|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
2.4.2007 10:35:47   
Miss Piggy
No pol se bomo pa me lahk kdaj dobile, ce unih iz zgornjih Trbovelj ne dohajamo...user posted image

Pa se prblizno isto sta stara najina dva. Mogoce bosta pa se velika prijatelja.user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 651
2.4.2007 10:39:41   
mily
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: mily

V tistih treh blokcih pod Tončko Čeč.

A kr v vseh treh? user posted image

OK, sej ne bom več... user posted image  user posted image

user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
2.4.2007 10:41:31   
mily
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

No pol se bomo pa me lahk kdaj dobile, ce unih iz zgornjih Trbovelj ne dohajamo...user posted image

Pa se prblizno isto sta stara najina dva. Mogoce bosta pa se velika prijatelja.user posted image

Ja sej si že enkrat rekla, da bi mogu bit v večji skupini v vrtcu. No, res škoda, da so ga tkole naštimal in nista "sošolca" user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 653
2.4.2007 10:43:29   
mily
Lejo bulo, sem šele zdele vidla, da grete na morje??? Kam to grete? A sem kej zamudla, da nč ne vem user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 654
2.4.2007 10:45:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Lejo bulo, sem šele zdele vidla, da grete na morje??? Kam to grete? A sem kej zamudla, da nč ne vem user posted image

24. maja v Selce! user posted image  user posted image  si fouš? user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
2.4.2007 10:48:36   
mily
Jup, jup, sem fovš. user posted image Ne govorim več s teboj zarad tega user posted image , veš kje je šele moje morje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
2.4.2007 11:57:48   
mily
Punce, kam pa ste se poskrile vse? Jst klicarim da se naročim ginekologu, pa se unim srakam v ambulanti ne da telefona dvignatuser posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 657
2.4.2007 11:57:58   
Anonimen
matr, hijenca, si žleht...user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
2.4.2007 13:15:04   
mily
Ne ne Biba, sej ni žleht, sam punca je zmedena, pa ne ve kaj govori user posted image . Sej veš, bula je, pa ji vse oprostimo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
2.4.2007 14:21:23   
Anonimen
to pa itak že vem..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
2.4.2007 16:08:04   
lunca2
Dober dan!

Jaz sem bila danes pri ginekologinji in sem dobila injekcijo v tazadno, ker sem negativna.user posted image Zdej pa mam pregled 25.4 in se bova zmenle za UZ je rekla.

Pa je spet zunaj toplo a ni fajn. Upam, da bo od zdej naprej tako.
Neč si grem skuhat eno . Lepo se imejte in uživajte še naprej v dnevu. user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
2.4.2007 16:57:44   
ta.nja
Evo mene, crknu računalnik user posted image . Me skor štiri dni ni, pa ste že napisale pet strani. Madona ste dobre, sem mogla kar veik prebrat.

Na moram že it, se je Anej zbudu. Pa sej nimam nobenga miru  user posted image .

Lp Tanja

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 662
2.4.2007 18:46:20   
mtina
Kako ste?

user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 663
2.4.2007 19:45:25   
Bubamaraa
puce zdele sem prišla iz službe....crknjena, da ne vem kje se me glava drži... aja pa še to... sem šla vcelo za eno uro in pol na predavnja... pa je blo kr neki... in sem raje šla domov.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 664
2.4.2007 19:56:42   
ta.nja
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Kako ste?

user posted image

danes sem user posted image

Anejko bejko

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 665
2.4.2007 20:55:39   
Miss Piggy
Ojla punce!!! Kako smo kaj. Mi smo bili danes celo poopoldne zunajuser posted image user posted image

A je mozno, da nikjer v Trbovljah ne najdem ceveljckov za fantka st 19user posted image ?

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 666
2.4.2007 23:18:26   
Anonimen
Pozdravljene!

Midva z mojim mišijem sva bubana. Tko, da sm bla dva dni kr lepo v postli, Aljaž pa pri tašči. Zdej je pa mal bolš, bom lah spet v fitnesu migala user posted image  Mišice se že poznajo, ritka je že trda, tko, da je kr učinkovito.

Romana: A študiraš? Na kaka predavanja hodiš? Sm vidla tudi jaz tvoje slikce- tvoja pupa je zares prava dama, zlo luškano dekletce. A na tistih slikcah sta vidva s tvojim dragim?

