|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: primorke: piran-koper
20.6.2007 18:39:05   
NAVT
Majrim (in ostale seveda), če boš gor in boš ležala "preventivno" naj ti dam eno dobro novičko - še čisto sveža in vroča je .... danes mi je Rožičeva povedala, da so v Izoli dobili 3D UZ. Menda ga imajo šele 4 dni, tako da mi ni niti vedela povedati ali je plačljiv ali ne. Jaz se bom kar ponudila za poskusnega zajca, če hočejo 3D dvojčke videt!!!user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: primorke: piran-koper
20.6.2007 18:54:29   
sandra85
pozdravljene primorke!!!
kako preživljete te vroče dneve?!user posted image  js ne grem vn iz stanovanja ki je klimatiziran!

navt, a boš napisala tle, ko kej več izveš o tem 3d uz v izoli (če je plačljiv in kolko je) ker js bi šla še enkrat na 3d (sem bila pred 1 mesecem pa pol pri dr. Strahovi v Domžalah) sam me mika da bi šla še enkrat, sam mi je mal predaleč da bi šla spet v Domžale-izola pa je super.....
no, lepo se imejte pa čuvajte se!

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 20.6.2007 18:55:15 >


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 302
   RE: primorke: piran-koper
20.6.2007 23:28:47   
amaya
končno tudi v Izoli...ma so rabli enga cajta. Super. Imam pa eno vprašanja: za NS kdaj ste se naročile? V katerem tednu se to izvaja? Ali se je treba naročiti ful prej ker se čaka?
hvala


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 303
   RE: primorke: piran-koper
21.6.2007 7:47:18   
pina-1
ojla, še ena primorka, ki bo februarja postala drugič mamica....
čeparv vas večina čvekic na tej temi kmalu odhaja v rim, vidim da sva vsaj dve ki bova temo držale na prvi strani ne, amaya?user posted image

amaya jaz sem v prvi nosečnosti NS opravila kar v Izoli pri svoji G- dr. Zver. Mislim, da ona in Lovšin to izvajata čeprav nimata uradnih papirjev za to. Kri in rezultate UZ so poslali v ljubljano in potem smo dobili rezultate. Vsaj tako je bilo 4 leta nazaj.

sem pa vesela da je 3D sedaj tudi v Izoli, tako da ne bo treba v Postojno... Juhhuuu

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 304
   RE: primorke: piran-koper
21.6.2007 12:35:03   
heaven
zivjo primorke! je pa huda ta vrocina ne :/ in jaz pametna glava sem si spet pustila goro likanja in sem si danes kar fraj vzela da vse zlikam preden pride user posted image  po 10 dnevih in  vidi da nisem spet nic pametnega nardila po stanovanju. likanje je res moj kriz!!!

amaya jaz sem bila na NS v 12.tednu. Bila sem pa pri dr.Pusenjaku v Dravljah, meni je blo fajn pa tudi 3D uz ima tako da sem res dosti vidla, pa se cd sem si vzela. Narocila sem se kaksna 2 ali 3 tedne prej.

Lep dan vam zelim, pa kej na plazo skocit...meni je v vodi takooo fajn!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 305
   RE: primorke: piran-koper
21.6.2007 15:11:02   
majrim
uh, vam kar zavidam za plažouser posted image ...moja se je do nadaljnega končala...je treba v sredo v bolnico in bom raje pridna, da naš sonček čimprej pokukak na svet, ker sem že čisto crknjena...od vročine, od trebuha, nespanja....in še in še bi lahko naštevala...
..uživajte še zameuser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   RE: primorke: piran-koper
21.6.2007 17:06:59   
zrak
Pupike moje… ciaooooooo
 
Kako ste? Sem si rekla, hitro izkoristim, ker Enei spi, da se vam malce javim..
 
Jaz sem ok.. đivi se celijo , da lahko čisto normalno ţe sedim.. Edino đe kri dajem na mesto, ker mi je ful upadlo ţelezo in zdaj moram pit tablete.. in seveda potem te tabletke đpikajo tudi nađega sončka , ampak meno male hitro gre mimo.
 
