|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
3.9.2007 21:38:17   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

KBM to je tolk super stvar,da vam ziher ne bo žal... in mi gremo zadnji dan, ker najbolj dogaja....... je tolk luštno.. vsi otroci so zrihtani v Pike nogavičke..... in imaš od delavnic in jahanje ponija...skratka čist noro je toooooooo....

UUU, fajn, bom mal omenila Borisu, bomo šli maluser posted image , pa še tebe bom vidlauser posted image user posted image

to ja ta glavno,da mene vidiš....user posted image user posted image user posted image (mal za šalo).....mal zares....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res je superca....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 5101
3.9.2007 21:39:03   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

ti pa kr tiho, ko ti mami vse počne....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kje si pa spet to slišalauser posted image No sej res, sam na rr pa tud nimam časa skoz bit, kr moram biti s user posted image zunaj na sončku.

Za user posted image se še slišmo, nekje okrog 12 -ih, če ne boš glih pri kosilu, če ne pa popoldan.

la la la

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5102
3.9.2007 21:40:27   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Ko si glih pr balkonih, Čbela, zdele tvoja šefica z možem in ogromnim psom sedi na svojem balkonu. Pe so smešni user posted image

Verjetno s sinom, ni poročena.

la la la

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 5103
3.9.2007 21:41:42   
Čebelica - trot

Čbela azdej si še ti avatar menjaš??? papiga ponavljaš.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, če vas pa tok vse tiste kockice motjo.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 5104
3.9.2007 21:42:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

Ko si glih pr balkonih, Čbela, zdele tvoja šefica z možem in ogromnim psom sedi na svojem balkonu. Pe so smešni user posted image

Verjetno s sinom, ni poročena.

Al ma pa lupčka... user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 5105
3.9.2007 21:42:44   
KBM
to ja ta glavno,da mene vidiš.... (mal za šalo).....mal zares....

user posted image Saj drugače, pa ne vem kdaj se bomo zmenile, če ne tko na kakšni zabaviuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 5106
3.9.2007 21:45:16   
Anonimen
Am... Romana...user posted image  a maš mogoče kake plastične šalce za user posted image ? user posted image  Zadnje čase mi vse neki iz rok leti, vse polijem,a ne čbela? user posted image

Zdele sem lih flašo zale life nagnila, pe mi je kr v luft poletela in sem si vse za majico zlila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 5107
3.9.2007 21:47:22   
mily
Si bom rešpetlin kupla, da ga bom podrobno pogledala.

Sem zdele mal gledala uno novo nadaljevanko Betty. Vete? Ma ej, ista je, ko ena mehiškauser posted image  Pa una je bla tut Bety, pa tut je delala za ne cajtng al ka že? Smešn no.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 5108
3.9.2007 21:47:39   
Bubamaraa
evo babe mojo malo jahačico:

najprej je mogla ponija Ričko pokrtačiti;

user posted image

da vidi,če ima pravilno nogice;

user posted image

mami ponija hočemmmmmm.....

user posted image

poziram;

user posted image

mami no dej hitr sliki......

user posted image

Rički paše božanje;

user posted image

spet ena lepa;

user posted image

pa je konec....

user posted image

evo to se je dogajalo prejšnji torek....user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 5109
3.9.2007 21:49:11   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Am... Romana...user posted image  a maš mogoče kake plastične šalce za user posted image ? user posted image  Zadnje čase mi vse neki iz rok leti, vse polijem,a ne čbela? user posted image

Zdele sem lih flašo zale life nagnila, pe mi je kr v luft poletela in sem si vse za majico zlila. user posted image user posted image user posted image

nč bat boš hitr krpo dobila v roke....user posted image

Čbela okrog 12 ure mi paše....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5110
3.9.2007 21:49:28   
mily
Ej Romana, ful lepe fotke. Danaja je ful lušna.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

Neposredna povezava do sporočila: 5111
3.9.2007 21:51:14   
Anonimen
Sem zdele mal gledala uno novo nadaljevanko Betty. Vete? Ma ej, ista je, ko ena mehiškauser posted image  Pa una je bla tut Bety, pa tut je delala za ne cajtng al ka že? Smešn no.

Kej pa je ta nadaljevanka? user posted image  Drugač, pa ne, ne vem, ne gledam mehiških nadaljevank. user posted image

Romana, Danaja je pa itak največji cuker! Takoj za Elo seveda. user posted image user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 5112
3.9.2007 22:00:22   
Čebelica - trot
Mily nabav rešpetlin, pol pa poročaj. Mogoče se res kaj dogaja, kot predvideva Hotka.

Ja Romana, tale Hotka je čist štorasta ratala kr naenkrat, mogoče ji kej manjkauser posted image user posted image user posted image

No za jutr te pa še pokličemo, ker grem jaz najprej eno darilo zjutrak kupit, pol pa pridemo.

