Anonimen
|
Majmir, NAVT, babsy77 pa pol smo bile vse v sredo pri Rožičevi, pa se samo od daleč opazujemo, da pa bi katera kaj rekla pa ne . Jaz sem prišla tja ob 10.40 in šla noter ob 11.45, zunaj pa sva sedela z možem oba, ker sem imela morfologijo in je seveda šel zraven. Potem pa jo je pred mano popihal, ker se mu je ob 12h mudilo na vožnjo. Jaz sem bila v belih hlačah in roza dolgi majčki . Jaz tudi vedno razmišljam če je katera iz RR med vami tudi tam...Pa je tudi pregled bil ekspresni hiter, ful se ji je mudilo, skoraj nič ni povedala, samo sestri je narekovala podatke, dala napotnico za toxo in adijo....spet čisto njej podobno. In ko sem jo vprašala če je z vse ok, je rekla da ja, vsaj toliko kar je videla Pa kakšen odgovor je spet to Imam pregled spet čez tri tedne v sredo 6.6. ob 8.30. A bo katera od vas tudi takrat tam? Dajte mi še povedat, ali vam je kdaj izmerila MV ali ste morale to same vprašat? Ker meni ga ni še niti enkrat, pa sem v 24 tednu. Pa tudi v laboratoriju sem bila samo 1x pri 11 tednih!!!, potem pa nič več, tokrat sem šla dat samo za toxo. Kaj pa še vse ostalo, slabokrvnost, železo, bakterije ipd . pa kaj je z to žensko? Res je sicer fajn, ker vedno naredi UZ (kaj pa če drugega delat, klepetat?), ampak to je pa tudi vse....... Dajte mi še nekaj povedat, ker so pred ordinacijo pobrali dol vse info o telovadbi, šoli itd. Ne vem zakaj je to dobro . Ali se moram za šolo za starše prej kje prijavit, na kaki telefonski, ker nas je ful veliko in je gužva, rok imam septembra? Ali katera ve datume začetka ŠS ali mogoče v katerem tednu se vsak mesec začnejo, jaz bi šla najraje julija? Koliko srečanj obsega? Ali se gre tudi porodnišnico pogledat? Ob kateri uri je? Na katero predavanje mora iti tudi mož zraven da dobi potrdilo? Šla pa bi ali v Izolo ali v Lucijo, ker sem iz Strunjana.
|