|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
26.6.2007 13:58:59   
kapesanta
ko sem jo dala jaz delat za Roka so mi rekli da če se mi mudi, da napišejo da je nujno in jo potem izdelajo hitreje - no meni se ni mudilo in sem kar počakala - mislim da sem jo dobila po 14 dneh

Na rojstni list smo pa tud kar nekaj časa čakal - sem po 14 dneh klicala na UE in so mi pojasnili, da zdaj ko gre vse avtomatsko, zadeva traja dlje (še dobro da smo v času informatike).

Oojej Romana, to je pa res kriza... sam da nisi v Lj ostala...

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 26.6.2007 14:03:11 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
26.6.2007 21:37:05   
Capyka
Mi smo tudi že nazaj. Če bi bili še en teden, bi Sara že plavala.... user posted image user posted image user posted image  Je bilo tako luštn in fajn in sploh in oh da smo rezervirali še za september. Edino kar je bomo še lupinico s sedežem zamenjali.

Lunca, jaz sem osebno za Saro dala delat 02.06. in jo dobila 12.06., ni bilo predolgo.

Sedaj pa nekaj slikic....

user posted image

user posted image

user posted image

Lp

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
26.6.2007 22:46:25   
Anonimen
Čebelca, jaz te še vedno čakam, da ven prideš. user posted image

(odgovor članu Capyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
27.6.2007 7:18:41   
Anonimen
joj, men je pa tok slabo.....user posted image user posted image user posted image glava me boli...user posted image user posted image user posted image user posted image Komi sedim tle za mizo...user posted image user posted image user posted image user posted image obupuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
27.6.2007 8:02:47   
Mana
Jutro Zasavčanke in ostale!

sem v vaši družbi spila kavico in upam da ni nič narobe.
Biba naj te čimprej mine vsa ta nadloga , ki te je doletela pa še enga za lep dan:

Starejši gospod se vozi v avtobusu, ko na postaji vstopi mlad
punker z oranžnimi, zelenimi in rumenimi lasmi. Naenkrat mulc
ugotovi, da stari bulji vanj in ga vpraša:
"Kaj je, stari? A ti pa nisi nikoli naredil nic divjega, ko
si bil mlad?!"
Starec: "Enkrat sem nategnil papigo, pa se zdaj sprašujem, ce
si moj sin user posted image  user posted image  Lep dan vsem  N.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
27.6.2007 12:35:22   
makla2
Romana sem se lotla ene nove tehnike za čestitke in pri tem mislila nateuser posted image

Sicer še ni dokončana, ampak bo kmalu

http://upload9.postimage.org/9022/photo_hosting.html

(odgovor članu Mana)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
27.6.2007 13:19:36   
Miss Piggy
Ojla punce!

Jaz sem pa tko srečna zdele - sta oba fanta pojedla VSE, kar sta imela na krožnikuuser posted image
Sploh zarad tamalga sem vesela, ker zadnje čase skoraj nič ne je.

Po drugi strani sem pa jezna ko user posted image . Sem klicala v g. ambulanto, da se naročim, in je bila ženska tko osorna, da ti kr zmanjka besed. No hudiča še vedno ni na spregled, naredila sem že dva testa in sta mi oba zahinaula - brez kontrolne črtice.user posted image Pa mi reče sestra: "Ja, pol pa že niste noseča. Pol je pa neki druzga!" Dobr, da nisem bla osebno gor...

Se spomnim, ko sem bila s tadrugim user posted image , test mi je pokazal, da sem, pa me je dal še za beta HCG kontrolirat. Jaz sem čakala v ambulanti na izvide, in ko jih ženska dobi v roke mi v polni čakalnici reče: "Ja gospa, vi pa že niste noseča (nizka raven hormona." Totalna bruka. No pol mi je šel pa še UZ delat in je bila dotična zraven. Videlo se ni nič, in ona predlaga zdravniku zelo glasno naj mi da pač sredstvo (ne vem kako se mu reče) da bom začea krvavet. Še dobro, da je zdravnik bil pr seb in sumil na izvenmaternično nosečnost. No sej na koncu je bilo vse OK- po štirinajstih dneh se je vidla pikica, in sem očitno zanosila kasneje, kakor smo mislili. Zdej je ta pikica mali razgrajač tuki zraven mene.

