|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: primorke: piran-koper
4.5.2007 20:14:50   
Kikina
Ciao vsem pirmorkam!

jaz sem cisto nova nova bodoca mamica. Sele pred enim tednom sem spregledala na testu user posted image . Priznam, da me spreletevajo cudni obcutki, nisem se dobro metabolizirala situacije. Naslednji teden imam prvi pregled.

Jaz sicer sem z obale, vendar zivim ze 4 leta v tujini, vendar mi je vseeno lepo vsake toliko poklepeta po slovensko!

Pozdravcek vsem iz Toscane! user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: primorke: piran-koper
8.5.2007 10:13:56   
austen
Dan primorke. Sem sicer aktivna bralka forumauser posted image , danes pa sem se odločila da vam par besed tudi napišem. Moj trebušček je že kar velik (PDP 29.06.2007), počutje je kar OK. Kako ste pa vi? Vas kaj matra tale zgodnja vročina? Mene malček , sicer pa se splača potrpeti, a ne.
No včeraj sem bila na ogledu porodnišnice v Izoli. Najnovejša novica: Epiduralna v Izoli ni več zastonj, mislim,da so rekli, da je za plačat 190 €,. Velja pa to od tega tedna dalje, tako da vse tiste, ki že imate/imamo podpisano izjavo za EA od prej imamo še vedno brezplačno. ( malo sem zabluzila, ma upam, da ste razumele)
Lep dan vsem, user posted image

(odgovor članu Kikina)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: primorke: piran-koper
8.5.2007 10:22:25   
babsy77
Ojla, primorke! Po dolgem času se vam tudi jaz javljam. Nisem pozabila na vas, samo dopust sem si vzela malo čez te praznike in doma nimam interneta, tako da se moram malo švercat v službi.
Vidim, da ste vse ful pridne, delovne ena pa že v veselem pričakovanju.
Moram vam povedat, da sem bila včeraj z mojim dragim v postojni na NS in da je vse OK. Delala mi jo dr. Babnik, ki je fulll prijazna, sicer pa so v PO vsi zeloo prijazni. Po karatkem posvetu z dr. mi je svetovala, da nadaljnje preiskave niso potrebne, zdaj se pa moram odločit ali bom šla  na THT ali ne.
Jaz sem počasi preskočila v drugo trimesečje in razen napihnjega trebuščka od vetrov se mi še nič kaj preveč ne pozna trebušček.
Pozdravljene vsem novim na forumu.
Ta vročina je pa res že prava nedloga, se bomo pa hladile v klimi in pohajale zvečer.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: primorke: piran-koper
14.5.2007 11:12:35   
majrim
Kikina-dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image ...še ena zavedna primorkauser posted image ...in seveda čestitke zauser posted image ...javi se še kaj...
...končno,da vas spet malo pozdravim...prazniki so mimo in tudi kratek dopust je šel mimo,na žalost pa sva ga mogla predčasno končati,ker sem dobila bulo v grlu,a na koncu se je izkazalo,da je samo beezgavka in kot je prišla je tudi izginila,ampak je bilo vseeno lepo na Krku...je mir in res lahko človek uživa v tem časuuser posted image
....sem pa počasi že naveličana trebuha in komaj čakam,da naju naš sonček razveseli...je kar naporno ratalo...v sredo pa na pregled,da vidimo,kako kaj raste...brca sto na uro in zgleda,da se je tudi ona že počasi naveličala zaprtega prostorauser posted image ...je pa full zanimivo,ko z dragim zvečer opazujeva trebuh(včeraj zvečer sva se nasmejala do solz) in jo opazujeva kako telovadi...
...no,naj bo to zaenkrat vse...naj se katera javi...

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu babsy77)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: primorke: piran-koper
14.5.2007 13:05:06   
NAVT
Naj se še jaz malo javim tukaj. Včeraj sem dopolnila 27 tednov in mislim, da sem iz hudega. Če se zdaj kaj zgodi, preživita. Sicer se grozno sliši, a tako pač je. Moja G je tudi kar malo odštevala. No, bomo videli kaj bo rekla v sredo, ko imam končno pregled. Sem se kar navadila na te dvotedenske preglede. Sedaj, ko so bili prazniki, pa se mi zdi že cela večnost od prejšnjega.

