|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
30.4.2007 12:21:53   
andreja2000
kodrana tudi jaz podiram kar naprej kupčkeuser posted image

sonchek.djukelica jaz imam že ves čas boleče dojke in to najbolj občutim ponoči,na trebuhu pa tudi ne morem več spat,ker me preveč boli.

Punce,samoplačniški UZ imam v četrtek popoldan in držite pesti,da je z našo pikico vse vredu.Samo ne vem zakaj mi je sestra rekla,da moram imet polni mehur,da se bo lepše videlo,saj do sedaj to ni bilo potrebno.user posted image
Meni pa je danes ponoči,ko sem se vrnila iz wc bilo eno uro slabo,bruhala pa nisem.
Vsem želim lepe praznike.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 351
30.4.2007 14:14:38   
loncica
Čav punce?

Kako ste? Mene muči slabost, ki kar ne mine. Jaz ji ne bi rekla jutranja ampak kar celodnevna slabost. Groza, ko bi vsaj imela kakšno rešitev. Sem hotela vzet en rupurut, pa piše, da se ga odsvetuje v prvih treh mesecih. A je katera pila ingverjev čaj?

Andreja2000, bomo držali pesti.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 352
30.4.2007 17:03:55   
kodrana
andraja 2000 mehur mora bit poln, da potisne matrnico navzgor, da ginekolog vidi pikico v njej. držim pesti za v četrtek... user posted image
slabo ratuje tud men, zadnje dneve sploh.. kar na lepem mi kaj ne paše. hrana mi tud ne paše vsa in tud prenajedat se ne morem, ker ko imam dovolj, ne spravim niti grižljaja več v sebe.
dojke mene tud že od začetka zelo bolijo..najbolj takrat, ko naj bi imela menstruacijo. pa tud že krepko so se mi povečaleuser posted image
lončica za ingverjev čaj pa nič ne vem.. svetujem ti manjše obroke, da ti ne bo preveč slabo..
lepe praznike vsem tud z moje strani.user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 353
30.4.2007 17:24:44   
Ayo
Pozdravljene souser posted image !

Tudi pri nas imamo prisotno slabost, in sicer tako da se tekom dneva stopnjuje, najhujse je zvecer in kadar se ful najem, blehhhhh, smrdi mi pa itak vse! Na meso in ribe sploh ne morem pomisliti!!user posted image
Dojke me pa en dan bolijo, drugi dan manj, drugace pa jih najvec tudi jaz cutim ponoci, tako da tudi ne morem spati na trebuhu (moja najljubsa pozicija).

Andreja2000, zate pestke v cetrtek! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkamiska, zelim ti vse najbolje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 354
30.4.2007 17:38:42   
hokejistka
Punce meni je tudi SLABO user posted image . In to kar cel dan. Najmanj zjutraj in najbolj zvečer. Bruhati pa ne morem. Sploh mi ne paše jesti. Se prav silim, da spravim kakšen obrok vase. Že tako imam malo KG in si jih res ne želim izgubiti niti enega. Je pa zanimivo, da če kaj pojem, je potem bolje. Samo kaj ko mi nič ne paše. Mesa videt ne morem, vse mi smrdi. Pa sem tako upala, da me bodo slabosti obšle. user posted image Prsi pa samo pogledam, pa me že bolijo user posted image . Kaj je že to spanje na trebuhu?

Punce, povejte mi, ali se mi splača it na samoplačniški pregled. ZM je bila 16.3; 1. pregled pa imam 16.5. Ali predlagate, da grem prej h G?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 355
30.4.2007 18:13:14   
Skyline
punce, a mi lahko katera odgovori na moje zastavljeno vprašanje, ker me skrbiuser posted image

bris mi je G vzela v sredo, še isti dan sm dobila rjav izcedek, ki pa traja, res pa da včeraj in danes že zelo svetlo rjav in imam občutek, da izginja....ali je to normalno ??? Danes sem klicala svojo G, pa je ravno konačala dežurstvo, zato sm na telefon dobila ginekologa, kateremu sem obrazložila situacijo, a mi je rekel, da če nimam nobenih bolečin oziroma krčev, da je vse ok....a je mela katera podobno izkušnjo?

