|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
10.11.2007 19:39:32   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Raho
Eno vprašanje! Tiste, ki imate že enega otroka - kam dajete pliškote? Jaz se jih moram nekaj  (beri 3 velike vreče) znebiti, ker več ne vem, kam naj jih pospravljamuser posted image

Ej, jaz sem se zaobljubila, da takoj, ko mi otroka prerasteta igrače, jih popokam in odnesem na otroški oddelek v Celjsko bolnišnico (verjetno jih bo treba prej preprati zavite v rjuho ali kaj podobnega, se je potrebno pozanimat). Res. Za zdaj pa, čeprav jih imamo za celo dnevno, jih bomo nekaj prerazporedili po vikendu, stari mami in babici. Ker se neverjetno rada igra z njimi. Ali pa kakšen vrtec se jih po moje tudi ne bi branil.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
10.11.2007 22:27:27   
Magi*
čer bejbike!

a ste že vse pospale, al j kaj tazga po TV?

uspešno pojedli martinovo pojedino in popili kozarec dobrega rdečega vina. njamiiii - še bi mamiuser posted image  Zaki spi, jaz pa posedam pred kompom. bi morala nekaj naredit za službo, pa se mi - guess what - ne ljubi. bom v ponedeljek.

stanovanje je kot iz škatlice. vse perilo oprano, vse diši... kako je to fini občutek. ve ste mi dale idejo za darila in sem celo nekaj daril naročila prek neta - kako pa naj drugače, če moram skoz počivat. v ponedeljek še pošljem sestro v šoping po zadnje malenkosti in potem spakiram kufre in čakam "voz za Rim" user posted image

danes so se mi domači smejali. sem imela oblečeno pleteno obleko z vzorcem - vzdolžne črte. obleka je oprijeta, sam se pletenina zelo lepo prilagodi po telesu. so rekli, da zgledam kot kobra, ki je pojedla kozlička user posted image  lep kompliment, a ne?

no, zdaj pa mož pravi naj mu pridem družbo delat. zgleda mu je dolgčas v tako pospravljenem stanovanju user posted image

PS: pliškotov imamo pa pri nas tudi za izvoz. jaz jih nameravam kar v kak zbirni center ali RK/Karitas odpeljat, ko bodo "out of fashion". sem pa danes hotela ribice in račke za v banjo zavreči, ker majo not že vse živo. saj jih sploh več ni pošmirglala, že dolgo se je na njih samo prah nabiral. ko pa je opazila, da jih ni, je tak halo zagnala. moram kupit druge.

želim vam eno mirno noč. naspite se bolje od mene user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
10.11.2007 22:30:37   
Mat3ja22
Skaana - hvala za tolažbo user posted image , moram pa ti povedat da je tvoja Atena prava princeska. pa še pozirala je fajn.

Raho - jaz bi na tvojem mestu tako kot je napisala Skaana pliškote podarila kakšni bolnici, karitasu,... tam so jih vedno veseli.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
11.11.2007 0:49:01   
lorch
Pozdravljene!
Hvala za nasvete  glede daril. Bom upoštevala!user posted image
Pri nas  trenutno še traja martinovanje, ampak jaz sem se za nekaj časa odplazila stran, ker se mi ne da več sedet dol v kleti kjer pijejo in kadijo ter debatirajo, meni se pa ne ljubi več.Me je začel mal hrbet matrat in bom za nekaj časa šla počivat na kavč, potem pa kot vestna gospodinja nazaj v kevder pogledat kako napredujejo bajne debate, ki se najdejo na dnu izpraznjenih vinskih flaš.user posted image . Medtem, ko so pridno pili, jedli in debatirali, je meni uspelo zmlatit pribl. kilo in pol klementin, pa nekaj medenjakov, vse ostalo pa mi ni bilo zanimivo, pa take lepe narezke sem pripravila, ampak me ni nič primamlo. je pa zato druge toliko bolj. tako pridno kot letos mi še nikoli niso jedli. ponavadi so bolj pili, hrane mi je vedno ostalo, letos pa ni videt.user posted image .
No, grem se malo spočit za par minut, pol pa nazaj v kevder alpa inkognito kar v spalnicouser posted image .

