Magi*
|
dan sotrpinke naša mulka je pa na morju za babico in dedkom, midva pa sva komaj sedaj vstala. kako je pasalo dolgo spati. pa samo 1x sem šla na WC vmes (Alice, tudi jaz zdaj hodim manj pogosto). sem si pa ponoči roko zaležala in je čisto otrpnila - zdaj je že OK. natečem pa jaz običajno proti večeru. saj ni zelo hudo, se pa opazi na prstanu in moje sicer štrleče kosti so manj vidne. dobivam bolj baročne obline. če imam kako pametno razlago? tokrat ne. danes me tako ven vleče an sprehod, pa kaj bi delala, pa pravi možek, da moram kar poležavat loncica, ti pa moraš NUJNO ležat. bejbi mora počakati vsaj toliko, da bo na sceno stopil strelec. lorch, zdaj imaš idealno priložnost, da moža malce prevzgojiš. kar ukaži mu naj ti prinese zajtrk v posteljo, pa kaj mora narediti... se bo že navadil. če se je moj... to je zelo dobra investicija tudi za prihodnost. z bejbijem ne boš zmogla vse sama popedenat. no ja, lahko, če hočeš biti ena tistih revic, ki dan in noč strežejo možu, pedenajo otroka in imajo vse tipi topi spucano, pa še v službo hodijo. gospod pa hodi vslužbo in zraven jamra. a-a, jaz se tega ne grem. Alice, lepa fotka, sem jo že sinoči videla, so mi stopile akr solze v oči. BTW, po strijah sva si pa zelo podobni Foxina, trebušnjake pa raje ne delaj, ker nikoli ne veš kakšno škodo si zraven delaš. zdaj je bolj bistveno, da ohranjša kondicijo, skrbiš za mišice medeničnega dna, pravilno držo in globoko trebušno mišico. če bo s tem vse OK, boš po porodu preostale trebušne mišice natrenirala "in no time". če si sedaj poškoduješ kako mišico, bo pa po porodu trebuh še dolgo tako ven visel kot kup želeja. no, zdaj se grem pa spet sama sebi smilit. matr, pa še štrikat ne znam. a mislite, da je čas, da se naučim?