|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
17.7.2007 8:22:06   
hokejistka
medika brez besed ti podarjam en velik user posted image . Ne skrivaj solz in bolečine.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
17.7.2007 8:43:17   
DANVARI
medika zate en velik user posted image težki dnevi so pred tabo, vzemi si čas, punce na forumu V objemu žalosti ti bojo pomagale, imam zelo dobre izkušnje s tolažbo po mojem ss.
Mislim nate!

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
17.7.2007 9:01:40   
ElaM
Dobro jutro,
tudi sama sem danes nekam kisle volje, ne vem, a me dajejo hormoni, da mi gre vse na živce, a je krivo vreme, al kaj je za en user posted image . Včeraj sva se spričkala z mojim, potem mi je takoj žal, da se obremenjujem s takimi neumnostmi in s tem še pikici v trebuhu ne delam nobene koristi. Ah, bo že.

Medika13, izjokaj svojo bolečino, vem kako boli, ker imam tudi sama enega user posted image . Bolečina s časom otopi, pozabiš pa nikoli. Drži se in verjemi na nebu bo še ena zvezdica več, ki bo samo tvoja, vajina.
Loncica delam v eni mali firmi v Loki, privatnikin je za pop.... Resnično.user posted image

Še eno vprašanje, tiste ki čutite brce, kje vas vaši user posted image  brcajo. Mene nekje par cm nad venerinim gričem, pa sem že malo pozabila, če me je Tinkara tudi tako nizko brcala.user posted image  No, saj višje skoraj ne more, ker maternica, je še pod popkom, vendar vseeno se mi zdi precej nizko. Joj, kompliciram.

Pikica*, kam pa greste na morje? jaz bi tudi, čeprav je najbrž zdaj peklensko vroče. Samo je veliko lažje prenašati vročino na morju, kot v mestu.

Lepo se imejte, papa

:)

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
17.7.2007 9:34:41   
ajtak
Mene nas dojencek brca tocno tam, kjer imajo tiste ki so mele CR siv.  Se pravi, kjer se trebuh zacne user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
17.7.2007 10:24:41   
lana38
Mene je tako prizadelo tole z mediko 13, da sploh nimam volje za nič več. Nekako sem čisto izgubljena. Pa še ta vročina me ubija. Notri v stanovanju je že zjutraj bilo 30 stopinj. Zdaj sem vse zaprla in odprla vrata na stopnišče. Se mi zdi, da je malo bolje. Sicer ni ravno miru, ker non-stop nekdo hodi po stopnicah, ampak bom že nekako potrpela. Važno, da ni več tako vroče.
Včeraj zvečer sploh nisem mogla zaspati, samo mi je po glavi rojila naša medika. Potem sem pa vso noč nekaj blodila o Lj porodnišnici in posvetih s strokovnjaki tam.
LP

lana38

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
17.7.2007 10:32:03   
NatašaC
Medika13, žal mi je za tvojo user posted image . Bodi močna, naj ti to ne vzame volje za vse, kar še prihaja v življenju. Zdaj pa pusti bolečini, da pride na dan. Jokaj oz. na svoj način poskusi spraviti bolečino iz sebe, ker ti bo potem lažje. 

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
17.7.2007 10:53:31   
andreja2000
Enako kot Lana38  sem tudi jaz vsa na tleh zaradi naše medike,pa še vedno čakam na rezultate AC in si lahko mislite kako se poutim.

Je pa tudi pri nas v stnovanju  ful vroče in hvala Lana,da si me spomnila da odprem vhodna vrata,ja,je kar mal boljše.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
17.7.2007 12:02:06   
loncica
Čav!

Mene bo ta vročina ubila. Danes sem se že zbudila s težko glavo. Najbolj me jezi, ker v dnevni sobi imam klimo, ampak nimam kje počivat. Šele drug teden greva po kavč. Zdaj pa spim v vroči spalnici, pol pa glavobol fašem.

Tudi meni ne gre Medika iz glave. Pa še nobenega nimam, da bi mu povedala, saj dragega še ni doma.

Tudi jaz čutim neko premikanje, trzanje (če so to brce) dokaj nizko.

