|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
13.7.2007 13:19:16   
andreja2000
Lana38,že ves čas odkar sem se zjutraj zbudila mislim nate in ti močno stiskam pesti.No,sedajleje  je že AC za tabo in ti verjetno že ješ kosilo,potem pa še malo in že boš krenila proti domu pridno počivat,mi ti pa vse stiskamo pesti za dobre rezultate.

raho sem vesela,da ti gre na bolje in hvala za vse lepe želje zame!

Medika13 mislim nate user posted image

Vsem hvala za vaše pestke za dobre izvide!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
13.7.2007 14:48:29   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

če bi lahko, bi današnji dan izbrisala iz svojega življenja. ne, z bebico je vse OK (upam). veselico so mi pripravili "kolegi" v službi. Angleži pravijo: "With friends like this, who needs enemys?". nikoli si ne bi mislila, da so ljudje lahko tako zelo pokvarjeni in škodoželjni. pa so. na žalost. kakorkoli, bom že rešila zadevo, so mi pa ukradli par let življenjauser posted image  

kaj za vraga so pa naredili user posted image ? Jaz sem tudi dobila hladno prho v službi, no pa sej se je napovedovala že dolgo in sem tudi že jamrala tukaj o tem, včeraj je pa šefica prišla nazaj z managerskega sestanka v tujini in jim je tam povedala da sem noseča no in je baje generalni čist ven padu pred vsemi da naj me pa kar odpusti ker to ne pelje nikamor da grem s porodniške na porodniško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NO sej jst se tolačim tako kot ElaM -  še par mesecev pa bo v skrajni sili grem zadnji mesec na bolniško, ker bom itak ko balon in mi še ni jasno kako se bom vsak dan prevažala 70km v službo.

Joj jaz pa že komaj čakam morfologijo da mi povejo spol! Sva se z možem že dogovorila za imeni tako da je ta debata zaključena user posted image user posted image user posted image Drugače mi vsi pravijo da bo še ena punčka, ne vem zakaj to mislijo ampak od večine  sem dobila tak feedback user posted image user posted image user posted image tako da sem že sama prepričana user posted image user posted image user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
13.7.2007 14:50:44   
DANVARI
Joj da sem vedla da bom pozabila: ElaM vse najboljše tvoji Tinkari za prvo svečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
13.7.2007 14:53:42   
ajtak
En lep petek 13. vsem user posted image .

Ja, tele sluzbe so smotane, sama se niti zaposlena nisem (delam prek studenta) pa so me postran gledali, ko nisem hotla vec 10kg-skih skatel dvigovat in po lojtri plezat... Zdej ko sem pa nehala delat so pa vsi takooo zacudeni, da kako ze tako zgodaj, ce mam rok sele konec novembra user posted image
Ah, sigurno je najbolj vazno da bodo user posted image  zdravi!!

Raho, cestitke za user posted image , ti si kr poglej rozastega bogabooja user posted image . Jaz tud ze komi cakam, da zvem spol, da bom loh kako cotko kupla.

Se vedno drzim pesti za vse ki imate AC ali cakate rezultate. Andreja, to da jih se vedno ni je ziher dober znak user posted image .

Aha, naj se se pohvalim, da sem si danes kupila materinsko blazino, ker sem imela dovolj tiste deke s katero sem se zalagala (je bilo vroce in ne prevec udobno). No in sem sla v Ariel, kjer je se do konec meseca v akciji in jo dobila za 29Eur! Res sem vesela! v BC je 39,60Eur...

Se enkrat en veeelik user posted image  za vse vas in vase user posted image !

Raho, a ti to resno s kompletki, kok si pridna!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
13.7.2007 15:00:58   
Magi*
drage moje punce, mene glede nosečnosti ne gledajo nič postrani. po mojem so še veseli, da bom šla za eno leto, da bodo mrhovinarji moje ure razgrabili. ma, ni za govorit javno kaj je bilo. nekdo od kolegov me je hotel profesionalno diskreditirati na najhujši možni način. stvar je sicer urejena, vendar so govorice naredile dovoj škode. ampak tako je to življenje. kar nas ne ubije, nas krepi.

BTW, jaz tudi komaj čakam, da izvem spol. potem bomo resno lahko začeli z izbiro imen. to bo spet cela drama user posted image

elaM, čestitke Tinkari za prvo svečkouser posted image  joj, kako hitro čas beži. se spomnim prve torte (no, šestih tort, ki sem jih naredilauser posted image ) kot bi bilo včeraj.

