|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
4.4.2007 11:44:14   
Angellina
user posted image Daaan user posted image .

Evo zdele sem šele domov pršla. Mark je prvič preživel celo dopoldne sam z atijem user posted image .
Rezultat: stanovanje tipi topi, skuhano kosilo (zrezki v omaki, riž in solata+kosilo za Marka), Mark je v enem kosu in zgleda zelo vesel...skratka ati ti rullaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Cvet sem pokazala, o podrobnostih ne bom...

Službo pa sem dobila user posted image . Zdaj potrebujem le še varstvo.

Elis@ sej ti povem ko se srečamo, ne maram tlele preveč povedat o sebi.

Hijenca nisem te videla, ker sem se delala važno.

Grem na koslilo zdej user posted image user posted image user posted image

Čaooo

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 726
4.4.2007 12:13:33   
kapesanta
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Angi

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 727
4.4.2007 12:48:36   
nemsis
Angelina super.Jaz sem še vedno v fazi iskanja, saj je minilo komaj pol meseca od diplome.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.4.2007 13:34:30   
Anonimen
Ahooooooooooooooooooj šiške!

Madonca ste klepetave user posted image  sploh ne dohajam brat, pa sej prav. Če smo doma kaj čmo šparat s komentarji, a ne?

Lunca: Ne sej ga ne spustim nikamor več. Se počutim kot nuna, ki ima otroka spočetga od Boga. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem več kako je to če se dec sprehaja po hiš user posted image

Romana: Jooo s tem prfoksom s seznanjena, da je malce čudaški. Zato ti kr verjamem! Drugače je pa študij res zelo zanimiv in tudi zaposlitvene možnosti so večje, kot če bi se zaposlila v svoji stroki- iz srednje šole user posted image  Zato sm se pa odločla, da grem raje naprej na zdravstvo. Imam pa tudi to srečo, da mi je od kolegice mož neko nedeljo (ko si je čas vzel) razkazal ves nuklearni oddelek in rentgen v CE bolnišnici, z laboratorijem vred, pa izvidi. Povedal vse o službi, delovni dobi, kolektivu in načinu dela. Je ing. Radiologije. Tko da JAZ SM REEEEEES SREČEN ČLOVEK user posted image user posted image  To možnost ima pa res malkdo! Sm se pa tok nasmejala tvoji razlagi kako se je študij zaključil user posted image user posted image user posted image user posted image  si faca!

Elis@: Ja v Hrastnik ne grem, ker moji niso več v Hrastniku. So že eno leto v Zagorju. So poirbali hišo user posted image  Pa sej se tudi drugače bolj poredko vidimo, ko so tak daleč... Dej mi povej kolko maš stare otroke? Pa kako jima je ime? Si mela težek porod, nosečnost? Pa za šolo nikoli ni prepozno- je pa fajn, da postaneš zbiratelj diplom in spričeval user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se splača

Angie: Ja staaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaa ti pa razturaš! Itak! Če si pa taka fajn oseba- karizma dela svoje, ni čudno da so te kr vzeli v službo. Varstvo bo pa problem, ne?

Hothien: Ančko???user posted image  Kdo pa je to? Auuuu hijenca, ti si pa še bolj čorava k js. Js mam eno učko čist fertik 50% vidim na njo, drugo pa 80%. Ojoooj pa lah voziš?user posted image user posted image

Biba: user posted image  Ja hvaaalaa, da si le pristala, da se razkriješ! Upam da niso samo besede user posted image  No pa pohiti, takoj ko prideš domov plun slikco gor!

miši se je zbudu   kasneje napišem do konca   paapaaa

(odgovor članu nemsis)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
4.4.2007 13:38:23   
pikicaa
Angie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je res lepo slišat, da kdo dobi službo.

