|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
8.7.2007 22:33:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

k.... se splača! Vidiš, da sem 55 minut čakala na odgovoruser posted image . Vmes sem se še tušnila, zdepilirala, nalakirala nohtke, neki malga posode pomila, par majčk speglala, hotla neki jest vmes, pa sem si hvalabogu premislila, zdej sem si pa že talente naštimala, sam rože sem hotla še zalit...pa mi povej če se splača user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

U madoniš..ti si bla pa res pridna! No men tega vsega ni potrebno počet...mam že vse...skor vse zrihtan. Nohte sm si pa že včeri nalakirala..v rdečo..sm po dolgem času mal sexy, ko albert keksi user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
8.7.2007 22:37:31   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: žaži
 Nohte sm si pa že včeri nalakirala..v rdečo..sm po dolgem času mal sexy, ko albert keksi user posted image

Ah, ti si seksi tud če si z drekom nohte namažeš user posted image ! Jaz si moram pa na mojo totalnoantiseksi nogo št. 40/41 neki bol nežnega dat, da ne pride tok do izrazauser posted image . user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
8.7.2007 22:40:51   
Anonimen

nogo št. 40/41

U madonca nism vedla da maš tko vlke user posted image user posted image user posted image  sam js sm misla, da misliš nohte na rokah. Js si jih na nogah sploh ne lakiram..no redkokdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3403
8.7.2007 22:48:33   
Miss Piggy

nogo št. 40/41

U madonca nism vedla da maš tko vlke user posted image user posted image user posted image  sam js sm misla, da misliš nohte na rokah. Js si jih na nogah sploh ne lakiram..no redkokdaj.

Ja 180 cm more met oporo, aneuser posted image .
Jaz si pa na rokah nikoli ne lakiram, na nogah samo poleti. Na žalost tud moji nohti na rokah niso zavidanja vredni.    Ah, bolš, da grem res talente gledat, če ne se bom res sama seb začela smiltuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
8.7.2007 22:58:01   
Anonimen
No no no, kake pa pihaš. Tko hudo pa tudi ni. Men se zdiš čist dost huda.   180 cm..mmmmmmmmmmmuser posted image
po vrh vsega si pa še naravna rdečelaska mmmmmmm

Neposredna povezava do sporočila: 3405
8.7.2007 23:48:56   
Miss Piggy

po vrh vsega si pa še naravna rdečelaska mmmmmmm

tih bod user posted image ! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
9.7.2007 0:09:56   
kapesanta
Punce hvala za čestitke. Vam pošiljava eno slikco:

user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3407
9.7.2007 7:44:40   
Anonimen
heeellllloooo!!!!!!!!!!

kaj je zdej, babe?? Še vse spite??

No, da grem kr po vrsti:

Kapestanta
: vse najboljše Roku za 1. svečko!!!!!!!!!!!! Upam, da ste lepo praznoval. Si potem kar pice naročila al ste kej pekli??user posted image

Lunca: no, lepo da je piknik uspel..user posted image

Romana:  a je taprava plastika al ni??user posted image

no, midva sva včeri pršla iz morja.. Punce, dol je tuk luštn, d bi človk kr dol ustal..user posted image Komi čakam d grema spet.. sej mogoče boma že ta vikend letela, če ne bomo kej delal..user posted image Uglavnem, uživala sma ful, voda je ful topla, mela sma luškan apartma.. Mal sva šla še na obisk k prijateljem, tko, d res fajn...user posted image user posted image

no, imejte se lepo.. Js grem mal delat, pol pa ne vem.. mal bom šla ven na user posted image , pol pa mogoče mal prej domov, ker se mi ne lup tle bit.

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3408
9.7.2007 7:58:50   
kapesanta
Pri Dimnik smo ta velike pizze naročil - je rekla da je ena za 4 velike - sam so ble tolk velike da je od 3 ena cela ostala, pa nas je blo 16 jedcev.
V glavnem smo preživel, drugo leto bo pa itak v ožjem družinskem krogu, tko da ne bo take norije.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
9.7.2007 8:07:08   
Miss Piggy
Kapesanta, ful lepa torta! Upam, da je bla tud dobra! Sam, da ste fajn praznoval!

