|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
19.7.2007 8:00:05   
pikica*
Dobro jutro punce!

Spet nas čaka en vroč dan. Včeraj sem si pa privoščila malo šopingiranja, ampak ni bilo večjega uspeha. Me pa zanima, če mogoče katera ve, kje bi se dalo dobit kakšne pametne kopalke in modrce za nas, ki nimamo ravno košarice A ali B, ampak malce več. Ker jaz resnično že obupujem.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.7.2007 8:34:25   
ElaM
Dobro jutro, kako ste danes? Še malo pa bo konec tedna,..user posted image
Meni je peklensko vroče, do večera se s tamalo zadržujeva v hiši, po šesti uri, pa greva ven. In meni so že začele zatekati noge in v glavo sem, kot polna luna.user posted image  A ima še katera take težave? Kljub temu, da ogromno pijem, ne jem pretirano slanega, nimam več ideje, kaj bi še pomagalo. Tolažim se le s tem, da bo vrečina slej kot prej popustila.
Pikica* kar se kopalk tiče nimam pojma, žal nimam teh problemov, da ne bi dobila modrca zase.user posted image

Grem delat, čeprav se mi tako zelo, zelo ne da.user posted image
Lepo se imejte, naj vam bo čimmanj vroče.

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
19.7.2007 9:56:44   
Magi*
dober dan punce. še en prelep sončen, topel dan user posted image  jaz sicer malo goljufam, ker sem v glavnem v klimatiziranih prostorih in sijajno prenašam tole vročino.

sem nazaj s pregleda, mi je kar morfološki pregled naredil. tudi prav user posted image  vse v redu, pikec raste... JA, baje, da vse kaže, da imamo fanta! ni še 100%, ker se ni čisto dobro videlo, ampak oba z G sva videla med nogicami neko zadevico, ki ne paše h punčkamuser posted image  zdaj bo pa joj, ker Zarja pravi, da bo dojenček punčka Viva. ajme, kako ji bomo to dopovedaliuser posted image  zdaj si bo morala novo ime spomnitiuser posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa v šoping. pogledat, če vseeno še kake hlače mahedrače zame dobim in blago kupit, da dam kaj zašit. a ktera pozna kako fino šiviljo v LJ ali okolici, pa ni nujno, da je fensi, šmensi draga?user posted image

ciao, se vam javim še po šopingu. danes ne grem v službo. bojkotiram. matr mam res srečo, da si lahko kak tak dan privoščim.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
19.7.2007 9:56:46   
lana38
ElaM, meni se zdi za ob 18h še prezgodaj za ven. Jaz sem šla včeraj okrog 19h v lekarno, pa je bilo še peklensko vroče. Po moje ni za hoditi ven tam do ene 20.30 ali 21h.

ajtak, v Izolo bi šla , ne na Hrvaško. Kje pa upam na Hrvaško z rizično user posted image .

Včeraj ponoči me je napadla neka alergija po nogah in po rokah sem dobila koprivke in so srbele ko user posted image . Predvidevam, da gre za alergijo, ki jo je povzročil Magnesol. Zdaj sem pa jezna. Tako dobro sem se počutila po tem magnesolu, zdaj pa to. Upam, da se čim prej poleže in ne bo še kakšnega hujšega odziva. Imam namreč tudi alergijo na cefalosporine. Me je že tudi dušilo, ko se mi je prvič pojavila. Tega pa zdaj v user posted image  res ne rabim.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
19.7.2007 10:54:21   
loncica
Čav!

Jaz tudi malce zgoljfavam vročino, saj sem večinoma v klimatizirani sobi, ob 19h pa grem v bazen, da se še dodatno ohladim.

Magi, super za morfološki, da je vse ok in čestitke za fantka. Jaz tudi komaj čakam pregled, pa ga imam šele čez dva tedna.

Pikica, jaz sem dobila kopalke od O'Neila v Hervisu s košarico C, ampak več pa ni bilo.

