Raho
|
No, sedaj pa ponovno jaz. Danes sem se zjutraj izjemno slabo počutila - sem 2x skup zlezla. Sedaj pa ne vem, ali je bilo zaradi prenizkega pritiska ali zaradi moje diete ali pa zaradi cukra. Ampak sem potem pojedla 2 gorenjkini roladici in mi je takoj bilo boljše. Očitno mi je pa sedaj sladkor preveč padel . Sedaj sem fotru rekla, da naj mi odstopi eno tisto napravico za merjenje cukra v krvi, ker on ima 2. 4. oktobra je ponovno maxi cosijeva lupinica v akciji na spletu (baby center), pa Maxi cosi XP in Maxi cosi rodi sta tudi, ampak ne vem kdaj. Upam, da bom sedaj pravočasna - je pa 20% cenejša. Glede šivanja resic ali obšivavanja flisa - potrebno je paziti samo to, kakšno iglo imaš, ker je flis pač tako občutljiva tkanina, da se pozna vsaka poškodba (tudi vbod z iglo). Jaz pa moram po volno pa sedaj študiram, ali naj se odpravim danes zvečer ali jutri dopoldan (zaradi kontrole). Mi je je pa zmanjkalo točno pri koncu enega puloverja in moram priti do nje (mojega pa ne upam poslati, ker potem mi bo prinesel vse, samo tistega, kar potrebujem, ne ). Pri nas pospešeno delamo na podstrešju, da bo mansarda gotova, ker je potem pol stanovanja spodaj še treba gor preseliti. Jaz sicer večino dneva presedim pred TV s pletilkami v roki ali pa na obisku pri zobarju - dobro me je zdelal ta zob (potem pa imej še takega komplikatorskega zboraja kot ga imam jaz, da najprej vse preštudira, kaj mi lahko da v zob in kaj ne - jah, pol pa res lahko hodiš na 2 dni - sicer pa je zobar moj zelo dober prijatelj in možev sošolec). Polna luna je tudi našega Črtoja zdelavala 200 na uro (je skoz bil priklopljen na jošek, če ne, se je ponoči zbujal vsake 3 minute) - no, predvčeraj se je zbudil ob pol štirih - fantastično, ni kaj - in ni hotel več nazaj zaspati. Glede oblačil za - jaz zadnje čase zelo malo kupujem v H&M tudi za Črtoja, ker je potem oblečen enako kot polovica populacije v Lendavi - z eno koolegico pa tako ali tako oblačive najina mulca popolnoma enako - lani sta šla na novoletno rajanje oblečena enako. Sem se pa osredotočila na Okaidi - ne kupujem, ko imajo redne cene, ampak na znižanju. Takrat sor es ugodni. Letos sem Črtomira dobesedno oblekla, pa še ogormno oblek sem znakupila za otroke od kolegic (razni rojstni dnevi in ostalo podobno) in za 2 deklici, ko sem jima botra, pa sem plačala 350 €. Sem vzela na DInersovo kartico na 6 obrokov. To se pa res splača. Za Črtoja majice z dolgimi rokavi so bile od 2,80 € do 8 € (take obojestranske - se lahko nosijo na obeh straneh). 2 bodija za sta bila 8 € (znižana iz 16). Drugače je Okaidi drag, ko pa je razprodaja pa se res splača v njem kupovati. Ja, kavbojke za Črtoja so po 9 €. Pa tudi kvaliteta je OK. Potem pa sem imela še taki božji žegen, da sem puhovko v benettonu dobila za 21 € (tudi znižana) in jakno (zimsko) v H&M (bila je že 3x znižana) za 16 €. Sedaj moram kupiti še edino škornje in je Črto oblečen, ker drugače ponavadi tako ali tako nosi samo superge. Za vaše večje otroke - trenutno imajo v Hoferju super jopice iz filsa v kombinaciji s kapo (6 €) - za valjanje po domačem dvorišču ni boljšega. Ja, pa v Lidlu imajo gumjaste škornje za mulčke po 4,99 No, sedaj sem vam dala nekaj nasvetov za šoping , sedaj pa grem dalje delat.
|