A hodi katera v materinsko v Koper? Jaz sem začela z majem. 

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: primorke: piran-koper
16.5.2007 10:01:29   
majrim
dobro kje ste vse primorke???...spet ni nobene tukaj al kaj?user posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: primorke: piran-koper
16.5.2007 10:39:01   
heaven
ciao primorskeuser posted image !

No da se se jaz po dolgem casu malo javim. Kako ste kaj? Jaz sem te dneve kar OK se posebej, ker ni vec nobenih slabosti....juhuhuhu!!!Koncno! Tecna sem pa se vednouser posted image .
Mene pa zanima kateremu G hodite in vase mnenje o njemu/njej?
Jaz sem zaenkrat pri dr.Naumovskemu. Ni mi prevec vsec, ker premalo pove. njemu je res pregled nosecnic vsakdanje delo, ampak to je moja 1.user posted image  in seveda nisem se poucena o vsem kar spada zraven, zato bi rada da mi moj G pove cim vec ali pa vsaj opozori na dolocene stvari. Ne vem ce se razume kaj sem hotela povedat. user posted image

Drugace pa vam zelim lep soncno-vetroven dan!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: primorke: piran-koper
16.5.2007 13:19:25   
Anonimen
ciao primorke.

Danes sem bila na morfologiji pri dr. Rožičevi, pa je imela takšno gužvo, da sva bili v 10 minutah konec, sicer je z user posted image  vse ok, sem pa le pričakovala malo daljši UZ in da bomo res skupaj vse podrobno pogledali. Sicer je zraven govorila, ampak bolj sestri ki je zapisovala kot pa nama z možem.
Nas je pa bilo zunaj polna čakalnica user posted image  in vse smo po uro in več čakaleuser posted image .

Za EA v Izoli pa se čudim da je za plačat, ker je do sedaj itak ni dobila niti ena od kolegic ki so rodile v zadnjem letu tam, ker je bil ali anestezist zaseden ali pa ga sploh ni bilo. Se bo to sedaj kaj spremenilo in bo VEDNO na voljo kot v Postojni, ali spet samo če imaš srečouser posted image .

(odgovor članu heaven)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: primorke: piran-koper
16.5.2007 17:54:54   
Kikina
Pozdravcek primorkam!

Jaz sem ze ves teden na bolniski, ker me je v petek zgrabila slabost in bruhanje, da sem v 3 dneh shujsala 3kg in imela pritisk 90/60. Zdravnik mi je rekel, da naj bom v miru in naj pocivam ves teden. Dnevi so neskoncno doooolgiiii!! Moz je sluzbeno z doma in jaz sem cisto sama, razen njegovih starsev, ki mi skuhajo. Palle!
Kako vam zavidam, ker ste na prelepi Obali!! Kaj bi dala za en krof z marmelado ali pa za en sendvic s parisko!!! Italijani ne cenijo teh "dobrot"! Naj katera se zame poje en krof!!user posted image user posted image user posted image

Pozdravcek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: primorke: piran-koper
16.5.2007 19:53:54   
Anonimen
Sem pojedla enega s kremo in čokolado zdoraj še zate. Bo dobrouser posted image ?

