|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: primorke: piran-koper
25.4.2007 12:10:33   
majrim
dannnnnnnnnnnnnn......user posted image ....evo mene...pridem malo več ksno,samo,da dragemu naredim kosilo,pa pridem nazaj...nisem pozabla ne....pridem čez kako urcouser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: primorke: piran-koper
25.4.2007 15:56:57   
melaverde
Ciao Majrim,
po moje si uro izgubila user posted image ...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: primorke: piran-koper
25.4.2007 19:36:44   
sonce78
Čav Primorke!!!!!

Jaz še kar ne morem verjeti, da materinske šole na obali ni v popoldanskem času user posted image  Pa kaj oni ne vedo, da nosečnice delajo????

Danes sem poklicala v vse tri ZD na obali in je v vseh treh ZD organizirana materinska šola zjutraj, razen tisti hitri tečaj kamor pridejo tudi bodoči atiji, da so lahko pri porodu je v popoldanskem času. Če katero zanima je hitri tečaj o porodu dne 22.05. ob 17h v starem ZD v Kopru. Sicer je rekla sestra naj prej pokličem, če se bo slučajno preselilo v novi ZD.

Uživajte v sončku in božajte trebuščke!

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: primorke: piran-koper
26.4.2007 8:44:53   
melaverde
Sonce78, ti verjamem ker grem tudi sama v materinsko 8. maja v Izolo, rok pa imam 12. junija user posted image .
Jaz samo upam, da me ne bo kaj prehitelo.... Vem pa, da jih veliko opravi materinsko prej, mogoče se zmenijo v službi ?! Meni je bilo nerodno težit zaradi teh zadev in sedaj moram ujeti zadnji vlak.

Veš kaj, tako vsaj ne bova nič pozabili user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: primorke: piran-koper
26.4.2007 10:52:10   
majrim
evo mene....včeraj sem se lotla likanja,pa je kar trajalo...pol sem pa itak bila crknjena ko miš...sem pa šla včeraj zjutraj gledat za materinskko,a vidim,da si že na tekočemuser posted image user posted image user posted image ...je bilo pa kar fajn in zanimivo,čeprav govorit je eno,pol v praksi bo vse drugouser posted image ...ampak je dobro,da vsaj tiste osnove izveš,pa tudi družba vedno prav pride,čeprav smo bile v tako majhnem številu,da človek kar ne more verjetiuser posted image ...ja,tebi melaverde bo pa šlo na tesno...glih do konca boš hodilauser posted image ...jojjjjjjjjjjjjjjjjj.....če je tvoj dragi s tabo ni problema...mi pa se 7.maja odpravljava za par dni na Krk...še zadnji dopust v dvoje...par dni,da oddahnem od tega okolja,pa dam možganče na pašo...
...evo,pa sem se spet razpisalauser posted image ...

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: primorke: piran-koper
26.4.2007 13:08:07   
melaverde
Ojla,
pridna, si vsaj zlikala. Ja, sem na tekočem ampak še vedno ne vem ob kateri uri 8. maja user posted image .
Ma upam, da mi bo uspelo jo izpeljat do konca...drugače pa še vedno vozim in mislim da bom hodila sama ker mož si ne bo mogel vzeti fraj.

srečnica, tebe pa kar na Krk pelje user posted image , midva hitiva delat tlake (no delajo delavci) in upam da bodo do mojega prihoda domov postavili in polakirali parket. najbolj sem živčna zaradi tega ker sem drugače ziheraš in tokrat nam je vse za na konec ostalo user posted image . Ampak če prideš domov iz službe ob 17h, je dan zelooo kratek.