Point je v tem, da me je zgoraj omenjena gospa že nemalokrat spravla v slabo voljo in sem zdele morala dat ven iz sebe!

Je že bolš...user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
27.6.2007 13:29:32   
lunca2
Lepo pozdravljena dekleta!

Biba upam da te hitro mine glavobol in slabost.Misli na kaj lepega in bo bolje.user posted image

Sm klicala na UE v Trbovlje glede rojstnega lista in je rekla, da takoj ko bodo dobili podatke iz CSD bodo uredili in poslali v roku 2 ali 3 dni. Je kr po telefonu dala mojga user posted image v register da bodo imeli pripravljene stvari in mi čimprej poslali. Upam, da bo res tako.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
27.6.2007 13:40:26   
mily
Elis@ sestre v ambulanti so res ful zoprne. No ne vse, ampak sam una tačrna (če hodiš v bolnico). Mater je zoprna ej. Mene je enkrat napizdila, ko sem se hotla naročit za pregled, da se naroča od 12ih do 2eh in slušalko zabrisala dol. Al pa še boljš, sploh se ne oglasi. Pol sem šla pa enkrat kr tja in so ble sestre zaprte v uni sobici in so pile kavo, čakalnica prazna, telefon je pa zvonuuser posted image . Pa me je napizdila zakaj ne pokličem in sem rekla, če se pa noben ne oglas al pa me že vratarka ne sme vezat goruser posted image . Pa je bla kr tih koza neumna.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
27.6.2007 14:34:15   
Miss Piggy
Ja takle je v bolnici. Sam se nosjo ko da so nevem kaj. Ja, telefon so tud men nemalokrat dol zabrisaleuser posted image . Sem pa dons govorila z laboratorijem v Zd, pa z unim v bolnici, pa z zdravstvenim - ne morš verjet - tu so pa lahko prijazni. Sem se hotla naročit na samoplačniški odvzem krvi - sam 11 € pa ne dam. 

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
27.6.2007 14:54:16   
mily
Ma kire teste si pa mela? Kup si CB, mam filing, da je še najbolj ziher. Dej no, hiter, ker zdej pa že mene firbec matrauser posted image .

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
27.6.2007 15:35:05   
kapesanta
Ej elisa ne bit škrta - ta drage teste kup.
In sem zlo firbčna kak bo rezultat.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
27.6.2007 18:29:37   
lunca2
Elis@ tud mene zanima kakšen bo rezultat. Hitro po njega in opravit ter nam sporoči! Smo firbčne veš. Babe nimaš kej.user posted image user posted image user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
27.6.2007 19:41:29   
Bubamaraa
Elis@ bejž po testtttttt...takojjjjjjj.......

Mana no lepo, da si se oglasila..punce, da vam razložim, da mano poznam in sicer ni Zasavčanka sam zadnjič sem jo vprašala kako to, da nas bere in je rekla, da smo ji simpatične punce in,da nas res rada bere...tko, da jaz sem jo lepo sprejela in ji z moje strani povedala, da me ne moti, da nas bere... ker zadnje čase nas bere en Ricardo, k ise noče oglasiti pa ena Lilu25, ki bi tud bilo fajn, da bi se mal javila.....tko, da vete, da Man je prov pejst punca...

Biba ja pozdrav se....user posted image

Makla ja sem se kar nasmejala, ko sem sliko videla...sam bomo še mal počakali.....baje...user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
27.6.2007 20:13:15   
Angellina
Buh dej user posted image

Ne vem, če se me še spomnite, sam včas sem se kao družla z vami user posted image user posted image

Včer je k nam v službo pršla Romana in prevzelo me je tako družbotožje, da bi jo najraj objela...sam sem se zadržala, ker je bla tko resna user posted image .

