|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
26.4.2007 15:32:11   
Anonimen
Andreja2000 - glavo pokonci! Pa je sploh izmeril plodek? PA GV? Saj pa ti tako na oko ne more nič reči. In to, da ne vidi, če je en ali če sta dva ploda?

Čim prej zamenjaj G: Kam pa hodiš? Če ni skrivnost, seveda!

Za sedaj pa en topel user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo te prosim, razmišljaj pozitivno. Ne bodi takoj tako črnogleda. Me vse pa bomo držale pesti, da bo vse OK:user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
26.4.2007 15:39:46   
andreja2000
raho uz ne dela moj G in zato prihajajo različni G iz mb ali Ptuja,danes je bil iz MB.Rekel je,da sploh ne more nič izmerit,niti povedat če je eden ali dva,res čudno.Ja,saj bom probala misliti pozitivno,vendar se res bojim stare zgodbe,pa hvala za pestke.Morda bom šla drug teden nekam samoplačniško,da vidim,kaj bodo tam rekli.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
26.4.2007 15:42:11   
lana38
Kje pa delajo ta UZ? Zakaj ga pa tvoj G sam ne naredi? Nič več ne razumem.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 303
26.4.2007 15:45:44   
andreja2000
UZ delajo v prostorih mojega G,ki pa ni usposobljen za UZ,zato to opravijo drugi enkrat na teden.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 304
26.4.2007 15:47:17   
lana38
user posted image  Koliko pa je star ta tvoj G, da ne zna narediti UZ? To je pa res čudno za današnji čas.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 305
26.4.2007 15:51:09   
andreja2000
Lana38 glede na zadnjo user posted image ,sem user posted image  7t in 4 dni,do O pa je res prišlo malo kasneje,na 19 dan,vendar bi se kljub temu pomoje že moralo videt,ja ta aparat pa je tudi že star.

Neposredna povezava do sporočila: 306
26.4.2007 15:52:28   
andreja2000
Kaj vem koliko je star,pomoje kakih 55,tu nekje.

Neposredna povezava do sporočila: 307
26.4.2007 15:54:56   
Anonimen
DECEMBRČICE 2007

user posted image

1. kajča - 1. pregled: 18.04., 3. user posted image , user posted image  Nace 29.03. 2006 + user posted image , Kranj 
2. copatek - 
1. pregled: 13.04., 1. user posted image , Postojna/Ljubljana 
3. lilprincess

4. upajoča - 2. pregled: 24.04., 1. user posted image  
5. Tasi81 - 1. pregled: 17.04.
6. MT - 1. pregled: 16.04. , 1. user posted image , Izola; PDP: 6. 12. 2007 
7. Maja127

8. Ajtak - 1. pregled: 25.04., 1. user posted image , Celje 
9. Andreja2000 - 8. user posted image , sin 1985 + hči 1996 + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Maribor
10. Vetrnica
- 1. pregled: 23.04, PDP:03.12.2007 
11. Skaana - 1. pregled: 19.04., 2. user posted image , user posted image deklica 02.03.2005, Celje 
12. lončica - 1. pregled: 18.05. , 1. user posted image , Postojna
13. raho
- 1. pregled: 23.04, 3. user posted image , user posted image  Črtomir 01.01.2005 + user posted image , Murska Sobota/Feldbach, PDP: 16.12.2007 
14. SašaL - 1. pregled: 24.04., 2.user posted image  , user posted image  deklica, stara 2 leti 
15. Medika 13 - 1. pregled: 26.04.
16. MojcaG - 1. pregled: 10.05, 2. user posted image , user posted image deklica, Slovenj Gradec
17. Karmen10 - 1. pregled: 10.05.
18. Skyline 1. pregled: 25.04. , 1. user posted image , Šempeter
19. Kodrana
- 1. user posted image
20. Anakarin -1. pregled: 10.05. 3. user posted image , user posted image  2000 + user posted image  julij 2006, Postojna
21. ElaM - 3. user posted image , user posted image  Tinkara 05.07.2006 + user posted image , Ljubljana
22. Ayo - 1. pregled: 25.04., 1. user posted imagePDP: 15.12.2007
23. Magi* - 1. pregled: 26.04., 2. user posted image , user posted image  deklica 2004, PDP: 18.12.2007
24. Nanaa - 1. pregled: 03.05., 1. user posted image
25. Anonimna 1 - 2. user posted image , user posted image  deklica januar 2006, PDP: 15.12.2007
26. Marakva - 1. pregled: 14.05., 2. user posted image , user posted image  deklica stara 6 let, PDP: 12.12.2007
27. Lana38 - 3. user posted image , user posted image  deček + user posted image
28. Anonimna 2 - 1. user posted image
29. Anonimna 3 - 2. user posted image , user posted image  deklica, PDP: 31.12.2007
30. na5o - 3. user posted image , PDP:03.12.2007
31. hokejistka - 1. pregled: 16.05.
32. soncek.djukelica
33. PIKICA07 - PDP: 20.12.2007

