|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
12.11.2007 9:19:34   
lorch
 mateja, sam to je pa nekdo mogu načrtovat, ker za tako količino nafte so pa že mogli bit orng pripravljeni.
user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
12.11.2007 9:24:53   
Mat3ja22
ja saj verjetno se je načrtovalo, ker so puščali tam tovornjake že kakšna 2 meseca če ne celo več. poklicali so tudi policijo, samo dvomim, da bodo koga našli. še celo tiste "štople", ki so za zapret so jim pokradli user posted image .

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
12.11.2007 9:32:55   
Vrtnica79
Pozdravljene!

Sem lepo vse napisala, pa me je ven vrglo in mi vse zbrisalouser posted image .

Pa bom zdaj bolj na hitro, koliko sem si uspela zapomniti iz prejšnega posta.

Končno sem dobila odločbo za porodniško, tako da imam zdaj mir z temi papirji. Drugače pa sma z mojim v soboto spedenala posteljico za user posted image . In seveda jo je morala naša lumpa že sprobatuser posted image . Mi je mama kupila kompletek za posteljico- obroba, odejica, pojšterček+ posteljnina. Pa še moja zlata sestra mi je kupila previjalno podlogouser posted image user posted image , tako da zdaj pa lahko še samo čakam dan D! V nabavo morem še samo po pamperske in nekaj kozmetike, pa da ne pozabim še na moje "plenice" Vir80user posted image .

Sem prebrala vse kaj ste pisale čez vikend, tako da sem kar na tekočem. Pa Ayo, da je pri vas tak fajn toplouser posted image , super. Tudi jaz se ne morem pritoževat nad vremenom pri nas, zdaj sije tak lep sonček! Bom šla malo do mesta v drogerijo po nekaj kozmetike za nas večje, da bom imala po porodu nakaj časa mir z nabavo tega.

Uživajte

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
12.11.2007 9:39:27   
Vrtnica79
Še to sem pozabila, danes sem zakorakala v 36 tedenuser posted image user posted image user posted image .

Pa v album sem prilepila eno sliko od posteljice, če katero zanima!

Čao!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
12.11.2007 10:09:45   
Ayo
Dobro jutro  in ena user posted image . Jaz sem svojo ze imela ob 8.30 pred sluzbo. Ja, danes sem se spet vrnila v pisarno in priznam da mi kar pase, doma mi je ze kar presedalo. No, jutri pa imam itak pregled pri g., pa imam namen mu rect, da me da na polovicni del. cas.

Ja, pri nas je bilo vceraj res ful toplo, sem rekla, da bo ta zima spet taka kot lansko, to je ne-zima! user posted image  No, to bo nam mamicam kar ustrezalo, sprehajat se po soncku. Ceprav men bi blo ful lepo, ce bi bil sneg, vsaj za Bozic in novo leto, ko bomo doma z novo strucko. user posted image

Drugace sem pa to noc spala tako-tako, zgaga je nekoliko popustila, ampak bolje da se ne hvalim prehitro.

Imam namen danes iti v nakup, pa imam eno vprasanje v zvezi z vlozki, k ste zadnje case velik o njih:

a to je treba kupit ful utra big one, a ful tece, al zadostujejo eni cist normalni? Jaz sem obicajno uporabljala 2 kapljice, ker nikoli nisem imela mocnih M.

Pa se to, slavne mrezaste sp. gate v porodnisnici (ker pri nas tega ni v navadi): a navadne gate niso ok?

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4230
12.11.2007 10:14:22   
t*e*j*k*a
OLA!!

Vidim da ste dokaj uspešno preživeli martivnov vikenduser posted image user posted image . Midva sva šla ne večerjo v soboto zvečer kr tko kr že dolgo nisva nikamor šla. Pa še vsi pravjo da pol pa neki cajta ne bova mogla hodit okol.

lorch me veseli da me vsaj en pogrešauser posted image . Jaz vam bom kr pustila prednost za v Rim, men se še nikamor ne mudi. Če zračunam sem komaj v 33t3d. Še mam kr dost cajta.user posted image
No dans bom spet pridna (ma kdaj pa nisem) in bom pekla sirove palačinke za kosilo, jih že ful dolgo nismo meli pa je tašča rekla bi ona to jedla.