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
11.11.2007 4:10:35   
Ayo
...pogled na uro!! user posted image  user posted image  user posted image  
Ce se mi cez dan ne da oglasiti, itak vem da pridem pa ponoci! user posted image  user posted image  user posted image

Zgaga me pece kot user posted image , ze vceraj celo popoldne, po tem ko sem popila eno coca-colo (ne vem ce je o vzrok, ker drugace je NIKOLI ne pijem), potem zvecer sva imela pa se obiske in smo se napokali tolk, da je groza, in po vrhu se 2 kosa cokoladne torte sem snedla (pa mi drugace tudi sladko/cokolada sploh ne disi).

Vceraj sva z user posted image  malo zapravljala za user posted image , nekaj kozmetike (pumpica za ciscenje noska, termometer, skarjice), rjuhe za v posteljico in vozicek, pa ene ful lusne nogavicke iz ciste deviske volne, pol pa se ati mu je kupil eno ful luskano pizamco v Chiccu, jo sicer ful placal, ampak on mu/ji he hotel to kupiti.
Lezalnicka pa tistega, ki sva hotela midva trenutno ni, naj bi prisel cez cca. 20 dni, no tako da racunam da tudi to na primer sedaj imava. Manjka se banjica, od teh vecjih stvari. Od oblekc ne bome vec kupovala, itak sem ze ugotovila da imam kar nekaj stvari, ki jih po moje ne bom nikoli uporabila, pa se user posted image  je rekel, da bo in sel po par stvari (predvsem zimski pajacek, ki je nujen in ga se nimava), ko bomo videli ali bo user posted image  ali user posted image . Tako bova imela vsak akj v roza oz. plavem, ker imamo v glavnem vse v belem, bez, rumenem in zelenem. user posted image

Tako da imamo tudi pri nama namen pripraviti torbo za v p. recimo naslednji vikend. user posted image  user posted image  Takrat bova tudi do koncno uredila sobico, treba je se montirat kaksno policko, previjalno, nalepit kaksno slikico in to je to. user posted image  
Bo pa prvi mesec user posted image  itak spal v vozicku z nama v spalnici.

Glede bozicnih daril - joj ne me spominjat - na sreco je vceraj moj pred obiski rekel za 2 stvari, ki bi jih rad, tko da vsaj nekaj sedaj lahko kupim; ampak potem pa se RD!! user posted image  user posted image

Na sreco se moje zdravje tudi izboljsuje, tako prehlad kot prst, in res upam, da bom se vsaj ene 3 tedne toliko fit, da bom lahko letala naokoli. Po tem pa noge v luft in cakanje na veliki dogodek! user posted image  user posted image  user posted image  Ne vem zakaj, imam pa itak skos obcutek, da bo tale nas user posted image  zamujal. user posted image

Nc, grem pogledat, ce je kaj pametnega na internetu, pol pa probat user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
11.11.2007 9:04:20   
lana38
Skaana, Blaž je star 10 let. Pa je še pravi cartek. Komaj čaka user posted image  in čaka, da brcen v tebuhu. Z rokami skoz gor boža, pa user posted image  ravno takrat nič noče. Samo enkrat mu je uspelo, da ga je ujel. Mu je bil pravi čudež.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
11.11.2007 9:38:29   
Magi*
dobro jutro!

jaz sem pa danes dobro spala. samo 2 izleta na WC, ob štirih je pricapljala Zarja s povštrom in smo spali dalje do 8. user posted image  potem se je Zaki sama oblekla, z atijem sta šla na WC in Zaki gledat živ-žav, ati pa delat zajtrk user posted image  

sem se morala pohvalit, ker takole res ni vsak dan.

lorch, dobra si, da si preživela "žurko" user posted image  no, vsaj v kleti so bli. če k nam kdo pride, so lahko edino v stanovanju, pa še vrat nimamo in potem nimaš kam pobegnit. sicer pa niti nimamo ne vem koliko takih obiskov. moževi pajdaši nočejo več hodit k nam, ker notri ne pustim kadit, pa še tam okoli enih jim pokličem taksije in zaželim lahko noč user posted image  

tiste, ki vas zgaga peče, imate verjetno visoko trebuščke, a ne? ker mene prav nič oziroma me je do zdaj 1x minimalno, ko sem pojedla neko čudno kombinacijo mandarin, pečjakovih ladijc in mleka. trebuh imam pa res tako zelo nizko, da me okoli želodca nič ne ovira. no, želim vam, da vas bodo želodčki čim manj matrali.

