|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
6.9.2007 9:39:15   
Bubamaraa
biba če ti nč ne skačeš pol ne devaj tega tle gor..... ker me to počnemo z veseljem....user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5201
6.9.2007 9:42:47   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Elis@ dej povej kdaj bo kufe kuhan????? user posted image

Ko pridete bom prstavla user posted image .Tko, da je od vas odvisno.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5202
6.9.2007 9:50:20   
mily
Jst čakam da me Hotka pokliče. Baje ne upa it sama u lift in rabi mene, da bo mela s kiro za govor, če not ostane user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 5203
6.9.2007 10:02:32   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

punce, vzdržte se user posted image user posted image pa vam ne bo treba skrbet za te stvari..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal težkauser posted image user posted image user posted image

Hvala za slikci.user posted image Ko boš dala pakete pa povej kakšna je bila reakcija. Jz mislm da bojo zlo veseli.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5204
6.9.2007 10:10:09   
Anonimen
bom povedala.. Zdele čakam še ostale stvari, pol bom pa vse skupaj nesla tja..user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5205
6.9.2007 10:46:54   
lunca2
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5206
6.9.2007 13:42:00   
KBM
Romana, to pa poznam , sam že zelo dolgo nisem bila tam, ker imam žlahto v Retju, ali je treba kaj plačat za ježo?user posted image

Lunca,  tudi jaz sem imela ginekologinjo v Hrastniku (Jelko Grahek - Markovič) in je super res!user posted image Sedaj imam pa ginekologa na Jesenicah, tudi ta mi je ok!user posted image Tko, da ni panike!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5207
6.9.2007 13:44:41   
Anonimen
u, fajn d ste me spomnle.. jaz se morm tud naročit za pregled.. Moje user posted image ni že od 12.7. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 5208
6.9.2007 13:45:51   
KBM
Moje ni že od 12.7.

Da nisi user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5209
6.9.2007 13:46:39   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

u, fajn d ste me spomnle.. jaz se morm tud naročit za pregled.. Moje user posted image ni že od 12.7. user posted image user posted image user posted image user posted image

Da nisi ti user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5210
6.9.2007 13:51:18   
Miss Piggy
Jaz sem tud mela Markovičevo, sam sem jo pol zamenjala. Sej je res za pogovorit se pa to super, sam ko se je pa neki zakompliciral, je pa zatajila.

Biba, hmmmm, a se ti ne zdi, da bi blo fajn mal test nardit? user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5211
6.9.2007 13:59:45   
KBM
Jaz sem tud mela Markovičevo, sam sem jo pol zamenjala. Sej je res za pogovorit se pa to super, sam ko se je pa neki zakompliciral, je pa zatajila.

To pa ne vem, ker nisem imela nič komplikacijuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5212
6.9.2007 14:01:26   
lunca2
Jz tud nisem imela nič komplikacij. 

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 5213
6.9.2007 14:01:26   
Anonimen
ne, ne...user posted image   nč se bat...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej veste.. vzdržnost in te stvari....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5214
6.9.2007 14:06:09   
lunca2
Jz sm pa že misla, da bo v žlaht spet en nov član.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5215
6.9.2007 14:07:49   
Anonimen
lunca, te bom mogla razočarat... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5216
6.9.2007 14:11:48   
lunca2
Škodauser posted image user posted image user posted image . Upam pa, da bo hmal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5217
6.9.2007 14:25:33   
Miss Piggy
V glavnem, Markovičeva me je poslala na laparo in histo brez KT. Ker se prvič not zarad sluznice ni nič videlo (posledica nejemanja KT) sem šla 2x na ta poseg. user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5218
6.9.2007 14:27:52   
KBM
V glavnem, Markovičeva me je poslala na laparo in histo brez KT. Ker se prvič not zarad sluznice ni nič videlo (posledica nejemanja KT) sem šla 2x na ta poseg.

Ojoj, je pa res, da tudi moja kolegica ni bila zadovoljna z njouser posted image
Jaz sicer nisem imela nič posebnega,kot samo preglede in KT

Neposredna povezava do sporočila: 5219
6.9.2007 14:35:11   
Anonimen
Jaz z Markovičevo nimam izkušenj, ker že skos hodim k Fakinovi v Trb. Za njo lahk rečem, da sem jo že hotla zamenjat, ker mi ni nikol nič pojasnila, vse kar na hitr... Jaz verjamem, d je blo njej vse samoumevno - men pa ne.. user posted image In sem bla dostkrat razočarana.. No, k sm pa pršla k njej tam septembra lani, me je pa ful pregledala, mela sem ene ciste, za katere je bla 100%, da so krvave.. Ful mi je vse razložila, pokazala....  Vglavnem, ful fajn...user posted image user posted image user posted image Upam, da bo dons tud tko..

SEm prejle klicala in mi je dala datum šele 27.9. user posted image user posted image user posted image .. Pol ji pa povem za kaj se gre, me je pa vrinila danes.. Tako, da grem prej iz službe, da grem pol še na pregled..

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 5220
6.9.2007 14:57:07   
KBM
biba, saj bo vse okuser posted image user posted image

Jaz ga imam pa drug mesecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5221
6.9.2007 17:58:58   
lunca2
Jz mam tud drug mesc user posted image . Pa drug mesc mam še ultrazcok srca, da pogledajo tiste luknje in povedo, če bo potrebno zapreti. Me je kr strah.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 5222
6.9.2007 21:24:40   
KBM
. Pa drug mesc mam še ultrazcok srca, da pogledajo tiste luknje in povedo, če bo potrebno zapreti. Me je kr strah.

Misli samo pozitivnouser posted image , saj bo vse ok!Verjamem ti, da te je strah, jaz imam tudi na hrbtu znamenje, ki me je sedaj začelo boleti in ga bom šla odstranit, da pošljejo naprej na preiskaveuser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5223
7.9.2007 7:13:33   
lunca2
Dobro jutro!

Dons pa zgleda, da bo spet kislo, mrzlo in user posted image vremeuser posted image . Upam, da bo vikend kej lepši, no vsaj brez user posted image .

Sej bo tud vse OK res kot praviš je treba misliti pozitivno. Sej jz vedno mislim pozitivno ampak strah pa še vedno imam. Najbolj me je strah operacije, če se bom odločla zanjo. pa sej tud to bo anuser posted image

Tko zdej grem dat pa cote prat pa one user posted image in en user posted image skuhat kr sm kot cota. Bi lhka z mano prah brisaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 5224
7.9.2007 7:58:38   
Anonimen
Ojla punce..

Kako gre? Je kej novega??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ime
honey_bee

Izbrala bi... :)

Nuša (30%)

Neža (34%)

Maša (36%)

Število vseh glasov: 126

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!