|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
27.6.2007 22:36:08   
ajna12
Elis@-a,, ti si kar naredi test, drugače boš še 14 dni skoz na to mislila.
Možnost da si zanosila z navadnim obročem seveda je, jaz imam naprimer posledico tega obroča staro 2.5 leti doma v postelji.user posted image user posted image
Tudi meni takrat ni bilo nič smešno, ker sem se po zelo rizični prvi nosečnosti odločla za 99% zaščito, ki mi je po 2 letih prineslauser posted image .

Držim pesti, da ne bo takšnih posledic, ki si jih trenutno ne želiš.

Biba, kako se pa ti počutiš? Mogoče si pa user posted image ? Saj bi že bil čas.

< Sporočilo je popravil ajna12 -- 27.6.2007 22:39:10 >

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
27.6.2007 22:36:37   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

user posted image  
Bo dost Romana? Evo, boš lahk jutr še za kavo dala. user posted image

če mi jih jutr osebno dostaviš....jih lahk pridem tudi iskat, bo zadovoljilo začetne potrebe....user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
27.6.2007 22:37:46   
makla2
Pozdrav!

No jaz vam lahko povem glede inekcij, da je ql. Dobila sem jo prvič 6 tednov po porodu, do zdej 3x. In sem ravno par dni nazaj mela eno pikico kao M.

Mi je pa Fakinka drugač rekla, da je max za dve leti, oz samo dokler se doji več 2x na dan. No jaz bom hodila dokler se bo dal, ker mi tablete ne odgovarjajo, do mirene sem pa skeptična (prej tud zarad 35.000 razlogov), kak je občutek. Tud tamponov namreč ne prenesem.

Romana a bote še počakal pravš, sej čestitka tud lahko. Drugač bom pa kako drugo tehniko naštudirala user posted image user posted image user posted image

Elis@ dej mi geslo da vidim kdo siuser posted image  sem ful firbčna.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
27.6.2007 22:38:22   
Anonimen
Romana, a ti jih sprintam pa še fotokopirat nesem? Kok kopij pa rabiš? Sam za kopije mi boš pa dala cente. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3054
27.6.2007 22:39:06   
F*S*M
oj filip spi, jedu ni več nič samo flašo čaja je spil, no pa dobil je

8 ZOBEK user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še neki me zanima Romana, a maš mogoče voziček ki se zloži v marelo in ga ne potrebuješ več, pa ajn bi bilo da se naklon vsaj malo nastavi v ležečega, ker rabim en tak voz za na morje, ja na morje bomo mende šli user posted image user posted image če ne bo kej pršl spet vmes, pa res ne morem s tistim jeepom hodit dol kr pol nimam kam cunje dat user posted image user posted image user posted image user posted image

ok sam tolk vprašam al pa če ma kira druga user posted image user posted image user posted image

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 3055
27.6.2007 22:40:41   
Bubamaraa
Hotka nč kopirat...ti kr prave prines.....drgač je moj trud zaman....edino, če me hočeš pri moji mladosti v arest spravt, da ponarejam denar....user posted image

Makla ti povem pravi čas,da poštudiraš še kako tehniko....

zdej grem pa vpojstlo....

jutr punce pa akcija pr men doma....druženje nas vabi....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
27.6.2007 22:41:05   
makla2
Hoti s kakimi gumicami narediš čopke Eliuser posted image  A se kje dobijo take majhne, za teh par lask? Naša bi mela samo eno user posted image  da ji ne bi šli v očke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
27.6.2007 22:42:11   
Miss Piggy
Čak, čak....kake veze majo injekcije z dojenjem? Nisem čist zastopla.user posted image Pa kako je z M?