Lep dan

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
19.7.2007 10:56:00   
andreja2000
PIKICA07 čestitke za skorajšnjo poroko user posted image

Lana38 oh,ti revica,upam,da se ti ta alergija čim prej poleže in vrjetno bo treba prekinit z nagnezolom, res škoda,ko ti pa je po drugi strani  pomagal.user posted image

Ja,vroče je vroče...user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
19.7.2007 11:10:36   
lana38
Ja, sem že prešaltala na Donat Mg. V enem litru je 1030 mg Mg. Če spijem malo več kot 3 dcl, sem približno na istem kot 3 tablete Magnesola. Zdaj sem pa tako mislila jemati po 2 tableti, ko bo jutri že 1 teden od AC, tako da bo 2-3 dcl Donata tudi OK. Ampak res škoda, mi je bil tako dober Magnesol. Pa še ravno včeraj sem še eno škatlico kupila.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
19.7.2007 11:53:41   
Magi*
lana38, saj na Donat se človek tudi navadi, ni pa ravno njami user posted image  da bi le bilo od tega, ker sicer boš morala še naprej raziskovati kaj ti je naškodilo.

punce, jaz sem pa malo zapravljala. kupla sem si dvoje bermuda hlače - bež (po moje bo moža kap, ker sicer nosim skoraj vse samo črno user posted image ), pa še blago za hlače. potem sem ugotovila, da bi rabila za zraven še rjave japonke ali natikače, pa jih nisem našla. v glavnem, tokrat je bil šoping uspešen.

zunaj je še znosno, mene tole sonce prav v dobro voljo spravlja. edino, kar mi fali je bazen ali morje. tako me vleče, da bi plavala, pa gremo šele 7. avgusta na morje. takrat bo pa ziher dež, kakršne sreče sem.

zdaj grem pa kuhat. imam poln hladilnik zelenjave z maminega vrta. njaaammmm.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
19.7.2007 14:40:57   
matja
Lepo vas pozdravljam, sonosecke. Moram priznati, da sem bolj malo brala, le toliko, da izvem bistvo kaj se dogaja z vami. hudo mi je za mediko in
želim si, da ne bi bilo treba nikomur doživljati take bolečine. Jaz bi imela 12.07. amnio v Ljubljani, pa sem se odločila, da ne grem. Kar bo, pa bo. Ne bi zmogla tako hudih stresov, kot je USP. To kar mi je namenjeno mi je pač namenjeno. Vsem, ki čakate na izvide želim čim hitrejše minevanje časa, sicer pa sem prepričana, da bo vse v redu in bo prišla pošta z razveseljivo novico.

Lana 38, če te zelo srbi tvoja koprivnica ti svetujem, da se namažeš z domačim kisom, če ga imaš. Namoči ga z vatko in se namaži. V trenutku neha srbeti in pomiri alergijo, ko pa spet začne, pa ponovi mazanje. Mi delamo svoj kis in malo stekleničko ga imam vedno v torbici za vsak slučaj, če na primer moja sineka piči komar, mušica ali karkoli začne srbet, takoj vpijeta, mami kiiis. Res neha srbet. Je bolje kot npr. helpic, ki je sicer tudi naraven, ampak manj prime kot kis.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
19.7.2007 15:12:12   
vetrnica
Hojla!

Zunaj je pa res vroče. Sem imela ob 12h pregled in ultrazvok pa sem prišla čist žareča v ambulanto pa sm šla sam ene 10 min peš.
Mi je kar morfološki pregled naredil in user posted image zgleda vredu user posted image . Sej niti nisem pričakovala kaj drugega, sam mal me je pa vseen blo strah, da ne bi blo kaj narobe. Za spol pa nisem vprašala, ker sva se z dragim odločila, da bova počakala do poroda pa bomo pol vidli, ali bo user posted image ali user posted image .

No, še do nedelje zdržimo, pol se bodo pa temperature začele nižat. Upam, da res, da se niso zmotili.

Vsem, ki čakate na izvide želim, da vam čas hitro mine in dobite pošto s pozitivno vsebino, da je vse vredu user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu matja)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
19.7.2007 16:55:45   
lana38
matja, a si mislila na jabolčni kis? Tega imam domačega. drugače pa še nisem slišala, da bi kateri drug kis bil tudi domač.
LP

lana38

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
19.7.2007 18:24:49   
Magi*
vinski kis je tudi domač, pa najbrž še kak. mi smo se mazali kar z vinskim user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
19.7.2007 19:26:30   
matja
SOri, ja jabolčni kis sem mislila. A si poskusila?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
19.7.2007 23:14:29   
Magi*
matja, nas so eno leto na dopustu bolhe napadle. čsito resno in smo se z vinskim kisom mazali. pa je pomagalo.

(odgovor članu matja)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
20.7.2007 8:26:13   
Magi*
dobro jutro punce!

danes bo pa hudo. že zdaj je zelo vroče, tudi pri nas, pa nam je klima celo noč laufala. kako mora biti šele brez klime??!! se mi kar smilite.

pazite nase in na svoje trebuščke.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
20.7.2007 8:29:52   
ajtak
Dobro jutro, mene je kar groza, ker moram danes nujno v MB, zunaj pa taka vrocina...

Hvalabogu imam vsaj v avtu klimo in bo malo lazje....

