Teni_ -> RE: Zvezda poletja - 24. dan - vitamini (25.3.2007 10:39:21)
|
Jutro! Auroraa, saj bo. Vsak ima svoje krize, samo v glavi si je treba razčistit. Brezveze se je it neke diete na silo, če ti ni. ČE te vleče vstran. Mene hvala bogu še ne, oz. sem si v glavi prečistila, ker kar je preveč, je pa preveč. Pa seveda tukaj ne govorimo o par kilah, ampak par 10. In je nuja, pa ne za druge, ampaka zato, da si jaz povrnem samozavest in se boljše počutim v svojem telesu. Sem pa se odločila, da bi rada s to dieto izgubila vsaj 15 kg, potem grem na eno hitro, da se prečistim, potem pa nazaj na to. No, vmes še grem na morje, kjer res nimam namena hujšat. Ampak jaz se moram diete zdaj držat vsaj dobre pol leta. Škodit mi ne more, ker ima veliko ljudi nasplošno tak način hranjenja. Seveda pa so tukaj še zdravstvene težave - sicer zaenkrat nimam večjih problemov, ampak vse se lahko zgodi. In vse to me prepriča, da vztrajam in ne grešim. Madona sem se zdaj razpisala. Če se je to kateri dalo brat..... No, včeraj je šlo super, danes pa že komaj čakam na meseka in paradižnikovo solato.
|
|
|
|