Makla, ti bom na ZS poslala geslo. Ti bi lahko pa tud kako fotko vrgla v album, veš, jaz sem tud en veeeelik babji firbec.
Pa če še kiro zanima, mam album od dons čist frišn še.user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
27.6.2007 22:42:12   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M

oj filip spi, jedu ni več nič samo flašo čaja je spil, no pa dobil je

8 ZOBEK user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še neki me zanima Romana, a maš mogoče voziček ki se zloži v marelo in ga ne potrebuješ več, pa ajn bi bilo da se naklon vsaj malo nastavi v ležečega, ker rabim en tak voz za na morje, ja na morje bomo mende šli user posted image user posted image če ne bo kej pršl spet vmes, pa res ne morem s tistim jeepom hodit dol kr pol nimam kam cunje dat user posted image user posted image user posted image user posted image

ok sam tolk vprašam al pa če ma kira druga user posted image user posted image user posted image

čao

jaz imam samo Zappa sam ga tud še rabim, ker mami ful z Danajo hodi na sprehode in jo kr v vozičku vozi... pa še brez nakona je....tko, da žal...user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
27.6.2007 22:43:02   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Pa če še kiro zanima, mam album od dons čist frišn še.user posted image

geslooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

takoj predn grem spattttt....... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3060
27.6.2007 22:43:10   
Anonimen
user posted image  Go Romana, go Romana! user posted image user posted image user posted image

Sej veš, drvo na drvo, pa te pozim ne bo zeblo. user posted image

Zdej grem pa Eli družbo delat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3061
27.6.2007 22:44:21   
Bubamaraa
Hotka tole se ti bo maščevalo.....user posted image user posted image user posted image user posted image ....veša.....user posted image

kr povej svojmu,da pridem jutr na fitnes....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
27.6.2007 22:44:55   
Anonimen
Makla, v H&Mu sem jih dobila. Sem iskala čist majhne, pa mehke, sam iz blaga. user posted image

Elisafna, jaz bi tud geeeeeeeeeslooooooooooooooooo mela! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3063
27.6.2007 22:46:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Hotka tole se ti bo maščevalo.....user posted image user posted image user posted image user posted image ....veša.....user posted image

kr povej svojmu,da pridem jutr na fitnes....user posted image

Ti, ko si lih joške puščaš...ti ne priporočam kak bungee, veš? user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1642020

Neposredna povezava do sporočila: 3064
27.6.2007 22:46:51   
F*S*M
NE Romana saj ni panike, sam sem dons celo bolho prečekirala al so marele tiste čist navadne za tak dnar da ti slabo rata al pa pol že ornk vozeki jaz bi pa neki vmes, sej vem sem tečna, sam ko jo bom rabla sam za en teden, ker drugače mamo tako tricikl za na sprehode doma, če pa gremo kam tuki okol mamo pa jeepa user posted image user posted image user posted image
hvala vseeno

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
27.6.2007 22:50:10   
makla2
Tekom dojenja so inekcije edina kontracepcija, ki se lahko uporablja, ker ne prehaja v mleko.

ne vem, a je tolk draga, da je zato ne dajejo radi. Včasih rečejo tud da jih je zmankal, da raj kr tablete vzemuser posted image  probajo nimaš kej

hoti hvala, bom drugič bolj gledala. sem še na fantovsko stran navajenauser posted image

slike bom poskusla kmal, mam novo glavo, pa še nobene slikeuser posted image

< Sporočilo je popravil makla2 -- 27.6.2007 22:51:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
27.6.2007 22:51:56   
Anonimen
Heloooo kure!!

Kak ste kaj? Vidm da ste ornk pridne s pisanjem. So pomoje prstki čist zatečen od pisanja. Lahko bi bli od česa drugega zatečeni, recimo user posted image

Sm vas kr enmejčken pogrešala. Kaj se je kaj dogajal? A ste pridno hodile na klepetavi četrtek na kavo?

Čestitke pa Lunci in njenemu dragemu za sinekauser posted image ..in kako se počuti Ažbe?

Romana: Helooo šiši...hvala za pozdrave. Fajn da se spomniš name sm vesela. Ti bom poslala moj naslov na ZS pa bi te prosila če mi pošlješ knjigo. Drugače pa..vse vredu? Danaja zdrava?

