NosečkaL
|
Ojla nosečke decembrke... tako hitor gre naokoli tale čas. Javljam se sicer ne veliko, ampak vas pridno berem kdaj pa kdaj med službo. Pred mano je še natanko mesec službe, potem pa se tudi jaz malo večkrat oglasim . Glde na to, da je bil pretekli mesec kar naporen v službi, sem parv presenečena, da imava večino stvari z mojim že pripravljenih. Bodoči očka se je izkazal pri pleskanju sobice, kolegi in znanci pri posojanju opreme, sama sem malo zavila v trgovince in mislim, da mi kaj hudi veliko za prvi mesec ali dva ne manjka. Včasih se prav vprašam kaj bom počela zadnji mesec, ko bom dejansko nastopila porodniško . Ampak zaenkrat me še drži, da se lotim pisanja magistrske. Bomo videli, želje so eno, resničnost pa drugo. Glede bolečega levega rebra, hmmm, tudi mene boli, ko se tekom dneva uležem za kratek počitek, ampak to je itak mogoče le ob vikendih . Pa še to, ali katero boli sramna kost, sama sem namreč prvič to bolečino začutila prejšnji teden trikrat zjutraj, potem sem klicala ginegologinjo in mi je svetovala, naj počivam, pa sem si mislila, halooo sej se ravno zbudim po celi noči počivanja, popoldne pa te bolečine ni več... Skratka ugotovila sem, da zvečer pred tv ne smem ležati na hrbtu, niti v polsedečem položaju, pa je bilo veliko bolje, no, ampak danes me paše kar boli... ima katera bodobne izkušnje? Lep pozdrav vsem...Nosečka L (29t 6d) +8kg
|