Zunaj je ful lepi sonček, grem mal na sprehod po gozdu da se naužijem svežega zrakauser posted image .

Midva sva pa včeri šla po vozekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ful je dobr, pa ful lepe oranžne barve (na sliki je zgledala barva dokaj čudno), pa jajčka je zraven k se v košaro da nardit, tko da mamo vse v enem. Morm pa pohvalit mojo mamico k je reskirala dnar.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej bom še en tedn čist happy kr mam tak vozek k sem ga vedno sam sanjala in sem mislila da bo pri tem tud ostalo.user posted image
Glede zgage-naš user posted image bo pleško kokr zgledauser posted image .

Pridem še pol kej napisat ko se česa spomnim!!
ČaO

Neposredna povezava do sporočila: 4231
12.11.2007 10:24:07   
pikica*
Ayo...kar se vložkov tiče....problem je v tem, da gre potem za čiščo, ki zna bit precej močna zadeva. Vsaj prve dni po porodu se zna ornk ulit in takrat ti tisti navadni vložki (sploh tašvoh) sploh ne bodo pomagali. Ti zna v trenutku prit čez. No, vsaj pri meni je bilo prve dni po porodu tako. Nima pa to nobene veze s tem, kako močno menstruacijo imaš sicer. Jaz sem imela vedno bolj take šibke pa je bila čišča prve dni vseeno zelo močna. Se pa potem umiri, ampak se pa še kar nekaj časa vleče (beri: nekaj tednov).Pa fino je, če so bombažni. Takrat mora namreč vložek res dobro dihat.

Kar se tiče tistih "sexy" mrežastih hlačk je pa tako, da so fajn predvsem zato, ker te nič ne žulijo in nikamor ne pritiskajo. Saj se ti zdaj zdi, da bodo tudi navadne čisto ok, ampak potem vidiš, da so tiste res komot. Še posebej, če boš šivana (jaz nisem bila oz. sem dobila dva mini notranja šiva pa so mi vseeno precej olajšale zadevo).

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
12.11.2007 10:25:13   
Magi*
Ayo, jaz sem pošteno krvavela, bolj kot pri običajni M. ne vem pa, če je to pri vaski tak, al je bilo samo pri meni, ki sem imela že itak s tem komplikacije?

slavne mrežaste gate - seksi gate user posted image  - meni so bile fajn, ker so tako nežne, pa vendar fino oprimejo. najbrž bi bile tudi navadne OK? jaz se samo spomnim, da sem bila res dobro razštelana po porodu, da mi je pasalo, da so gate čim bolj lahke, pa vložki čim bolj mehki, pa veliki... pa itak sem 2 do 3 x na dan skočila pod tup in se cela preoblekla. sem se tako potila kot user posted image

Vrtnica, zelo lepa posteljica! jaz še vedno čakam na dno od zibke. joj, bi kar možu vrat zavila. že tako smo na knap s časom in energijo, pol gre pa še tako ušpičituser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
12.11.2007 10:25:43   
pikica*
tejka, čestitke za vozičekuser posted image user posted image . A si potem kupila rabljenega ali novega?