Biba, jaz bi tud kar nazaj dol šla! Kje sta pa bla?

Ostale, kje ste?????

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
9.7.2007 8:27:04   
Anonimen
Na Pag sva šla.. user posted image user posted image Tam k vedno.. Mava za vikend vedno to relacijo..user posted image Ne vem, no.. ampak men je dol tok všeč - vse skupaj.. user posted image user posted image Edino za glaven dopust pa ne bova šla dol.. Greva pa na drugo najlepšo destinacijo - Makarska, Brač, Vis + še kam, sam se še nisva zmenila..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3411
9.7.2007 11:44:11   
lunca2
ojla!

Mi smo šli v Trbovlje sma mogla z user posted image neki uredit, zdej pa mal cote pospravt in oprat. Moj pa v dnevni bel smo včer omare prestavlal pa je uzad grdo. Jutr zjutri nam pridejo pa klimo montirat.user posted image Fajn se ne bomo več pajsal,kr  mamo naravno savno.user posted image user posted image user posted image Od jutr naprej bo prou fajn.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
9.7.2007 13:06:13   
F*S*M
Lunca ti si smešna a nič ne spremljaš vremenske napovedi, od jutri pa do četrtka bo naravna klima bila še premrzla za jutri je napovedanih samo 19°C user posted image user posted image user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
9.7.2007 13:13:09   
Anonimen
fajn, spet me bo zebl..user posted image A ni dost d sm sred poletja ponoč v pižami in zoknih, pokrita pa za odejo??? Prejšn teden sem imela celo 3 odeje..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno je najbolš da danes pripravim še kovter...user posted image

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3414
9.7.2007 14:48:50   
Anonimen
joj, k je men lušn, k si pišem sama s seboj in berem samo svoje objave...user posted image user posted image user posted image

pa kaj ste vse umrle al kaj?!?!?!?!?!?!?!user posted image user posted image

Ni mi lušn...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3415
9.7.2007 18:51:08   
lunca2
Kapesanta ful užitna je tistala tortica na slik, bi jo kr pojedla.user posted image Rok je pa prou cartkan.
F*S*M sej vem, da bo zdele mal ohladitev vendar pravjo da bo drug tedn vročinski val, bomo vidl. Pa sej dobr ku je klima za dolg.
Biba sam da sta se mela fajn. Kr uživita dokler še lhka. Pa sej tud pol ku maš enkret user posted image uživaš, a je tko dekleta ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
9.7.2007 19:08:14   
brina_3
punce pošiljam vam lepe pozdrave iz prevročih Vodic.user posted image
Letos imam v primerjavi z lanskim letom tu pravi luksuz,saj ima morje 25  stopinj,ter sonce je vroče že ob 9ih zjutrajuser posted image user posted image user posted image
Lepe pozdrave iz Vodic v Trbovlje

Neva

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
9.7.2007 19:16:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brina_3

punce pošiljam vam lepe pozdrave iz prevročih Vodic.user posted image
Letos imam v primerjavi z lanskim letom tu pravi luksuz,saj ima morje 25  stopinj,ter sonce je vroče že ob 9ih zjutrajuser posted image user posted image user posted image
Lepe pozdrave iz Vodic v Trbovlje

Neva

Važička user posted image  user posted image

(odgovor članu brina_3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
9.7.2007 19:40:28   
lunca2
OOO Brina je pa v Vodicah, sm ti kr mal fovš. Tam je pa lepo. A u Hrastniku pa smrdimouser posted image user posted image user posted image , ku pošilaš pozdrave sam v Trbovlje.
A je morje še kej slano ?user posted image    Nauži se morja in zraka še zame.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
9.7.2007 19:49:45   
Bubamaraa
evo zdej pa od začetkaaaaa.....