(odgovor članu Kikina)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: primorke: piran-koper
17.5.2007 9:27:05   
majrim
ej srček...sem bla tud jaz včeraj na pregledu pri dr.rožičevi,ampak kaj takega pa še neuser posted image ...saj človek ne more verjet...me je tisto čakanje tam bolj ubijalo,kot vse delo doma...kar pa se EA tiče,je zdaj vedno na voljo,ker imajo anestzista vedno tam,tako,da ne bi smel bit problem....so pa zato verjetno tudi uvedli plačilo ...na žalost je pač tako....sama sem tudi premišljevala o tem,ampak sem na koncu rekla,da bom šla kar po naravni poti....kar bo,pač bo...glavno,da je moj dragi ob meni,drugo me ne zanimauser posted image ...mi bo že on nadomestil epiduralnouser posted image ...je pa zanimivo to,da ko sedim v čakalnici pri rožičevi,vedno premišljujem o tem,če je katera od nas na forumu,pa mi gre kar na smeh...sam bog ve,koliko nas je,pa tam sedimo ....a hvala bogu mi je včeraj kar hitro minilo,ker je bla ena,ki rada klepeta,tako,da je čas kar mignil...
kikina...imaš vsaj nas tukaj,če ne drugegauser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: primorke: piran-koper
17.5.2007 12:32:59   
austen
Ojla primorkeuser posted image kako ste kaj? Pri meni je vse OK, če bi lahko malo boljše spala se pa sploh ne bi pritoževala. Sem pa malo brala za nazaj, pa mislim, da sem pogruntala katera ja majrimuser posted image Samo za ptrditev mi povej ali si hodila v materinsko v Izolo v aprilu? In je tvoj dragi manjkal samo na enem predavanju (kot moj)?
Sicer pa povejte - tiste, ki imate rok junija ali imate že pripravljeno vse za user posted image ? Jaz počasi pripravljam, ma se mi ne mudi kaj preveč, ke itak mi je na zadnjem pregledu premaknil rok na 09.07. user posted image . Sem bila prav žalostna, če bo tako kot G pavi, bom morala teden dni več čakati da vidim našo bebico - šmrs.
Eko . mlo sem zabluzla - imejte se lepo. K

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: primorke: piran-koper
17.5.2007 13:53:38   
NAVT
Majrim, jaz se tudi sprašujem, ko je kje kakšna priložnost, da nas je več trebušastih na kupu, ali še katera "visi" na RR. Včeraj sem med drugimi tudi jaz delala gužvo pri Rožičevi. Sicer sem klepetala, ampak preden sem začela, sem se tudi spraševala, a je morda še katera... Pa ko sem v materinski ali na telovadbi tudi. Glede materinske sem sicer zgoraj postavila vprašanje, če katera v maju še hodi, pa se zaenkrat še nobena ni javila, tako da najbrž ne.

No, moji dve sta super. Ena se je sicer obrnila, tako da ni več v glavični, zato je verjetno manj možnosti za naravni porod. Mogoče jo pa še glavica prevaga v pravo lego.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: primorke: piran-koper
17.5.2007 16:07:51   
zrak
primorke pozdrav.. še posebej tebi Majrim

No jaz grem bolj proti koncu... Danes je prvi dan porodniške..Včeraj sem imela kontrolo in moram priznat, da vsakokrat porabim največ pol ure s tem, da rešim tudi laboratorij... hodim pa v Postojno..
Naš user posted image  tehta 2600 g in je kar živahen...najbolj zabavna igrica je sunek v rebra user posted image ..in to zelo boleče..

primorke če se boste dobile na kakšen sladoledu mi javite, se pridružim...lp vsem

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: primorke: piran-koper
17.5.2007 18:13:59   
majrim
austen-user posted image user posted image user posted image ...dobro si pogruntala....sem prava ja...kako to,da ti je zdaj prestavila rok??...jaz sem bila včeraj na kontroli,ampak sem šla ven malo razočarana,ker sem jo vprašala za težo,pa je rekla,da bi mogla množit in kaj vem kaj,tako,da zdaj ne vem,koliko je težkauser posted image ...vem le to,da je velika +2 tedna...ko bi vsaj bilo kaj prej,kot 5.7.user posted image ....saj jaz te vidim dosti na cesti,a  vedno s kom klepetašuser posted image ...drugače pa smo več ali manj vse pripravili....če bi kaj rablo,bo šel že dragi kupituser posted image
navt- tebe sem pa vidla včeraj...če se ne motim,a dvomim...sploh,če imaš dve punčki...pa še od prej sina,če se ne motim,a ne??...si imela bela srajčko??....kako je svet mali,ko pol misliš za nazajuser posted image
zrak- evo me,da ne boš mislila,da sem pozabla nate....user posted image user posted image user posted image user posted image