še jaz vam želim lep preostanek petka 13.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
13.7.2007 18:04:47   
ElaM
Punce, moje, hvala lepe za čestitke ob prvi svečki.user posted image  Hitro mine čas, če mene vprašate prehitro. Evo še slikce, ko iz malega zraste malo večje.user posted image
user posted image
user posted image

Sem ob prebiranju postov ugotovila, da smo me decembrke, vse nekaj nezadovoljne s svojimi službami, no skoraj vse.user posted image  Mah bo že, november bo kmalu tu. Potem pa ene pol leta ne bo časa za razmišljanje o službi, potem pa akcija pri iskanju nove.
Lepo se imejte.user posted image

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
13.7.2007 18:08:35   
loncica
Hey punce.

Očitno nam ta petek 13. res ni pisan na kožo. Jaz sem morala danes k zdravnici, saj sem imela take krče v želodcu, da sem komaj hodila. Sem se že ustrašla, da je z bebico kaj narobe in kličem G, pa mi je rekla, da kar je nad popkom je problem splošne zdravniceuser posted image . Sem dobila dieto in Buscopan. Enega sem vzela in so vsaj krči ponehal, boli pa še. Ta želodec, ne vem kaj mu je.

Raho, super da si doma. Misliš resno glede naslovov?

Lana, vem da si verjetno že opravila, upam da je šlo super.

Magi, življenje je pač tako. Tudi jaz včasih ne morem verjeti za določene ljudi, kako so lahko tabi. Meni je oseba za katero sem mislila, da je moja najboljša prijateljica obrnila hrbet. Tako pač je.

ElaM, čestitke za hčerkin rojstni dan.

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
13.7.2007 18:39:28   
Skaana
Da se vam še jaz hitro javim med pakiranjem, preden odhitimo na user posted image user posted image user posted image .

Z nama je vse brez posebnosti, morfologijo sem uspela prestaviti za pet dni, sicer bo druga gin. a ni panike, ker je baje ful v redu user posted image , tako da jo imam 25. in gremo lahko v miru na morje. Bebika vsak dan bolj brca user posted image user posted image , trebuh pa kipi, da je joj. Tako da jaz o kilah res ne bi govorila user posted image user posted image .

Raho, res sem vesela, da si boljše. user posted image user posted image  za tvoj pritisk. Za morje pa ne bit preveč žalostna, boste pa drugo leto že vsi štirje čofali user posted image . Črtomir pa lahko itak doma v bazenčku, kajne?

Danvari, pa saj se ne obremenjuješ s temi user posted image , kajne? Kako ga ni sram tegale šefauser posted image  Mene bi blo... Super, da sta se že zmenila za imeni. Midva pa še pojma nimama user posted image .

Lana38, mi smo tudi držali pestkeuser posted image .

ElaM, čestitke Tinkari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in seveda tebi ob prvi svečki user posted image . Čudoviti občutki, kajne? Naj ji bo vsakdan poln novih odkritij in čudovitih doživetij.

Loncica, upam da je že boljše, en user posted image  za tvoj želodec, da se pozdravi.

Andreja2000, vesela sem zate. In vesela bom še bolj, ko se vrnem in bom prebrala odlične rezultate user posted image .

Tako, želim, da bi vam bilo čim manj vroče, tiste ki delate, da hitro dočakate dopust, tiste ki imate težave, da čimprej minejo. Lepo bodite. Pa pa.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
13.7.2007 18:49:20   
ajtak
Joj, loncica upam da se tvoj zelodec cimprej pozdravi user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
14.7.2007 12:49:11   
NatašaC
Pozdravček vsem!
Včeraj sem imela drugi pregled pri G. in je sicer vse ok, sam pritisk imam malce previsok in zdaj bom najbrž morala 2× na teden hodit ga merit. Zredila se od zadnjič nisem čisto nič, voda in kri vredu, sam pritisk imam, pa pojma nimam kako to. A ma kakšna kakšne izkušnje s tem? Pa user posted image itak pritiska navzdol in boli in špika vsake tolk, sam to je baje res od preveč prenašanja mojega 10kg korenjaka. Tako da se trudim čim več počivat. Drugače pa vredu, po glavi mi gre pa itak samo to, kako bi šla kam na izlet. user posted image Do nedelje je Pivo in cvetje v Laškem, pa upam, da se bomo za par uric odpravili tja. Tolk o mojem počivanju ne.
Lep vikend vsem!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
14.7.2007 15:59:27   
Magi*
hojla punce.

jaz sem danes že malo prišla k sebi. me pa že od včeraj bol v spodnjem delu trebuha, nekako kot krči pri menstruaciji. sicer malo in mine, ampak zoprno. tega se sicer spominm tudi iz prve N, ampak takrat sem bila itak skoz pod nadzorom, ker sem krvavela.

