Ayo
|
...pogled na uro!! Ce se mi cez dan ne da oglasiti, itak vem da pridem pa ponoci! Zgaga me pece kot , ze vceraj celo popoldne, po tem ko sem popila eno coca-colo (ne vem ce je o vzrok, ker drugace je NIKOLI ne pijem), potem zvecer sva imela pa se obiske in smo se napokali tolk, da je groza, in po vrhu se 2 kosa cokoladne torte sem snedla (pa mi drugace tudi sladko/cokolada sploh ne disi). Vceraj sva z malo zapravljala za , nekaj kozmetike (pumpica za ciscenje noska, termometer, skarjice), rjuhe za v posteljico in vozicek, pa ene ful lusne nogavicke iz ciste deviske volne, pol pa se ati mu je kupil eno ful luskano pizamco v Chiccu, jo sicer ful placal, ampak on mu/ji he hotel to kupiti. Lezalnicka pa tistega, ki sva hotela midva trenutno ni, naj bi prisel cez cca. 20 dni, no tako da racunam da tudi to na primer sedaj imava. Manjka se banjica, od teh vecjih stvari. Od oblekc ne bome vec kupovala, itak sem ze ugotovila da imam kar nekaj stvari, ki jih po moje ne bom nikoli uporabila, pa se je rekel, da bo in sel po par stvari (predvsem zimski pajacek, ki je nujen in ga se nimava), ko bomo videli ali bo ali . Tako bova imela vsak akj v roza oz. plavem, ker imamo v glavnem vse v belem, bez, rumenem in zelenem. Tako da imamo tudi pri nama namen pripraviti torbo za v p. recimo naslednji vikend. Takrat bova tudi do koncno uredila sobico, treba je se montirat kaksno policko, previjalno, nalepit kaksno slikico in to je to. Bo pa prvi mesec itak spal v vozicku z nama v spalnici. Glede bozicnih daril - joj ne me spominjat - na sreco je vceraj moj pred obiski rekel za 2 stvari, ki bi jih rad, tko da vsaj nekaj sedaj lahko kupim; ampak potem pa se RD!! Na sreco se moje zdravje tudi izboljsuje, tako prehlad kot prst, in res upam, da bom se vsaj ene 3 tedne toliko fit, da bom lahko letala naokoli. Po tem pa noge v luft in cakanje na veliki dogodek! Ne vem zakaj, imam pa itak skos obcutek, da bo tale nas zamujal. Nc, grem pogledat, ce je kaj pametnega na internetu, pol pa probat
|