...kar se pa igric našihuser posted image  tiče....moja je postala prava rokometašicauser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: primorke: piran-koper
17.5.2007 20:13:41   
austen
Ja ne vem kaj naj rečem - glede roka in te zadeveuser posted image Ves čas je govoril, da ja user posted image malo majhno in da verjetno bo pozneje. Pa še neredne menstruacije, ... a pride do tega. Ma jaz vseeno upam, da bo kaj prej. Drž'te pesti.
Majrim Ej če me kaj vidiš po Izoli, me kar pocukaj za rokav pa gremo na en sladoled. OK? JAz se ne spomnim, kdaj sem te zadnjič videla. Mogoče pa ti nisi točno pogruntala katera sem user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: primorke: piran-koper
18.5.2007 10:28:11   
majrim
austen....vem,vem,katera siuser posted image ...si oz.sta sedela desno od naju...saj nas je blo tako malo,da človek ne more zgrešit...če boš mela kaj cajta,se kar oglasi,pa gremo na kak sladoled....meni je že dosadno domauser posted image
...

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: primorke: piran-koper
18.5.2007 17:44:43   
babsy77
Ojla primorke! Jaz sem bila 16.5 tudi pri Rožičevi na pregledu. Ampak taka gužva, pa še ne. Sicer sem imela šele drugi pregled in mojega trebuščka še ni kaj videt, sem se pa načakala. Res je zanimivo, kako mali je ta svet, saj nas je tisti dan pri Rožičevi kar nekaj sedelo v čakalnici. Jaz sem prišla med zadnjimi, ker sem tudi predzadnja tisti dan imela pregled. Sem se pa načakala 1h in pol, Rožičeva mi je samo na hitro naredila UZ in to je bilo to. Ne vem, če sem bila dve minuti pri njej v ordinaciji.
Tste, ki ste proti koncu, vam želim , da bi vam čas hitro minil do user posted image . Jaz imam še kar nekaj časa do novembra.
Pozdravček vsemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: primorke: piran-koper
18.5.2007 23:47:23   
NAVT
Majrim, ja sem taprava. V beli majčki, z dvema puncama v trebuhu in z enim fantom doma.

A sem višje gor prav prebrala, da je padla ideja za sladoled?!?

Da se ne bomo tako ugibale, mogoče  bi se pa res dobile na sladoledu.

(odgovor članu babsy77)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: primorke: piran-koper
21.5.2007 10:24:27   
Anonimen
Majmir, NAVT, babsy77 pa pol smo bile vse v sredo pri Rožičevi, pa se samo od daleč opazujemo, da pa bi katera kaj rekla pa neuser posted image .
Jaz sem prišla tja ob 10.40 in šla noter ob 11.45, zunaj pa sva sedela z možem oba, ker sem imela morfologijo in je seveda šel zraven. Potem pa jo je pred mano popihal, ker se mu je ob 12h mudilo na vožnjo. Jaz sem bila v belih hlačah in roza dolgi majčkiuser posted image . Jaz tudi vedno razmišljam če je katera iz RR med vami tudi tam...Pa je tudi pregled bil ekspresni hiter, ful se ji je mudilo, skoraj nič ni povedala, samo sestri je narekovala podatke, dala napotnico za toxo in adijo....spet čisto njej podobno. In ko sem jo vprašala če je z user posted image  vse ok, je rekla da ja, vsaj toliko kar je videlauser posted image  Pa kakšen odgovor je spet touser posted image  Imam pregled spet čez tri tedne v sredo 6.6. ob 8.30. A bo katera od vas tudi takrat tam? Dajte mi še povedat, ali vam je kdaj izmerila MV ali ste morale to same vprašat? Ker meni ga ni še niti enkrat, pa sem v 24 tednu. Pa tudi v laboratoriju sem bila samo 1x pri 11 tednih!!!, potem pa nič več, tokrat sem šla dat samo za toxo. Kaj pa še vse ostalo, slabokrvnost, železo, bakterije ipduser posted image . pa kaj je z to žensko? Res je sicer fajn, ker vedno naredi UZ (kaj pa če drugega delat, klepetat?), ampak to je pa tudi vse.......