zdaj me pa mož preganja, da on rabi kompjuter. pa 3 imamo v sobi user posted image  pa danes sem ga spet okregala, ker je že vsem drugim kompjutre porihtal, meni pa še ni tistih pesmic posnel iz gramofona user posted image  skrajni čas, da ga spet mal privijem user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
11.11.2007 10:58:24   
Mat3ja22
Magi - nevem če to ali imaš trebuh nižje al višje kaj vpliva na zgago, ker mene fuuuuul peče, pa se mi je trebuh že spustu, vsaj tako mi je rekel G in ostali, ki me vidijo vsak dan. 

včeraj  sem po ogledu koledarja ugotovila, da zdaj pa gre počasi zares in da imam samo še dobre 3 teden do PDP in sem si spakirala stvari za v porodnišnico, če me slučajno kaj prehiti, ker nevem kje bi moj to vse iskal. verjetno bi šla domu taka kot Raho pri prvi nosečnosti user posted image . pa tudi oblekce za user posted image , ki jih bo imel oblečene za domov sem pripravila v eno vrečkico.

zdaj pa grem še malo pred TV, potem pa na kosilo k tašči.

fanj se mejte in lepo preživite to kar lepo nedeljo.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
11.11.2007 12:17:18   
soncek.djukelica
dober dan,

jaz sem že opravila nedeljsko dolžnost, tokrat sem prosila za vse nas; mamice za lažji porod!user posted image
Skyline, sej bo vse v redu z tvojo user posted image !Kot so že punce rekle, tudi pri UZ pride do odstopanja!
Skaana, tvoja hčerka je pa prava lepotica! Res luškana!user posted image
Magi, kako fajn, da ste proslavili Martina!user posted image

Mi smo pa včeraj imeli obiske, dva moja bratranca z ženama; eden ima 7 mesečno hčero in druga, ki je noseča in ima rok aprila! Pa smo se mal pogovarjal in so mi rekli, da nimam velikega trebuha za dva!user posted image  Ker pa jedrug bratranec prišel iz Hrvaške, smo se tudi o tem pogovarjal kake preglede imajo tam; nuhalne sploh ne prakticirajo, le možnost AC imajo, vendar se ženske ne odločajo za ta pregled, ker je možnost splava! Od vsega me je pa najbolj presenetilo dejstvo,da se lahko dogovoriš za CR!user posted image  Plačat moraš 100€ in to je to!user posted image user posted image user posted image  
Moj nočni direndaj se začne okoli polnoči pa traja nekje do treh! Obiski wc, zgaga me peče, trebuh protestira, ker ležim! Ah, sem ena tečna nosečka!user posted image   Prav zavidam vsem vam, ki lahko ležite, ker meni je to najbolj neudoben položaj, sedeč položaj mi še najbolj ustreza!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
11.11.2007 12:36:32   
lorch
Dober dan!
Žurko sem preživela, ampak sem  pa pobegnila z nje. Sem se šla malo spočit, pol ko sem ležala kako uro na kavču, mi pa ni blo nazaj za it. Sem se okrog dveh prestavla v postlo pa končala svoje martinovanje.
Ko sva pa zjutraj prišla dol v klet v polni bojni opremi, da tako kot vedno pospraviva razdejanje, sva ugotovila, da sta se tast in tašča izkazala in pospravila namesto nas, Sej sta pa tudi lep čas z nami žurala pa je tudi to nekaj ane.
Tako mi je ostalo sam skuhat kavo in jim jo pstrežt, pa popakirat svoje piskre in ostanke z žura. pol sem pa seveda angažirala mojga, da smo to znosli gor k nama. Je hiša v breg prislonjena in je kar veliko stopnic za prehodit od kleti do najine kuhinje, ki je v mansardiuser posted image . Pa štartali smo martinovanje s kolegi, ki imajo majhne otroke, tako da je dnevna tudi v razsulu,  ker smo se sam prestavli v klet, kar smo pred tem pili, jedli in seveda svinjali po dnevni, je pa lepo počakalo name. Ampak sem samo balkon odprla da se zlufta, pa prižgala računalnik, ker za tako pospravljanje se je treba mal psihično pripravituser posted image . Ko razmetavamo je pa tako fajnuser posted image .
Grem jaz tudi potem k tašči na martinovo kosilo, pol pa volit in kmojim malo na obisk, in nedelje bo verjetno konec.
Lepo preživite ta čudovit sončen dan!user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
11.11.2007 14:04:15   
lana38
Jaz pa grem danes še na RD. Od mojega user posted image  nečak ima 20 let, ravno danes. Pa to mi bo čisto dovolj za martinovanje. Zdaj sta pa moja 2 šla na nogometno tekmo, tako da lahko še malo poležim in se spočijem, preden gremo. DRugače bi mi bilo ful težko tam presedeti 2-3 ure.