najbrž ni nič, a ne? kako raztezanje maternice. upam vsaj, da me stres ni čisto podrl. sem včeraj popoldne kar v postelji preležala, pa še danes sem popoldne ene 3 urice zakinkala. jutri bo gotovo že vse oK.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
14.7.2007 18:15:04   
loncica
Čav

Kje ste vse? Vse zunaj na sončku? Jaz še kar počivam, čeprav se mi je želodec umiril. Rada bi kaj pametnega pojedla, pa mi je zdravnica zabičala, da lahko sam juhce in na vodi kuhan riž. Juhu. Še vedno pogrešam mojga user posted image , ki se vrne čez en teden. Komaj čakam.

Magi, sicer res nimam izkušenj ampak, kar sem jaz prebrala so to krči ob raztezanju maternice.

Lep preostanek vikenda

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
14.7.2007 18:32:19   
lana38
Pozdravljene!
AC sem prestala. Včeraj sem več ali manj ležala in počivala. Zdaj sem OK. Upam, da tudi moj user posted image . AC mi je delala dr. Tanja premru-Sršen. Ko je delala UZ pred posegom, je rekla, da je posteljica spredaj nizko. Ker sem bila preveč vznemirejena zaradi posega, nisem vprašala kaj to pomeni. A ketera kaj ve o tem? Zdaj si želim, samo da me nihče ne pokliče in da pride po pošti dober izvid.
Ste pa veliko napisale v tem enem dnevu. Sem brala kar pol ure.
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
14.7.2007 19:41:54   
ajtak
Lana, drzim pesti user posted image  in upam na dobre rezultate!

Decemberke, kaj je zdaj?? A se nismo zmenile, da boste prileple slikce trebuhov??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
14.7.2007 22:45:50   
nemrak
user posted image user posted image ,
lana38, tudi meni je rekel na AC, da imam posteljico spodaj nizko. Pa sem ga vprašala kaj je to, pa je rekel, da ni nič narobe. Samo, da ni čez MV.
Držim pesti, da bo sedaj vse ok!!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
15.7.2007 8:35:07   
lana38
nemrak, hvala za pojasnilo. Morda pa sva zaradi te nizkosti imele tiste rjave izcedke.
LP

lana38

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
15.7.2007 9:38:24   
Magi*
lana38 in nemrak: jaz sem v prvi N imela posteljico spodaj nizko spredaj (??:). v glavnem uradno placenta previa marginalis - hehe, vedno sem sodila v marginalce. tudi jaz sem tedaj imela rjavo-krvavkaste izcedke. pogosto se do 28. tedna posteljica malo dvigne in glavno je, da ne prekriva MV. to se pa lepo vidi na UZ, tako da so skrbi odveč.

drugače pa, punce, jaz sem bila danes pokonci že ob pol petih (4.30, ja!), ker me moje noge zbujajo. potem pa sem zajtrkovala in pričakala najlepši sončni vzhod. naša dva zaspanca pa sta drnjohala do 9.00. upam, da te moje nemirne noge ne bodo zdaj take do konca, upam da so samo posledica stresa. me je pa kar groza, ker v prvi N zadnje 3 mesece nisem spala čisto nič. sem bila kot zombi, da ne govorim o psihičnem stanju.user posted image

želim vam en lep sončen dan, pa čimveč senceuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
15.7.2007 10:40:34   
smotka lonib
Lana38!

Tud jest sem imela pri vseh nosečnostih posteljico nizko (zadaj) in sem pri vseh treh uspešnih nosečnosti do 3 meseca krvavela in imela rjave izcedke. Sem zato morala veliko počivati in se čim manj voziti. Po tretjem mesecu, ko se mi je posteljica malo dvignila, pa so krvavitve izginile.

Punce, držim pesti za vas, da boste decembra že pestovale svoje štručkeuser posted image . Za vse, ki še čakate AC rezultate pa držim pesti in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Lep pozdrav!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
15.7.2007 10:45:31   
loncica
Čav punce!

Joj ta vročina. Jaz sem šla lepo peš v trgovino, pa me je skoraj kap. Sem si morala v trgovini vodo kupit, da sem zmogla do doma. Kaj šele bo drug teden?

Jaz še kar preurejam najino stanovanjce, da bo baby imel kje pančkat. Mal gledam cene vse potrebne opreme, pa me kar stiska. Bom mogla kaj rabljenega tudi kupit. V bistvu vse kar imam doma je samo posteljica.