Danaja je pa res en cukrček, tko kot Taj.

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5113
3.9.2007 22:01:21   
Bubamaraa
Pa sej mi ni treba darila prinest... res ne se  škodvat..... sej mam šele novembra rojsni dan...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5114
3.9.2007 22:08:02   
Čebelica - trot

Pa sej mi ni treba darila prinest... res ne se  škodvat..... sej mam šele novembra rojsni dan...user posted image

Ok, Pol pa nč ne dobiš. Še fehtala bo.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 5115
3.9.2007 22:09:51   
Bubamaraa
no kako malenkost lahk prineseš....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5116
3.9.2007 22:17:08   
Čebelica - trot

no kako malenkost lahk prineseš....user posted image user posted image user posted image

Zdej si pa ne izmišljuj več, jasno.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 5117
3.9.2007 22:18:41   
Bubamaraa
ok si ne bom nič zmišljevala... ti kr prinesi.... pa glej, da greš k Klari zavit...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5118
4.9.2007 9:04:02   
Anonimen
evo mene...user posted image user posted image user posted image Sm mislna, da me bo kjra pogrešala, pa me ni nobena...user posted image user posted image user posted image user posted image Že prav.. No, razen Lunce.. Ta me pa je mal..user posted image

Ja, skratka, da mal poročam... Včeraj se mi ni dal na šiht, tko, d sm bla kr doma, sem mal počivala.. Zvečer sem šla ravno v Hrastnik in sem se oglasila pri Lunci, da mi je dala stvari za malo user posted image . Skratka, sem včeraj pol razgrnila vse cotke, pa vse stvari... Ful lepo.. Človeka kar prime, da bi mel user posted image , k drži tiste luštne stvari v rok..

Skratka, LUNCA IN UROŠ, najlepša hvala obema za pomoč!!!!!!Ful sta dala lepe stvari, pa ful velik, tko, da si bosta zihr lahk ful pomagala z vsem!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5119
4.9.2007 9:14:56   
mily
Jutro punce!

Mam eno prošnjo za vas. A bi se dal vam pogledat če mate doma karkoli od račk. Se bo Nikina skupina preimenovala iz Škratkov v Račke in moramo v vrtec prinesit kej od račk. Kake reklame al pa kej ko ne rabite več. Mislim da bojo plakat nardil in bi jih tja prlepl, tko da če mate, se priporočam. Jst sem včeri vse narobe obrnala, pa nimam nč pametnega. Našla sem samo dve igrački, knjigo in DVD. To je danes nesla, da bojo mal gledal, sam bi pa rabla tut kej na papirju, da lahko izrežemo ven, ker knjige ne mislim rezat user posted image .

Hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5120
4.9.2007 9:45:11   
Angellina
Mili jst sem gledala včer Grdo račko user posted image . Tut mehiško sem takrat gledala in mi je super zgodba. To je pač zgodba o "grdi rački" na moderen način. Men so full pri srcu take zgodbe, ko kakšno povprečno punco, ki jo nobeden ne mara spremenijo v super lepotico.
Mili..mal heca...naj Nika nese v vrtec fotko od te igralke user posted image
Drgač bom pa pogledala, če mam kej rac v kaki reviji.

Romana super fotke! Rička je res pridna punca user posted image . A ta malega žrebička ste vidle? Moja sestra ima tut konja gor. Arčija. Vidim, da vaju je tvoj bivši sošolec popeljal na okrog. Faca tip.

Punce lep pozdravček vsem!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 5121
4.9.2007 10:44:07   
mily
A ne da je identična zgodba? Men je blo tko smešn no. Upam, da bojo vsaj mal bolj zapletl in ne bo čist identičn.

Za račke pa le poglejuser posted image

Kam pa grete to jahat? Sem mislala, da Romana pozna nekoga, ki pač ima konje. A to lahko gre kdorkoli?

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 5122
4.9.2007 11:26:17   
Bubamaraa
Ja Angi tip je moj bivši sošolec... a ga poznaš???user posted image ..malega žrebička pa nisem videla.. ker sem imela preveč dela z Danajo in Ričko.... drgač pa bomo spet šli... user posted image

Evo grem nazaj pospravljat, ker bota kmal Hotka pa Čbela tuki...user posted image user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 5123
4.9.2007 11:34:11   
Anonimen
Evo grem nazaj pospravljat, ker bota kmal Hotka pa Čbela tuki...user posted image user posted image

Ja, le posprav, pa da ne boš pozabla po tleh pomit. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5124
4.9.2007 11:36:07   
Bubamaraa
Ja sej, ker zdej je še mačka pr bajt in ne sam pes..in bom res mogla bolj pogosto začet pomivat po tleh... user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?

Da. (67%)

Ne. (33%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!