|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
2.5.2007 16:01:47   
Skyline
živjo punce, evo mene z bolnice, so me kar zadržali včeraj notriuser posted image

dežurni G me je pregledal in rekel, da ne vidi, da bi krvavela iz maternice, danes zjutraj sm mela UZ in slabe noviceuser posted image ...se mi lušči posteljicauser posted image ...hoteli so me zadržati še noter, ker mi niso še določili krvne skupine, a sm jim zatežila in so mi vzeli kri, testi so pokazali RH pozitiven, tako da sm šla lohk domov, drgač pa zej STROGO ležanje...bolovanje...in upanje, da se bo posteljica lepo zarasla do 12 tedna in bo pol ok....cel dan se že jočem, ker G ni bila ravno ''osebna'' in je govorila ''če bo pa bo, saj veste kako so nosečnosti do 12 tedna''...mislm no, kot da nima čustev in kot ... ma ne vem....z otročičkom je zaenkrat OK, je velik 8,6 mm...kako bo naprej bomo pa videli...vse je sedaj prepuščeno mojemu počivanju in usodi...
....ravno zato sm prosila da me izpustijo, ker ta bolnica je grozaaa....celo noč sm poslušala nepokretno starejšo gospo, kako je tulila in danes zjutraj se je skoz jokala...kot da bi umirala....že tako sm bla depresivna, pol pa še to...nobena sestra se ni zmenila zanjo, js sm hmal znorela....

punce moje drage, držite kakšno pestko še zame in se javim kaj (sej drugega dela zdej itak ne bom mela, kot branje knjig in surfanje po netu)user posted image

lp, sabina

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 376
2.5.2007 17:08:15   
kodrana
skyline sočustvujem s tabo za tvojo pikico. močno stiskam pesti za malo pikico, da bo ok. tebe je mučil rjav izcedek, a ne? mene pa krvav, sicer je trenutno ok..upam, da tako ostane. a zdravila so ti kaka dali? ker jaz jemljem dabroston. kar se tiče bolnic, sem sama v teh vodah, pa vendarle, sem zelo razočarana nad zdravstvom, nad humanostjo osebja in navsezadnje tudi nad strokovnostjo. v katerem tednu si natančno? skayline počivaj in čim manj črnih misli.. javi se kaj. 

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 377
2.5.2007 19:16:16   
lana38
Skyline!
Pridno počivaj in upam, da se tvoja posteljica pričvrsti in bo user posted image  lepo do konca, ko se rodi.

Meni je pa cel dan slabo. Če ležim, sem OK. Drugače pa mi je kar pošteno slabo. Pa WC obiskujem cel dan. No, sem bila ne enem sprehodu tudi, ampak sem komaj čakala, da pridem domov in grem na WC. To kar ni za verjeti. Se mi zdi, da v prejšnjih dveh user posted image  ni bilo tako zoprno to z WC.
LP

lana38

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 378
2.5.2007 19:28:25   
hokejistka
skyline držim pesti in ti pošiljam en VELIK user posted image .
Pridno počivaj in se cartaj s tvojim dragim.

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 379
2.5.2007 19:58:21   
Anonimen
No, smao na hitro, ker sem res crknjena. Ravnokar smo se vrnili iz Primoštena, odvozila sem 500 km, ker je našega atija zjutraj zbudila vročina 39,9... In sedaj si oči popiram z zobotrebci pa še špika me nekaj od utrujenosti. Slabo nič, jem vse, diši mi vse, kavo pijem, (pokadim samo 3 na dan pa še te nameravam opustiti), lulam na vsakih 200 m (sem kot kužek, ki si mora markirati svoj prostor), prsi me bolijo 200 na uro (tamali pa še duda - sva se dogovorila, da bo nehal na morju dudati pa je nehal lulati vplenice in je splaval brez vsega, tako, da sem lahko tudi s tem zadovoljnauser posted image ). Očitno mi je usojeno TANDEMSKO dojenje.

Skyline - držim pesti, da se bo vse uredilo.

Andreja2000 - držim pesti, da jutri slišiš najlepše noviceuser posted image

Ah, pa P.S.: Sem v Šibeniku videla en tako lep kompletek za deklico (oblekca, hlačke in slinček) od Ralpha Laurena, da sem ga morala kupiti - enostavno nisem mogla mimo. Če ne bomo imeli deklice (če bo seveda vse po sreči), ga podarim prvi decembrčici, ki bo rodila deklicouser posted image .

