|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
21.7.2007 23:38:41   
Anonimen
Kuuuuukuuuruuukuuu!

Elis@: Šiiiši kaj je teb pereč dolgcajt user posted image  kaj hudirja si pa limala tiste čunke tam oojoooj user posted image user posted image user posted image  Drugače pa vse lepo ti želim za tvoj rojstni dan..nism vedla, da imaš sedaj rojstni dan. In koliko pomladi šteješ?? Pa še neki....a vi sploh živite v tistmu stanovanju?? Kajti, je tko popedenano, kot da sploh noben neb not žvel..je kot razstavni eksponat. user posted image user posted image

Angi: Kr bot fina...še pozdravt me nočeš več...klinc te gleda..kura user posted image user posted image user posted image  Drugič k te srečam, te bom najprej u rit sunla, pol pa vprašala kak si. user posted image

(odgovor članu makla2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
22.7.2007 8:11:13   
lunca2
Dobro jutro!

Kako ste kaj? Mi smo uredu. Dons se bomo spet kuhali.user posted image V Beogradu pravjo da bo dons 42 stopinj.user posted image Upam, da ne bo pr ns tko .

Elis zelo mi je všeč tvoje stanovanje. user posted image Kje pa si kupla kuhno, mi je zlo všeč. A si jo v svea zagorje al kje drugje?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
22.7.2007 8:56:16   
F*S*M
Ojla punce

pa smo doma, smo še mal skrajšal dopust ker dol ni za dihat, tako da smo včeraj zvečer prišli domov.

Ker se mi ne da vsega za nazaj brat, vas prosim za vsa gesla za albume ki so sedaj aktualna user posted image user posted image

no fajn se mejte za enkrat bom še kaj napisala

papa

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
22.7.2007 14:45:26   
KBM
Dan!
Midva sva bila pa včeraj na Blejski noči!user posted image Superca!
Danes smo pa še vsi skupja šli mal na Bled in smo kupili Nodija balon in sliko, ki nam jo je narisal en umetnik v 10 minutah!user posted image Saj bom vse dala v album in si lahko pogledate, katera želi!user posted image Sicer imam še filmček kako je slika nastajala, če katera želi ji ga lahko po mailu pošljem!user posted image Res je pravi umetnik, vse nariše kar si zaželiš!user posted image Jaz se sploh nisem mogla odloćiti katero naj nariše, vse so bile fenomenalne!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
22.7.2007 17:48:29   
kapesanta
Elis@ vse najboljše - za nazaj - itak... sam da vela.

Drugi teden bo pa Roka oči mirkal, je šla babi na morje, jaz mam pa gužvo na šith in ne morem dopusta dobit. Upam da bota preživela.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
22.7.2007 22:15:55   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Kuuuuukuuuruuukuuu!

Elis@: Šiiiši kaj je teb pereč dolgcajt user posted image  kaj hudirja si pa limala tiste čunke tam oojoooj user posted image user posted image user posted image ne me žalit!!!user posted image user posted image user posted image
Drugače pa vse lepo ti želim za tvoj rojstni dan..nism vedla, da imaš sedaj rojstni dan. In koliko pomladi šteješ??hvala, hvalauser posted image , štejem pa 25 poletijuser posted image
Pa še neki....a vi sploh živite v tistmu stanovanju?? Kajti, je tko popedenano, kot da sploh noben neb not žvel..je kot razstavni eksponat. user posted image user posted image to je razstavni eksponat- dejansko pa živimo v kleti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
22.7.2007 22:17:43   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Elis zelo mi je všeč tvoje stanovanje. user posted image Kje pa si kupla kuhno, mi je zlo všeč. A si jo v svea zagorje al kje drugje?

Kupljena je bila v Lesnini, izdelalo jo je pa Koroško podjetje Lesna. Je bila pa ljubezen na prvi pogled user posted image .

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
22.7.2007 23:10:11   
F*S*M
Elis@ GEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
23.7.2007 7:49:07   
Anonimen
uf, spet ste ble pridne.. lepo, lepo.. mam vsaj kaj za delat.. user posted image user posted image no, da grem kr po vrsti:

Angi: a se res ne bi dal zmenit za slikco?!?! user posted image user posted image al pa da vsaj pridem k teb, da vidim kako to ustvarjaš... D vidm, če mam kej talenta v sebi.. user posted image aja, geslo ti lahk dam, sam itak ni nobene slikce not.  Sem zadnjič neki rihtala, pa sem zbrisala. user posted image Mislm d je sam  od mojga user posted image še slikca. user posted image Bom zrihtala, oblubim.

Elisa:  jaz bi tud geslo, da mal pofirbcam..user posted image user posted image

Romana:  pa kje se ti men potepaš?? Nič te ni vidit, ne slišat.. user posted image

kapesanta:  sej ponavad mam neki dela, ampak zdele čez poletje, ni pa nič..user posted image Drugač  "v sezoni" pa delam ene 4 ure za službo, 4 ure pa pač takšne privat zadeve.. Pa vmes grem na user posted image in na malco... Pa kar gre..