Vsem zelim en lep zacetek vikenda!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
20.7.2007 9:15:47   
Anonimen
Ojla!

En sončen in vroč pozdrav iz našega konca. Pri nas je vročina neznosna. Še sreča, da imamo klimo po celem stanovanju, ker bi drugače kar umrla od vročine. Sedaj pa mi je malo lažje, ker imam cel čas na prijetnih 25 stopinj, tako da lahko vsaj normalno diham. Oblečena pa sem tako ali tako vneko kaoda obleko majico, ki sem si jo prejšnjič kupila v adessi za 5 € in drugega ne dam na sebe.

Ene ste pa hitro opravile z morfologijo. Jaz jo imam komaj 14. avgusta. No, 31. julija pa grem v Feldbach. Zredila se nisem, celo shujšala sem - komu se pa da v tej vročini jesti. Tako imam manj kil kot ko sem zanosila. ČE se spomnim prejšnje nosečnosti, ko sem v tem času imela že 10 kg večuser posted image .

Lana in loncica - hvala za naslov. Bom pa počakala še malo, da mi sporočita spol, da morda lahko malo barvo priredim.user posted image  Kaj pa ostale? Nobena več mi ne bo poslala naslova? Saj am ne nameravam poslati pisma bombeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moram pa odkrito povedati, dame je to z našo Mediko ful pretreslo in se zaradi tega nisem ene par dni javila. Sem morala zadevo premleti.

Tiste, ki čakate na rezultate AC, držim pesti, da bo vse OK, tiste, ki vam je vroče, upam, da bo tega vročinskega vala kmalu konec.

No, moja user posted image  vas tudi pozdravlja. Se je začela kobacatiuser posted image

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
20.7.2007 9:30:08   
ElaM
Dobro jutro.
Tudi na Gorenjskem je noro vroče, komaj čakam ohladitve in dež.
Raho, midve imava pa na isti dan morfologijo.user posted image  Meni se zdi še tako daleč.
Saj nimam nič za napisat, čepo se imejte, veliko pijte, pa v senci bodite.
Čau čau

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
20.7.2007 10:03:58   
Magi*
raho, jaz ti ne pošljem naslova, ker se bom kar k tebi priklatila user posted image

ej, ma jaz mam čudnega G. sploh mi ni omenil, da je bil včerajšnji pregled morfologija. potem ga pa vprašam kdaj misliva M delat pa pravi, da je bilo to to. pa čez 14 dni grem še k njegovemu kolegu po drugo mnenje. baje po novem tako dela. ma, saj vem, da je čuden user posted image

Zarji sem danes zjutraj poskusila pojasniti, da bo verjetno poba, pa se ni dala. ne, bo punčka. no, preden sta z atijem odšla od doma pa je atiju povedala, da bo dojenček imel lulčka user posted image  zdaj pa sam molim, da se ni G uštel. moj oče je namreč prepričan, da gre za pomoto, ker pri naši hiši ni fantov user posted image  jaz se samo še vsemu smejim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
20.7.2007 10:04:36   
loncica
Hey punce!

Jaz sem pa dons vesela, ker se jutri moj lubi končno vrne, je bilo kar težko dva tedna brez njega. Tudi pri nas je vroče, ampak laufamo klimo. Danes mam pa zobarja ob 12h, ne vem a me bo kap od vročine ali od bolečineuser posted image .

Jaz imam morfologijo 3.8., se že veselim.

Kaj naj rečem, držite se tiste, ki nimate klime v stanovanju, veliko pijte. Jaz sem včeraj opazila, da sem spila 4,5l vode. Kaj šele bo? Kile pa tudi meni grejo dol, zdaj sem +1 odkar sem zanosila.

Lep dan

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
20.7.2007 10:14:06   
lana38
Jaz imam pa že zdaj 31 stopinj v stanovanju.user posted image  Sem pa že cel teden v kopalkah. Če kdo pozvoni, si na hitro vržem eno obleko gor. Potem je pa čisto odvisno, kdo je pred vrati. Če je kakšen sorodnik ali zelo dober znanec, takoj nazaj v kopalke.user posted image
Mojih kg sploh ne gledam trenutno.user posted image  Grem tako v torek k G in bom že videla, koliko je spet več. V sredo, ko sem šla v lekarno sem opazila, da se mi je od petka kar precej povečal trebuh. Imela sem isto obleko, v kateri je v petek bilo še vse ohlapno. Zdaj pa že izstopa tebuhček.user posted image

raho, meni je čisto vseeno za barvo. Ne kompliciram. Tudi sinu sem oblačila roza barve pajacke. Mi je to tako cart. Pa taki mali še nič ne komplicirajo. Zdaj pa, da ga vidiš, huje kot kakšna punca to skupaj kombinira.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
20.7.2007 10:48:51   
Skyline
ojla pupkeuser posted image

kako preživljate vročino? Jaz zelo težko, na momente se mi zdi, da mi kr zraka zmanjkuje...