Imate že vse pripravljeno ???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: primorke: piran-koper
26.4.2007 16:14:22   
majrim
melaverde...ponavadi začne ob 9,30...včeraj ko sem gledala sploh ni bilo še datuma...imajo to grdo navado,da dajo zadnji trenutek venuser posted image .....saj jaz tudi vozim,ampak opažam,da me zadnje čase full tišči...nič kaj prijeten občutek ni,glede na to,da sem full rada za volanom,tako,da zadnje čase kar prepuščam dragemu volan-s težkim srcem sevedauser posted image ..
..pripravljeno??...no ja,mislim,da imava vse,kaj pa vem...na srečo imam sosedo,ki je rodila 4 mesece nazaj,pa mi ona malo svetuje in pomaga z vsem...jaz sem tak kekec,ker si sploh ne morem predstavljat...sem pa včeraj tudi kupla plenice,v primeru,da bi nas kaj presenetilo...pa da moj dragi ne bi bil preveč zgubljen,ko bo sam domauser posted image ...v bistvu se komaj zdaj prav zavedam,da prihaja 3 član v družino,ko se vse bliža h koncu in me že malo daje trema,pa strah,panika...zdaj že take brce daje ta naša Neža,da me včasih kar pošteno zaboliuser posted image user posted image user posted image ...pa še moj jih čuti,če je zjutraj prilepljen name:))))))))))))
...no ja...bomo videli,če se bom dobro počutla,a kak dan krkra nama sigurno ne uide...mogoče tudi septembra spet...bomo videli,kako bom kos situacijiuser posted image ...
zgleda,da smo spet same ostale tukaj al kaj???user posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: primorke: piran-koper
27.4.2007 9:12:00   
melaverde
Dan,

kljub temu da so prazniki sem zgleda edina za računalnikom user posted image , po hiši imam same delavce, mož jih preganja ker ni časa in sem pač tudi jaz doma. Ma veš da jaz tega občutka da bi mogla kaj pripravit sploh nimam ?! ne vem kaj se z menoj dogaja...včeraj sta prišli mimo hiše dve dekleti in ko sem povedala da imam 12.06 rok in da nisem še bila v materinski sta se samo zgražali...Ena je rekla da sta imeli obe pripravljeno torbo v 7. mesecu ?!?
Jaz si bom šla jutri kupit copate, vložke in kozmetiko...pa naj bo tam pripravljena. Sicer pa je mož full praktičen in tudi če bi mogel vse sam, bi se sigurno znašel...Prat in likat pa bom pričela s porodniško.

Mene vožnja sploh ne ovira, ubija me sedenje za računalnikom ampak hvala bogu je drugi teden konec tega user posted image

Lep dan 

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: primorke: piran-koper
27.4.2007 22:27:37   
majrim
nis edine neuser posted image user posted image user posted image ...evo mene....malo pozno...čez dan smo bli pri mojih starših,zdej dragi gleda film,jaz pa sem skočla sem pogledat .če je kajuser posted image ...jutri pa še k tašči na drugi konec slovenije....do poroda jo še moram obiskat,pol pa nekaj časa mirauser posted image
...pa kaj se sekiraš kaj si druge pupe mislijo...user posted image ...saj bi bilo z mano verjetno isto,če bi lahko delala do konca...pa jih je dosti takih...midva sva pač kupla,ker jaz sovražim trgovine in že tako imam probleme z nogami,pa moramo izkoristit trenutek,ko imam voljo...(v nasprotju z mojim dragim)..
...pa se boš vseeno kaj javila,tudi,če ne boš delala??upam,da jauser posted image ...če ne mi bo dolgčas...saj smo samo midve  tu...jaz ne vem,kje se druge skrivajo?!
...bo dovolj za danes...se beremo v ponedeljek...lep vikend in uredite čimprejuser posted image
lp,mirjam

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   [Brisano sporočilo]
28.4.2007 0:05:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: primorke: piran-koper
28.4.2007 0:22:57   
NAVT
Glede materinske: v prvi nosečnosti sem hodila v ZD Koper, takrat sem bila za 4 ure na bolniški, sicer pa imam tako službo, da mi ni nihče kompliciral, če sem si zjutraj 2x na teden vzela 2 uri fraj za materinsko. So pa hodila tja tudi nosečnice, ki so bile še za 8 ur v službi in so hodile torej med svojim del. časom. So pa vsakič sproti prosile patronažno, ki je vodila predavanje, da jim požigosa neko potrdilo, ki so ga potrebovale za delodajalca. Takrat je bilo rečeno, da mora delodajalec dovoliti obisk materinske šole, četudi je v del. času. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: primorke: piran-koper
28.4.2007 9:09:58   
majrim
morrak..dobrodošla med namiuser posted image ...saj ni važno,če si uvoženauser posted image user posted image user posted image ...je vedno več takih...jaz imam dragega uvoženega z drugega konca slovenijeuser posted image ...so pač zdej bolj moderni časi...pa hvala bogu,da so,ker če ne bi bilo računalnika,niti naše neže ne bi bilouser posted image user posted image user posted image ...
navt-kje se pa ti skrivaš??user posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: primorke: piran-koper
28.4.2007 15:57:19   
NAVT
Majrim, ma sej skoz čekiram, pa se malo poredko javljam. Največkrat zaradi premalo časa. Sicer je pa vse pod kontrolo in ok!
A ti imaš Nežo?!? Mi bomo imeli tudi eno Nežo.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: primorke: piran-koper
30.4.2007 9:31:21   
melaverde
Jutrooo,

izgleda da sem edina tukaj na RR-ju in tudi v službi...hodnik je ves v temi user posted image . Ampak še ta teden bom ja zdržala in zato drugi toliko bolj uživala....