Sicer se mi za zdajle ponuja nov šiht - mi je prejle prijateljica povedala.. Ampak sej ne vem kaj naj naredim.. Plače je cca. 100€ več, ampak je pa en dan popoldne šiht.. pa tud ne vem če bi mi blo všeč... tle mi noben ne gleda pod prste kaj delam, tam bi mi pa zihr.. Tko d ne vem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca:  dej kako novo slikco ud Ažbeta, d vidmo če je kej zrastel.. user posted image

Ajna, maya
: vaju pa ni več slišat??!?! 

No, imejte se babnce.. user posted image pa ne preveč čvekat, d ne bo kake toče..user posted image user posted image

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3859
23.7.2007 8:23:50   
lunca2
Lep pozdrav!

Kako ste kaj? Jau sem dobro. Malo prej smo se zbudili, od 5-6 zjutraj pa smo imeli krčke. Danes pa gre moj user posted image v službo in sicer na nočno. Dons mi bo pa dolgcajt zvečer in čez noč.user posted image

Biba bom dala kakšno novo slikico, velik čist svežih pa nimam, mormo še mal poslikat.
Ajna kje si? A si se nas naveličalauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
23.7.2007 10:22:40   
lunca2
Žaži opazla sem, da rabiš tuševe roza zvezdice. A jih še rabiš, če jih rabiš mi napiši pa ti jih bom poslala? Jaz imam 3 viška. Rabila sem jih le 5 za eno posodo tefal.user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
23.7.2007 11:08:22   
kapesanta
Spet bo en lep vroč dan, zgleda....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
23.7.2007 12:06:13   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

Spet bo en lep vroč dan, zgleda....

Se čist strinjam s tabo. Jutr so napovedane pa nevihte.user posted image Upam, da ne bo kakšne toče.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
23.7.2007 13:08:40   
Miss Piggy
Ma sej fajn, da mal shladi! Tole je že višek! user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
23.7.2007 13:53:12   
ta.nja
Elis@ a lahko jaz tudi dobim tvoje geslo?

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 3865
23.7.2007 13:54:13   
KBM
Ma sej fajn, da mal shladi! Tole je že višek!

Ja res je!user posted image No pri nas je danes malo bolje, ni več tko vroče!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 3866
23.7.2007 13:54:15   
ta.nja
aja, prosim, prosim.

Anejko bejko

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
23.7.2007 14:17:08   
Miss Piggy
Ja sej ta glavni album je javen user posted image user posted image user posted image , drgač pa dobiš na ZS user posted image .

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
23.7.2007 14:29:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Ja sej ta glavni album je javen user posted image user posted image user posted image , drgač pa dobiš na ZS user posted image .

a jaz pa smrdim??!?!?! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3869
23.7.2007 14:30:35   
KBM
Ja sej ta glavni album je javen

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3870
23.7.2007 14:51:08   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

a jaz pa smrdim??!?!?! user posted image user posted image

Joj, oprosti! Sem od enega ubitačnega vonja pol  ure pod mizo ležala! user posted image Dobiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
23.7.2007 19:00:37   
lunca2
Elis a si se šla na frišn slikat?user posted image user posted image user posted image Full si sexy.
Vse albume sm pogledala in so res lepe slike.user posted image

Jz morm pa mal našga Ažbeta na frišn slikat, da prpopam kej novih slik v album. No sej dve sta frišni ampak je to premalo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3872
23.7.2007 21:25:25   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Angi: a se res ne bi dal zmenit za slikco?!?! user posted image user posted image al pa da vsaj pridem k teb, da vidim kako to ustvarjaš... D vidm, če mam kej talenta v sebi.. user posted image aja, geslo ti lahk dam, sam itak ni nobene slikce not.  Sem zadnjič neki rihtala, pa sem zbrisala. user posted image Mislm d je sam  od mojga user posted image še slikca. user posted image Bom zrihtala, oblubim.

Kamot prideš user posted image user posted image user posted image . No bom videla...ko se naslednjič spravim k delu, bom imela v mislih še tebe.
Kakšne linije si pa želiš? V obliki velike joške? user posted image
Pa dej biboza jst bi rada vedela če te poznam sploooh.

Dans sem pa Eliso v dm-u čohala po glavi user posted image  hehe. Sem se ji najprej hotla prikradit za hrbet in zarjovet kot lev, sam pol me je njen husbant vidu, pa sem si premisla user posted image

Mož me kliče...je prižgal svečke, zdej bi pa kao rad, da zraven njega sedim. Čudak. Sej grem, da ne bo sam ob sveči sedel, kot kak romantikomanjakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
24.7.2007 8:09:31   
Anonimen
elisa: luštne slikice!!! user posted image user posted image user posted image kako pa daš v te okvirje? user posted image

Angi: no, zmenjeno.. me pa vsaj poklič k boš ustvarjala, da vidim kako se to nardi.. Ker so mi ful všeč takšne slike. user posted image

Matr, dons je bla prometna na relaciji TRB - ZAG.. Katera kaj ve?? Je vse ok?? Je bla cesta kar ene 2 uri zaprta, tako, da smo mogl čez Slačnik..

Kaj pa je z unimi puncami iz Hrastnika?? Zdej sem zvedla katere so - obe poznam na videz..user posted image

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
24.7.2007 8:43:37   
KBM
Kaj pa je z unimi puncami iz Hrastnika?? Zdej sem zvedla katere so - obe poznam na videz..

Mene tud zanima

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.