Raho
|
No, sedaj pa jaz. Po dolgem času . Črtojevo sobo nam je uspelo porihtati in celo do tričetrt je preseljen. Pa celo cunje in plenice za Živo sem uspela presoritrati in jih bom začela počasi prati. Morda nam bo celo uspelo - po vseh A je to prigodah. Da ne rečem, ad sva se ponoči z mojim skoraj poklala. Seveda sem 2 dni delala ko nora (ker je mojemu uspelo stropno svetilko montirati 3 ure) in včerja ponoči smo imeli posledice - otrdevanje trebuha, težko premikanje, križ me je bolel 200 na uro, vrnil se je išias... Da o zatekanju ne govorim (danes ga več ni) - sploh si nisem mislila, da lahko tako zatečem . No, ne bom o tem. V glavenm - do štirih zjutraj pa sva se kregala, ker se nisem mogla v postelji obrniti in nisem sama mogla na WC - mi je moral pomagati, da sem se skobacala iz postelje (drugače ni šlo), pa jamrala sem ko 200 hudičev . Ampak sem mu lepo povedala, da če bi čakala njega, bi bili še vedno pri prvi Črtojevi omari, mulc pa bi bil preseljen do začetka decembra. Sedaj sem pa malo oddremala, ker sem bila pač zdelana od cele noči. Še pravi čas sem se zbudila, da sem tamalega ulovila, kako je babico nazezal, da gre ven (v gozd) v novi Benettonovi bundi in seveda preprečila najhujše, ker babica ga je že tlačila vanjo. Pa sem jim lepo povedala, da je ta bunda za taboljše. Ja. no... V soboto zvečer sva malo pobegnila na Martinovanje h kolegom. Smo se prav nazabavali (predvsem oni), ker jaz seveda grem še na Gibonnija in so se potem režali, da bomo vsi skupaj (Z Gibonnijem na čelu) končali v pporodnišnici. Kolegica, ki ima gostilno, nam je že rezervirala mizo za afterparty , ker bo gospod tam jedel. Mi pa očitno tudi . Nimam nič proti. Glede zgage - umiram. PRi Črtoju me pa ni nič zdelovala. Ja, ampak je Črto bil tudi skoraj popolnoma plešast. Če je to res, bom sedaj rodila volkodlaka . Ampak meni ne pomaga več nič drugega razen občasno kak rupurut. Najprej preizkusim vse homemade recepte - mleko, jogurt, donat... In na koncu, ko res več ne vzdržim, vzamem rupurut. ElaM - hvala za darilo. Je več kot lepo. A to ti delaš? Kako pa si vedela, da jih zbiram . Še enkrat iz srca hvala. Skaana - jaz ti lahko odstopim nekaj potiskanih plenic (4-5), ker jih imam preveč. SO pa na rpanju. ČE te ne bo motilo, da ti pošljem sicer nove, ampak oprane, mi napiši. Rade volje ti jih odstopim, ker sem jaz omenila, da bi ih imela in sem jih potem dobila celo goro. Tako pač je pri nas. Nikoli ne smeš nikomur reči, da bi nekaj imel. Ko sem pred enim RD omenila, da nisva za poročno darilo dobila nobene brisače, sem jih za RD dobila 70 . Od takrat sem raje tiho. Ayo - jaz nisem potrebovala dolgo debelih vložkov, ampak sem pa bila na CR in so me najverjetneje dodobra ščistili, tako da mi ni moglo več nič teči ven . Sem imela čiščo samo 1 teden pa še to tako bolj švoh. Da vam ne napišem, da sem fasala to nosečniško alergijo pot rebuhu (rdeče pikice, drobne). Srbijo ko 100 . Sem si jih sedaj namazala z aloe vera gelom. Ma sploh več ne vem, kaj naj delam. Tam, kjer se mi delajo strije (ker se mi delajo 200 na uro), me koža dobesedno boli, sedaj pa se mi je na eni strani spustila ta alergija, pa me srbi. Jutri stopam v 36. teden in sedaj se že res dobesedno tolažim, da bo... kmalu. NIč, grem delat. Bodite pridne.
|