Magi*, mi imamo še vedno nočne selitve, čeprav je Blaž že kar velik. Ne vem, kako bo, če se bosta 2 selila.user posted image  No, kakšni 2-3 leta še ne. Morda bo pa Blaž do takrat nehal.
Lepo preživite sončno nedeljo.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
11.11.2007 14:13:02   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Magi*, mi imamo še vedno nočne selitve, čeprav je Blaž že kar velik. Ne vem, kako bo, če se bosta 2 selila.user posted image  No, kakšni 2-3 leta še ne. Morda bo pa Blaž do takrat nehal.
Lepo preživite sončno nedeljo.
LP

ah, tam do poroke se bosta pa ja nehala seliti user posted image  

mi smo sedaj postavili en raztegljiv enosed v dnevno, tako se lahko jaz ali mož izseliva v primeru pomanjkanja prostora.

mat3ja22, glede zgage: mogoče pa je potem le res, kar je napisala Skaana: da v primeru zgage bejbiju rastejo lasje user posted image  bomo po porodu preverile, če domneva drži.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
11.11.2007 15:49:01   
hokejistka
mat3ja22, glede zgage: mogoče pa je potem le res, kar je napisala Skaana: da v primeru zgage bejbiju rastejo lasje bomo po porodu preverile, če domneva drži.

Glede na to, bo najin user posted image očitno čisto plešast. Mene namreč zgaga nič ne peče (že trkam) user posted image . Sicer sem se pa tudi jaz rodila čisto plešasta- sem imela le tri lase na glavi. Mami je rekla, da sem bila kot Gustav user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
11.11.2007 16:22:32   
Mat3ja22
mat3ja22, glede zgage: mogoče pa je potem le res, kar je napisala Skaana: da v primeru zgage bejbiju rastejo lasje bomo po porodu preverile, če domneva drži.

to je meni že moja mami rekla, ampak jaz sem že par mesecev nazaj rekla, da če bi to držalo bi morala mojemu user posted image že zdaj plesti kitke, ker bi mu morali lasje že ven pogledati. user posted image ker me je tok velikrat zgaga pekla ko user posted image .

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
11.11.2007 16:27:36   
loncica
Čav punce!

Jaz sem bila danes pri mami na kosilu in sem se tolk najedla, da me vse tišči. Nimam nobene mereuser posted image . Zdajle sem eno urco počivala, čakam, da se operejo pleničke, da jih dam sušit. Mož bo pa peglal.

Jah, če te vržae glede zgage držijo potem bo naš mali nekaj vmes. Zgaga me peče le na vsake toliko časa. Mi pa ful pomaga mleko. Ko bi poznala še recept proti otrdevanju trebuhauser posted image

Lp

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
11.11.2007 18:45:57   
Ayo
Hojla!

Ja mene je zgaga potem ponoci malo popustila in sem uspela zaspat tam nekje ob 5h, pa do 9h. Tudi jaz vedno popijem skodelico toplega mleka, mislim da mi pomaga. Glede lask pa - kaj pa vem, meni govorijo da imam trebuscek precej nizko, zgaga pa me pece na vsake toliko casa. Jaz osebno mislim, da mogoce k temu malo vpliva nacin prehranjevanja. Glede povezave z laski pa - bomo preverile cez pribl. mesec! user posted image  user posted image

Drugace pa je tale nedelja minila precej pasivno, mi je kar pasalo. Na kosilu sva bila pri sosedih, potem sem pa za urco user posted image  in mi je ful pasalo! user posted image  Sedaj pa drnjoha se moj user posted image . user posted image