Hijenca jaz jutri pridem, če bo vreme in če bo tamala pri volji sedet na kofetku.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 730
4.4.2007 15:16:13   
Anonimen
sm obveščam: danes ne bo s slikico nič,user posted image ker vprašenje kdaj pridem domov. Sem še vedno v službiuser posted image , pol grem pa še na user posted image s prijateljico, pa šoping, user posted image ker morm kupt user posted image , pol pa če bo čas se grem še mal razvajat.. user posted image

tko da SORRY...user posted image user posted image bom mogla enkrat v naslednjih dneh si vzet tok časa..

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
4.4.2007 15:58:56   
Anonimen
Glede na to, da nam večini bolj ustreza mal kasneje (kapesanti, rožici, pa tud meni), predlagam, da prestavimo ob enih. Velja?
Sam, da ne bo dež. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
4.4.2007 18:16:01   
F*S*M
oj

sam na hitro da se mal javim,

na žalost jutri ne morem nimamo avta se je zadnjič en mojmu zabil v rit na semaforju v križišču v hrastniku pa nam ga krpajo upam, da bo do petka, ker sem čisto nemobilna user posted image user posted image user posted image

drgač pa fajn se imejte jaz še kar kašlajm in smrkam filip pa samo še smrka

mejte se čao

p.s. angi bravo za službo

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 733
4.4.2007 19:35:47   
tea
Samo na hitro naj vas pozdravim. Tako pridno čvekate, da vaš še prebrat ne utegnem, kaj šele kaj napisatuser posted image  Zdajle mam svojih 15 minut, ker se fantje kopajo, večerja se pa že tudi kuha. Bosta murčka kašo z jabolki jedlauser posted image , pa upam da bo še kaj zame ostalouser posted image
Meni tudi bolj ob enih ustreza, ampak vseen ne oblubim da bom prišla.
Nič, grem v kuhinjo, da se kaj ne zažge, pa lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 734
4.4.2007 20:04:45   
mtina
Mogoče se naslikava ... odvisno od vremena.

Lepe sanje

Sonce!!!

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 735
4.4.2007 20:29:19   
lunca2
Dober večer dekleta!

Angellina tudi jaz ti čestitam za službo. Lepo je slišati, da še kdo  dobi službo.
Jaz jo bom iskala drugo leto in upam, da mi jo bo uspelo nekje najti.user posted image Danes je kar dobro imeti malce vez, da ti pomagajo pri službi, če jo dolgo časa ne dobiš.user posted image

Midva sva malo prej prišla domov. Sma šla k njegovim staršem na obisk, nato pa sva peljala prijatelja v Celje, da je nekaj uredil in smo šli še na  user posted image . Zdej pa se šibam stuširat nato pa mal gledat TV in spat.user posted image Bo prav pasalouser posted image . Danes user posted image nima nočne tako, da se bom lahko stiskala.HEHEuser posted image

Lepo se imejte!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 736
4.4.2007 21:19:49   
Bubamaraa
evo mene babe.....

zdele sem prišla iz službe in iz predavanj....crknjena sem, da se mi rolaaaaaa.....

vglavne jaz pa ne vem, če bom jutri mela ob 13.00 čas, ker bom mogla po deca na Trojane, ko pride iz straže..... user posted image user posted image user posted image ...to bo veselja jutri.......user posted image user posted image user posted image

Angi čestitkeeeeeeeeeeeeee.......user posted image user posted image  ful sem vesela zate, ker vem kako je lep občutek, ko zveš, da si dobil službo v današnjih časih....user posted image user posted image user posted image

No Pikicaa pol se pa znamo še kej videti v Poreču..... 

Žaži sej študij je res ful zanimiv...in po eni strani mi je ful žal, da nisem doštudirala....Če boš rabila knjigo od Anatomije pri profesorisi Raji Dahmane, ti jo šenkam, ker men ne pride več nič prov....

Hotka nisi pa mi še povedala kakšni se ti zdijo bodiji????

Lunca jaz upam, da se čimprej spoznava pa kakšno rečeve....pa to mislim za vse, ki vas ne poznam.....