Z nami sta pot začeli tudi:
1. Tinkamiškauser posted image user posted image
2. Skorpijauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
26.4.2007 15:56:42   
Anonimen
Andreja, sedaj me pa dobro poslušaj! Takoj zgini k drugemu G: Toplo ti svetujem dr. Miglarja. Sicer je samoplačniški in brez koncesije. Dela pa na Smetanovi v MB. Če želiš telefonsko številko, mi piši na ZS. Jaz sicer zaupam svoji G., vendar želim, da mojo nosečnost spremlja tudi on.

Od kod pa si?

Neposredna povezava do sporočila: 309
26.4.2007 17:28:13   
lana38
andreja2000, 7 tednov si user posted image  po zadnji user posted image . Kdaj je bila O? Napiši prosim datum. Bova probali iz tega izhajati, da si kasneje zanosila. Če je bila O šele 19. dan ciklusa, si tudi 5 dni manj user posted image  kot po izračunu na zadnjo user posted image . Potem še 7. tedna sploh nisi dosegla. Če si manj user posted image , je možno, da se na slabih in starih aparatih UZ še nič ne vidi. Škoda, da je moj G na dopustu. Bi ti drugače priporočila, da bi šla k njemu samoplačniško. Vrne se šele 7.5. in takrat grem jaz tja.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
26.4.2007 17:32:22   
PIKICA07
Hvala nanaa za čestitke! Ja to je prva nosečnost.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 311
26.4.2007 17:33:52   
Anonimen
Pikica07 - čestitke tudi tebi! Sem te že vnesla na seznam!

Andreja2000 - Miglar ima 2.5. še fraj, ker je hotel, da takrat pridem jaz, samo me še ni z dopusta.user posted image

(odgovor članu PIKICA07)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
26.4.2007 18:24:23   
andreja2000
Punce,hvala za vaše napotke,toda moj G z tem UZ nima nič in je drugače dober ginekolog,bom pa šla na UZ samoplačniško v Fontano v MB,jaz pa sem iz Sl.Bistrice.Sem že klicala v Fontano,pa izgleda,da ne delajo več in bom poklicala takoj v ponedeljek.

Lana38sem šla pogledat in BT se mi je dvignila že na 17 dan to je bilo 20 marca,zadnjo user posted image pa sem imela 4.3.tako da je že 7 tednov user posted image .

Raho,hvala ker se trudiš zame,a jaz mojega G,ne bi zamenjala,kar se pa tiče UZ,bom pa šla res drugam in pač samoplačniško,da vidim pri čem sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
26.4.2007 18:28:37   
andreja2000
PIKICA-07user posted image user posted image user posted image  Tebi pa iskrene čestitke in lepo ter zdravo user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 314
26.4.2007 18:33:07   
Skaana
Heej,

dobrodošle nove nosečke user posted image , Raho, kako dooolllgggg je že naš seznam user posted image user posted image user posted image user posted image . Lahko dopolniš moj PDP - 7.12.2007user posted image .

Sicer pa še zanimivost- baje je letošnje leto kitajsko leto user posted image  in vsi Kitajci si močno prizadevajo, da bi imeli otroke v tem letu. In me smo še tu user posted image .

Andreja2000 - jaz imam tudi starejšo ginekologinjo s starim aparatom. In mi je ža na začetku povedala, da se mogoče ne bo dobro videlo. In res se je zelo zelo slabo. A ona je videla srček - utrip user posted image . Pa zelo se je potrudila, da je bilo vidno. Mogoče ta ginekolog ni bil vajen tega aparata in je rekel, da se pač ne vidi user posted image . Res mi je hudo zate, a sem prepričana, da je vse čisto čisto o.k. Pa saj veliko že veš. Vgnezditev je vredu in to je to. Srček pa bije. Boš videla.

In ja, nujno moraš iti na samoplačniškega. Zaradi svoje pikice, da se ne boš preveč obremenjevala user posted image . 2.5. je tako zelo blizu, pokliči tega Miglarja - mi pa bomo držali pesti user posted image .