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 356
30.4.2007 19:49:15   
andreja2000
skyline pravzaprav ti ne znam natančno odgovorit,a kolikor se spomnim sem jaz imela rjavi izcedek nekje 3 dni,se pa ne spomnim čist točno,saj je od tega minilo že več kot 10 let.Saj če se zmanjšuje,bo pomoje vse vredu.Držim pesti,da je vse vredu.user posted image user posted image user posted image
kodrana hvala za razlago glede polnega mehurja,ampak do sedaj sem morala imeti praznega,pa mi je to res čudno.No,vsaj pri vaginalnem pregledu je bilo tako.
Hokejistka saj če nimaš nobenih težav lahko počakaš do datuma pregleda,se bo takrat vsaj vse jasno videlo.Vidiš,jaz grem na samoplačniški UZ,ravno zaradi tega,ker se ni dobro videlo in ne vprašaj kako žalostna sem v četrtek odhajala od G.Če pa te res tako zanima pa seveda lahko greš,a pravijo da prehitro se res lahko zgodi,da se še ne vidi vredu.

Hvala vsem,ki držite pesti za četrtek,zlate ste!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 357
30.4.2007 19:55:43   
Skyline
hvala andreja2000, sporoči pa kako bo na samoplačniškem UZ, ampak sigurno bo vse TIPI TOPI user posted image

danes je blo izcedka že zelooo malo, samo malo se je poznalo na spodnjih hlačkah, tako da mislim, da izginja in ne vem,al bi sploh poskušala priklicati mojo G ali bi kar lepo počakala do naslednjega pregleda 30.5.

me pa dajejo slabosti danes in ko pojem je pol ok za neki časa, ampak ni panike, vse za naše pikiceuser posted image , kajne?

lp, sabina

Neposredna povezava do sporočila: 358
30.4.2007 21:14:15   
lana38
Dober večer!
Meni je pa zdaj danes zvečer prvič slabo. Kar tišči me vse v želodcu. Pa zdi se mi, da imam polno grlo in bi zdaj, zdaj morala bruhati.user posted image Do zdaj še mi ni bilo slabo. Pa vetrovi me napenjajo.
Jaz sem pa danes na WC papirju enkrat popoldan opazila zelo svetlo rjav izcedek. Me je zelo strah ss. Nič me ne boli. Izcedek se je pojavil samo enkrat in sem bolj poležavala celo popoldne. Upam, da ne bo nič hujšega.
LP

lana38

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 359
1.5.2007 11:29:09   
andreja2000
Lana38 držim pesti,da ne gre za nič hujšega.Tudi jaz sem že v eni prejšnji user posted image  imela tri dni rjav izcedek,vendar se je potem vse dobro končalo,morda je res dobro,da čim več počivaš,javi kako si danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 360
1.5.2007 15:53:38   
Skyline
punce izcedek se je vrnil, pa skoz počivam, mene je taka panika zgrabla, da sam še jokamuser posted image

najbolj me pa jezi, ker so prazniki in nikjer nobenga, najbližja urgenca je pol ure stran od mojega doma in razmišljam, ali bi šla ali ne

sama nase sm jezna, ker ne bi smela dovolit, da mi vzame bris, ker od takrat dalje me muči izcedekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 361
1.5.2007 16:09:19   
hokejistka
skyline zakaj bi se vznemirjala. Pot pod noge in na urgenco in ti bodo tam lepo razložili kako in kaj. Saj zato pa so v službi. Jaz sem sama pri sebi že čisto razčistila, da bom šla do zdravnika takoj, ko se mi kaj ne bo zdelo v redu. Če bo to sredi noči, pa sredi noči. In me nič ne zanima, če se celemu svetu zdi, da pretiravam. Sva se predolgo matrala za user posted image .
Držim pesti, da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 362
1.5.2007 16:14:38   
Ayo
Skyline, jaz bi tudi kar lepo sla do prve urgenze, nic se ne obremenjuj prevec s prazniki in vsem tem. Kaj pa ce prej poklices tja in malo vprasas za nasvet?
Drzimo pestke, da ni nic hujsega in ti posiljamo en veeeeeeeeeelik in tooooopeeeel user posted image !!!