Je bilo pa tukaj pri nas danes 20°C user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
11.11.2007 19:27:51   
Skaana
user posted image

Jaz sem se pa danes po dveh neprespanih nočeh zbudila kot user posted image . Sem včeraj zanalašč še gledala Izvirni greh z Antoniom Banderasom do konca - 12.15. In potem sem tako drnjohala, da sem šla sam ob petih na WC in nazaj spat. Pa Atena tudi ni prišla nič k nama, sam zjutraj jo je moj odnesel pred TV živ žav gledat, jaz pa sem še poležavala user posted image .

Potem sva bila k tašči povabljena na kosilo, ko sem se vrnila, pa sem imela tak občutek, da že moram nekaj nardit user posted image . In sem se spravila pečt kifeljčke - dvojne. Skutine in čokoladne. Zdaj pa sem spet user posted image ... Mah, v glavnem, ena izmed lepih nedelj.

Vidim, da ste ostale tudi kar nedeljske glede na redke poste... Ayo, 20°C Svetovno. Jaz sem tud razmišljala, da bomo z lahkoto hodle z vozički na sprehode - čeprav bodo decembrčki. Ali boste vse imele košaro na začetku? Jaz bom jutri naročila še vrečo za našega quinny-ja. Potem imam pa res vse. No, nekaj sem še pustila za vsak slučaj, če bo kdo vprašal, kaj rabimo user posted image user posted image . Take malenkosti, kot je vrtiljak in razne ropotuljice in lučke, spalka... Še vedno mi pa ni uspelo nabaviti potiskanih plenic - so zadnjič v Pikapolonici imeli le roza. A mogoče ve katera, če bi se jih dalo kje preko neta nabavit? Ker jaz sem zdaj z nakupovanjem po trgovinah vsaj za dva meseca zaključila...

Želim vam vse takšno noč kot sem jo imela sama user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
11.11.2007 22:04:19   
Magi*
no, kot je bilo še vedno do sedaj, me je tudi tokrat moj dolgi jezik kaznval.user posted image me daje zgaga. bila sem na kosilu pri tašči. sicer je bilo vse zelo okusno, sam zdaj me pa tko peče zgaga, da si bom jezik odgriznila user posted image

pa trebuh mi tako dol tišči. prav v nožnici čutim tisti frdamani pritisk. v leže je takoj bolje, sam ležat ne morem, ker me po nogah trga. klasika.

grem kar še malo se nasprehajat po stanovanju, potem pa upam, da mi bo uspelo kaj odležat. jooooj, še 17 dni, pa bo mali donošen. zdaj pa res brojim sitno. al se mi boste na koncu še smejale, ko bom po roku molila, da bi šel mali ven user posted image

lahko noč user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
12.11.2007 7:09:37   
lorch
Dobro jutro!
Glede na količino postov, se kar pozna da je bil tako lep vikend.Jaz sem danes ponoči tako fajn spala, da niti enkrat nisem šla ponoči na wcuser posted image . Potem pa sem se zbudila ob pol šestih, ko je moj vstal in takrat sem morala seveda takoj lulat, ko sem  se nazaj ulegla, pa nikakor zaspat. Zdaj sem poležavala več kot eno uro in poskušala spat, pa ne gre, zato sem se odločila da grem malo peglat, ker sem glede tega nekoliko v zaostanku. Sej ni drugega, sam če me prime it v Rim, nima moj dragi dovolj za oblečt niti dokler bom v porodnišniciuser posted image . No, sej bi se našlo kaj, sam boljše da si te stvari uredim zdaj, da bo pol nekaj časa mir.
Včeraj sem opravila svojo dolžnost in šla na volitve, ampak sem bila pa verjetno med zadnjimi, ker smo se šele proti večeru spravli na teren, pred tem smo tako bolj na izi pospravljali, pa obiske imeli...
Me je pa prej, ko sem vstala z wc-ja tako v križu štihnalo, da se sploh zravnat nisem mogla, ampak zdaj je pa vredu, verjetno sem se samo malo zaležala.
Pa noge mi tudi vedno bolj otekajo, so me začeli čevlji kar fino tiščat.
Imam pa tudi jaz kar lepe težave s to user posted image zgago. Zato pri nas velja: Jaz in Donat sva najlepši par!user posted image Mojega je že prej rada zgaga pekla, zato sva vedno imela kak pollitrski donat doma, ker ga je potreboval samo po potrebi kak požirek, zdaj smo pa prešaltali kar na litrske, pa vsak svojega imavauser posted image . V spalnici je na vsaki nočni omarci en donat.
Se tipkamo še malo kasneje,ko bom nekaj malega speglalauser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
12.11.2007 8:13:08   
pikica*
Dobro jutro!