Majrim in Navt, ma kaj to sta nam izdali da bosta imeli user posted image  Neži ?! Meni je tudi to ime zelo všeč ampak me je prijateljica prehitela. Nič zato, smo imeli drugo ime v ožjem izboru ampak nama je bil usojen lulček user posted image .
Mož je itak ves iz sebe...

Ma veste da sta se med junijkami že dve znebili trebuščka in sedaj se cartajo s svojimi dojenčki, kar slabo mi je ko pomislim, da je to ena izmed tistih stvari ki je ne moreš načrtovat...jaz pa še vedno odlašam s pranjem, pripravo doma, torbe sploh ne potrebujem....

Kaj počnete v teh prazničnih dneh, uživate v naravi ne ???

Lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: primorke: piran-koper
30.4.2007 9:56:36   
Anonimen
Hej Melaverde, tukaj klepetaš, meni pa nič ne odpišeš na ZS. Te bom kregala a vešuser posted image user posted image user posted image . Kako napreduje domek?

Jaz bom šla v materinsko julija, ker imam junija še izpite in se nimam časa še s tem ubadatuser posted image . Ali bom šla v Izolo ali v Lucijo pa še ne vem. Bom obe prečekirala in odločila za tisto ki ima bolj ugoden urnik.

Katero je tisto predavanje, ko mora iti mož zraven, da dobi potrdilo? A je to samo 1x?

(odgovor članu melaverde)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: primorke: piran-koper
30.4.2007 11:19:33   
melaverde
Ti moj srček ti,
še ljubosumna boš postala al kaj ??? user posted image
Ma sem ti odpisala, čeprav sem sedaj vidla še eno sporočilo...takoj bom, dela itak nimam.

Mislim da sta v Izoli prvi dve predavanji v zvezi s porodom (ne se zanest 100%).

A katera ve kdaj začne materinska šola v Izoli 8. maja (ura me zanima) ????
Ali pa vsaj na katero številko se lahko obrnem, ker popoldan mi ne dovolijo gor pogledat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: primorke: piran-koper
30.4.2007 12:32:34   
majrim
melaverde...ti bom šla jaz pogledat v četrtek,kdaj se začne...ne sekiraj se,teh 100 metrov mi ni težko naredit..ti javim ,ko izvem...
..kar se pa Neže tiče...ufff,sej sploh ne morem bit tiho,kar se tamale tiče...čisto me je obsedla..pa bi blo včasih bolje,da kej zadržim zaseuser posted image ...ampak prva je prva ...če bo še kaj v drugo,bom se potrudla...hehehe
...jutri pa malo oddiha in izlet do Krka..komaj čakam...
...ve pa uživajte,kjerkoli pač boste...samo,da je sonček pa je vse okuser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: primorke: piran-koper
30.4.2007 13:07:32   
melaverde
Majrim,

sem ravnokar nazaj iz Izole, sem šla pogledat sama v zdravstveni dom... vseeno full hvala !!
Sej, da ne boš mislila da sem tako neučakana ampak mož mora prej povedat v službi da si lahko fraj vzame, zato me je skrbelo ker bi rada da je vsaj pri prvih dveh predavanjih (porod) zraven.

Ma sej jaz sem ista kar se tiče skrivnosti...moji doma že vsi kličejo Vala po imenu, včeraj pa je tašča vprašala če že imava izbrano ime in je mož odgovoril da vsaj eno skrivnost pa morava imet. Sem prav ostala presenečena ampak mu je ime tako zelo všeč, da noče predčasno slišat kakih kritik.

