|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
24.7.2007 20:51:13   
lunca2
F*S*M pr nas je tud oranžno nebo, zgleda da pečejo kruh. Upam, da ga dobim kakšen kilogram.user posted image user posted image user posted image
Ampak ko sem kupla v BC to mleko HIPP ga je še bolj zvijalo kot Mullerjevo, ker je drug proizvajalec. user posted image Res čudno. Sej dobr ku user posted image dela v Ljubljani in lahko kupi. Drugače pa hodim v Ljubljano vsake tri mesece ko imam kontrolo. Sej mam plenice tud Mullerjeve in sem prou zadovoljna. Pamperske mi niso zdržale čez noč, te pa, zgleda da so bolj vpojne.

Ja res bo ćez noč ponehalo in jutr se bomo spet kuhali.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
24.7.2007 21:21:45   
Miss Piggy
Jaz sem vidla pa rumeno nebo, pa kr vse je bilo rumenouser posted image , pa dve mavriciuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
24.7.2007 21:22:26   
Anonimen
A danes si se pa preoblekla? user posted image user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
24.7.2007 21:23:24   
Miss Piggy
Ja, mam nov autfit user posted image . Je dragi doma...user posted image A sem lepaaaaaa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
24.7.2007 21:24:03   
Anonimen
Prekrasna user posted image user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3905
   [Brisano sporočilo]
24.7.2007 21:25:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3906
24.7.2007 21:35:15   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: nežna

A danes si se pa preoblekla? user posted image user posted image

...se je mogla, je bla že fejst prešvicana. A nede, ti ta važna punca?

Tut midva sva opazovala oranžno nebo user posted image . Topla svetloba je pronicala skozi rumene zavese, midva pa sva čepela kot kup nesreče eden zraven drugega in bulila v svečo. Fenomenalno. Aja zmanjkalo je namreč elektrike in kar na enkrat nisva imela kej za počet. Sej pol sva se preklat začela in je čas hitreje minil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
24.7.2007 22:06:48   
lunca2
Elis sem našla program photo frame show in je super. Sem si že instalirala in potegla neki novih okvirjev.user posted image HVALA!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
25.7.2007 7:02:22   
KBM
KBM mi imamo zaenkrat HIPP1 in Mullerja,

Karin pa ni marala Hipp mleko, še poskusila ga je komaj!user posted image No saj vsakemu ne paše vse!user posted image
Krče ima pa zaradi AD3 kapljic še bolj,jaz sem potem kupila domače kapljice v Tržiču in so ji fajn pomagale!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
25.7.2007 7:41:10   
lunca2
Dobro jutro!

KBM mi mamo tud zdej ene kaplce, ki jih je moj user posted image prinesel iz službe, upam, da bodo pomagale. Malce ga tudi masiram po trebuhu in je malce bolje tisti trenutek.
Revček se mi kr smili ku ma te krčke pa mu ne morem velik pomagat in tudi povedat ne zna.user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
25.7.2007 8:27:26   
Miss Piggy
Romana, super fotkeuser posted image .

Lunca, naš ta večji je pil aptamil brez problemov, tamal pa nobenega. Mu je šlo kar na bruhanje, smo pa probal vse živo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
25.7.2007 9:59:23   
KBM
Revček se mi kr smili ku ma te krčke pa mu ne morem velik pomagat in tudi povedat ne zna.

Verjamem!user posted image Saj bo kmalu star 3 mesece potem je pa kod , da bi odrezal konec s krči, saj pri nas je bilo tko!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
25.7.2007 10:25:46   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Revček se mi kr smili ku ma te krčke pa mu ne morem velik pomagat in tudi povedat ne zna.

Verjamem!user posted image Saj bo kmalu star 3 mesece potem je pa kod , da bi odrezal konec s krči, saj pri nas je bilo tko!user posted image

Upam, da bo tud pri nas tko. Sej dnevi kar hitro minevajo. Sploh ne morm verjet da je že star 1 mesec in 8 dni. Se mi zdi kot da sem včeraj rodila.user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
25.7.2007 10:48:01   
Anonimen
Ja, sam res gre čas ful hitro.. men se tud ne zdi, da že 8 mesecev na šiht hodim.user posted image user posted image Sam k pa tko naprej razmišljam npr. septembra bo pa to in to, se mi zdi, da je pa še cela večnost do septembra..user posted image   Ampak če res tko gledaš, gre pa čas tok hit mim, d kr res ni..