< Sporočilo je popravil raho -- 2.5.2007 20:01:36 >

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
2.5.2007 20:15:35   
Magi*
čer!

tudi mi smo se vrnili z morja. no ja, samo midva z atijem, tamala še uživa z babico in dedijem. zdaj pa za 2 dni v službo in nazaj na morjeuser posted image

slabo konstantno, bruham ne, mi pa vsak vonj in misel na hrano želodec obrne. ful sem utrujena, zgodaj hodim spat (čeprav se ponoči zbujam). čisto drugače kot v prvi nosečnosti. upam, da bom jutri sfurala službo, ne da bi zaspala vmesuser posted image

pri meni se je lulanje umirilo, joške me kar pošteno bolijo. so me pa začele moje noge dajati. sindrom nemirnih nog se je vrnil in ponoči moram večkrat na sprehod. groza, v prvi nosečnosti me je SNN čisto zdelal v zadnjih treh mesecih. moram spet malo k zdravniku, mogoče so pa kaj novega odkrili ta časuser posted image

punce, bodite dobro.

Skyline pazi nase in počivaj! andreja2000, držim pesti tudi zate.user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
2.5.2007 20:19:13   
nanaa
Živjo punce, še jaz na hitro, sem iz dopusta je prov pasalo:), zaenkrat se počutim super, so me pa prijatelji malo čudno gledali, ne kadim več, pivo pa mi tudi ni dišalouser posted image , verjetno so se kaj spraševala z vogalom, pa bodo že počakali. Sva se z mojim user posted image  odločila, da poveva po nuhalni, ker nikoli ne veš kaj pride. Upam, da bom zdržala.

Jutri imam prvi pregled, držite pesti.

Skyline drži se in počivaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.5.2007 21:06:16   
andreja2000
Skyline user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti zate in za tvojo pikico in lepo počivajta.Ja,tudi meni se včasih zdijo zdravniki kar brez čustev,saj sem že večkrat naletela na podobne besede kot ti.Človek bi resnično pričakoval malo več topline in sočutja,a je žal prepogosto tako,da ko ga najbolj rabiš,ga ni od nikoder.Vendar smo tukaj me,ki zelo dobro razumemo tvojo skrb in bolečino in vedi,da smo tukaj s tabo v mislih in ti želimo vse dobro.Ti kar lepo počivaj in čuvaj pikico,ki raste v tebi in vrjemi,da jo boš vsa srečna tudi decembra držala v naročju.

Vsem,ki ste se vrnile iz dopusta vas lepo pozdravljam spet med nami.user posted image

Vsem,ki držite pestke za moj pregled pa iz srca hvala!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 383
2.5.2007 21:13:44   
ElaM
Ojla, punce, bom čisto kratka, ker me mučijo celodnevne slabosti, vneto imam grlo in komaj živim.
Pozdrave vsem, ki ste prišle iz dopustov. Magi*, kaj pa je ta sindrom nemirnih nog? Sliši se zoprno, verjetno tudi je.
Andreja, vso srečo na pregledu. Sporoči nam, da v tebi bijeta 2 srčka.
Skyline, tebi pa tudi želim, da se posteljica lepo priraste in dobro hrani pikico vse do rojstva.
Vsem ostalim pa lep pozdrav.user posted image
Grem pod tuš in spat.

:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 384
2.5.2007 21:29:32   
Eviii
pozdravljene nosečke...
na vas se obračam kot moderatorka foruma. prosila bi vas, če me lahko ena med vami sproti obvešča o spremembah na seznamu nosečk.
drugače vam pa vsem želim zdravo in lepo nosečnosti in prekrasne otročke.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 385
2.5.2007 21:42:37   
Magi*
ElaM, ta SNN je nevrološka motnja, ki se rada pokaže šele v nosečnosti. no, jaz sem problem poznala že od prej, samo ni bilo tako pogosto in hudo. ko postaneš zaspan, ti v nogah začne kot nekaj gomazeti, enostavno jih moraš premikati in zaradi tega ne moreš spati. je pa tako zoprn ta občutek, da bi najrajši iz kože skočil. meni pomaga, če jemljem dodatno železo in magnezij, potem je malo bolje. sicer pa je za znoret. hvala bogu so zdaj vsaj običajni zdravniki in nekateri G že slišali za to stanje in te ne gledajo več kot simulanta ali pa psihiatričnega bolnikauser posted image  čeprav je še vedno bolj tabu kot ne. je pa imela to tudi moja mama in njen oče, zdaj smo pa ugotovili, da ima tudi bratranec - samo ne tako hudo. jaz v pozni nosečnosti tudi čez dan nisem mogla sedeti pri miru, o kakem spanju sem pa lahko le sanjala. po porodu se je pa počasi umirilo. do zdaj se mi je javilo vsake kvatre. z nosečnostjo pa spet po starem.

