ze vse čutite svoje malčke, posebej tiste, ki imate PDP proti koncu decembra? Pri nas je še vedno zatišje, kar me malo skrbi, še posebej, ker bi morale drugorodke otroka začutiti prej.

lp

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
27.7.2007 17:46:34   
andreja2000
ajtak ,no,v ZD-Celje,mene danes nedvomno ni bilo.user posted image
Kar pa se tiče oblačilc,pa sem jih jaz nekaj dobila,posebno za novorojnčke in to večina za punčko-vse je bolj ali manj roza.No,pa itak bomo imeli user posted image .Ko pa sem bila prvič user posted image ,pa se je zgodlo,da je bil moj sin,ko se je rodil za najmanjšo številko že malce prevelikuser posted image  in tako mu te male številke niso prišle nič kaj prav.Ja,kaj hočemo,eni otroci so pač bolj veliki,sicer pa sem tudi jaz.user posted image
katja verjamem,da te skrbi,ker še ne čutiš brcik,vendar mislim,da jih vsak čas boš,saj ni točne dfinicije kdaj morajo nastopit.
Kadar jaz jem čokolado,začne kmalu naša user posted image delat prave akrobacijeuser posted image ,boš videla,tudi tebe bodo slej ko prej osrečile brcike.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
27.7.2007 20:35:47   
ajtak
Aha, torej ciljam na premajhno... Vidte, zato vas pa mamuser posted image .

Naj vam se napisem kaj se mi je danes zgodilo... Ko sem se peljala v laboratorij mi je nekaj reklo, da bi blo fino, ce bi spet kej nas vozicek vidla. In sem se po opravkih v ZD odpravila v Chiccota, da malo povprasam kdaj pridejo kaj nove barve in koliko teh je se kaj na zalogi, pa seveda kaksen je dobavni rok...

In ŠOK trgovka mi pove, da bodo nove barve sele drugo leto (to se mi je dozdevalo), da rdecih ni vec, oz imajo enega samo v LJ, oranzna sta pa se 2, en tu v trgovini in en v skladiscu... Midva sva se namrec odlocala med tema barvama.

No, pa jo vprasam kak je dobavni rok... Pa pravi, da zaradi italijanskih pocitnic ne bo nobene posiljke v SLO do OKTOBRA user posted image , jaz pa imam novembra rok, kaj pa ce nas kaj  preseneti???

Tako sem takoj klicala moza in odlocila sva se, da bova pac narocila tega iz skladisca (da bo se v kartonu in ga bova lagko v klet spravla za kake 2 meseca).

Skratka do vozicka bova prisla precej hitreje, kot sva nacrtovala!

Aja, nauk zgodbe- PUNCE POSLUSAJTE INTUICIJO!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1522
27.7.2007 22:20:27   
Skaana
user posted image

Ajtak, jaz sem bila v Celjskem ZD v sredo user posted image . Sta se pa dve user posted image  na veliko pogovarjali o svojih otročkih, o opuščanju plenic ipd. Je bila katera od decembrskih user posted image , ki ima že doma kakšnega bratca ali sestrico?

Torej, v sredo sem imela morfologijo. In stanje je, hm, po eni strani čudovito, po drugi pa zaskrbljujoče. Naša pikica ali pikec - ne želiva vedet spola - je zdravo živahno dete. Vse je brez posebnosti in vse v mejah normale. Vmes je celo malo zazehal-a, meni pa itak kar solze po licu user posted image user posted image . No, mogoče tudi od olajšanja, ker je pri vaginalnem pregledu ugotovila, da sem že nekoliko odprta in imam prekratek maternični vrat user posted image . Torej od zdaj naprej za naju strogo mirovanje. V sredo imam spet pregled, potem bo pa videla, ali je zadeva kaj napredovala, ali stoji. Ker sem učiteljica imam zdaj itak dopust, potem me pa najverjetneje čaka bolniška user posted image . Pa najbolj mi je hudo, ker ne smem več moje micene princeske dvigovat. Samo bomo že zdržali, samo da je z bebijem vse v redu.

Za Mediko 13 mi je zelo žal. Res je en čudoviti user posted image  več.

Raho, jaz še vedno mislim, da se ti malce hecaš user posted image . Ti bom javla naslov, seveda user posted image . Mela bi pa kar belega, ker ne želiva vedet spola user posted image .

Lana 38, upam da sta danes že čofala v morju.

Bodite nadvse dobro, (s)mejte se.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
28.7.2007 10:52:34   
andreja2000
skaana user posted image  Bravo,da je bilo na morfologiji vse o.k.No,kar se pa tiče mirovanja,je res malo nerodno,vendar naj ti to lajša misel,da je z vašim user posted image  pa vse vredu.

Lana38 verjamem,da uživaš na user posted image  in ti v času čakanja na AC to tudi prav dobro dene.
Jaz te pa tukaj kar pogrešam in vedi da močno stiskam pestke za izvid po pošti.

Vsem user posted image  želim lep vikend! user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
29.7.2007 17:46:41   
ajtak
Torej, vozicek sva vceraj zaarala in ga dobiva v sredo drug teden user posted image .

Jutri bova pa z user posted image  koncno videla najinega user posted image . Greva na 3D k Dr. Strahovi in si srcno zeliva, da bi videli a mamo user posted image  ali user posted image . Ce zveva greva takoj po pregledu v Lj kupit kake cotke (nimava se niti enega bodija).

Potem pa novico seveda javim tudi vam!!! In Raho posljem naslov user posted image .

Torej lep preostanek nedelje! Jutri pa drzite pesti se malo zame, da se nas mali migec koncno razkrije user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?