|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
5.7.2007 15:03:21   
Bubamaraa
sej sm ti rekla, da ti bo tuk žrlo, da boš lahk se na vsakem petrolu ustavila.....user posted image  user posted image

no, ko boš v Litiji me poklič..pa magar jaz pridem v Zagorje na železniško postajo in šibam potem direkt v Trbovlje....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
5.7.2007 19:34:19   
lunca2
Biba na pikniku bodo samo babice in prababice. user posted image

Ažbe je kr piden ja. Občasno ima krče in je hudo večinoma pa je priden. Ponoči se zbuja nekje na 2-3 ure.user posted image Sam navadit se je treba vstajat ponoč, je pretrgan spanec. Pa sej bo enkrat bolše.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
5.7.2007 21:28:19   
F*S*M
Ojla,

kako ste?

Naš že spi danes od 20.30 in ni skoraj nič večerjal ker je bil tolk zaspan ker čez dan ni skoraj nič spal, rabi pa najman 2 uri čez dan. tako da bo pestra noč.

Romana a greš res drug teden v toysa? Jaz bi tut neki mela če bi mi lahko prinesla. Rabim palerino za voziček. A bi lahko sem iskala na spletni strani in se ji reče po nemško REGENVERDECK FÜR BUGGIES, bila bi ti zelo hvaležna če bi mi jo lahko prinesla.
Hvala že v naprej

mejte se punce fajn

papa

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
5.7.2007 22:39:51   
Anonimen
FSM, dežne prevleke majo v Mullerju pri nas, za dva jurja bivših SIT. user posted image

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
6.7.2007 8:10:43   
F*S*M
sem glih včeraj gledala pa imajo samo za joggerje tako da user posted image user posted image user posted image , sem jo mislila kupit, no bom vidla če bom šla v soboto na izlet v Velenje pa bom pogledala če jih majo tam, drugače bom pa kr z romano šla v avstrijo user posted image user posted image user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
6.7.2007 8:23:29   
Anonimen
Jutro!

U danes bo lep dan! user posted image  Bomo šli na sončka. Mily, ti tud? user posted image  Jutri pa v Ljubljano, baje so že take razprodaje, vsaj v H&M, grem zapravt bone, ki sem jih dobila za rojstni dan! user posted image
Aja, sej res user posted image :

Rok, bodi še naprej tak vesel in nasmejan fantek, razveseljuj mamico in očka, tam, pa tam pa tudi malce ponagajaj, da bosta vedla, da te imata! user posted image  Čestitke za prvo svečko! Pa mamici tudi, seveda! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
6.7.2007 8:38:25   
kapesanta
Hoti hvala, ti si super punca.

Pa Žiga od Pleničke tudi danes praznuje - sva se skupaj matrali.... pred enim letom se je takle čas počas začelo dogajat....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
6.7.2007 8:50:22   
Anonimen
A tudi? Potem pa še za Žigeca vse naj naj, mamici tudi seveda! user posted image

user posted image

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3383
6.7.2007 8:56:21   
mily
Jutro!

Tudi Nika želi Roku vse najboljše user posted image
user posted image

Hoti kdaj grete ven? Men se je Nika komi zbudila.

VAm pa morem povedat, da sem jo včeraj peljala na slikanje zobkov, ko jo je en tko bolel in je vse vredu. Verjetno se ji je res začel mal prehit majat zarad takrat, ko je padla, ampak notri ni nič odlomljeno in bo lepo šel ven. Sem vidla tudi že vse stalne pripravljene, tko da sem se kr oddahnala. Verjetno bo škrbasta malo dlje, ampak drugače je vse OK. Sem si tuk oddahnala, ker takrat nismo vedeli kaj je blo s stalnimi zgornimi, zdej sem pa vidla, da sta oba že v nizkem štartuuser posted image .

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Neposredna povezava do sporočila: 3384
6.7.2007 9:13:27   
lunca2
lepo pozdravljene!

Zgleda da bo res lepo user posted image vreme. Sej prou, da bomo lahko jutr mel 1.piknikuser posted image   za Ažbeta.user posted image

Biba a dons greta na morje ?

Rok čestitke za 1.rojstni dan in prav tako mamici, ki se je matrala.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
6.7.2007 9:49:25   
brina_3
Vse najboljše Rokuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
6.7.2007 13:51:21   
lunca2
Kje ste dečve? Ste zunaj na sončku?

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
6.7.2007 14:51:33   
kapesanta
jaz na šiht garam....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
6.7.2007 15:08:09   
brina_3
A ima mogoče katera številko od bovling centra v Zagorju?
Namreč danes bi šli boulat,predn grem na morjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3389
6.7.2007 19:24:39   
Angellina
1. Rok in žiga VSE NAJBOLJŠE ZA VAJU, VSE NAJBOLJŠE ZA VAJU, VSE NAJBOLJŠE LJUBA FANTIČA, VSE NAJBOLJŠE ZA VAJU user posted image . user posted image

2. ... se moram še spomnit

3. danes se mi je stranka zahvalila, za razvedrilne trenutke (beri: zabavanje), ki jih je preživel pri nas, med tem ko smo ga stregle user posted image . Crkneš, kaj takega pa še ne. No ja, sam danes mi pa res špila user posted image

4. grem na pizzo

5. adijo!