tega ne želim nobeni.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 386
2.5.2007 22:12:15   
matja
Čestitke in pozdravčke vsem decemberkam!! Brala sem vaše strani, veselim se z vami in vsem, ki imate težave želim da se dobro dobro izteklo. Rada bi se vam pridružila pa me je kar strah. Ne vem ali naj se veselim ali ne. Stara sem 38 let imam že dva otročka, oktobra sem imela missed a.v 10 tednu, 2x abrazijo. Potem sva spet začela delati na tretjem otročku, pa sem začela krvaveti po spolnih odnosih. Vse sem prebrala in po domače ugotovila da imam spremenjene celice na matreničnem vratu oziroma sigurno je nekaj grozno narobe. Povprašala sem sestro v gin.ambulanti in me je takoj naročila. Pa še tak občutek sem dobila, da sem sigurno zanosila. Gin. mi je vzel bris, krvavela sem po malem dva dni, za nosečnost se ni sekiral, ko sem omenila je dejal, počakajmo. Doma so se mi potem pokazaleuser posted image . Kar sem si prej želela me je zdaj spravilo v strah. Počutim se odlično in imam energije kot vedno, samo strah je prisoten kaj bo pokazal izvid. Zdaj je že tri tedne in izvida še ni. Tedni pa tečejo, zdaj sem po mojih izračunih v 7t. Bris sem pred tremi leti imela b.p. Nisam ravno mlada, čeprav mi res ni videti mojih let. Skrbi me za mojo pikico, kaj če bo morala stran od mene, kaj če bo z menoj hudo. Saj vem,. da brez veze tuhtam, pač moram počakati na izvide ampak ne morem iz teh čustvenih mrež četudi razum trezno deluje. Saj sem že nekaj o tem potožila na tem portalu, vsaka lepa beseda, ki jo preberem me potolaži in vsaka izkušnja, ki jo je kakšna mamica že preživela mi pomaga.  Hvala kjer ste mebrale in se opravičujem, če sem preveč črnogleda. Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 387
3.5.2007 7:14:40   
lana38
matja!
Jaz imam 39 let. Imam enega otroka. lani sem imela UPN v 20. tednu, ker je user posted image  imel Downov sindrom. Po UPN sem imela 3 krat abrazijo. Posledica tega so zarastlinev maternici, ki bi se morala odstraniti. Pa sem prej zagledala user posted image , kjub temu da mi je G rekel, da s temi zarastlinami ne bom mogla zanositi. Tudi mene je grozno strah, ampak nekako že bo in upam, da decembra zagledam svojega zdravega user posted image .

andreja2000!user posted image
Javi nam takoj, ko prideš iz UZ. Komaj čakamo tvoje novice.
LP

lana38

(odgovor članu matja)
Neposredna povezava do sporočila: 388
3.5.2007 7:27:19   
kajča
ojla drage decemberke,

Ste zelo pridne, sem pol ure rabila, da sem vse prebrala. Berem, da je velikim slabo, meni na srečo ni, razen zjutraj, ko popijem vodo, skoraj bruham, pa zvečer če jem večerjo, me ful vse tišči in mi je slabo, tako da sem se odpovedala večerjam. Sedaj sem v 10t in se mi trebušček že pozna, sploh zvečer, sem taka kot v 5. mesecu. Ja, je pač 3. nosečnost.

Drugače sem pa utrujena in grem spat zelo zgodaj, v službi pa tudi skoraj zaspim, pa še nič se mi ne da delat.

Skyline ti pa počivaj in se čuvaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Matja pa tebi tudi čestitke, boš videla, z izvidom bo pa vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Raho prosim, če na seznam dopišeš moj PDP 5.12.

(odgovor članu matja)
Neposredna povezava do sporočila: 389
3.5.2007 9:05:26   
ajtak
Kajca, js tega ne razumem... js sem v 9. tednu, pa mam pdp 3.12., kako je to mozno?? A mam narobe zracunane tele tedne??

skyline, pocivaj in se drzi. Pa cim manj skrbi, ti si nasa decemberka in tako bo do konca!!!

Anddreja javi kaj je pokazal UZ! Drzim pesti!

