Angellina
|
Jutroooooooooooooooooo! Hvala vsem za čestitke . Matr kako lepo sonce je zuni, neeeee? Tudi midva z mojim frtolinom se vam bova pridružila, če naju seveda vzamete v družbo. Danes smo celo spali. Ne morš verjet. Mark je tako prav židane volje, k kakšen Kekec . Mami pa image od Pehte fura! Ne se ne, sam taka čudna sem. Full razmišljam o službi, pa to, da ne bom delala v pisarni, temveč sem šla korak nazaj...pa me grize vse skupi. Ma sej bom sama sebe znosala . Hijenca!!!! Moj nick je Angellina. Sprejmem to, da mekličete Angie, pa Angelco tut še požrem, sam Ančka aja pa celo Ančica A bi rada, da ti eno zafušam na uho? Romana če Žaži slučajno ne bo nč v naše kraje, jo lahk daš k men, ker bom šla jaz v kratkem k njej na obisk. Drgač bi bla pa tut jst vesela, če kej sm pride, sam ne verjamem, da bo izvedljivo. No, bo že povedala. Elis@ dej plidi noooooooooooooo . Joooj jutri bom pa jajca farbala ! Se že tok veselim, k kak otrok. Ne sej tut sem, sam tak bolj velik in zavaljen . Upam, da bodo letos res rjava, ker lani sem mela zelena . Se spomniš Hijenca kok sem klela? Delala sem jih z rdečimi čebulnimi olupki in ker sem poslušala nasvete o naravnih barvilih, sem v mešungo zmetala še škatlo hibiskusa, kavo, sok rdeče pese, rdečo papriko, pa kaj vem še vse...v glavnem sama močna barvila. In kaj ven pride? Bledo zelena jajca !!!! Če jih ne bi namazala z slanino, bi človk reku, da sploh niso obarvana, ker so bla bleda kot da bi kako gigant kuro srečale! Tko, pospravla sem, huham še, frtolin pančka, jst grem pa še mal po rrju sračkat! Se vidimo! Čaoooooooo!
|