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
12.11.2007 10:34:39   
Ayo
Vrtnica79, iiiiiiiiiii kako lusna posteljica!! Bi se najraje kar jaz sedaj zakotalila vanjo. user posted image

pikica*, Magi*, hvala za pojasnila.user posted image

Sicer sem se pa spomnila, kar vedno pozabim napisat, da je men sedaj ko sem user posted image  non-stop vroce! Pa sem drugace ful zmrznjen tip, sedaj pa tudi ponoci svicam 100/h, prakticno spim kart brez odeje. user posted image

Magi*, kako je z nosom in prehladom? Pri meni na sreco veliko bolje. Se je pa vleeeeeeeekloooooooooooooooo vec kot 10 dni!!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
12.11.2007 10:48:56   
lana38
Vrtnica79, meni je ta posteljica super. Zelo je lepa.user posted image

Meni pa danes vse nekam tišči na levi strani trebuha. Ne vem, če user posted image  spet dela neke prevale ali kaj. Upam, da to niso kakšni popadki. Jaz še nisem pripravlejna, saj imam še mesec in pol časa.user posted image  Ne vem, če bi sploh šla ven, dokler to ne mine. Ni pa nič kaj prijetno tole tiščanje.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
12.11.2007 10:52:30   
Magi*
Ayo, moram priznati, da sem jaz tudi bolje. ni pa še čisto OK. ma, sam da gre na bolš user posted image

lana38, naš bejbi je zgleda tudi neke premike po trebuhu delal in me tudi  tako tišči na eni strani trebuha, pa brca spet čisto drugje in veliko bolj spodaj kot prej user posted image  al je res že tako spodaj, da se je vse skup premaknilo? nimam pojma kaj se dogaja, ampak mi je tole tiščanje zelo sumljivo blizu izhoda user posted image  se pa tega od prve ne spomnimuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
12.11.2007 11:03:35   
lana38
Jaz se tudi ne spomnim tega tiščanja od prvič. Pravzaprav niti ne vem, kako izgledajo popadki, ko gre zares. Jih prvič ni bilo, pa tudi umetni niso ne vem kako prijeli. Ko sem bila v P na čakanju, da se vse skupaj začne, mi je šla plodovnica in potem so me pač dali v porodno sobo. Ker se ni nič kaj Blaž premikal naprej, odprta pa sem bila, so mi potem naredili vakuum. No, meni se zdaj zdi, da je vse skupaj nekam izvenelo. Če bi šlo zares, bi se verjetno stopnjevalo.
Lp

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
12.11.2007 11:04:07   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

tejka, čestitke za vozičekuser posted image user posted image . A si potem kupila rabljenega ali novega?

Kupli smo rabljenega. Ampak je tak ko novuser posted image .

Vrtnica79 res lepa posteljicauser posted image user posted image user posted image !!

Men še kr ni ratal na sprehodi it. Sej se mi sploh ne da it. Sem se preveč polenila!!!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
12.11.2007 11:08:43   
Raho
No, sedaj pa jaz. Po dolgem časuuser posted image .

Črtojevo sobo nam je uspelo porihtati in celo do tričetrt je preseljen. Pa celo cunje in plenice za Živo sem uspela presoritrati in jih bom začela počasi prati. Morda nam bo celo uspelo - po vseh A je to prigodah.

Da ne rečem, ad sva se ponoči z mojim skoraj poklala. Seveda sem 2 dni delala ko nora (ker je mojemu uspelo stropno svetilko montirati 3 ure) in včerja ponoči smo imeli posledice - otrdevanje trebuha, težko premikanje, križ me je bolel 200 na uro, vrnil se je išias... Da o zatekanju ne govorim (danes ga več ni) - sploh si nisem mislila, da lahko tako zatečemuser posted image . No, ne bom o tem. V glavenm - do štirih zjutraj pa sva se kregala, ker se nisem mogla v postelji obrniti in nisem sama mogla na WC - mi je moral pomagati, da sem se skobacala iz postelje (drugače ni šlo), pa jamrala sem ko 200 hudičevuser posted image . Ampak sem mu lepo povedala, da če bi čakala njega, bi bili še vedno pri prvi Črtojevi omari, mulc pa bi bil preseljen do začetka decembra.

Sedaj sem pa malo oddremala, ker sem bila pač zdelana od cele noči.user posted image  Še pravi čas sem se zbudila, da sem tamalega ulovila, kako je babico nazezal, da gre ven (v gozd) v novi Benettonovi bundiuser posted image  in seveda preprečila najhujše, ker babica ga je že tlačila vanjo. Pa sem jim lepo povedala, da je ta bunda za taboljše. Ja. no...

