|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
4.7.2007 14:49:24   
Anonimen
makla, jaz te ne poznam.. Tako, da dvomim, da ti pa mene.. Ste pa ful luštni, drugače..user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3351
4.7.2007 15:37:50   
ta.nja
makla, jaz te pa na videz poznam, sem te že večkrat srečala v dolini.

Anejko bejko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
4.7.2007 15:42:46   
lunca2
Dekleta preveč čvekate in zdej mamo dežuser posted image user posted image .
Jz sem prej zrihtala za osebno zdej pa samo čakanje, da pride na dom.

Jz sm se dons naročila na ginekološki pregled in ga mam 08.08. ne vem če bom zdržala brez user posted image do takrat ali pač, odvisno od čiščeuser posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
4.7.2007 15:53:01   
Anonimen
Romanči sjeus? kaj dogaja? pa zakaj nč? Ej dej mi povej...si mi poslala knjigo??

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3354
4.7.2007 16:22:34   
F*S*M
makla a res poznaš naše Trbovce, no pol se pa bomo kdaj vidl. verjetno v soboto prideva popoldan v trbovlje in bomo šli mal okol bo Filip spal tam zopet user posted image user posted image user posted image

ok mejte se čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
4.7.2007 18:22:00   
Bubamaraa
joj babe ste se razpisale.... evo zdele sem prišla domov..pa rečte če nisem pridna in sem tako dolgo v službi..... sam mamo za znoret...res tolk dela, da se mi bbliska..... Biba ga bom tebi mal prinesla, ko nikol skor nič ne delaš...user posted image user posted image user posted image (mal humorja, pa brez zamere)

ja punce jaz grem v Toysa..tko, da Hotka povej kaj rabiš in ti prinesem....user posted image

Žaži sem tolk v službi, da je Pošta luksuz, da bi si vzela cajt, da ti pošljem...bom probala jutri, ko sem frej....user posted image

punce še neki...ta stanovanje ki ga imam v albumu je hiša, ki je drgač last mojega očeta... jaz upam, da si kmalu postavim svojo hišo...user posted image

ja posteljo je pa moji princeski naredil ati...pravzaprav je vse kar vidite v albumu naredil moj ati...user posted image ..tko, da moj ati je najboljši tišler.....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
4.7.2007 20:17:58   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

ja posteljo je pa moji princeski naredil ati...pravzaprav je vse kar vidite v albumu naredil moj ati...user posted image ..tko, da moj ati je najboljši tišler.....user posted image user posted image user posted image

Ja Taj ima tud sobico, ki jo je naredil od Romane ati, pa je ful lepa user posted image user posted image user posted image user posted image .

la la la

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
4.7.2007 20:19:40   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

Ja Taj ima tud sobico, ki jo je naredil od Romane ati, pa je ful lepa user posted image user posted image user posted image user posted image .

ja res je....user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
4.7.2007 21:34:01   
makla2
Romana tista polo oblekca, ki si jo mela zadnjič na kavi - je iz Neckermanna?
Kolk maš številko? Sem dons dobila katalog in jo enostavno morm met user posted image

pol vidim, da se da pr tvojmu atiju naročt, mej v mislih da smo v žlaht user posted image user posted image user posted image
sam morm eno slikco najdit, kaj bi sploh rada, pa da bo šlo v našo sobouser posted image

ta.nja se mi zdi da se res dosti videvava, te drugič pocukam, al dej pa ti mene.

Ker jst včasih sploh nobenga ne vidim, pa ne da sem fina, sam mam tolk dela beri debat z mojim Cotkotom, ki ga vse zanima, pa vse opazi, pa ma milijon in sto tisoč zakajev user posted image

sej ne vem kaj bo, ko še ribica zraste, pa pride v njegovo fazo

Neposredna povezava do sporočila: 3359
4.7.2007 21:48:41   
Angellina
user posted image  lalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
5.7.2007 9:16:41   
Anonimen
romana, si najdla včeraj nazaj od mene?!?! Me je mal skrbel.. sem skos gledala na telefon, če boš klicala..user posted image

Evo, jaz sem pa ravnokar prišla na šiht.. Zdej bom pa mal počivala tja do 11, pol grem na  user posted image , pol pa še mal delat.. Po šihtu šibam direkt k mamic na obisk, pol gremo pa na večerjo. - še zarad diplome..user posted image   Pol morm pa še vse spakirat, jutri pa na mmmmoooorrrrrrrjjjjjjeeeeeeeeeee.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobr da mi vsaj spakirat ni treba velik....user posted image user posted image

Drugač je pa danes tak lep dan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3361
5.7.2007 10:06:47   
Bubamaraa
Makla ja tista oblekica je iz neckermana... mi je bila tako všeč, da sem si jo mogla kupit..sej morm pogledat, še za kako drugo barvno kombinacijo, ker vidim, da je szper material in za nosit...user posted image

Angi dogaja, a???user posted image

Biba sem najdla.. a zgledam tolk blond, al sem bila sam tolk presrašena, ko sem odhajala od tebe....user posted image user posted image user posted image ..biba mi narediš eno uslugooooooooooooooo....lepooooo prosimmmmmmmm.......bom čist pridnaaaaaa....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
5.7.2007 10:19:19   
Anonimen
biba mi narediš eno uslugooooooooooooooo....lepooooo prosimmmmmmmm.......bom čist pridnaaaaaa....user posted image