Drugač sva pa midva ustavila gradnjo in greva v petek na morje.. user posted image user posted image user posted image user posted image Komi že čakam...user posted image user posted image user posted image Vožnje do dol se sicer nič ne veselim, ker se zelo bojim za mojo rit user posted image user posted image user posted image .. Ostalo pa komaj čakam..user posted image user posted image

Aja, včeraj v prometni - mogoče kdo ve iz kje so udeleženi pa koliko so stari? Tok da vidm če poznam.. PA kaj je z njimi? Baje je blo ful hudo, sam sveč pa ni nikjer, tako da upam, da je vse ok.user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3914
25.7.2007 11:08:11   
lunca2
Biba lepo da greta na morje. A si že poiskala program photo frame show (tist ko ima lepe okvirčke),ku si zadnjič sprašvala Elis.
Je res svetovn veš pa še dodatno si lahk dol potegneš okvirčke.user posted image A ti pošlem ikono za instalirat?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
25.7.2007 11:28:28   
KBM
Se mi zdi kot da sem včeraj rodila.

Tud jaz imam tak občutek, pa bo že oktobra 2 leti!user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
25.7.2007 12:16:47   
Anonimen
lunca, bom enkrat drugič to inštalirala.. Morm si najprej cajt vzet, pa mal zbrisat programe, ker mi že javlja, da je premalo prostora. user posted image Pa še včeri sem si dol potegnla en program za oblikvat hišo v 3D.. Pa je tok kompliciran, d itak ne znam..user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
25.7.2007 12:24:51   
lunca2
A kak program ku lahko oblikuješ, postavlaš pohištvo v prostore,...user posted image Tazga bi jz rabla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
25.7.2007 12:36:16   
Anonimen
ta program je dejansko zato, da not narišeš hišo in jo pol pogledaš v 3D - zunanjost. Mal lahk zbiraš barve strehe, fasade, oknov....

Za prostore pa tud jaz še rabim, tako, da če boš najdla kej pametnga mi povej.

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
25.7.2007 12:37:22   
lunca2
Sm najdla en program za urejanje prostorov imenuje pa se room aranger. So pa še drugi npr.  Punch! Home design AS4000, 3D home architect, chief architect 10, vox 3d planer
http://www.roomarranger.com/indexcz.html

So pa tud prou za kopalnico in tla
:Floor plan 3D, Alno kitchen, Kitchen planner

A rabš tazga za urejanje okolice tud?
Total 3D Landscape Deluxe 8.0 in Total 3D Home and Landscape suite 7.0 .

Za malo igranja: http://www.bbc.co.uk/gardening/design/virtualgarden_index.shtml

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 25.7.2007 12:44:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
25.7.2007 12:45:59   
Anonimen
o fajn.. hvala.. user posted image

Škoda k lahk šele doma probam - na šihtu ne morem, ker je očitno neki računalnik zaščiten in si ne morm nobenga programa dol potegnt.. Sm si zadnjič hotla kuhno narisat, tok d bi vidla kam nej dam vodo pa elektriko, pa ni šlo.. user posted image Tako, da si morm doma cajt vzet.

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3921
25.7.2007 12:48:12   
lunca2
Vsi pa pravjo, da je zlo fajn ta program ROOM ARANGER za opremljanje stanovanja.user posted image Maš še neki dodatkov gor ku sm najdla in dopisala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
25.7.2007 13:36:31   
Anonimen
bom probala in poročala - mogoče že danes, ker šibam čez 1 uro domov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3923
25.7.2007 17:21:39   
Angellina
Tanja Tanja! Vidim da čekiraš page user posted image !!! Ej, včer v parku nisem vedla kaj je drugačnega na tebi...postrigla si se!!! Tvojih dolgih las nimaš več! Ti pa zelo paše user posted image .

Žaži serbus user posted image

Hoti serbus user posted image

Romana serbus user posted image

Vse ostale sodelujoče serbuuuuuuuuuuus user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
25.7.2007 17:59:30   
Miss Piggy
Serbus tudi tebi Angellina.user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.