pikica*
|
Dobro jutro! Tale luna nas matra že nekaj dni. Naša punči ga je nekaj začela sračkat ponoči in se kar brez veze zbuja. Za vstajanje sem dežurna pa jaz, ker pač ne rabim it zjutraj v službo. Se mi zdi, da sem že kot zombi, ker skoraj nič več ne spim. Ko me tamala pokonci vrže, rabim potem še kakšno uro, da zaspim nazaj (včasih sem v trenutku mrknila). in če kakšnih 3x na noč vstanem, je rezultat jasen. Da ne govorimo o tem, da me že tako nespečnost daje. Joj, samo, da grem čim prej rodit . tejka (bom kar brez zvezdic ), prvi test za glukozo je 50g in traja samo eno uro. Če imaš tukaj slabe rezultate, greš pa na drugega, ki traja tri ure (štiri špikanja - eno pred glukozo in potem še trikrat...vsako uro). Jaz se pa spravljam (še vedno) mojo magistrsko dokončat. Zdaj sem res čisto pri koncu. Sem bila na morju pridna in sem proste urice izkoristila za pisanje. Tako imam zdaj še ene 10 strani za napisat. Tako malo pa spet tako zelo veliko . Ampak zdaj res upam, da mi rata to zadevo zaključit do poroda. Tako da..nas je kar nekaj v podobni situaciji. Dajmo se malo v tazadnjo brcat, da nam rata . No, nam je ratalo naročit omaro za v dnevno sobo. Zdaj moramo samo še cca. dva tdna počakat na dobavo, potem pa začnemo delovni kabinet praznit. Potem pa še en velik zalogaj.....opremljanje sobice za našo punči. Mali bo pojerbal Zojino sobo, ona pa se bo selila v novo. Zaenkrat vem samo to, da bo pohištvo belo, stene in dodatki pa bodo v živih barvah. Ima katera kak link z idejami za opremljanje otroških sob? No, jaz sploh nisem vedela, da je kaj govora o srečanju . Naš tudi vztrajno brca. Ampak ga je povsod dovolj. Še največkrat pa ga čutim, ko me brca direkt v mehur . Druače pa nimam pojma kako je obrnjen. Ker ne vem, al me brca z nogicami ali rokicami. Zdaj smo pa res že blizu konca. Me je zadnjič še bolj zadelo, ko je ena kolegica rodila v 34. tednu. Pismo, če se meni to zgodi, bo doma čisti kaos. Al malega sploh ne bomo imeli v kaj oblečt . Alice, upam, da ti uspe kmalu vsaj tiste kompletke končat . Bo res treba it počasi v nabavo. Me je zdaj že možek začel priganjat, da bi se spodobilo, da sine kaj dobi. No, najprej moram preverit Zojine zadeve, da vidimo, kaj se da ponucat, potem pa v akcijo. Ja nič...grem malo po stanovanju poštimat, potem pa kuhat. Zdaj lahko malo možeka pedenam, da hodi domov na malico. In danes si je zaželel ribe . Čau
|