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 363
1.5.2007 17:13:28   
andreja2000
skyline tudi jaz bi ti svetovala enako,pojdi na urgenco,ali vsaj poliči,jaz pa ti močno stiskam pesti,da je vse vredu.
zate in drži se,sem v mislih s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana38,kako pa je s tabo,sem kar nervozna,ko se nič ne javiš!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 364
1.5.2007 19:50:59   
ElaM
Punce, živjo.
Upam, da so se vaši izcedki umirili.
Skyline, upam, da si šla na urgenco in, da je kljub izcedku vse ok. Lana38, tudi tebi želim vse dobro.
Sama imam ogromno belega toka in me prav moti. Vem, da je v nosečnosti to normalen pojav, ampak je pa kar zoprno.
Sicer zadnje dneve imamo piknik na piknik in je prav fajn. Non stop jem, to je malo manj fino,kar se kilc tiče, vendar nič drugega mi ne pomaga proti slabostim. Meni je slabo od jutra do večera, če mi pa ni slabo imam pa v ustih tako grozen okus, da je joj. Sploh ne vem, kaj naj še storim, da se bo stanje normaliziralo.user posted image  Pa kava mi blazno smrdi in enako, kot pri tamali, mi smrdijo vsi pralni praški, tako da bo spet pranje z dvojnim splakovanjem. A ima še katera take probleme?
Punce, lepo se imejte, pa se beremo.user posted image

:)

Neposredna povezava do sporočila: 365
1.5.2007 20:47:54   
lana38
Pozdravljene!
OK sem, samo doma me ni bilo. Smo imeli piknik na vikendu. No, jaz sem bolj na ležealniku in na sončku preživela skoraj cel dan. Danes se mi ta izcedek ni niti enkrat pojaviluser posted image in upam, da ga sploh več ne bo, ker me je zelo skrbelo.
Še jutri sem doma, potem pa spet 2 dni v službo. Potem pa je vikend.
Lepo se imejte.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 366
2.5.2007 10:25:17   
andreja2000
Lana38,samo,da se je tvoj izcedek umiril,me veseli.

ElaM No,meni kava tudi čisto nič ne paše.
Mi je pa bilo včeraj zvečer še posebno slabo in sem tudi bruhala,kar navadno ne.
Skyline kako je danes,upam da si vredu in držim pesti zate!user posted image user posted image user posted image
Vsem želim lep dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 367
2.5.2007 11:43:59   
Ayo
ElaM in ostale, tudi meni je slabo cez cel dan in tudi okus v ustih je grozen! Ce kaj pojem je tisti moment bolje, potem pa je takoj spet isto. Smrdi mi pa itak VSA hrana! Kave sploh videt ne morem! Zaenkrat pa do bruhanja se nisem prisla. Sem pa vceraj bolj polezavala in sem opazila, da mi je bilo manj slabo kot v dneh ko sem bolj aktivna. Jutri greva za 5 dni na dopust, me je kar strah potovanja in aktivnosti, upam da mi bo uspelo premagovat slabost.

Me pa zanima kako je kaj z vasimi prsi? Mene sploh ne bolijo toliko, upam, da to ni kaksen slab znak user posted image , malo bolj jih cutim proti veceru, drugace pa bradavicke so dobile dvojni obseg. user posted image