Kaj naj vam povem.. porod je bil zelo zelo inteziven.. hiter… V bistvu popadki na 5 minut so se začeli okoli 18. ure.. ob 20 sem imela ctg… potem klitstir, britje.. ob 21.20 sem priđla v porodno..bila sem odprta le 3 cm, zato so mi dali đe umetne popadke, da bi zadevo pospeđili in v ľ ure sem se odprla na 10 cm.. To je presenetlo tudi babico in tako sem dobila EA ful pozno.. sem samo đe pritisnila in ekola spoznali smo nađega razbijača.. Lep kot sonce… suhec.. takoj je zajokal, čudno gledal okoli sebe.. učke je imel čisto utrujena… V glavnem v porodni sem bila od 21.20. , rodil pa se je ob 22.50. Tako, da urco in pol.
Zdaj smo pa doma in je fuuulll lepo… Tudi naporno.. jaz ne utegnem nič naredit.., sicer tudi ne smem kaj preveč delat, pa tudi ni dobro.. Tako, da mi kar mame pomagajo..
Enei bi rad bil 24 ur na dan na jođki in skozi vleče.. verjetno je zamenjal za dudo. Patronaţna in tudi v porodniđnici so mi svetovali dudico, da se potolaţi.. in res ni druge kot to da mu dam dudo… in vleče in vleče.. in izreden sesalni refleks..
 
V porodniđnici osebje je bilo super.. babica je bila enkratna.. prijazna, ustreţljiva.. vse mi je napovedala kaj bo naredila in kaj delajo.. super, ginekolog tudi je bil super.. osebje (med. sestre in ostalo) ravno tako.. vse pozitivno.
 
V bolnici smo bili 4 dni + porodni dan… smo mislili, da bomo ostali đe, ker je bil glih na meji zlatenice, pa so nas vseeno spustili domov, s tem da ga moram opazovati.. Zdaj pa je đla ţe mimo..
 
Punce ţelim vam, da čim vam porod steče čim laţje in hitreje…Komaj čakam , da rodite, tako bomo ponovno đle na kafe ali sladoled…
 
Ps. Pa za kg ne se sekirat, ker vse počasi hodi dol…
 
Poseben pozdrav: majrim, Navt in Austin

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 307
   RE: primorke: piran-koper
21.6.2007 17:31:22   
majrim
zrak...kako lepo je too prebrat...upam, da se ti drugi teden pridružimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 308
   RE: primorke: piran-koper
22.6.2007 8:49:00   
NAVT
Zrak, pozdravljena in še enkrat čestitke. Lepo je slišati, da je porod bil brez komplikacij in da je bil kar kratek.  Zdaj ko si že malo ekspert, pa mi povej kako Eneja oblačiš v teh temperaturah. Kaj ti je kaj rekla patronažna?

Majrim, a ti pa že v sredo noter??? A je to tvoje zatekanje lahko nevarnost za preeklamsijo? Kaj ti je rekla? Gor pa menda ni klime, a ne? Zrak, kakšne so temperature v bolnici? Mene je kar groza, da bom gor ležala en teden. Najrajši bi, da se mi začne že prej. No, lahko me sprejmejo, kakšen dan že potrpim, pa si malo odpočijem, pol naj se pa kar začne.

Sandra85, seveda bom poročala, če zvem kaj več na temo 3D!

Pa pozdravljene vse nove primorke. Sem vesela, da se množimo tukaj gor.