Angi: Čaaaaw češplja..kje si ti...ok sej vem, baje delaš. Itak, da boš mela zdej izgovor, da ni nč cajta...sej razumem, da ga je manj kot prej...sam za en mail pa verjetno je...al ne? Sm ti pisala pa nis nč odgovorila? Če maš cajt za RR boš mela tut zame..če ne te pa **** gleda1

Mi smo se imeli kr fajn na dopustu. Blo luštno. Juter gre pa ati že nazaj na Kosovo. Tko, da bom spet sama 2 meseca in bom tu gor pisala bedarije. Še dobr, da obstajajo forumi kot je ta, da lahko, me k smo osamljene in včas tut mal navihane k pridejo tisti dnevi, mal zatežimo in kako kosmato rečemo.

Bom šla počas proti dnevni čakat svojga dragega če se bo slučajn spomnu še kaj pocartat predno gre juter v daljne kraje, kr zdele ta trenutek s kolegom v kleti obeša bojler na steno in sta čist not padla...sam sta mal nasekana tko, da ne vem kaj bo ratal iz tega..pa če še bo sploh dans kaj od njega...hm hm hm user posted image user posted image
Fajn bodte      paapaa

Neposredna povezava do sporočila: 3067
27.6.2007 22:52:04   
Bubamaraa
Hotka=bula

Elisa slikce so superca......dej mi prosim napiš točno kateri program je to s temi okvirčki...ker mi je že neki bula in čbela rihtala pa še dons točn ne vem ker program je to....user posted image

ker ta program mi bo moj lubi zrihtu.....

zdej pa punce res:

user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
27.6.2007 22:53:49   
Bubamaraa
žaži  user posted image user posted image user posted image  računalnik ti dela....bravo.....user posted image

grem..me že dec iz spalnice kličeeeee......user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3069
27.6.2007 22:58:48   
makla2
Elis@ poznamo lih ne, smo se pa videval, ko ste bli še na partizanski doma user posted image .

mi smo v zgornjem bloku, k sta dva na hribčku, zadaj za tem.

programček pa tud mene zanima, sem mela neki podobnega naloženo za poskus Photoframe show.

jst sem nora na te stvari, čeprov odkar mam scrapbook max sem zlo zadovoljna in ne pogledujem drugam. namreč z njim lahko sčaram vse tud koledarje sem  za letošnje leto nardila.

Neposredna povezava do sporočila: 3070
27.6.2007 23:00:10   
Miss Piggy
Glede injekcij...hmmm....zanimivo. Ko sem jaz pred enim letom fehtala, mi jih niso dal, ker sem dojila...hormonska kontracepcija je  odpadlauser posted image .

Romana, program je Photo Frame Show, na netu maš trial verzijo za 15 dni, sam sej si jo lahko vsake tolk  obnoviš. Je čist ajnfoh za delat, pa še dodatne okvirje si z njihove strani snameš.user posted image

Žaži!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Neposredna povezava do sporočila: 3071
27.6.2007 23:01:00   
makla2
Aja Romana, sem brala daleč nazaj, ko ste začel čvek, da maš čudežno dieto. Bi dala stran 5-10 kg. Tud prodam, če kera kupuser posted image .

Če hočeš da dobro besedo dam zate pr tašč, mi jo hitr pošlji.user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
27.6.2007 23:02:33   
Miss Piggy
Makla, zdej sem pa res firbčna. user posted image

Jaz mam tud Scrapbook factory deluxe, pa me zanima, kje ti to pol razviješ? A sama sprintaš?

< Sporočilo je popravil Elis@ -- 27.6.2007 23:04:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 3073
27.6.2007 23:11:07   
makla2
Jaz razvijem v Foto Asja, najugodnejše za velikost A4, pa  še na foto papirju je. Ker je škoda časa, ki ga uložiš v to, pol pa da maš sklopucalo.

Neposredna povezava do sporočila: 3074
27.6.2007 23:13:01   
makla2
Ma sej bi lahk kako star fotko prlimala za kratek čas gor, sam ne znamuser posted image

na forumih kjer sicer sodelujem je opcija add image, tle pa nimam pojmauser posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.