Biba12 ti pa si le vzem cajt pa prilimaj tisto fotko....pa nč se bat, te ne bomo pojedle....user posted image

aja pa punce še eno ful lepo novico mam za vas...... mi je danes sošolka povedala, da je nosečaaaaaa...... in sem ful vesela za njo, ker je pred leti prebole grdo bolezen in je bila psihično čist na psu...tko, da zdej je vse uredi že 2 leti od boezni je lahk zanosilaaaa..... in ji je poratal.....res sem ful veselaaaaaa......user posted image user posted image user posted image

grem pod tuš....

čao,

javte zdej kdaj se bote jutri dobile.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 737
4.4.2007 21:23:02   
Miss Piggy
Čao bejbe! Evo mene. Mal sem pršla prečekirat, čeprov vem, da zdele ne bo nobene gor, ampak vseen. Jaz spet sestavljam puzzle, sma prej s tamalim začela, pol je šel spat in mi ne da miru, dokler ne končamuser posted image .
Bom jutri poskusla pridit, če se bo le dalo, nič ne obljubim...če me ne bo trema zje.....user posted image
Žaži, jaz mam dva sinčka- 4 in 1 leto. O porodu toliko- grem raje še enkrat rodit, kokr h zobarju. Sem ti povedala vse...user posted image

Aja, tole pa ne smem pozabit: Angelina, čestitam ti za službouser posted image . Upam da te bo osrečevala in izpolnila kakšno luknjo v denarnici! Tole je pa zateuser posted image

A sm še kej pozabla? Pa sej se še pišemo!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 738
4.4.2007 21:44:35   
Anonimen
Žaži, Ančka je Angelinna, Angie, Angelca, Ančica user posted image . Ja, res mal slabše vidim na eno oko user posted image , vozim pa vseeno lahko. Je pač drugo bolj obremenjeno user posted image , in tko normalno vidim, le če sam na levega gledam ne vidim skor nič. user posted image  Dioptrije pa nimam velik, zanimivo, ne?

Dejmo se jutri potem dobit ob 13ih, da bo vsem bolj pasalo. Sam če deža ne bo, velja?

Romana, itak da so mji bodiji všeč, sej sem ti rekla, da sem jih še hotla kupit, pa jih ni več. Pa še user posted image  sem ti poslala. user posted image

Elis@, a da si ti taka strahopetka, da ne upaš prit? user posted image  Dej ga srat no, ulet jutri! Se vidmo! user posted image

Zdej pa šibam, user posted image  je še vedno pokonci user posted image , res pa je da sva popoldan spale dve uri. Grem jo zdej podojit in upam, da bo zaspala.

pa pa

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
4.4.2007 22:11:01   
Bubamaraa
Bom probala priti ob 13.00 sam ne obljubim.... Hijenca te pokličem v primeru, da pridem... Bom videla kdaj bo moj lubek šel iz Pivke....pa kolk bom cajta mela.....

kaj pa če bi se dobile ob 12.00... ker pol bi pa sigurno lahk prišla....(saj upam user posted image )

povejte še ostale kako mate ritem poštiman...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
4.4.2007 22:14:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26
povejte še ostale kako mate ritem poštiman...

Kapesanti, rožici in tei bolj paše ob enih, men pa tud, ker gre moj ob enih v službo, tako da bi od dvanajstih težko.

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
4.4.2007 22:14:57   
Anonimen
ja Romana knjigo bi pa z velikim veseljem vzela user posted image  če jo res ne rabiš

Neposredna povezava do sporočila: 742
4.4.2007 22:22:19   
Bubamaraa
Punce bom pol probala priti ob 13.00 sam res nič ne obljubim...bom prej šla mal k tašči na obisk...pol pa priletim v L-ja....

Žaži jo mam že pripravljeno.... Boš kej po Zagorju hodila al pa po Trbovljah???' drgač pa mi dej naslov pa ti jo pošljem....Bom še prebrskala mal, ker mislim, da mam še kar nekaj svari, ki ti znajo prov prideti....sam upam, da ni romalo že v koš...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 743
5.4.2007 7:45:58   
AKŠ
Angie - čestitke!!!!!! user posted image user posted image user posted image

vidim da user posted image  predvsem v dopoldanskih urah....tako da se vem ne morem nikol pridružit, ker pridem iz službe šele ob 16:00 user posted image  - upam da najdemo še kak popoldanski termin...

