Anonimen
|
Nč me ku**** Elis@, sej se javljam tud tuki. Na kofe pa komot prletiš, zadnjič smo do dveh čvekale. žaži, ti si smešna! Jaz sem iz Trbovelj, ne iz Hrastnika. Jaz sem sam misla, da si ti iz Trbovelj, ker sta se z Ančko včasih družle. lunca2, ponavadi se dobimo ob četrtkih, v Lazarevcu, ker lahk zunaj sedimo. Sej ko bo terasa v Sparu odprta, bomo pa komot tam, pa bosta še Elis@ komot priletela in mily. Romana, ti pa le prid v Trbovlje v četrtek, sem ti kofe dolžna, pa še ojrote za bodije ti morm dat , nism pozabla. Stokrat hvala. Sem šla danes gledat, ko sem bla lih v Sparu, pa jih ni več te velikosti. Angie, danes sem te pa vidla okrog 4ih, si se s triciklom okol furala. Sem ti mahala ven iz avta, pa nisi vidla sploh. Gresta jutr kej ven? Al bo dež jutr, al kako? Kapesanta, ti prideš v četrtek, pa ti pikicaa, pa tea, pa rožicaa? Mmmmmm? Danes sem mela popoldan pregled pri okulistu zaradi mojega bogega učka. Dobra novica je ta, da ne bom oslepela, mal slabša, da se ne da nič pomagat, slaba pa da mam samo 30% vid. Fino, ne? Aja, pa še 200 ojrotov sem se znebila za nove okvirje in leče. Ampak komi čakam, da v petek dobim nova očala, jih bom skoz nosila. Pa peglala sem zdej dobro urco, zdej grem pa spat. Nočko!
|