Glede morfologije, a boste vzele user posted image  sabo? Moj mož (kako rada zdaj uporabljam ta termin:) je izrazil željo, da bi bil rad zraven, pa jaz ne vem kako je s tem. Za NS sem prebrala, da so partnerji lahko zraven. Imate kakšno izkušnjo, tiste ki že mate bebice?

Lep dan vsem

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
15.7.2007 12:02:31   
andreja2000
Lana38   Pidno počivaj,jaz pa že stiskam pesti,da tokrat prispe pismouser posted image .

Ja,danes je pa še meni vroče user posted image  ,kajti sem drugače bol zmrzljivauser posted image .

Vsem lepo nedeljo!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
15.7.2007 17:48:31   
ajtak
Loncica, men je ginekologinja rekla da za morfo. je pa lahko user posted image  zraven! Tako, da moj moz (tudi jaz rada uporabljam ta izrazuser posted image ) bo sel zraven!!

Bodite v senci, dovolj pijte in uzivajte!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
16.7.2007 8:47:47   
ajtak
Dobro jutro user posted image ,
ne vem a ste res ze vse na morju al vas je vrocina ze tok zdelala da se nobena ne javi...

Jaz sem ze full pridna, sem ze zalila roze, perem prvo rundo perila in se ze javljam na forumu user posted image

Imejte lep dan!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
16.7.2007 9:10:45   
pikica*
Magi*, taki krči so tudi mene matrali dva tedna nazaj (saj sem o tem govorila tudi tukaj gor). pa sem potem klicala g. in je rekla, da je to od naprezanja. Po tistem sem precej omejila dvigovanje naše punčice in je zdaj bistveno boljše. Pa za vsako, ko začne bolet, se malo uleži (če le gre) ali se pa vsaj usedi. Po nekaj dneh bi moralo miniti.

Lana38, evo, en korak je že mimo. Zdaj držimo pesti za dobre rezultate. Po moje podatek, da posteljica leži nizko spredaj ni nič hudega. Edino otroka boš nosila bolj nizko in te bo proti koncu nosečnosti vse skupaj malo bolj dol pritiskalo (pri meni je bilo prvičl tako).

Ajtak, moj trebuh še čaka na boljše čase in fotoaparatuser posted image . Se nikakor ne spraviva k slikanju. Ampak trebuh je pa začel pridno rast.

loncica, ponavadi je mož na morfologiji lahko zraven. večina je.

Nič, moram šibat, Zoja me ganjauser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
16.7.2007 9:43:23   
ElaM
Punce, živjo.
Kako jaz sovražim ponedeljke, spet v službi, kjer imam čez glavo dela in v pisarni je pasje vroče.user posted image  
Pa še doma imam bolno tamičkeno in mi je prav hudo, ker ne morem biti z njo. Je zelo malokrat bolna in takrat, ko je me čisto vrže iz tira. Pa jutri naj bi imela ceplenje, tako, da ga bom odpovedala.

Lana, fino, da si dobro prestala AC. Zdaj pa držimo pesti za dober rezultat.user posted image

Ajtak, ti si pa res pridna, meni pa v teh dneh prav primanjkuje energije.

Loncica na morfologijo, bo šel moj zraven. Je šel že prvič in bo zdaj tudi. Mi jo ne bo delala moja G, ker je takrat na dopustu, pač pa njena zamenjava, ki je baje tudi ok zdravnica, tako da ni panike. A imaš ti G v Loki? A sem firbčna, a?

Magi*, mene tudi občasno špika in takrat grem malo poležat, pa kakšno MG tableto spijem.

Punce, lepo se imejte.user posted image

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
16.7.2007 10:10:35   
kajča
ojla punce,

men je danes že zdej ful vroče, kako šele bo. Pa še ta ponedeljek me res ubija user posted image user posted image

Sem pa danes točno 20 t user posted image , sej ne morem verjet, da je tako hitro minilo user posted image user posted image user posted image user posted image . Trebuh imam pa že za 6 mesecev.

Tudi mene občasno špika, pa proti krčem pijem magnezijeve šumečke.

Kolikokrat čutite gibe user posted image ? Jaz jih sicer večkrat na dan, samo gib ali 2 potem pa spet nič. Komaj čakam, da bo začel konkretno brcat.

Ste bile kaj na razprodajah?

Jaz sem bila in sem si kupila dvoje lanene hlače, pa ne nosečniške kar normalne, ampak imajo v pasu tak raztegljiv patent in je ful kul, pa še ene par tunik sem si kupila. No vsaj za poletje bo.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?