Elisa: Ja je možno!!! V Trbovljah itak nč ne najdeš- vsaj jaz nisem nikoli nč našla. Še deca ne user posted image user posted image user posted image  Čeveljčki s to št. se zelo težko najdejo, tudi v CE morš zelo iskat, da najdeš. Jaz recimo ne najdem v celmu CE ene jaknce za pomlad (za Aljaža), KATASTROFA!! Police pa polne, da se kar zvijajo, tok majo naloženih cot user posted image A bi lahko dobila tvoje geslo? Da vidim če te slučajno poznam user posted image

Hothain: S kje si že ti? Ti bom poslala ZS, pa boš vidla naše slikce. Daj prosim pošlji tudi ti meni geslo- me firbec matra user posted image  kdo hudirja je Hijenca

mily: Ti se kar tolaži s tem, da je 70% pomembna prehrana in 30% telovadba- kajti čisto drži!!!

Angi: Kje si šiši? Ja mi je prav hudo, da je sestra tko zaj... Kajti, osnovno pravilo je- če te tišči kakat ali imaš drisko, vse kar imaš na štedilniku ugasni, ker nikoli ne veš kako dolgo bo trajalo!!!user posted image In posledice so take, kot je ta primer. Mi je žal, ko se spomnim koliko škode nastane ob taki nepažnji user posted image

A je katera iz Hrastnika???

Lahko noč      Paapaa

Neposredna povezava do sporočila: 667
3.4.2007 7:05:48   
AKŠ
dobro jutro zasavske čvekice.....

a vzamete še mene vmes?

Žaži: jaz sem iz Hrastnika....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 668
3.4.2007 7:33:19   
Anonimen
tud jaz sem iz hrastnika..user posted image user posted image

pa drugače?' Jaz sem čist sesuta.. glava me boli, slabo mi je.. user posted image user posted image 2 dni se že obupno počutim.. včeraj sem zaspala že ob pol devetih...user posted image user posted image

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
3.4.2007 8:21:16   
Miss Piggy
Dobro jutro babe!!user posted image

Kako ste? Mi smo spali nic! A je kaksna lunca bla dons?user posted image

Zazi, ti poljem geslo na ZS, jaz pa bi tud tvoje melauser posted image .

Aks, kje si stara?!

Biba, fajn se pocajti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
3.4.2007 8:57:36   
AKŠ
ojla Elis@....jkje sem?

vse povsod, ampak največ pa na šihtu....tko da me je bolj mal doma...ampak kaj čmo - dnar je treba služt a ne? (hvala bogu da mam šiht)

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 671
3.4.2007 9:06:50   
Miss Piggy
To pa ja. Jaz sem ze kar obupala nad tem, da bom kdaj siht dobila. Sem prec iz sole zanosila, in nimam se nobeneih delovnih izkusenjuser posted image . Vsi bi pa imeli mlade in z izkusnjami, sploh pa v nasem fohu je vse prevec nasiceno. Bo treba nazaj v solo....user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 672
3.4.2007 9:22:00   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Romana: A študiraš? Na kaka predavanja hodiš? Sm vidla tudi jaz tvoje slikce- tvoja pupa je zares prava dama, zlo luškano dekletce. A na tistih slikcah sta vidva s tvojim dragim?

Ja študiram računovodstvo na Gea College - izredno... user posted image ...še dva izpita in diploma...komaj čakam, da mam to za sabo....user posted image user posted image user posted image

Ja na tistih slikah sva midva....user posted image

jaz sem spet sama....je šel na stražo do četrtka....in ga že pogrešam....user posted image ... Žaži dobra si, da zdržiš, da ga ni tolk dolg doma... Kdaj pa pride??? ker en moj prijatelj se j eodločil, da bo imel dva kratka dopusta in je včeraj prišel domov....user posted image

grem babe v solarij.... da ne bom čist bela, ko gremo za 1.maja na morje...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 673
3.4.2007 9:25:56   
Anonimen
Jutro. user posted image  Mi smo pa danes super spali! Je zaspala še pred pol deveto zvečer in se prvič zbudila šele ob pol treh! user posted image  Potem pa ob pol petih in sedmih. Pa je do osmih lepo ajala zraven mene, jaz sem pa še do osmih dremala naprej. user posted image  
Zdele pa do konca pokofetam, Elo uštimam, pa bomo šle ven. user posted image
Popoldan se grem pa mal ojrotov znebit user posted image , grem na pregled za oči, pa nova očala rabim. Sej očal se veselim, sam pomanjkanja v denarnici potem ne. user posted image

A v četrtek gremo spet na user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 674
3.4.2007 9:28:49   
mily
Jutro punce. Joj kak je lep sonček zunaj a ne? Jst mam tut še Niko danes doma (jutr že gre v vrtec), pa jo tudi zdele mahneva malo ven. Jst bi si mogla it štemplat mojo kartico v ZD (mam drug teden operacijo zobauser posted image ) pa morem si it kupit une hladilne gele in ene tablete za ultra bolečine v lekarno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?