Evo, volilno/martinov vikend je za nami. V soboto smo šli na Dolenjsko na Martinovanje, včeraj pa smo "oddelali" še en rojtni dan. Sva pa na poti domov ugotavljala, da so tile dolenjski vikendi čedalje bolj naporni. Še posebej zdaj, ko povsod nekaj delajo na cesti in je vožnja res katastrofalna.

A volit ste šleuser posted image ? In kako ste zadovoljne z izidi? Jaz tokrat nisem šla, ker smo žal prepozno prišli domov. Ampak očitno itak ni bilo potrebeuser posted image .

Lorch, najboljše, da svojega naučiš likat pa bo problem rešenuser posted image . Pri nas je že tako. Ponavadi sicer likam jaz, če je sila, si pa  tudi mož sam polika zadeve. Tudi kar se kuhanja tiče, je podobno. Se je že kar lepo naučil kuhat, mi jepa zabavno, daj ezačel v tem prav uživat. Ampak ponavadi pri rečeh, ki niso ravno čisto vsakdanjeuser posted image .

Mene pa zgaga na srečo še ne matra. Že prvič me je res samo občasno, tokrat pa samo enkrat do sedaj. Najbrž me res rešuje to, da imam trebuh malce nižje. Mi pa zato vse skupaj toliko bolj pritiska navzdol. Sramne kosti bolijo za umret, predvsem, ko nekaj časa sedim ali ležim. Pa saj bo kmalu konecuser posted image .

Skaana, mi košare ne bomo imeli. Bomo našega fantiča kar v lupinici vozili okrog. Smo že v taprvo prakticirali ta način in se je lepo obneslo.

Joj, tiste, pri katerih otroci še vedno ponoči prihajajo k vam....dajte mi nekaj povedat. A se je to začelo s tem, ko ste jih prestaviliv tavečjo posteljo, al kako? Pa so bili že ves čas v svoji sobici? Mene je tega kar strah. Zaenkrat namreč nimamo težav. Zoja gre zvečer spat (brez kakšnih pregovarjanj), potem pa jecelo noč v svoji posteljici, ampak itak nima razloga, ker ne bi mogla ven splezatuser posted image . Me pa malo skrbi kako bo, ko bo enkrat dobila večjo posteljo, iz katere bo znala sama ven splezat. Ampak si res ne želim, da bi vsako noč priracala k namauser posted image .
Ko smo ravno pri posteljicah. Včeraj smo končno pritovorili domov posteljico, v katero se bo selila Zoja. Zdaj bo treba samo še najt čas, do jo zmontiramo.

Me pa danes drži ena zapravljalna mrzlicauser posted image . Sem mislila it nabavit tist kombinizonček v H&M, potem pa smo včeraj dobili enega od naših prijateljev. Pa sem ostala brez izgovora za zapravljanjeuser posted image .

Po moje bo nakladanja za to uro čisto dovoljuser posted image .

Čau

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
12.11.2007 8:23:12   
Magi*
Ahoj!

jaz sem tudi danes dobro spala. trebuh se je malce umiril, tudi del me več tako zelo ne vleče.

