andreja2000
|
raho joj,kako je lepo! Ja,ste spet pridno klepetale in sem vas bolj površno prebrala,moram potem še enkrat skozi... Ja,v soboto sva z mojo Laro hodili po trgovinah,ker je že vse prerasla in ji je bilo potrebno kupiti nekaj stvari.Seveda sva zavili še v BC in kupili še neke malenkosti za Evo.Med drugim tudi nalepke,ki sva jih dali nad Evino previjalno in je prav lušno izpadlo. Včeraj pa sem bila polno zaposlena,saj sem povabila na kosilo sestro z družino,pa nato še sosede,da smo skupaj nazdravili k mojemu RD.(Jaz kar z vodo )Zvečer pa sem bila zelo utrujena,ko sem skoraj po 2 urah umivanja posode se končno skotalila pred TV . Drugače pa tud mene velikokrat peče zgaga,a saj me je pri prejšnjih tudi,pa sta se oba rodila skoraj brez lask ,no pol pa so še ti odpadli,pa sta bila gologlava ,kar nekaj časa. Ja,tudi jaz se še nekako ne zavedam prav,da se že res hitro bliža dan,ko bomo cartali.....uh,se pa že noro veselim,ko pomislim na to in upam,da rodim kar se da blizu roka,ker dosti čez rok pa spet ni fajn,se mi je to zgodilo pri Lari......,bi rajši kaki dan prej ko preveč kasnej..... Ja,nič,sedaj pa moram it še nekaj skuhat,pa pa....