|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
24.7.2007 12:03:13   
Anonimen
Matr, se zajebavam.. Probam potegnt dol en program in mi napiše, da moram met neke administrativne pravice za inštalacijo programa.. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa ne vem.. al mamo na šihtu kakšno zaščito, da ne morm to nardit al mi tud doma ne bo hotl... user posted image user posted image Je pa kao zastonj program in vse..user posted image user posted image

Ma, kuuser posted image ,.. grem na user posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
24.7.2007 12:59:58   
KBM
Mogoče je pa res kakšna zaščita, probaj še doma!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
24.7.2007 13:04:24   
Bubamaraa
punce živjo...

vglavnem mi smo preživeli  Danajin rojstni dan... bilo je resnično super....sam utrujena sem bila tako, da sej vidite, da se tud javila nisem nič...

drgač ja Biba jaz sem prele šla v Trbovlje in sem dsamo videla po tleh poštupano in se mi je dozdevalo, da je pokalo..kaj je bilo pa ne vem..user posted image

sa sej sam zadnje cajte poslušam samo še tuljenje levo in desno.....user posted image

in kaj kej dogaja????

jaz komaj čakam dopustttttttttt... tolk si ga želim, da ne morem povedat....

evo še slikca iz rojstnega dne.. sej bom kasnej naredila album.....user posted image

user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
24.7.2007 13:16:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Žaži opazla sem, da rabiš tuševe roza zvezdice. A jih še rabiš, če jih rabiš mi napiši pa ti jih bom poslala? Jaz imam 3 viška. Rabila sem jih le 5 za eno posodo tefal.user posted image

Ja jih zbiram..pošl mi jih..ti bom naslov na zs napisala
Hvala

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
24.7.2007 13:18:33   
Anonimen
Drugače mam pa mercatorjeve pike..če katera zbira..jih pošljem 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3880
24.7.2007 13:35:35   
Miss Piggy
Ojla punce! Kaj kej dogaja? Jaz mam zdele končno mal "lufta". Sta šla oba princa spat, jaz si pa kofe kuham. Danes sva mela s tamalim misijo nemogoče- vse igrače ven, pa lepo sortirat. Dve uri in pol sva igrače sortirala user posted image . Zdej mam pa na vrsti malo bolj temeljito pospravljanje, ker jutr začnem v mislih pakirat za morjeeeeeuser posted image .

Romana torta božansko zgleda!!!!!!RES! Verjetno je bila tudi dobra, kaj?   A  si dobila mail zadnjič?

No, bomo kako rekle?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
24.7.2007 13:37:43   
Bubamaraa
Ja torta je bila božnska... lahk Hotka in Čbela potrdita....user posted image

Elisa sem dobila mail..pa sem ti odgovorila, pa sem dobila nazaj "spet" da nisi dobila....user posted image ...tko, da nimam pojma kaj je zdje to????user posted image ..ker ti sploh ne morem maila poslat......user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
24.7.2007 13:40:49   
Anonimen
Romanči torta je res lepa..kje ste jo pa naročili??

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3883
24.7.2007 13:43:17   
Miss Piggy
Svašta! Pol je pa neki narobe verjetno pr men! Bom pol mojga zaposlila, da pogleda.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
24.7.2007 14:16:43   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Romanči torta je res lepa..kje ste jo pa naročili??

Slaščičarna Saška v zagorju... vsako leto naročim pri njej in sem vsako leto resnično zelo zadovoljna....user posted image user posted image user posted image

Elis@ dej upedeni to stvar, da ti lahk vsak kako ****r*** pošljem....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
24.7.2007 14:18:48   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26
Elis@ dej upedeni to stvar, da ti lahk vsak kako ****r*** pošljem....user posted image user posted image user posted image

haaaaaaaaaaaaa?

Neposredna povezava do sporočila: 3886
24.7.2007 14:35:14   
KBM
Romana, super tortica!user posted image user posted image user posted image
A je bila draga?

Pri nas pa dežuje!user posted image user posted image user posted image U kolk paše!user posted image

< Sporočilo je popravil KBM -- 24.7.2007 14:36:14 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
24.7.2007 14:44:57   
Anonimen
v LJ je pa že cel dan oblačn.. deža še ni.. user posted image

Matr, mi je zdele user posted image povedal kako srečo sem imela včeraj.. Avto sva pripeljala od mehanika in jaz grem itak zjutraj z njim v službo. Pa je mal po bencinu smrdel, ampak sem rekla ok - zihr je user posted image kakšno kanto vozu not.. Pol se mi pa na poti domov zdi, da ma avto nekam veliko porabo.. pa potuhtam še na to, da skos smrdi po bencinu..

In ga moj pelje dons k mehaniku nazaj.. Strošek vleke: 30€.. In kaj je blo??! Na eni cevi je bencin spuščal in je tekel ravno po mašini - po enem delu, k je ful nevarn.. user posted image user posted image Tako, da lahk rečem sam d sm mela srečo, da mi ni avto zgorel.. Ker bi bil strošek pa malce višji od 30€.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3888
24.7.2007 14:49:50   
Bubamaraa
ja Elisa sej ti pravim, da si upedeni mail....user posted image

Kbm točno ne vem, ker sem imela zraven še piškote.. pa sem dala za torto in piškote(1,5kg) 64€. Sem pa figurce sama prinesla.... Aja pa 1kg piškotov je 9€...zdej pa izračunaj...

