|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
4.9.2007 21:43:00   
Bubamaraa
Elis@ a parfumčke si kej pogledala???? user posted image

punce mene mal uleče v mižule, ker mam jutri ta dolg šiht..user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 5151
4.9.2007 21:48:03   
makla2
Hja sem šla čekirat na videoart in so že ažuriral user posted image  Ma niso pa napisal posameznih epizod, ki so na dvd-ju.

Jaz mam 43 epizod, od tega tudi Želja navite miši, Nodi išče mavrico.

Trenutno sem nastavla lovdanje Kolesarske dirke, Zvezdni utrinek.

Pri nas ni več tko aktualen zato neki časa nisem nč gledala, sam vidm da razen teh dveh ni nč novga na muli.

Tomažka na kaseti sta Tobi in poplava, Henrikov gozd.
Na dvd-ju pa Poldi, Jakob in uspešen dan pa Tomaž in novoletna jelka.

Čakam na božič da nakupmo še kej, sicer si jih je že nagledu v Sparu, ampak ni še čas user posted image .

Otrok je največ, kar ti življenje lahko da.

1.2.2004 sva dobila Matevža.
22.9.2006 pa se nam je pridružila še Klara.

Neposredna povezava do sporočila: 5152
4.9.2007 21:53:46   
Miss Piggy
Romana, izbor sem že zožila, jutri bo na vrst finale user posted image .

Makla, za tale dva Nodija se priporočam, pa mogoče videokaseti Tomažka - bi jih kar v DVD pretvorla.

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 5153
4.9.2007 22:01:49   
makla2
Elis@ ni problema, samo to sta samo dve epizodi, ne cel dvd. Bom jutri skočila do Spara z listom pa mal preplonkala katere epizode so gor, pa se pol tipkamo. Časa mam zdej dovolj, ko em sama z Ribico do 12h, sam vreme mi nekaj nagaja user posted image

Za kasete pa ni problem, a jih boš sama presnemavala al jih boš kam dala?

Romana lahko noč, pa pridno delaj user posted image

Aja a ma ktera kakšna navodila za iskanje skritega zaklada? Kakšno knjigo kjer bi blo kej okvirnega?

Otrok je največ, kar ti življenje lahko da.

1.2.2004 sva dobila Matevža.
22.9.2006 pa se nam je pridružila še Klara.

Neposredna povezava do sporočila: 5154
5.9.2007 7:50:06   
lunca2
Morgen!

Kako ste kaj? Vidim, da debatirate o risankah. Mene pa zanima če ima katera bombažke in škorenjčke (cilpeliči)?

Kje pa ve iščete risanke? Jz mam kr e-mule.user posted image

Tko zdej si grem pa en user posted image skuhat kr drgač bom zaspala.user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 5.9.2007 7:53:44 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 5155
5.9.2007 8:13:04   
Miss Piggy
Jutro tud od mene!

Makla, za dve epizodi se pa res ne splača snemat user posted image . Sem mislila, da je komplet DVD.

Ja z videokasete pa sama pretvorim v DVD, oz. moj user posted image . Sam zdele nisem prepričana, če mamo vse kable povezane tko kot bi morali bit user posted image .

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5156
5.9.2007 8:35:46   
Anonimen
Ojla čveke!!!user posted image

V LJ je user posted image k pes... user posted image user posted image Pa še celo noč me je zebl.. Tri dekne sem mela, pa pižamo, pa do ušes zavita noter, pa še ni blo topl.. Tko, da je kr mal žalostn, d je že septembra tokle mrzl..user posted image

Lunca:  a boš jezna, če ti bom šele danes popoldne poslala slikco?? Sem včeraj direkt po službi letela v CE v kino, domov sva pršla pa šele mal čez 10.. Tko, d sm šla sam spat..
Romana
in Elis@:
HVALA!!!!!!!!! Se bomo dobile en popoldne na user posted image .. Bi šlo ta teden??

Drgač pa v LJ že user posted image sije... Pa še mal počakam, pa grem ven na user posted image , pol pa še na user posted image ..

user posted image ..

Aja, punce, če katera ve za kakšno službo, pa naj prosim pove..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5157
5.9.2007 8:44:52   
lunca2
Biba nism neč jezna, nimam bit za kaj. Ko boš mela čas pošlji, sej tuk se pa spet ne mudi. Jz gledam tkole mal za službo pa ni neč pametnga veš. Sej še ne bom šla delat sam usejen mal spremlam. Kam npr. pa bi šla delat? Ala občina, davčna, center za socialno delo, zavarovalnica,..., a prav razmišljam?

Res je blo user posted image , sm bla tud jz zavita, sam kaj ko morm ponoč ustajat, ko je Ažbe lačen. Ko sem ustala izpod tolpe odeje vam povem katastrofa, kr tresla sm se. Pa sej bo bolš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5158
5.9.2007 8:48:20   
mily
Jutro! Evo, tut jst sem že s kofetom pred seboj, da se končno odtalim. Uf je mrzl danes. Sploh ne vem več kok nej Niko oblečem za v vrtec H&M me že kliče, ker ma skor prazno omaro. Sem ji zadnič mal cote sortirala, pa so ji hlače po 3 centimetre premale od pomladi. Ne vem kaj smo delal z njo čez poletje user posted image

Jst nimam nič kej risank. Neki Frančkov, Nodijev, Smrkcev pa je. Zadjne čase raje gleda risanke na Super RTL.