Želim vam dobro prenašanje vročine

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
17.7.2007 12:41:25   
Magi*
punce moje, jaz sem pa dragemu tako hvaležna, da se je pustil prepričati in nam zrihtal klimo. nimamo vrat in nam ohladi celo stanovanje.

sicer pa ni prav nič fletno po tej vročini okoli bluzit. sem šla danes ob 6.30 v službo, da bi se izognila tahudemu. in sem zdaj že doma na hladnem - ja, vem, imam res srečo, da imam tako fleksibilen delavnik. in da mi ni treba viseti tam 8 ur. vsaj zdaj lahko vse tiste nadure pokompenziram.

sicer pa tudi jaz kar naprej mislim na mediko. punce, ki še čakate na izvide od AC, držite se. vsem pa pošiljam en hladen vetrič iz mojega doma.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
17.7.2007 12:54:02   
vetrnica
medika13 bodi močna
sploh si ne predstavljam, kako se počutiš, a upam da bo boljše. Poskusi vse spraviti iz sebe, ne zadrževati v sebi. Mogoče bi bil vredu kakšen sprehod v naravi

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
17.7.2007 15:43:00   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Dobro jutro,
tudi sama sem danes nekam kisle volje, ne vem, a me dajejo hormoni, da mi gre vse na živce, a je krivo vreme, al kaj je za en user posted image . Včeraj sva se spričkala z mojim, potem mi je takoj žal, da se obremenjujem s takimi neumnostmi in s tem še pikici v trebuhu ne delam nobene koristi. Ah, bo že.

Joj jaz sem imela včeraj taaaaaaak glavobol, pa neprespana sem bila in potem je šefica puser posted image ila cel dan nekaj pa  pridem domov pa še moj možek svoje prida zraven (nenamerno) jaz pa v jok user posted image Ma sem res občutljiva zadnje čase, noben mi ne sme nič reč in prizadenejo me stvari k me drugače sploh ne - je revež včeraj potem probal popravit situacijo pa mi je šlo samo še bolj na jok. Potem sem pa še šesti čut gledala in jokala, edino modni oblikovalci Heidi Klum so bili zadosti nevtralni - pa drugače sploh ne gledam tolk tv ampak včeraj je bilo to edino izvedljivo.
No potem pa beremše Medikino situacijo in mi je vse nazaj prišlo od mojega angelčka - mah res je bil kilav dan user posted image

Še jest nisem mogla ko sem domov prišla - to je pa zame res hudo user posted image
No važno da je danes malo bolje

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
17.7.2007 21:13:31   
Kim80
Forum večkrat prebiram, pišem pa bolj malo. Ampak tudi meni so stopile solze v oči, ko sem prebrala Medikino zgodbo.user posted image  Ob takih situacijah se človek kar nehote vpraša: Kaj pa če se meni to zgodi? Bolečina mora biti ogromna.

Kar se tiče user posted image  brc: jaz sem jih začela čutiti kot neko trzanje čisto spodaj, sedaj pa jih že čutim večkrat na dan in bolj intenzivne, ponavadi nekje tik pod popkom. Mi tudi včasih že trebuh kar konkretno poskoči.

V četrtek imam pa pregled morfologijo in upam, da izvem spol mojega user posted image . Bodite dobro in upam, da vas vročina ne bo preveč potolkla. Vsem, ki čakate na kakršnekoli rezultate pa veliko sreče.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
18.7.2007 11:13:38   
loncica
Čav!

Punce, kje ste? Ste vse na dopustu?

Jaz spet lenarim to dopoldne. Muči me namreč nespečnost in ponoči sem spala od 11h-3h, potem pa je bilo še premetavanje do 6ih. Grozno, utrujena sem pa se sploh ne morem odpočit.

Spet bo vroče, meni se že kar meša. Sploh se ne upam ven s hiše it. V hiši je 24°, zunaj pa 10 več.

Raho, mene boš morala v tečaj štrikanja vzet. Ker sem skoz sama doma se že prav dolgočasim, pa še skoz sem not ker me vročina ubija.

Lep dan

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
18.7.2007 11:19:17   
andreja2000
Pozdravljene user posted image

Spet je vroče da je kaj in mdva z mojim sva še zjutraj letala po Mb,sedaj pa sem že doma,kjer je še kar vzdržno,saj sem že zjutraj zaprla okna.
Včeraj pa je prišla tudi domov hčerka,ki je bila z mojimi starši na krajšem dopustu,tako,da se bo doma spet kaj dogajalo in jaz ne bom imela toliko časa za samo razmišljanje o izvidih od AC.

Lep sončen pozdrav vsem in nikar ne pozabite na zadostno količino vode!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
18.7.2007 12:09:15   
lana38
Pri meni je 30 v stanovanju in sem srečna, da ni več. To še nekako gre, seveda ker sem v kopalkah.user posted image  Zjutraj zaprem vsa okna in odprem vhodna vrata na stopnišče za enih 15-20 cm. Danes zjutraj sem user posted image  rekla, da je čez okno in zaprte žaluzije obesil še rjuho in se je prav poznalo.