Amaya, tudi jaz sem se naročila kakšne tri tedne prej.Bila sem pa v Dravljah pri dr. Tul.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 309
   RE: primorke: piran-koper
22.6.2007 9:40:11   
majrim
navt...ona pravi, da bo porod verjetno prej (glede na velikost in ctg ) in je itak boljše ,da sem noter.. nisem ravno ena mlajših, zato hoče bit sigurnauser posted image ...pa saj mi to tudi odgovarja po eni strani, po drugi pa...prej ali slej bi mogla dat to skoziuser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 310
   RE: primorke: piran-koper
22.6.2007 10:06:16   
austen
Zrak dobrodošla nazaj. Upam --- zase in za vse ostale.... ki še čakamo, da bomo tudi me imele tako kratek porod. Tudi mene zanima, kako ga oblačiš... tako da ko utegneš napiši prosim par besed.
Jaz grem pa danes spet na CTG pa drugoi teden bom tudi najverjtneje redno hodila. Sier v bolnico, ker gre moj G na doput. Prvi datum imam v ponedeljek ... upam, da me ne zadržijo gori. Razen če se ne bo kaj dogajalo. Meni je sicer rekel, da ni panike, ampak da je raje malo bolj pozoren... visok pritisk, zatekanje,.... Še malo pa bo tudi tega konec.
A ja pa za plavanje mi je rekel NEuser posted image .
Kdor se lahko naj se namoči še enkrat zame.
Punce imejte se lepo, se še kaj tipkamo. Na kavi se pa res očitno dobimo šele z vozičkiuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 311
   RE: primorke: piran-koper
22.6.2007 11:19:01   
majrim
austen....da boš poročala,kako je blo na ctg-ju!!!!!!!!!!!!...ma bi blo prav fajn,da gremo v sredo skupaj...daj potrudi seuser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
   RE: primorke: piran-koper
22.6.2007 12:06:15   
amaya
Končno konec pouka...uhhhhhhhhhh, sem si kar oddahnila, ker me je ta slabost jutranja kar precej matrala. Sedaj 10.7. imam prvi pregled, potem se bom pa kar naročila na NS. Sej mam itak Lovšina, tako da če on to tudi opravlja mu popolnoma zaupam. Ful je fajn on...user posted image user posted image

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 313
   RE: primorke: piran-koper
22.6.2007 12:32:15   
zrak
CIAOOO

NAVT glede oblačenja tako.. iz bolnice : dve majčice (V Postojni je bolj mrzlo kot tukaj), ene hlače, copatke, kapica (tanka kapica) Majčke bombažne tanke..

Ko je prišla patronažna mi ga je takoj slekla na eno majčko.. naslednji dan pa mi je rekla kar kratko majčko.., sicer se ful pregrejejo in lahko dobijo vročino.. Tako da ga oblačim vse po eno plast. Hlače, benkico (majčko).., je rekla da lahko dam tudi kratke hlače in nogavičke.. Problem je v tem, da mu je vse veliko.. Moram it v nakup. Tudi ven lahko že hodimo, samo ne po vročini. Tam po 18. uri....

V bolnici je bilo  kar toplo.. okno smo imele odprto na ventus, da ni prevelik prepih.. in so ga oblačile v pajaca in dve majčici (benkici) ...

Pa je potrebno vedeti tudi to da ga pleničke grejejo..

Lepo vas je brati, ko se pripravljate na pomemben dogodek..

V bolnico si ne jemljite prevč stvari.. jaz sem imela za osebno higieno, vložke vir 80 in spodnje hlače za enkratno uporabo. V bolnici smo dobile vse po en paket, če pa zmanjka moraš sam nabavit, tako da to sem imela s sabo.  Samo verjetno v Postojni je različno kot v Izoli. Vam pa povem, da sem menjala tudi dve spalne srajce na dan... Kakšen dan sem se zjutraj zbudila čisto prepotena, mokra in seveda sem rabila novo, čisto,.. kar sem jo tudi takoj dobila.. Potem lahko krvaviš in ponovno rabiš čisto...

Vložke pa si kar nabavite tudi za doma.. Meni so vir 80 najboljše, ker najmanj drsajo po šivih.. Še danes nosim hlačke za 1x uporabo.. tiste navadne se kar bojim obleči, da bi me kaj drsale po šivih...

Nič pupike zdaj vas pozdravljam.. pa če imate še kakšno vprašanje sem vam na voljo..

Lepo se imejte in bodite kar mirne in uživjate še zadnje dneve trebuške, ker meni ful manjka...

ciaooooo

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 314
   RE: primorke: piran-koper
22.6.2007 14:14:34   
heaven
zrak ta tvoja porodna izkusnja kar pomiri...no vsaj mene :) A gre se katera v postojno rodit? Jaz sem razmisljala, da bom kr tle v izoli...je pa res da je toliko razlicnih storij da res ne vem kaj bi.
Uf ko pomislim na svoj porod me vcasih kr v trebuhu zvije, ker si res ne morem predstavljat kako mi bo ratalo...ah sej boljse da niti ne razmisljam...