Bodite dobro in user posted image ajte se.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
26.4.2007 18:38:10   
Skaana
user posted image  Anreja2000, si me prehitela. No fino, da boš šla.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 316
26.4.2007 18:45:10   
andreja2000
skaana tudi tebi hvala za vse lepe besede.Ja,čudno je to,da je rekel,da ne more nič zmerit,niti videt če sta dva ali eden,jaz pa sem tako upala in namerno nisem šla prej na pregled,da bi se ja kaj videlo,no drugi teden grem samoplačniško,pa bomo videli kaj bodo tam rekli.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 317
26.4.2007 19:24:10   
Ayo
andreja2000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 318
26.4.2007 19:29:21   
Magi*
andreja, glavo po konci. kakor sem jaz izvedela, začne srček biti nekje konec tretjega! tedna (sem šla zdaj v knjigo gledat) - no, meni je G na hitro prodal mačka v žaklju, vidi se pa to na zastarelih napravah šele konec 6. tedna, včasih celo sedmega - glede tega je imel pa prav.

mene je G pomiril, da je velik 1mm in se srčka še ne more videtuser posted image . upam, da ima prav. sem se zdaj čisto prestrašila, ko sem brala odgovore tebiuser posted image

< Sporočilo je popravil Magi* -- 26.4.2007 19:36:45 >

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 319
26.4.2007 19:37:08   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

mene je G pomiril, da je velik 1mm in se srčka še ne more videt. upam, da ima prav. sem se zdaj čisto prestrašila, ko sem brala odgovore tebiuser posted image

Magi prav ima tvoj G.....
Moj je bil velik 1,4, pa se srčka še ni videlo, čez dva dni je bil velik že 2,5 , pa se je srček že videl...tako da brez strahu.....user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 320
26.4.2007 19:38:28   
Anonimen
Punce, ne delajte panike! Dokler je GV manjša kot 20 mm in ni utripa, je še vse OK: Če pa GV preraste 20 mm in je plod premajhen oz. ni zaznati utripa, potem pa je lahko nekaj narobe.

Ti, Magi* pa si očitno noseča manj kot si napisala. 1 mm je zarodek velik približno pri 4, 5 do 5 tednih. In takrat utripov še ni. In tvoj PDP bo najverjetneje nekje okoli 28. decembrauser posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
26.4.2007 19:38:42   
Magi*
hvala sonchek, veliko bolj zaupam vam, kot pa zdravnikomuser posted image  in pa materi naravi, sevedeuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 322
26.4.2007 19:43:01   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Punce, ne delajte panike! Dokler je GV manjša kot 20 mm in ni utripa, je še vse OK: Če pa GV preraste 20 mm in je plod premajhen oz. ni zaznati utripa, potem pa je lahko nekaj narobe.

Ti, Magi* pa si očitno noseča manj kot si napisala. 1 mm je zarodek velik približno pri 4, 5 do 5 tednih. In takrat utripov še ni. In tvoj PDP bo najverjetneje nekje okoli 28. decembrauser posted image

jap raho, sem tudi sama ugotovilauser posted image  pa, a ni to čudno? mam skoz M na 28 dni, tokrat si je pa premislilauser posted image user posted image  no, PDPja mi ni še nič napovedal - sicer, kakor mi ga je v prejšnji nosečnosti, potem je bolje, da mi nič ne rečeuser posted image user posted image user posted image

pridem v porodnišnico, sem kao 37t noseča in se uni že pripravijo, če ne bi bila pupa dovolj razvita. pa se rodi bejba od 3.750 g. in pol mene gledajo čudno, zakaj imam v knjižici 5x datum popravljem (naprej prestavljen). mogoče bi pa tudi jaz zamenjala Guser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
26.4.2007 19:47:47   
ElaM
Andreja, boš videla, da bo vse ok. Mora bit!
Magi tudi pri tebi. Mogoče res ne bi bilo slabo, da menjaš G.user posted image  Da ne boš po njenih/njegovih izračunih morala biti 10 mesecev noseča.user posted image

Punce meni je pa danes tako slabo. Za umret. A ima katera kakšen dober recept, kako omiliti to slabost? Res je hud občutek, da je želodec skoraj v grlu. Malo se smilim sama sebi.user posted image

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 324
26.4.2007 19:51:56   
Magi*
ElaM, hvala za prijazne besede. jaz pa sočustvujem s tabo, ker ti je slabo. meni je bilo prejšnji teden samo 2 dni. sem mislila, da zaradi nosečnosti. no, zastrupila sem se s hrano...

res grozen občutek. kako lahko potem sploh kaj narediš?

mogoče jej kake grisine, ne se preveč najest na enkrat, pa kaj gaziranega spij, da boš lažje zrak iz želodca spravila (po domače rignilauser posted image ). baje tudi počitek pomaga.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Otroška trgovina na internetu 2.del
nada56

Kaj najraje bi kupovali preko interneta?

otroška obutev (6%)

otroška oblačila (22%)

otroška oblačila in obutev (6%)

otroška športna oprema (29%)

vse troje in igrače (37%)

Število vseh glasov: 140

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!