edini problem je bil Zarjo zjutraj oblečt. ker ji je pri tašči je šele ob petih popoldne na kavču zmanjkalo baterij user posted image , je zvečer zaspala precej kasneje kot ponavadi, pa zjutraj nikakor vstat. seveda smo se potem spet borili kaj obleči. ma je spet oblekla eno čist znucano trenirko za doma, za katero smo se že zmenili, da ni več za v vrtec. japajade. spet sam tisto in pika. nekaj časa sem jo prepričevala, potem sem si pa mislila: ma ja, saj bodo vzgojiteljice itak rekle, da hodi scapana v vrtec odkar jo očka zjutraj rihta user posted image  ne vem, a naj stran vržem to trenirko? ma nimam srca, ker jo ima tamala tako rada. je pa res zelo neugledna. itak neka kitajska roba, ki se je takoj namuckala. to prababice iz bog-ve-kje prinesejo. njim pa tudi ne morem rečt, ker vem, da dajo vse od sebe, da izberejo darilo. joj, če bi ve videle darilo za lanski RD. ji je prabaka prinesla neko lutko, ki pleše in poje na neko tako kvazi disko glasbo. ne, da je zgledalo smešno, ampak srhljivo. kot za v kakšen horor filmuser posted image

lorch, a vi ste tudi ljubitelji Donata? midva ga tudi oba pijeva. sam prej sem ga jaz kar tako, zdaj ga pa zaradi prebave, pa po novem še zgago gasim user posted image

zdaj grem pa še malo v horizontalo, da ne bom spet trebuha za sabo vlekla.

bodite dobro.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
12.11.2007 8:29:28   
Magi*
pikica*, volit smo šli, ja. user posted image

kar se tiče racanja sredi noči k nama: Zarja je v svoji sobici od 7. meseca dalje. ampak ponoči se je še kar dojila in mi jo je mož prinesel ter odnesel nazaj. no, kaseneje pa se je začelo, da ni hotela nazaj v svojo posteljo in midva nisva več sfolgala (zjutraj služba, ponoči sem pa dr pisala), pa je tu in tam ostala do jutra pri nama. zdaj ima posteljico brez ograje, pa sama priraca- ampak ne vsako noč. in zdaj večinoma naredi tako, da je midva tudi slišiva ne. pogosto sploh ne veva kdaj je prišla. zdaj, ko imamo spet normalni ritem (vrtec in to) pa večinoma kar dobro prespi noč, tudi brez njenega kakavčka - to me še najbolj veseli.

bomo pa videli ali bo prihod bratca to spet postavil na glavo user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
12.11.2007 8:46:13   
lana38
Jaz sem bila pa raje kar tiho, ko ste pisale o zgagi. Me je v prvi user posted image  na koncu kar pošteno dajalo. Zdaj pa me je tudi zadnja dva dni že mučilo. Nocoj me je celo ponoči tiščalo in peklo, da sem hodila skoraj vso noč mineralno vodo pit. Pa je kar pomagalo. Vsaj spala sem potem lahko. Zgleda, da sem tudi jaz malo preveč dobrot pojedla na RD.user posted image  Pa kaj naj, če me je pa obložena miza kar vabila.
Tiste, ki imate rok v začetku decembra, pa res imate samo še malo do konca.user posted image  Jaz pa še mesec in pol.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
12.11.2007 8:57:00   
lorch
Ja, lana jaz sem stopila v 38.teden.
Magi pri nas  smo donat poznali že prej,sam zdaj pa brez sploh ne znam več živet. Se mi tamala sestra smeji, ker kar naprej kupujem donat. še kruhu se rajši odpovem, kot tej žlahtni pijači v zeleni flaškiuser posted image .
Kje pa je tejka? a spet tako pridno pometa, pa ciabate peče ? Punce počivat!!!  Da ne bo kakih preveč zgodnjih poti v Rim. najprej smo Ajtak, kim 80 in jaz na vrsti!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
12.11.2007 9:13:54   
Mat3ja22
ja še malo pa bo šlo zares. jaz imam še 23 dni do PDP. še malo pa bo, komaj čakam, tako kot verjetno vse ostale.user posted image čakam na 15., da dobim denar za paket in grem v nabavo še po tiste svari ki mi manjkajo.

danes pa je blo pri nas malo zanimivo, moj in dva soseda (en na levo in en na desno), so sodelavci, vozijo tovornjake in so imeli parkirane v vasi pred gostilno in včeraj ponoči jim je nekdo utrgal gor in jim pokral ven nafto. vsem trem skupaj okoli 800l. user posted image kaj vse se ne dogaja, pa sem mislila da je to poštena vasica.user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

anke
4pikice

Katero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?

Lana (24%)

Ana (28%)

Ela (16%)

Ema (16%)

Lina (15%)

Število vseh glasov: 435

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!