Pozdravke

P.s.: austen bom jaz malo zaplavala namesto tebe ;)

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 315
   RE: primorke: piran-koper
22.6.2007 14:57:20   
amaya
heaven: ojla...ma nič se sekirat, spada zraven user posted image .Mene pa čisto druge skrbi dajejo: kako bom reagirala ko ga bom prvič začutila user posted image .Res, mene je tega najbolj strahuser posted image . Porod je pa še tako daleč, drugo leto...ej veš kje je to drugo leto user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 316
   RE: primorke: piran-koper
22.6.2007 15:23:40   
majrim
heaven...še zame malo zaplavaj...jaz bom kmalu plavala v bolnici...do sedaj niti me ni bilo strah misli na porod,zdej, ko pa imam datum me kar malo grabi panika...ampak sem vseeno optimist in se bom potrudil, da gre hitro ven na zrak...
amaya..to bo prišlo samo od sebe...jaz veme, da bom jokala od sreče...meni je glavno , da je moja ljubezen z mano in vem , da se mi ob njemu nič ne more zgodit...ta materinski nagon pa imamo verjetno skrito v sebiuser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 317
   RE: primorke: piran-koper
22.6.2007 23:10:02   
NAVT
Zrak, jaz sem malo pozabila, da si bila v Postojni ne pa v Izoli. Pa sej je zdaj itak povsod vroče. Jaz sem v prvo še dolgo nosila gate za enkratno uporabo. V bistvu sem porabila vse bolnišnične, pa še 10 svojih, torej enih 12, mogoče 13. pa vložke sem do konca čišče nosila vir 80. Čeprac če se prav spomnem, so to bili Vir extra - tiste sama vaza in mrežica. Enkrat proti koncu čišče sem si na rit dala Always, pa me je kar vrgo, kakšno svinjarijo nam podtikajo. Moja čišča je naenkrat dobila ful čuden vonj, vse se mi je lepilo, skratka, sem prešla nazaj na vir. Kako pa kaj dojenje? A imaš kaj težav?

Heaven, jaz grem sigurno v Izolo. Postojna me nič ne mika. Tudi v prvo me ni. Zdaj pa v bistvu še manj. Če te doma čaka dveletnik, bi skoraj najraje rodil doma :))

Amaya, a ti malo napovem, kako bo, ko boš prvič začutila: spraševala se boš ali je to to ali ni, potem se ti bo zdelo, da se ti mogoče samo zdi, ker komaj čakaš in te vsak premik po črevesju lahko premami. Jaz sem obakrat to doživela tako. Pa sem bila v drugo prepričana, da zdaj pa že imam izkušnjo in vem kakšni so prvi občutki. PŠa sem se pošteno uštela. Ravno tako sem bila kakšnih 10 dni negotova, kaj hudiča čutim. Kar je najbrž tudi prav. Da ne postane nosečnost neka rutina user posted image (zdej pa pretiravam, sej jih ne bomo imele 17, kot v starih časih).

Majrim, ne delaj panike, ker ti bo samo še slabše. Bodi sigurna vase, ker zmoreš vse, kar te še čaka, pa še več, čeprav tega ne veš. Zato pa si na poti k porodu!!!

Amaya, a si učiteljca?



(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 318
   RE: primorke: piran-koper
23.6.2007 9:12:06   
torcica
Ojla primorke,

Še ena uvožena, ki pa že 8 let živi na obali. Mi drugega user posted image  pričakujemo konec februarja (še nisem bila na prvem pregledu, a glede na fertilityfriend.com naj bi ga dobili prav na 29.02.2008!).