Dajte mi še nekaj povedat, ker so pred ordinacijo pobrali dol vse info o telovadbi, šoli itd. Ne vem zakaj je to dobrouser posted image .
user posted image  Ali se moram za šolo za starše prej kje prijavit, na kaki telefonski, ker nas je ful veliko in je gužva, rok imam septembra? Ali katera ve datume začetka ŠS ali mogoče v katerem tednu se vsak mesec začnejo, jaz bi šla najraje julija? Koliko srečanj obsega? Ali se gre tudi porodnišnico pogledat? Ob kateri uri je? Na katero predavanje mora iti tudi mož zraven da dobi potrdilo? Šla pa bi ali v Izolo ali v Lucijo, ker sem iz Strunjana.

(odgovor članu NAVT)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: primorke: piran-koper
22.5.2007 9:46:07   
austen
dan user posted image torej s šolo za starše je tako: (velja za Izolo) - ni se potrebno nič pripravljati, za datum pokličeš v Zdravstveni dom, če se ne motim začne vsak prvi torek v mesecu. Prvi dan tudi povejo kako imate predavanja za naprej, pa takrat vprašaš kdaj naj bo očka prisoten. Čeprav moj je bil na vseh predavanjih, pa je rekel, da mu je bilo kar fajn. Tako, da če si lahko vzame čas naj kar gre vedno s tabo, saj če se ne motim je samo 6 predavanj.
Ogled izolske poodnišnice je vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 13.00 ( preveriš pa na telefonski št. 66 06 299 ali 399) , na teh telefonskih lahko tudi povprašaš o predavanju za EA ( v kolikor te to zanima), jaz sem šla poslušat, podpisala soglasje; ko bo napočil dan D bomo pa videli ali bom prosila za EA ali ne. Dokler jo ne dobiš te itak ne stane nič. A ja pa še to- za predavanje in podpis soglasja potrebuješ napotnico od osebnega G, sicer lahko prineseš nakndno, ma če si zrihtaš prej ti ni treba 2x hodit na hribčekuser posted image

Torej primorke - kdaj se dobimo na sladoledu? Da nas kaj ne prehiti.....

Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: primorke: piran-koper
23.5.2007 12:18:21   
majrim
povejte....jaz sem za....zdej ga še lahko jemo,potem pa,bog ve kdaj spet?!user posted image ...saj ne,da ga ne vem kako obožujem,ampak v tej vročini prav pašeuser posted image ...
...naj da ena predlog,pa da vidimo,akko katera lahko...meni je vseeno kdaj...najraje pa bi videla v izoli,ker me vožnja že počasi ubijauser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: primorke: piran-koper
23.5.2007 14:13:03   
NAVT
Ok, bom pa zčela: meni bi najbolj ustrezalo dopoldne. Npr. ponedeljek....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: primorke: piran-koper
23.5.2007 15:15:19   
majrim
jaz se strinjamuser posted image user posted image user posted image ....ajde,pridružite se namuser posted image user posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: primorke: piran-koper
23.5.2007 17:26:56   
zrak
user posted image  Jaz tudi, pa hitro hitro predno grem rodit... pa prosim in upam, da ne mislite neke sprehode delat, ker ne morem preveč hodituser posted image , gležnji mi ratajo kot žemljice user posted image ..
če dovolite lahko dam kakšen predlog.. seveda nekam kjer se lahko usedemo... 

V Izoli je lepo v Zvonu, je blizu parkirni in še same fine stvari imajo..njammm


Majrim javi MI MAGARI PO sms kdaj se dobite..pa kje

komaj čakam, da se srečajo vsi ti trebuščkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?