V soboto zvečer sva malo pobegnila na Martinovanje h kolegom. Smo se prav nazabavali (predvsem oni), ker jaz seveda grem še na Gibonnija in so se potem režali, da bomo vsi skupaj (Z Gibonnijem na čelu) končali v pporodnišnici. Kolegica, ki ima gostilno, nam je že rezervirala mizo za afterpartyuser posted image , ker bo gospod tam jedel. Mi pa očitno tudiuser posted image . Nimam nič proti.

Glede zgage - umiram. PRi Črtoju me pa ni nič zdelovala. Ja, ampak je Črto bil tudi skoraj popolnoma plešast. Če je to res, bom sedaj rodila volkodlakauser posted image . Ampak meni ne pomaga več nič drugega razen občasno kak rupurut. Najprej preizkusim vse homemade recepte - mleko, jogurt, donat... In na koncu, ko res več ne vzdržim, vzamem rupurut.

ElaM - hvala za darilo. Je več kot lepo. A to ti delaš? Kako pa si vedela, da jih zbiramuser posted image .  Še enkrat iz srca hvala.

Skaana - jaz ti lahko odstopim nekaj potiskanih plenic (4-5), ker jih imam preveč. SO pa na rpanju. ČE te ne bo motilo, da ti pošljem sicer nove, ampak oprane, mi napiši. Rade volje ti jih odstopim, ker sem jaz omenila, da bi ih imela in sem jih potem dobila celo goro. Tako pač je pri nas. Nikoli ne smeš nikomur reči, da bi nekaj imel. Ko sem pred enim RD omenila, da nisva za poročno darilo dobila nobene brisače, sem jih za RD dobila 70user posted image . Od takrat sem raje tiho.

Ayo - jaz nisem potrebovala dolgo debelih vložkov, ampak sem pa bila na CR in so me najverjetneje dodobra ščistili, tako da mi ni moglo več nič teči venuser posted image . Sem imela čiščo samo 1 teden pa še to tako bolj švoh.

Da vam ne napišem, da sem fasala to nosečniško alergijo pot rebuhu (rdeče pikice, drobne). Srbijo ko 100 user posted image . Sem si jih sedaj namazala z aloe vera gelom. Ma sploh več ne vem, kaj naj delam. Tam, kjer se mi delajo strije (ker se mi delajo 200 na uro), me koža dobesedno boli, sedaj pa se mi je na eni strani spustila ta alergija, pa me srbi. Jutri stopam v 36. teden in sedaj se že res dobesedno tolažim, da bo... kmalu.

NIč, grem delat. Bodite pridne.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
12.11.2007 11:10:40   
Raho
Joj, Vrtnica, pozabila sem ti napisati, da je res ful lepa posteljnina.

tejka - zalimaj kako slikico od vozička. Mi moramo našega še sestaviti. Nekaj mi govori, da je boljše, da se jaz spravim zraven, ker je poleg DVD in mislim, da bo Organ spet imel težaveuser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
12.11.2007 11:12:09   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        37t            +13kg              127cm
Kim80                      36t4d           +9kg                 101 cm
Mat3ja                     36t               +14 kg              104cm
Lorch                       36t 5d            +11kg                 106cm
Andreja 2000          36t                +9kg                   113cm
Foxina                     36t4d             +12kg                  102cm
Skaana                    34t5d           +14kg                   109cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           34t              +9kg                     100cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Raho                        34t             +12 kg                 126cm
Magi*                       34t2d           +15kg                    111cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         33t               +10kg                    96cm
Pikica07                   28 t2d          +10 kg                   98 cm
Pikica*                      33t5d          +12 kg                   98 cm
Hokejistka               32t            +11kg                     97cm
Vrtnica 79                35t1d             +15kg                   104cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    33t               +16kg                  108cm
Lončica                    34t1d           +15kg                     106cm
Soncek.djukelica     32t                +17kg                   111cm
Tejka                        32t4d                +8kg                  98cm
Danvari                     35t                +10 kg                 124cm
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                35t                +17kg                  117cm
Sade                          31t              ­+12kg
Želva                                            ­+10kg                    104cm

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
12.11.2007 11:16:59   
Raho
Foxina, a mi lahko korigiraš obseg trebuha?

