Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: še ena..... in oh ja ta moj dec 20.3.2007 22:49:36
|
|
|
|
alička
|
OBE NE MOREVA IZGLEDATI DOBRO...ALI BOM TO JAZ, ALI PA HIŠA!
|
|
|
|
RE: še ena..... in oh ja ta moj dec 20.3.2007 22:51:16
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička OBE NE MOREVA IZGLEDATI DOBRO...ALI BOM TO JAZ, ALI PA HIŠA! TUdi to je dober izgovor za nered ...ga bom uporabila doma
|
|
RE: še ena..... in oh ja ta moj dec 20.3.2007 23:00:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen moj je čisto obseden z urejenim stanovanjem in čistočo in to dobesedno se mi zdi da je ratal prov psiho, moti ga nepomita šalca v koritu, revije na mizi, vsaka malenkost. vedno drgne, sesa, briše, pomiva in še kuha otroka zrihta tip top A si ti z mojim Kamikazo slučajno?
|
|
|
|
RE: še ena..... in oh ja ta moj dec 22.3.2007 12:41:40
|
|
|
|
Slončica
|
Še dobr da nimam teh problemov,moj je čist kontra.Ob compu je že 2 dni prazna vrečka od piškotov in mu jo bom čez kak teden porinla v ruzak za na šiht,tko ko sem že nardila z olupkom od banane...sam ga hudiča ne izuči Drgač pa ko mu je dolgcajt,beri:internet ne dela,pa spuca vse v nulo,še pojstlo umakne pa posesa in pobriše
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?