Biba jst še za sebe ne najdem službe, tko da ti res ne znam pomagat.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5159
5.9.2007 9:19:51   
Anonimen

user posted image  Jutro. Jaz sem pa ponoči in prej zjutri tako driskala, pa trebuh me je bolel za znoret. user posted image  Zdaj je malo bolje, sam LOTO špilam, ker kofe pijem. user posted image  Pa ne vem, če upam ven it, da me kje ne prime. user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 5160
5.9.2007 9:20:40   
Anonimen
Ja, Lunca, kej tazga.. Sej dejansko mi ni tok važn..K bom kej našla pač bom.. Se ne mudi.. Sam trenutno mi je vse dol padl, k je dala sodelavka odpoved in bom čist sama tle.. user posted image user posted image user posted image Pa ne bom mela nobenga za čvekat, pa na kufete bom mogla sama hodit...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 5161
5.9.2007 9:26:02   
mily
Ja Hoti, da nisi kak virus pokasirala? Al si sam ubitačno kominacijo pojedla?

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5162
5.9.2007 9:36:26   
lunca2
Biba sej nisem pozabla nate. Zmer ko gledam če je kje pametn šiht se spomnem nate ko sva govorile, če bo kej nej ti povem. Tko da če bo kej ti sporočim.user posted image Res velikokrat gledam in ni nč pametnga.

Hothien upam, da bo hmal dobr. Sam user posted image pa ni glih fajn za drisko. Pomoje te bo spet pognal, mene velikret. A res loto špilaš? Al si misla glede driske in user posted image user posted image A katera ve kuk je sedmica?

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 5163
5.9.2007 10:00:22   
KBM
Lunca, jaz imam Bombažkeuser posted image

Romana, mene si pa kar preskočila in mi nisi odgovorila, kje ste bili pri konjih?user posted image Me nič ne briga, a ne?user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5164
5.9.2007 10:23:50   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Lunca, jaz imam Bombažkeuser posted image

Res?????user posted image A jih imaš še na računalniku ali na CD-ju?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 5165
5.9.2007 10:30:44   
KBM
Lunca, na dvd - jih, lahko ti jih prepečemuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5166
5.9.2007 10:50:20   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Lunca, na dvd - jih, lahko ti jih prepečemuser posted image

Bi prosilauser posted image . Kuk cd-jev oz dvd-jev pa imaš? Da vem kulk jih morm kupt.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 5167
5.9.2007 10:52:17   
KBM
5 dvd- jev imam, upam, da se bodo vsi lepo prepekli, ker enkrat sem pekla Agnes in se mi eden sploh ni hotel zapečt, no ti bom itak sporočila kako in kaj, ok?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5168
5.9.2007 10:54:52   
lunca2
KBM hvala! Zlata si.user posted image Veš sm nekak namontirala vrtiljak. Zaenkrat še ni preveč zanimiv, vmes gleda pol pa stran. Ampak mislm da mu bo hmal všeč.user posted image

Te dvd-je pa bom prevzela ko prideš naslednjič v Hrastnik. A prav? Da se spoznamo.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 5169
5.9.2007 11:06:50   
KBM
No super, sam da si namontirala vrtiljakuser posted image
Glede dvd- jev se bomo pa še zmenile, mogoče pa pridem že v petek v Hrastnik, tko da te bom poklicala in se bomo zmenile, ok?user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5170
5.9.2007 11:29:55   
lunca2
Velja user posted image . Z Ažbetom  in mojima staršema pa gremo v ponedeljek na user posted image v Grebaštico pri Šibeniku in Primoštenu. Moj user posted image pa mora v službo user posted image user posted image user posted image , ga bom zelo pogrešala.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 5171
5.9.2007 12:38:06   
KBM
UUU, super, boste uživali, sam škoda, ker ne boste šli z atijem, no saj bo boljuser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5172
5.9.2007 20:16:16   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Ja, Lunca, kej tazga.. Sej dejansko mi ni tok važn..K bom kej našla pač bom.. Se ne mudi.. Sam trenutno mi je vse dol padl, k je dala sodelavka odpoved in bom čist sama tle.. user posted image user posted image user posted image Pa ne bom mela nobenga za čvekat, pa na kufete bom mogla sama hodit...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko boš pa odpoved dala, pa men povej, pa se bom tuki prijavla ... ej punce sploh ne vete kaj imate, ko imate službo. user posted image   To je pač za zjokat.

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5173
5.9.2007 20:17:53   
lunca2
Dekleta dejte mi prosim povedat kakšno kontracepcijo uporabljate ? Meni je user posted image rekla, da je praktičen maternični vložek s hormonom a ima katera izkušnje s temuser posted image

Sploh ne vem za katero kontracepcijo naj se odločim.

mtina a ti tud še nimaš službe? Jz še to diplomo nardim pol pa začnem intenzivno iskat službo. Upam, da se bo kej našlo.user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 5174
5.9.2007 21:17:12   
Miss Piggy
Kaj zdej punce? Štrajkate?
Kaj je zdej z jutrišnjo kavo?user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

sindarin

Kaj je največkrat vzrok za nenačrtovan nakup igrač?

otrokova želja (38%)

ker me pritegne izgled igrače (16%)

ugodna cena in privlačnost (24%)

akcijska cena (10%)

drugo (11%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!