Kaj daš?!??!?! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3363
5.7.2007 10:24:17   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

biba mi narediš eno uslugooooooooooooooo....lepooooo prosimmmmmmmm.......bom čist pridnaaaaaa....user posted image

Kaj daš?!??!?! user posted image user posted image

lahk se boš z mano družila, in lahk boš moja prijateljica.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
5.7.2007 10:38:29   
Anonimen
ja če je pa tko, pa kr povej... tvoja želja je moj ukaz... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3365
5.7.2007 12:43:49   
kapesanta
Jaz sem pa zdele naročila pri Saški torto za Rokov 1 rojstni dan - bo pa jogurtova z jagodami in bo mela moder avto gor narisan. Mam že ful tremo. A mislite da bo primerno, ker bom kar pizze velikanke naročila za jest - se mi ne da ubadat z nareski al pa celo kakim žarom...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
5.7.2007 12:53:45   
Anonimen
kapesanta, itak da je ok. Kje pa piše, da mora bit za praznovanje ravno narezek al pa žar... Lepo praznujte!!!!user posted image

Romana,  sem že dobila, tako, da te pokličem k se bom peljala proti Zagorju.

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
5.7.2007 13:23:26   
lunca2
OOO Biba gre pa jutr na morje.
Elis pa že uživa.
Romana svaka čast tvojemu atiju. Res maš lepo pohištvo.
Nekaterim je lušn. Nam bo pa drugo leto user posted image .

Mi mamo pa v soboto piknik na vikendu v Gorah, kumi čakam. Upam,da bo tud vreme lepo in sončno.user posted image

Dons popoldne bova z user posted image mogoče šla kej v Trbovlje ampak brez Ažbeta, ga bo babi pazila doma.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
5.7.2007 13:25:27   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Romana,  sem že dobila, tako, da te pokličem k se bom peljala proti Zagorju.

a res....... lovjuuuuuuuuuuuuuuuuu.......user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
5.7.2007 13:37:13   
Anonimen

Žaži sem tolk v službi, da je Pošta luksuz, da bi si vzela cajt, da ti pošljem...bom probala jutri, ko sem frej....user posted image

Ok, prav! Božček si sej vem, pa pridna tudi...ne pa tko k eni, k nč ne delamo in se cele dneve po šišk čohamo, tm pa tm pa mal prdnemo...včas se nam da pa tut kej pospravt  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Angi: Ja je treba golobčke spuščat.....kar je za vn je za vn...kar pa za not pa za no...si pozabla kaj je za not user posted image user posted image user posted image  Drgač si pa ti kriva, da mam ta najbolj ****iš tankice za nč, ker si ti napisala tako štorjo, da sm se js tok smejala in ornk prdnala, da je tangice razgnal...tko...ti si bla ..ti user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3370
5.7.2007 13:58:25   
Anonimen
lunca: a kej žlahte pride na piknik, al bote sami?? No, fajn se mejte v vsakem primeru. Ažbe je priden?!
Ja, midva grema pa na morje.user posted image user posted image Komi že čakam. Res.. Matr, prejšnja leta sva bla skor vsak drug vikend.. Zdej letos pa mnde sam ene 3-4x.. Ful premal..user posted image Upam, da bova sedaj malo nadoknadila... Drgač se pa res ful veselim, sploh k greva tja, kjer je men ful všeč...user posted image user posted image

Romana:  ni panike... Boš dala za user posted image .. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3371
5.7.2007 14:00:27   
Bubamaraa
biba do kdaj boš v službi???? pa povej, če boš jutr se okrog 13 ure po Ljubljan vozila??????user posted image ...ker rabm prevoz do City parka..pa če grem na trolo se morm 2x prestavt...kr neki...user posted image user posted image user posted image ..pa glede na to, da si ti tko leteča med službenem cajtu me zanima.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
5.7.2007 14:07:14   
Anonimen
romana, ob 16 grem iz LJ.. Računam, da bom v Zagorju nekje ob 16:45.. (možno pa tud d kej prej, zdej k mam tak super športn avtoček k gre k strela user posted image user posted image ).. Dons sm bla iz centra Hrastnika do LJ- do parkirišča cca. 50 min... Dobr, a??user posted image user posted image (za info ostalim: drugače pa 70 min) user posted image

aja, jutr me pa ni v LJ.. Sem samo na relaciji Hrastnik - Pag... Lahk tle kje počakaš, čeprav dvomim, da bom mela plac..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3373
5.7.2007 14:39:45   
Bubamaraa
aja točn....sem pozabla da greš na morje...user posted image user posted image user posted image

kaj pa, če bom dons prej v Trbovlje pobegnila.... ker morm nujno iti... ne sej ne bom komplicirala..in te bom počakala pol bom pa šla....točn tko bom naredila...ti le prileti...to se pravi, da če boš šla na Trojane si lahko s to raketo v 20-ih minutah pr men....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
5.7.2007 14:49:56   
Anonimen
ni šans d grem na trojane.. user posted image user posted image Že tko mi žre huje kot tank in ni šans d grem tam, ker je še 2x slabše..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?