Biba ti maš pa res srečo..... Kater avto je pa bil to?? un ta hitr???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
   [Brisano sporočilo]
24.7.2007 14:59:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3890
24.7.2007 15:20:47   
Anonimen
Matr, neki mi stran nagaja..user posted image user posted image user posted image Sam probavam tole.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3891
24.7.2007 15:32:29   
Anonimen
Jaz samo potrjujem, da je bla torta tud dobra, ne samo lepa. user posted image

Za Savo je bla pa zgodi zjutri nesreča, en fant je bil v avtu, sam ne bom tle pisala kdo. Ga pa ne poznam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3892
24.7.2007 16:28:47   
lunca2
Romana full lepa .
Hothien imaš Z.S.
Biba sam da s tabo ni neč narobe.
Elis v katerem programu imaš tiste okvirčke za slike?
Dekleta katero adaptirano mleko ste uporabljale za vaše user posted image ?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
24.7.2007 17:03:38   
KBM
biba12, samo, da se je vse srečno izteklo!user posted image
Romana, meni se ne zdi draga torta, pa velika je bila in povrhu še dobra, kot pravite!user posted image Mi smo enkrat jedli kremšnite iz slaščičarne Saša in so bile fajne!user posted image
lunca2, jaz sem Karin dajala Milumiluser posted image ,katerega pa ti daješ, Karin je po Aptamilu zaprlo!user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
24.7.2007 17:09:53   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Elis v katerem programu imaš tiste okvirčke za slike?

Photo Frame Show user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
24.7.2007 17:12:19   
Angellina
biba ok- user posted image

Romana ne morem se odločit kdo boljše zgleda: torta al ti user posted image , zato bom rekla, da je tortica full kjut, ti si pa ZELOOOO FEJST BEJBA.

Lunca mi smo uporabljali: Novalac (tega sem dobila že v porodnišnici, vendar mu ni pasal), Conformile (proti krčem) in Milumil. Zadnja dva sta od firme Milupa-isto kot Aptamil (najbrž si že slišala zanj). Ni pa dobro manajvat mleko, sam kaj pa češ drugega, če user posted image  ne odgovarja kar mu ponudiš al pa če ga zavrača.
No, zdej zadnje mesece ni hotu več pit Milumila in za poskus smo vzeli babylove. Na dušek je popil 200 ml! Sploh se ga ni mogel napit..kr še pa še bi. Sem ga poskusila, pa ima res boljši okus kot ostali, ki smo jih imeli. Samo tako malemu kot je Ažbe, ga jaz ne bi dala. Priporočam ti firmo Milumil.

Zdej mi je pa Mark poslinil že celo bedro in mi razsul cd-je po tleh, tko da čau, preden mi odgrizne nogo user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
24.7.2007 18:03:09   
lunca2
Elis hvala. Ga bom šla kr poiskat na internet. Upam da je kje kakšna zastonj verzija.
KBM mi imamo zaenkrat HIPP1 in Mullerja, ta mu še kr odgovarja. Sma pa pred časom kupla HIPP1 v baby centru mu pa ni odgovarjaluser posted image . Drugi proizvajalec. Aja pa v tem ko je iz baby centra je bolj gosti in velik grudic se nardi.
Angellina poznam milupo ja. Sej sma z user posted image tuhtala, da bi zamenjala kr za aptamil comfort.
Biba imaš Z.S.

Mali ima kar precej krčkov. Jemljemo pa tud že kapljice AD3. Od danes naprej pa imava tud ene kapljice proti krčem bomo videli kako bo.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
24.7.2007 19:53:09   
lunca2
Žaži jutri oddam na pošto!user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
24.7.2007 20:35:15   
F*S*M
Ojla punce

Lunca2 Jaz sem imela tudi Hipp1 in potem 2, na teh ki so delani za naš trg to se pravi tudi v šparu ga imaš, moraš imeti vodo vedno 50°C, da se grudice v mleku lepo raztopijo in tudi bolj nasiten je kot on iz mULLERJA, KI JE PA TUDI SUPER, le da ni tako gost, PREDVSEM PA CENA JE SUPER (sorry velke črke) imaš ga pa tudi v šparu, tako da če ti ga zmanjka da ti ni potrebno lavfat v Trbovlje v BC, pa še cenejši je kot v BC.

Drugače pa je tako super ker dežuje in mi je kar hudo ko bo baje sredi noči prenehalo in bo jutri zopet bajnih 30°C.

Pri nas pa je mavrica ha ha in tako čudno oranžno nebo.

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
24.7.2007 20:50:50   
Bubamaraa
Kolk je fajn, ko dežujeeee.....user posted image user posted image user posted image

imam nov album od Danajinega rojstnega dne...če hoče katera geslo naj pošlje ZS....user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.