Full vas pogrešam, pogrešam afnanje po RRju in potepe z vozičkom po Trbovlah user posted image ... ampak kaj češ, zdej sem velka punca in moram v službo hodit user posted image

Elisa ooooooo kaj jaz to berem...me pa res zanima če bo kaj v tvojem bušiju user posted image

Lunca čestitke še enkrat, pa za geslo bi prosila, da vidim tvojega lepotca user posted image

Ajd, grem zdej umret v postlo. Držte pesti, da bom lahko hlinila mrtvenje vsaj 2 uri v kosu, brez da bi me Mark v luft vrgu!

Mirno noč želim vsem skupaj, najbolj pa sama sebi.

Nočko user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
27.6.2007 20:16:05   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Včer je k nam v službo pršla Romana in prevzelo me je tako družbotožje, da bi jo najraj objela...sam sem se zadržala, ker je bla tko resna user posted image .

to pa ni res... kdaj sem pa jaz resna.....user posted image user posted image user posted image

ti si drugič kar duška daj......user posted image user posted image user posted image

a veš, da sem prele ko sem pisala prejšnji post si rekla, da morm puncam povedat, da jih lepo pozdravljaš pa me je dec neki bazariral, da rabi računalnik in pozabila....tko, da punce Angi vas pozdravlja....user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
27.6.2007 20:29:31   
Mana
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Man je prov pejst punca...

user posted image  Hvala, hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil Mana -- 27.6.2007 20:30:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 3017
   [Brisano sporočilo]
27.6.2007 21:00:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3018
27.6.2007 21:07:51   
F*S*M
Oj nujno rabim vašo pomoč

Filip kmi je zdele zbruhal vse kar je pojedel pri večirji in sploh ne vem a naj mu zdaj še dam jest al ne, za enkrat sem mu dala kr čaj da se mu trebušček pomiri.

A pa še to jedla sva čokolešnik in ga ni niti pol skodelice pojedel ko je začel bruhati

hvala čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
   [Brisano sporočilo]
27.6.2007 21:11:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
27.6.2007 21:13:10   
F*S*M
hvala auroraa, sej mislim, da ne bo neke panike, ker je že zopet razigran, mislim da je prehitro dol pogoltnil in se mu je vse vzdignilo, in je šlo kr v loku. >Upam, da bo zjutri fajn lačen.

Nočko

papa

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 3021
27.6.2007 21:29:04   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

Romana - za trenutek odloži jajčevc, pa rajš kej napiš user posted image

evo jajčevec sem znucala....user posted image
in zdej povej kaj naj napišem...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3022
27.6.2007 21:30:25   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M

Oj nujno rabim vašo pomoč

Filip kmi je zdele zbruhal vse kar je pojedel pri večirji in sploh ne vem a naj mu zdaj še dam jest al ne, za enkrat sem mu dala kr čaj da se mu trebušček pomiri.

A pa še to jedla sva čokolešnik in ga ni niti pol skodelice pojedel ko je začel bruhati

hvala čao

s hrano ga ne sili, če jo bo zavračal.... čajčka za pomiritev in v pojstlo.... pa malo opazuj, če bi kakšno vročino dobil...

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
27.6.2007 21:42:52   
Miss Piggy
F*S*M jaz ga ne bi silila s hrano več, razen če bo sam pokazal, da bi jedel. Dokler je razigran, jaz ne bi delala panike. Upam, da se ne ponovi.

Angie!!!!!!!! Kje si bejba? Sem mislila, da nas ne poznaš več!user posted image

Mana pozdravljena! Prej sem bila mal preveč razburjena in sem pozabla - dobra šalauser posted image .

Glede testa pa - ga ne bom več delala. Čez dva tedna sem naročena pri G, do takrat pa bom upala da se user posted image pokaže. Ker je zadnje kar zdej rabim še en user posted image . Pol bi šla po moje direkt v LJ. Poljeuser posted image . Zato pa mam obroček, sam zgleda da je tud to en klinc vreden!user posted image Upam, da me ne obsojate zaradi mojega razmišljanja....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3024
   [Brisano sporočilo]
27.6.2007 21:43:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.