lana38, sem vesela zate, da so se nevsecnosti umirile. user posted image

Skyline, upam da je vse ok! user posted image

Andreja2000, drzi se jutri!!! user posted image

Lep dan vsem!!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 368
2.5.2007 11:50:09   
kodrana
danes se zelo slabo počutim.. res mi je slabo.  kava tudi meni smrdi, in ne samo kava user posted image . ni mi do hrane, malo se posilim, če pa sem že lačna pa me tudi hitro mine.. tudi jaz upam, da je bil lažen preplah skylone. tudi jaz sm imela izcedek, rahlo krvav in to skoraj en teden,g. i je predpisala dabroston, sedaj je že skoraj en teden ok, včeraj zvečer pa sem zagledala spet nekaj rdečega. danes je ok. tudi mene skrbi, pa vendarle, se mi zdi da je ta kri ravno od skrbi. tko da punce bodite kar se da sproščene, počitek, pa bo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 369
2.5.2007 12:29:59   
ajtak
la drage moje...
Zoped se javljam iz sluzbe, tako da bom kratka user posted image .
Hokejistka, priporocam ti, da pocakas na pregled, kot ti ga je dolocila G., ker se bo takrat tvoja pikica ze lepo videla! Jaz sem vidla ze rokice in nogice, pa srcek... skratka full je fino, ko je ze kaj videt- se pa vlece, vem!!!

Drugace se pa pridruzujem vsem, ki vam je danes slabo!! Jaz umiram na obroke user posted image , res mi je skoz slabo in komaj stojim... Komi cakam da bo ura 15, pa da grem domov!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 370
2.5.2007 12:37:45   
hokejistka
ajtak pa ne da si v službi user posted image ?
Na pregled bi šla prej, ker me je zelo strah, da se mala pikica ne razvija tako kot bi se morala. Imam take črne misli user posted image . Kaj če se plodek spolh ne razvija in podobno. Komaj čakam, da grem v službo jutri, da ne bom imela časa mislit.

Drugače pa natančno vem, kdaj sva naredila user posted image , ker sva imela v tistem mesecu samo 1X SO, pa še ovulacijo sem čutila. 

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.5.2007 12:51:56   
kodrana
hokejistka a si že bila predtem na pregledu? prvi uz pregled? pa je bilo vse ok? če je izcedek rjav ni take nevarnosti, kot če je rdeč. držim pesti, da je vse ok. v katerem tednu pa si? res vem, kako ti je, saj tudi meni ta izcedek kar naprej nagaja in tudi jaz ne bi rada izgubila pikice male. aja, pa še nekje sm brala,da če g. zazna otokovo bitje srca je zelo majhna verjtnost za splav. poročaj, kako bo.
ajtak naj ti čimprej mine delovni čas, res se mi smiliš s to nadlogo slabostjo.
držta se punci.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
2.5.2007 13:33:10   
hokejistka
kodrana jaz nimam izcedka, samo me vseeno skrbi, da ne bo kaj narobe, ker sva user posted image naredila v istem ciklusu kot sem imela HSG. Malo preveč berem po forumih o vseh težavah, potem pa samo o tem razmišljam user posted image . Sem malo smotana. Prvi pregled imam šele 16.5. Po mojih izračunih sem 6 tednov noseča, torej v 7. tednu.
Držim pesti za vse punce, da izcedki izginejo user posted image user posted image user posted image
Pa vso srečo tistim, ki imate ta teden pregled.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.5.2007 13:46:06   
kodrana
upam, daj je skrb odveč. menim, pa vseeno, da je verjetnost, da je kaj narobe minimalna. če te preveč skrbi je vsekakor bolj zdravo, da pokličeš g. in se naročiš prej. da ne boš toliko skrbela in da bo user posted image umirjena. če si v 7 tednu bo uz že definitivno pokazal kako je  user posted image . mislim nate in na tvojega otročička. 

Neposredna povezava do sporočila: 374
2.5.2007 14:28:28   
ajtak
Ja, v sluzbi sem...

Jaz sem ze v 9. tednu in imam sedaj najhujse slabosti, ki jih najbolje ublazim s pocitkom in da nimam praznega zelodca, vcasih je dovolj kak bonbon.

Najbolj me tolazi dejstvo, da bo slej ko prej konec teh slabosti.

vsem posiljam en velik user posted image  in da se vam ti trapasti izcedki cimprej koncajo! No, saj sama imam tudi skoz izcedek, sam je hvala bogu bel (tako da ni straha!!).

Andreja drzim pesti zate in tvojo pikico!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Posteljno zadovoljstvo
binyy

Ali vas vaš partner zadovolji v postelji?

da, odlično (69%)

ne (7%)

lahko bi bilo boljše (24%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!