NAVT
|
Pozdravljene šjore! Toliko sem si želela, da bi prespala na hribu, ko sem šla po injekcije v začetku junija, pa me ni so hotli. Očitno sem se jim zasmilila in so imeli slabo vest. V sredo sem bila gor na pregledu, ker je Rožičeva na dopustu, pa je rekel Lovšin, da pa če imamo dvojčke z eno posteljco, pol me bodo pa kar zadržali za par dni. Sem ostala ful šokirana. No, pol na koncu se je popravil in zamrmral, da morda le čez noč. Da se malo spoznamo. Sem mu sicer ugovarjala, da imam itak datum 16. ko naj bi se spoznavali, pa je vztrajal, da se dajmo že zdaj malo spoznavat. Pol sem jim dala kri pa vodo pa še pritisk sem jim pokazala. Ker je bilo vse OK, me je naslednji dan res spustil v civilizacijo. Eno je, če si pripravljen na spanje na hribu, drugo pa če te kar s ceste poberejo! V tem tednu sredi intenzivne selitve, mi res ni prišlo prav. Sicer ne da sem doma kaj uporabna. Dva kozarca spravim v omaro, pa grem s trdim trebuhom malo ležat. Bolj me je matralo, da sem tri dni po preselitvi izginila in nič napovedala svojemu sinu. Sicer je selitev krasno prestal in se mu zdi fino, da ima svojo sobo, a ko sem mu zadnjič rekla, da bo mamica šla kmalu v bolnico, se je kar stisnil k meni in mu ni bilo nič fajn. Pol pa kar zginem. No, zdaj je že kul! Majrim, jaz sem šla z malim k dr. Bem v Šalaro (nasproti Mercatorja). Je sicer prijazna in vse, a mi kot zdravnica ni fajn, ker za skoraj vsako stvar reče, da to ni nič. Motilo me je predvsem pri spremljanju razvoja Aljoše, ker je enkrat komentirala, da enkrat že bo osvojil ne-vem-več-kaj. Pol je primerjala s tem, da se je tudi njena hči pozno naučila brati. Da zdaj, v sedmem pa nima težav. Halo!!!Pika ni i je bila, ko je rekla, da če otrok ne plazi nič zato, bo pa malo bolj neroden. Fora je v tem, da sem se nekaj časa strokovno ukvarjala z otroki s posebnimi potrebami, in sicer na področju motoričnega razvoja. Meni je torej tista njena izjava bila enaka kot, če bi jaz rekla, da nič zato, če si otrok zlomi nogo in je ne pozdravimo. Bo pač malo šepal, pa kaj zato! Prihajajočih deklic zagotovo ne bom peljala k njej. Upala sem na dr. Semičevo, ki dela tudi v razvojni, a se bojim, da ne bo šlo. Ima menda ful gužvo. Eni hvalijo obe zdravnici v Luciji. Čeprav tudi ta v Izoli ni tako zelo katastrofalna. Ksaj pa mogoče Oblakova? On je tudi v ZD Izola, a ne? Austen, spet maham...
|