andreja2000, ti boš dobila pismo in ne razmišlaj več. da bo kaj slabega.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1415
18.7.2007 12:14:48   
nemrak
user posted image user posted image ,
andreja, zakaj ne pokličeš v LJ???
Nam so takrat rekli, da naj pokličemo takoj na začetku 4 tedna.
Boš videla, se boš pomirila!!!
user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
18.7.2007 12:54:36   
andreja2000
Lana38  hvala za pozitivnost!

nemrak  ne upam si še klicat,ker so nam  zraven številke za klicat na kuverti napisali: kliči po 4 tednu po 14 uri,pa sestra nas je prosila naj ne kličemo prej,ker je baje grozna gužva in vse dalj traja.user posted image
Tebi pa hvala za pestke in lepe želje in nasvet,ampak  žal bo še treba malo počakatuser posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
18.7.2007 13:00:39   
lana38
Čakaj, a bodi mirna. Zdaj si res že verjetno lahko. Minilo je skoraj 22 dni od AC.user posted image user posted image user posted image
Zdaj se bo skoraj pri meni začela kriza drug teden. Ne vem, če bi raje šla na user posted image  ali naj ostnem sama doma.user posted image  Moja 2 junaka gresta v nedeljo za 14 dni v Izolo. Jaz imam 24.7. pregled pri G, potem si moram pa še pri osebnem zdravniku urebiti bolniško za avgust v sredo. Morda bom v četrtek šla z vlakom do Kopra, tja pa me pride user posted image  iskat. Vse pa je odvisno od tega, kaj bo rekel G na to mojo idejo. V začetku user posted image  sem mislila, da bom kar doma. Zdaj pa me muči to čakanje na izvide AC.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1418
18.7.2007 14:21:57   
ajtak
Lana, ce ti bo le G. "dovolil" pejt!!! Res, bo boljs, ko da trpis doma in razmisljas o rezultatih!!

Ampak obvezno z Intercityjem!! Da ne umres od vrocine na potniskem vlaku...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
18.7.2007 14:54:36   
andreja2000
Lana38 ,ja,čakam in si ne morem ka,jda  se ne bi zdrznila ,ko zazvoni telefonuser posted image ,drugače še pa kar gre.
Kar se pa tiče tvojega morjauser posted image ,pa se jaz čisto strinjam z ajtak-le pojdi,če ti G da zeleno luč,saj ti bo sprememba dobro dela in bo gotovo nekoliko lažje čakat na izvide,kot da boš ves čas sama doma in razmišljala vse mogoče in nemogoče scenarije.
Če bi jaz imela tako možnost ,bi jo vsekakor izkoristila,ker takole čakat doma,pa celo  po možosti sam,res ni mačji kašelj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
18.7.2007 15:41:06   
PIKICA07
Oj punce,

da se vam po dolgem času malo javim. Na zadnjem pregledu sem bila pred enim tednom in je G rekel, da zaenkrat kaže na punčko user posted image . No ampak vem, da se to lahko še spremeni. Kakor koli bo bo v redu user posted image , samo, da bo pikica zdrava in da bo mojaaaaa.

Povejte mi a že kaj čutute pikice? Jaz sem zdaj noseča 17 tednov in 6 dni pa še nič ne čutim. Oz. neko čudno žgačkanje vsakih nekaj dni nekaj centimetrov pod popkom,ampak pomoje to ni to. Pa tudi G mi je rekel, da bom čutila šele čez kakšna 2 - 3 tedne. Joj kok mam še za čakat :)

Mam pa še eno novico in sicer se bova z user posted image  konec avgusta poročila!!!
Me prav zanima kako bova takrat s pikico zmogli cel dan "žuranja".

Vsem želim lep dan in pozdravček iz Nemčije.

Neposredna povezava do sporočila: 1421
18.7.2007 17:41:06   
lana38
Ja, tu od nas gre direkten vlak do Kopra, tisti, ki pride iz MS in ta je Intercity. To sploh ni probelm. Do postaje pa imam tudi samo 15 minut. Vse je pa odvisno od tega, kaj bo rekel G. Seveda pa se moram tudi dobro počutiti.user posted image  To je pa še bolj pomembno.
LP

lana38

(odgovor članu PIKICA07)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
18.7.2007 18:59:28   
ajtak
PIKICA, cestitke za zaroko, oz. skorajsnjo poroko user posted image

LANA ti pa kar spakirajuser posted image  sem prepricana da bos lahko sla, ce niste full dalec!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
18.7.2007 19:16:12   
lana38
Iz Ptuja sem. To je kar 5 ur vožnje na vlaku.user posted image  Bomo videli. Pa saj vlak ponavadi ni sporen.
LP

lana38

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
18.7.2007 19:29:02   
ajtak
Mislila sem na morju- dalec od meje....

A Ptujcanka? Hodis kaj v Ce??
Ce bos kdaj vedla, da prides in bos mela cas za kavico pa le javi!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?