En veeelik user posted image  vsem!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 390
3.5.2007 9:20:34   
soncek.djukelica
ojla,

skyline user posted image user posted image user posted image
Mene pa slabosti ne mučijo! user posted image  Za sedaj! user posted image  Imam pa nekaj belega izcedka,vendar vidim,da me nima kaj skrbeti! user posted image  Kot vse ve,tudi jaz trepetam za svoja user posted image user posted image !
Komaj čakam svoj prvi UZ,en teden je še do njega, pa se mi že sedaj vleče! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 391
3.5.2007 9:40:14   
Anonimen
samo za nekaj sekundic, da vidim, kako steuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Skyline - kako si danes?

Andreja2000 - kdaj imaš UZ. Držim pesti, da bo vse OK.

Magi* - zadeva zna biti zelo neprijetna. Tudi moja kolegica je v ačsu nosečnosti imela enak sindrom. user posted image

Poljubčke vsem mamicam in pikicam

R.

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
3.5.2007 11:20:22   
Skyline
ojla pupke, kako ste zlate, da mislite name....pa ja bo vse ok, če toliko bodočih mamic stiska pestke za mojo pikico user posted image !!!user posted image

ja nč, js počivam in bulim TV, malo berem revije in knjige in to je to....grem do WC in se stuširat in kak giro nardim po hodniku, ampak to je vse....danes že ves dan klicarim mojo G, a je na operativnem oddelku in bo na voljo okrog 12.00 ure, tako da jo bom takrat poklicala, ji povedala celotno situacijo in se naročila verjetno že drug tedn na kontrolo....vam javim, ko bom kaj več vedela, zdej pa šibam nazaj v vodoravni položaj user posted image

hvala za vse vaše pestke, jih stiskam jaz za vse nas, da bo letos res VESELI DECEMBERuser posted image

papa, sabina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
3.5.2007 11:56:23   
ajtak
Draga skyline, seveda bo LEPI IN VESELI DECEMBER za vse nas!!!

Ti pa se cimmanj sekiraj in uzivaj v privilegiju pocivanja brez slabe vesti.
Jaz grem pa balkone umit user posted image ...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 394
3.5.2007 12:38:39   
matja
Lana38 in Kajča hvala za podporo. Ob tvoji zgodbi Lana38 pa moram reči, da si res posebna punca. Toliko žalostnih stvari se ti je zgodilo, pa vendar iz tebe veje neko veselje in upanje. Ne bova se dali strahu prav imaš. Koliko si pa ti nosečka? L.p.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 395
3.5.2007 13:47:20   
kajča
ajtak, jaz sem danes noseča 9t in 1d, torej sem v 10t, PDP imam pa 5.12. takrat bo točno 40t noseča. Ti pa še enkrat izračunaj, če imaš PDP 3.12. moraš biti noseča 9t in 3 dni.

(odgovor članu matja)
Neposredna povezava do sporočila: 396
3.5.2007 13:53:22   
ajtak
Ja, seveda, kok sem smotana, torej sem tudi jaz v 10. tednu user posted image
Midve imava pa zelo skupaj PDP, mogoce se  pa na nuhalni srecamo, jaz jo imam 21.5. ob 19h (pri dr. Strahovi).

< Sporočilo je popravil ajtak -- 3.5.2007 13:54:49 >

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 397
3.5.2007 14:18:15   
lana38
Jaz sem pa user posted image  5t in 5/7. Šele začetek. Kje je še 40t?user posted image
LP

lana38

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 398
3.5.2007 14:31:00   
kodrana
matja tudi jaz držim pesti zate,da bo s tvojo pikico vse ok. user posted image user posted image user posted image
andreja 2000 mislimo nate in se veselimo dobrih novic.
ta teden sem doma in sem skorajda ves čas z vami. spremljam kako vam gre..
jaz imam pdp 15.12. a je še katera, k ima rok tam okrog? k berem, da vse bolj na začetku decebra ali pa na koncu  dobiteuser posted image . meni bolj malo paše jest, še to se bolj silim. pa bo že. pravijo, da mi kasneje apetita ne bo manjkalo. sem pa zelo čudne volje.. kar jokala bi, pa smejala naslednji hip. res sem čudna. boditeuser posted image še naprej. pozdrav iz dolenjske.. vsaki podarjam eno šmarnico (skoraj vsak dan naberem šopek).

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 399
3.5.2007 14:42:27   
Anonimen
Evo, kodrana, jaz ga imam bojda nekje okoli 15.12. - po ZM. G pa  mi je rekla, da bo z izračunom PDP še malo počakala, da mi ga potem ne bo 10x spreminjala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......