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 744
5.4.2007 8:07:30   
ta.nja
Joj AKŠ,  kakšna lepotička je tvoja Lea - za pojest user posted image .

Anejko bejko

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 745
5.4.2007 8:17:44   
Anonimen
Jutro!

user posted image  je, jupiiiii! Torej kavica bo! user posted image  Ob enih, a ne de? user posted image

Moja dva user posted image  in user posted image  sta še v postelji, jaz pa v dnevni luftam, potem grem pa  user posted image  skuhat!
Pridne bodte pa se vidmo!

pa pa

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
5.4.2007 9:32:33   
rozicaa
Živjo......

danes se vam najbrž ne bova pridružila pri kofetkanju, ker sva kr ornk zbolela user posted image ..... sva ravnokar iz laboratorija in zdaj čakava izvide tko da.... se lepo imejte user posted image

Lp se vidimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 747
5.4.2007 9:37:52   
Angellina
Jutroooooooooooooooooo!

Hvala vsem za čestitke user posted image user posted image .

Matr kako lepo sonce je zuni, neeeee? Tudi midva z mojim frtolinom se vam bova pridružila, če naju seveda vzamete v družbo.

Danes smo celo spali. Ne morš verjet. Mark je tako prav židane volje, k kakšen Kekec user posted image . Mami pa image od Pehte fura! Ne se ne, sam taka čudna sem. Full razmišljam o službi, pa to, da ne bom delala v pisarni, temveč sem šla korak nazaj...pa me grize vse skupi. Ma sej bom sama sebe znosala user posted image .

Hijenca!!!! Moj nick je Angellina. Sprejmem to, da mekličete Angie, pa Angelco tut še požrem, sam Ančka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  aja pa celo Ančica user posted image user posted image user posted image user posted image  A bi rada, da ti eno zafušam na uho? user posted image

Romana če Žaži slučajno ne bo nč v naše kraje, jo lahk daš k men, ker bom šla jaz v kratkem k njej na obisk. Drgač bi bla pa tut jst vesela, če kej sm pride, sam ne verjamem, da bo izvedljivo. No, bo že povedala.

Elis@ dej plidi noooooooooooooo user posted image .

Joooj jutri bom pa jajca farbala user posted image ! Se že tok veselim, k kak otrok. Ne sej tut sem, sam tak bolj velik in zavaljen user posted image .
Upam, da bodo letos res rjava, ker lani sem mela zelena user posted image . Se spomniš Hijenca kok sem klela? Delala sem jih z rdečimi čebulnimi olupki in ker sem poslušala nasvete o naravnih barvilih, sem v mešungo zmetala še škatlo hibiskusa, kavo, sok rdeče pese, rdečo papriko, pa kaj vem še vse...v glavnem sama močna barvila. In kaj ven pride? Bledo zelena jajca user posted image !!!! Če jih ne bi namazala z slanino, bi človk reku, da sploh niso obarvana, ker so bla bleda kot da bi kako gigant kuro srečale!

Tko, pospravla sem, huham še, frtolin pančka, jst grem pa še mal po rrju sračkat!

Se vidimo! Čaoooooooo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 748
5.4.2007 9:57:43   
pikicaa
Punce mene tud ne bo, ker mi je prepozno. Ker moram ob dveh imet kosilo ob štirih pa imamo plavanje. Uživajte in še zame kofetkajte.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

Neposredna povezava do sporočila: 749
5.4.2007 10:02:36   
Miss Piggy
Joooj, Angellina, tvoji posti mi vedno spravjo v smeh. Res si faca user posted image !
Dons me je tale soncek nekam raznezil....user posted image
Ma ne vem za dons. Bom vidla. Bi pa rada...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?