včeraj sm mela pregled pri G, sam ni bilo moje, ker je na dopustu in vam povem, da kaj takega še nism doživela....najprej me je pogrelo to, da sm čakala 7 ur na pregled, ker je pokrivala porodnice, oddelek in nas nosečnice, naročene za preglede....nato je bila zelo neosebna, sploh ni vedela, zakaj sem 4 ure na bolniški (jaz ne vem, ali kdaj preberejo izvide, ki jih imajo na svoji mizi od pacientke ali moramo vedno vsakemu razlagati posebej, kakšna je naša situacija...kaj pa če bi padla v nezavest, kdo bi ji pa potem povedal???), potem me je še nadrla, zakaj sem na bolniški, da saj imam pisarniško delo in lahko delam po 8 ur...ko sva z dragim končno dočakala UZ, niti ekrana ni obrnila proti meni, tako da moje pikice user posted image  niti videla nisem...ko je moj vprašal za spol, je pa rekla, da vidi in ve kaj je, samo da ona tega pa ne bo povedala (ker kao ona nikoli nobenemu ne pove spola)....ma halooo?!?!?!!....saj je otrok vendar najin, mislim da imava vso pravico vedeti, če želiva....potem sem čakala še na Obvestilo osebnemu zdravniku, ker sm ga morala dobiti zaradi komisije, čakala sva še 1,5 uro, da je vse pacientke odpravila in nato napisala 3 besede na tisti papir...ko sm sestro, ki je bila prisotna na UZ vprašala za spol, mi niti ona ni hotla povedati...jaz res ne vem, kaj se grejo...nato sva le dobila slikco iz UZ, na kateri so rekli, da je razvidno, kaj je...ampak cel dan sva včeraj bulila v tisto sliko in nama sploh ni jasno, kaj gledavauser posted image

punce drage....tako sva bla razočarana včeraj, meni je šlo kar na jok...če tako delajo tudi s porodnicami, je za znoret!!!

povrh vsega me je ponoči zopet prijel krč na desni strani spodaj in me še zdaj topa bolečina drži, ne vem kaj je to, ko sm šla na blato, je bilo malo boljše....kaj mislite,da je to?....vezi, črevesje ali kaj drugega???
ko sm mojo G zanč vprašala, je rekla, da je to normalno....je res???....prime me pa vsake par dni....a je katera mela podobno situacijo???

ufa, sm se razpisala, upam, da ne zamerite...ampak sem morala malo izliti čustva (še šef me je danes zjutraj nadrl, ko je prišel iz dopusta, ves nataknjen, verjetno je jezen, ker delam samo 4 ure)....

bodite na hladnem in se ne naprezajteuser posted image

papa, sabina

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
20.7.2007 10:54:15   
lana38
Skyline, mene je kar naprej nekaj zvijalo v trebuhu, dokler nisem začela jemati Magnesola proti krčem maternice zaradi AC. Pa so tudi vsi rekli, da je to normalno, ker se maternica širi. Potem pa se je to nehalo z Mg. Zdaj, ko sem od Magnesola dobila alergijo, pa pijem 2-3 dcl Donata Mg na dan. Pa je tudi OK. Poskusi z Mg v kakršnikoli obliki, morda se boš bolje počutila.
To kar si včeraj doživela na pregledu, je pa res prava sramota. Čakati kar 7h na pregled, halo...Kje si pa to bila na pregledu?
LP

lana38

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
20.7.2007 10:58:39   
Skyline
ma v Šempetru pri Gorici....ker so dopusti, so bili preglede v porodnišnici.....ne, sej razumem situacijo, sam sramota je, da dela ena zdravnica za oddelek, porodnice in nosečnice na kontrolah....ne moreš tako ne, ker ko je porod, je treba laufat...pol pride ša kakšna na urgenco, je treba it tja....sva se že hotla kr uležt v eno od postelj tam in zahtevat kosilo user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
20.7.2007 10:59:29   
loncica
Skyline, 7 ur si čakala? Jaz bi verjetno skup padla vmes. Pa še taka nesramnost pol, to je pa res višek. Moraš povedat kje si to bila. Glede krčev jih jaz nimam, mi pa magnesol slabo na želodec vpliva. Boljši mi je donat.

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?