Lep pozdravček vsem,
Torčica

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 319
   RE: primorke: piran-koper
23.6.2007 10:16:11   
zrak
Majrim.. đe malo malo pa bo.. kar korajţno..ko bođ videla svojo đtručko, bo vse pozabljeno… dan za dnem si vedno bliţe.. toliko si dala ţe skozi.. đe par dni in boste v treh, zato uţivaj trebuđček, ker pol ti prav manjka, vsaj meni..đe zdaj ga boţam (haha) iz navade..tudi moj dragi pride včasih mimo in ga poboţa in pol se začnemo smejat..zato optimistično… vse bo poplačano, ko bođ drţala v rokah mičkeno bitje, ki bo odvisno od tebe..
 
Navt glede dojenja pa sva midva tako, da moj Enei bi 24 ur na dan rad visel na jođki.. groza.. bradavice me ţe vse bolijo, ker jih je zamenjal z dudo….včasih mine samo ena urca in ţe začne, da bi rad sesal.. kakor ga dvignem me začne sesat po vratu, licu.. če mu dam ljubčka mi začne sesat nos, usta hahaha.. ful lepo in hkrati groza… kaj ponovno.. tako, da so mi svetovali v porodniđnici in tudi patronaţna, da mu dam tolaţilno dudiko in to tudi naredim, tako imam malo mira, da mi bradavice pridejo k sebi… Včeraj zvečer pa sem mu dala đe malo mleka (Preaptamil), ker me čez dan tako izprazni, da zvečer imam mleko, ampak ni več tako hranljivo in je pol kmalu lačen..tako sem mu dala prvo svoje in pol đe ˝ minimalne doze preaptamila..in je spal od 23 pa do 4-ih zjutraj, ko sem mu lahko dala ponovno svoje in je pol spal do 8-ih zjutraj, ko sem ponovno nadaljevala s svojim…
 
Saj veđ sam iz svojih izkuđenj, da pol vse prilagodiđ po potrebah … ja ti z dvema, na vsaki jođki eno…. Kupi si kaj za bradavice… jaz sem si kupila Multimam lanolin…
 
Pupike lepo se imejte.. zdaj pa moram, ker je Enei zaspal in seveda zdaj imam čas, da se vsaj umijem… Vse lepo se imejte …

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 320
   RE: primorke: piran-koper
23.6.2007 15:43:50   
amaya
Navt: ja učiteljica sem...po novem na zavoduuser posted image

Tortica: veš da je tudi meni izpisalo 29.2.Nisem bila pa še pri ginekologu, tako da je še za videt. user posted image


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 321
   RE: primorke: piran-koper
23.6.2007 16:37:38   
torcica
Amaya, se vidi, da smo srečke user posted image , ker nam samo hrana hodi po glavi. Moj nick je Torcica, ne tortica user posted image . Nick sem si izbrala po našem user posted image  Torčku, ki je žal že v pasjih nebesih.

Lahko pa se kdaj zmenimo, in gremo na torticouser posted image .

Glede PDP, a ne bi bilo fino imet rojstni dan vsake 4 leta? No, sej fešte bi ble itak vsako leto. Jaz sem včeraj klicala mojo ginekologinjo, dr. Rožičevo, pa me je naročila šele 1. avgusta, tko da bomo mogli še malo počakat.

Lep pozdravček,
Torčica

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 322
   RE: primorke: piran-koper
24.6.2007 7:42:01   
amaya
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....e ja tortica bi mi res šla zdej user posted image user posted image user posted image . Lahko pa se res zmeniva. Zdaj sem fraj do onemoglosti user posted image user posted image . Se ti opravičujem, vendar sem bila 100% v tortico. Niti prav nisem prebrala. Iz kje pa si?

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 323
   RE: primorke: piran-koper
24.6.2007 7:44:10   
amaya
ah sej piše Koper. Ok. Koper kje? Jaz sem semedela (upam da še za malo).
Za tvojega user posted image pa mi je res žal. Jaz imam tako rada vse živalce, da bi kar živalski vrt naredila doma iz vsega kar najdem naokoli. Imam pa le tri lepe in včasih tečne včasih pridne


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 324
   RE: primorke: piran-koper
24.6.2007 7:45:47   
amaya
ah sem pozabila končat....pridne....user posted image user posted image user posted image . ena je tudi res bela, dve pa črni kot nočuser posted image . tabela trenutno divja in nori (dela klimauser posted image , čim ugasnem klimo leži ko krepana na ploščicah)


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?