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
6.7.2007 21:39:36   
Capyka
Rok in Žiga, vse naj naj, pa hitr mamici nagajat!!!!!!! user posted image  user posted image user posted image

Lp
Capy

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
7.7.2007 7:38:34   
lunca2
user posted image

Mi smo že neki časa pokonc. Počas se bomo zrihtal in šli v Trbovlje po staro mamo od mojga user posted image , ter starše, ker ne vedo kam nato pa v Gore na vikend, na piknik, kjer bomo user posted image . Spet se bomo redili. Treba še mal Ažbeta zalit. user posted image Sam, da je lepo user posted image vreme.

Kje ste dekleta? Se vid da je vikend in čas dopustov da ni nikjer nobene.

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
7.7.2007 18:33:10   
lunca2
Vreme zdržalo in piknik uspel.user posted image Imeli smo se super.
Zdele smo pršl domov, zdej pa pod tuš , pogledat kak film in mal počivat.user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
7.7.2007 21:59:05   
Miss Piggy
Helou bejbe!!!

Najprej sem dolžna eno čestitko za 1. upihnjeno svečko Roku in Žigi!
VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!
user posted image

Mi smo včeraj zvečer prišli domov, no pa mam šele zdajle malo časa za računalnik, oz. sem si ga kar vzela. Peglanje bo že počakalouser posted image .
Mel smo se super, tamaladva sta uživala 100/h....v glavnem, komaj čakam pravi dopustuser posted image user posted image user posted image .
Neki ste spraševale, če sem naredila test. Ne, nisem, vendar me je včeraj presenetila user posted image , hvalabogu!!! Še nikoli je nisem bila tako veselauser posted image . Porkapinčič, po 18 dneh zamudeuser posted image .

Zdele si grem po sladoled u kuhno, pol bom pa par slikc nalimala v album.

Aja, pa še eno vprašanje, glede na to, da se dons vsi tolk ženjo: A ste ve poročene, al ste koruznice? Tko mal iz firbcauser posted image . Jaz in moj user posted image sva imela prejšnji mesec 6 let porokeuser posted image user posted image user posted image . Kok cajt leti...

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
8.7.2007 10:30:20   
makla2
No vidim da sta dva fantička praznovala 1. rojstni dan user posted image

Vse najboljše obema slavljencema in tudi njunima staršema! user posted image user posted image

Sem bla pa danes prepoznana v Sparu! Angi v svoj zagovor lahko rečem samo to, da mi nisi dala gesla za album user posted image , pa tud tolk novih obrazov in imen morem zdej povezovat da mi ne zameri. Sem se te zapomnila user posted image user posted image .

Ne, midva nisva poročena. Bova pa letos praznovala 9. obletnico.
Ker me je pa moj cotko pred dnevi vprašal kdaj se bo pisal tako kot jaz user posted image , sem mu obljubila, da se bom jaz kmalu pisala tako kot on.

We shall see.

Otrok je največ, kar ti življenje lahko da.

1.2.2004 sva dobila Matevža.
22.9.2006 pa se nam je pridružila še Klara.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
8.7.2007 14:56:25   
lunca2
Elis sam da ste se mel fajn na morju. Me veseli. Smo te pa pogrešale veš no vsaj jz sm te.user posted image

Zaenkrat še korzunica, upam da ne več dolguser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
8.7.2007 19:24:20   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: makla2

Sem bla pa danes prepoznana v Sparu! Angi v svoj zagovor lahko rečem samo to, da mi nisi dala gesla za album user posted image , pa tud tolk novih obrazov in imen morem zdej povezovat da mi ne zameri. Sem se te zapomnila user posted image user posted image .

He he user posted image . Sem opazila tvojega partnerja in kar zdelo se mi je, da boš nekje v bližini. Pa si bila user posted image user posted image user posted image .
Dobiš moje geslo, čeprav malo pozno. Mam tok malo časa, odkar hodim v službo, da nimam časa za nič user posted image .

Aja jaz sem poročena. 31 julija bova imela 3. obletnico user posted image

Papa

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
8.7.2007 21:25:05   
Miss Piggy
Hojla punce! Se bo dons kej čvekal tle, al ne? Jaz mam dons nočno user posted image . No da vidmo če se splača tle gor viset, al grem raj talente gledat?user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
8.7.2007 22:20:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Hojla punce! Se bo dons kej čvekal tle, al ne? Jaz mam dons nočno user posted image . No da vidmo če se splača tle gor viset, al grem raj talente gledat?user posted image

Vešda se splača viset...sploh če ni dragega doma. Js mam skor vsak večer nočno. Včer naprimer sm jo mela v Celju k sm si mal privoščila po dolgem času. Drugače pa RR standard.

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
8.7.2007 22:23:37   
Miss Piggy
k.... se splača! Vidiš, da sem 55 minut čakala na odgovoruser posted image . Vmes sem se še tušnila, zdepilirala, nalakirala nohtke, neki malga posode pomila, par majčk speglala, hotla neki jest vmes, pa sem si hvalabogu premislila, zdej sem si pa že talente naštimala, sam rože sem hotla še zalit...pa mi povej če se splača user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?