ElaM
|
Dobro jutro, tudi sama sem danes nekam kisle volje, ne vem, a me dajejo hormoni, da mi gre vse na živce, a je krivo vreme, al kaj je za en . Včeraj sva se spričkala z mojim, potem mi je takoj žal, da se obremenjujem s takimi neumnostmi in s tem še pikici v trebuhu ne delam nobene koristi. Ah, bo že. Medika13, izjokaj svojo bolečino, vem kako boli, ker imam tudi sama enega . Bolečina s časom otopi, pozabiš pa nikoli. Drži se in verjemi na nebu bo še ena zvezdica več, ki bo samo tvoja, vajina. Loncica delam v eni mali firmi v Loki, privatnikin je za pop.... Resnično. Še eno vprašanje, tiste ki čutite brce, kje vas vaši brcajo. Mene nekje par cm nad venerinim gričem, pa sem že malo pozabila, če me je Tinkara tudi tako nizko brcala. No, saj višje skoraj ne more, ker maternica, je še pod popkom, vendar vseeno se mi zdi precej nizko. Joj, kompliciram. Pikica*, kam pa greste na morje? jaz bi tudi, čeprav je najbrž zdaj peklensko vroče. Samo je veliko lažje prenašati vročino na morju, kot v mestu. Lepo se imejte, papa