Pa tedne tudi: 35 t,  obseg 129 cm (ne grem se več)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
12.11.2007 11:23:42   
Ayo
lana38, mene tud na vsake toliko cas tako tisci, da je groza, odvisno kako je user posted image  obrnjen. Vcasih se mi zdi, da se diham tezko.

raho, tud moj se je jezi, ko ponoci ne morem vec spati in se premetavam po postelji user posted image . Ampak saj je to tudi njihova stvari, a ne! ihihihihihihi!

no, pa se to vam zaupam, smo vceraj po dolgem casu spet user posted image  , to kar je najzanimivejse pa je, da mi je ful pasalo!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
12.11.2007 11:51:16   
lorch
vrtnica čestitam za 36. teden in res lepa posteljica!user posted image

Raho! Pri vas mate fajn, ko ti prinesejo tisto kar omeniš da rabiš, pri nas je pa tako, da so zdaj ko že vse imam postali pametni pa me sprašujejo zakaj sem pa že kupovala stvari. user posted image da kaj mi bojo pa oni potem. ja halooo! Sej pa menda moram imet nekaj za otroka. Pa je treba posteljico pripravit, pa posteljnino oprat, pa za oblečt nabavit pa oprat, da mam kaj spakirat v torbo, pa voziček pa jajčko je blo tudi treba pred porodom nabavit... Zdaj, ko sem v 38. tednu bi mi pa po vsej sili vsi radi posodli kovteruser posted image . Smešno, ampak resnično. Prav odklanjat moram kovtre, ker da to pa že imam. (več kot enegauser posted image )  Ena kolegica je blazino za dojenje kar k moji mami nesla, da mi jo posodi, ker sem ji kovter že odklonla in povedla da zdaj pa že res imam vse nabavljeno. Sem pa že zmenjena z eno drugo, da mi bo prinesla blazino, ki sem jo jz njej kupila.Zdaj sem mse pa odločila, da bom verjetno imela eno tu pa eno kar pri mojih doma.
Ko sem pa na veliko razlagala da imamseznam in kako veliko stvari moram nabavit, pa noben ni vprašu kaj je na seznamu, pa če mi lahko s tistega seznama kaj nabavijo. No, ena prijateljica je to nardila. Zdaj na koncu so pa začeli spraševat, jaz pa ne vem kaj naj rečem, če pa glavne stvari že imamuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
12.11.2007 11:53:21   
lorch
Pa še moji podatki: 37t 1d, +11kg, 106cm

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
12.11.2007 12:08:19   
lana38
Moje tiščanje user posted image  ali česarkoli že je izginilo.user posted image  Saj sem rekla, da še ni čas in nisem pripravljena. Sprehod sem opravila. Na sončku je zelo fajn, ko stopiš v senco, pa zebe, ker nek veter vleče. V sredo bo pa sneg, baje...user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
12.11.2007 12:29:10   
hokejistka
Ste pa čveke, sem komaj uspela vse prebrat user posted image .

Moje mere: 34t 1d; +12,5 kg, 99 cm

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
12.11.2007 12:54:07   
Raho
In sedaj so nas obvestili, da je prišla še sedežnauser posted image . JA fajn, kako pa naj staro spakiram na mansardo?user posted image Če še ni laminat položen...user posted image

Evo, do poroda bom še osivelauser posted image

< Sporočilo je popravil Raho -- 12.11.2007 12:58:43 >

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
12.11.2007 12:55:20   
t*e*j*k*a

Sem napopala par fotk
Ampak tle gor direkt pa ne znam slikce nalepituser posted image , kako to nardite??

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?