Joj, vidva pa na Krk...imejta se skrajno lepo, še zame ki bom sama tukaj v pisarni(ali sta v četrtek in petek že nazaj?!). Midva še za piknik razmišljava kam in kako, ker jaz ne morem brez wc več kot 1h user posted image

Uživajte...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: primorke: piran-koper
30.4.2007 15:11:09   
Solero
Pozdravljene, Primorke.
Po dolgem času sem spet na teh straneh.
Mene pomalem še dajejo slabosti, ampak trebušček se je že začel širiti.  Mi pa postane slabo tudi, ko vidim, kako so nosečniška oblačila draga. Zaradi tiste široke elastike...ma, preveč. Zaenkrat sem sicer našla samo dve trgovini v Kopru (Ajatutaja in ena pri stadionu), a so še kje kake druge?? Ali pa morda kaka ugodna šivilja??
Lepo se imejte v teh sončnih dneh.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: primorke: piran-koper
30.4.2007 15:40:03   
melaverde
Solero, mogoče si boš mislila da sem škrta ampak jaz sem si kupila samo ene nosečniške hlače za pozimi (rok imam čez en mesec). Kar se tiče poletnega poglej v New Yorkerju (ne vem kako se napiše) imajo kar nekaj majic na preklop in vzameš L, pa si rešena...vsaj jaz sem se raje tako znašla user posted image .

Tudi marsikatero navadno krilo lahko nosijo nosečnice, npr. z nizkim pasom...v tej vročini jaz tiste elastike ne bi prenesla na sebi user posted image , kaj še bo...

lep dan

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: primorke: piran-koper
2.5.2007 14:16:02   
NAVT
Mi smo pravzaprav delali Nežo že v prvo, tako da samo prenašamo ime dalje. Tokrat sta ratali dve Neži, ampak ker sta enojajčni, bo ena dobila drugačno ime, da ju bomo lahko ločili. user posted image

Zadnjič sem si nakupila par cunjic v H&M-ju v Udinah. Dvojne hlače pa eno srajčko zase. Tam imajo namreč tudi nosečniške cunje. Vseeno se mi zdijo Udine bližje kot Celje, pa še pri žlahti smo bili na goriškem, tako da so bile še bližje.
No, pa neki sem za mali dve kupila, ker me je začela počasi grabiti panika, da me bo G prikovala na posteljo in ne bom mogla po trgovinah skakljat. Ne bi pa rada, da mi možek prevzame slast nakupovanja za tamale. To mi je namreč v veliko veselje.

A mogoče katera ve kje v Trstu je trgovina La cicogna???

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: primorke: piran-koper
3.5.2007 9:58:09   
melaverde
NAVT, kje v Udinah pa je H&M ?? V kakem centru ali... ??

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: primorke: piran-koper
3.5.2007 12:44:00   
majrim
punce,ciao!
...samo,da vas malo pozdravim...vreme je ravno tako,da se bom mogla spravit h likanjuuser posted image ...
melaverde...ni problem,dokler lahko še kam grem,grem rade volje...upam,da boš uživala v MŠuser posted image ...mene je kar malo začela grabit panika,ko vidim,kako hitro se bliža rok...
solero...jaz sem si tudi kupla samo ene nosečniške hlače...in to gor na Markovcu...doma sem itak  v trenirki,za ven pa imam te jersey hlače,pa gor kako malo bolj široko majčko...nisem ena tistih,ki da ravno dosti na obleke...meni je glavno da sem komot...je pa res,da imam tu na primorskem bolj malo izbire,kar se takih trgovin tiče...
..čee je katera tle,naj se kej oglasi...dolgcajtuser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: primorke: piran-koper
3.5.2007 13:58:52   
NAVT
melaverde, v centru Citta` Fiera Udine. Tam je miljon trgovin, to je blizu stadiona, sicer pa te vodijo smerokazi, gledaš Stadio ali Fiera. H&M je pa v pritličju, čeprav ga na tistih njihovih info tablah po hodniku centra ni.
Poglej na spletno stran h&m-ja, pa poglej Italy in Udine. Delajo namreč tudi ob nedeljah. Lahko pa pogledaš tudi na spletno stran Citta` Fiera, kjer imaš spisek vseh trgovin.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: primorke: piran-koper
3.5.2007 15:32:40   
melaverde
NAVT , hvala !!!

Že kličem moža če greva v soboto ampak kaj ko dobim vedno odgovor: kaj rodit ??? Sploh me ne jemljejo resno, pa mi bodo res kaj priklicali...

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?