kot prvo še živim in diham, čeprav se sama sebe srečujem za ovinkom....user posted image

Žigetu in Roku vse najboljše....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žaži ta teden grem na pošto...res...sam tolk delam, da se mi rolaaaaaa... še jutr grem v službo..pa v sredo mam do 17-ih..in pol upam, da bom v četrtek frej...pol pa še petekkk.

komaj čakam dopustttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt user posted image

Kapesanta kolk je fleten tvoj Rok na slikiiiiiiii.. prov pravi korenjakkk......user posted image

Biba plastinka je tako ulita kot ata na mamo....user posted image  ..čist paše...tko, da maš kavo v dobremmmmm.....

FSM oprosti sem že bila v Toysu sam sva se tolk hitro v soboto zmenila da greva, da tudi pomislila nisem, da bi te mogla vprašat kaj rabiššš..pa tud sanjal se mi ni kaj zaboga bi ti rada imelaa.....user posted image

Brina namoči tiste svoje dolge noge in se zaužij morjaaa še namesto nas, ki bomo zgleda v avgustu šli na Roglo smučat, na pa na morje.....user posted image  

Hotkaaaaaaaaaaaa moja Danaja je pa tako žalostna zaradi tebe... mi je rekla, da jo danes nisi hotela poznati.. pa tako se je muvala okrog tebe v L-ju... je rekla, da je tam vez čas po ograji plezala in mimo skakala pa da jo nisi hotela poznati in poklicati..je takoj potožarila..meni in moji mami.....user posted image ..je rekla: "lej mama od Ele mamica je tam pa me noče poznat"

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
9.7.2007 20:23:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26
Hotkaaaaaaaaaaaa moja Danaja je pa tako žalostna zaradi tebe... mi je rekla, da jo danes nisi hotela poznati.. pa tako se je muvala okrog tebe v L-ju... je rekla, da je tam vez čas po ograji plezala in mimo skakala pa da jo nisi hotela poznati in poklicati..je takoj potožarila..meni in moji mami.....user posted image ..je rekla: "lej mama od Ele mamica je tam pa me noče poznat"

Ja fak no! user posted image  A res je bla tam? Študiram pa študiram pa se sploh nobenga otroka ne spomnim, da bi tam okrog hodil. user posted image  A to je blo najbrž preden je mily prišla? Sicer nisem sedela blizu ograje, sam je pa res nisem vidla. user posted image  Pa upam seveda, da si ji to tud razložila, da ne da je nisem hotla poznat ampak da je najbrž nisem vidla. user posted image
Sicer pa hvala za fliperčka! user posted image  Smo ga že sprobali in je zakon! user posted image

Pa dej Danaji dva lupčka, enga od Ele in enga od mene. user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3421
9.7.2007 20:29:10   
Bubamaraa
Hotka mami pravi, da si bila še z dvema puncama... ura je pa bila okrog 11-ih... sej vem, da jo nisi videla...sam je tko posrečen rekla, da jo nisi hotela poznat, da se mi je revica kar zasmilila...user posted image

upam, da bom v četrtek frej in da pridem v Trbovlje, da gremo na kufeeeee.......ker moje ljube trbovke jaz vas tako pogrešam, da kumi čakam, da se vidimo pa kako rečemo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
9.7.2007 20:32:21   
Anonimen
Z dvema puncama user posted image , s taščo pa z mily. Pa tud mily ni nič rekla, da bi Danajo vidla. Pa Nika je tud ni vidla, pa je okrog laufala. user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
9.7.2007 21:19:01   
Bubamaraa
Hotka res je bila... mami je šla v okroglo stvavbo in je tamala tam okrog po tisti poti skakala, da bi jo opazili....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
9.7.2007 21:22:40   
Miss Piggy
Helou!

Kako kaj  punce? A bo jutri dopoldan dež? Sem zamudila napoveduser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?