|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
27.6.2007 23:26:52   
Miss Piggy
Tle greš moja ringaraja, moji albumi,...naprej boš pa znala!user posted image

Aja, FSM, mi tud nimamo marele, sam ma pa naša staroguzija k sreč tak prtlažnik, da ko pridemo v apartma, prisotni samo gledajo in se čudijouser posted image .

Nč, zadn cajt, da grem spat!

Nočko!user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
28.6.2007 8:39:47   
Bubamaraa
user posted image

kako kaj??????

prele sem brala punce, da je včeri zvečer bila huda prometna Sava-Zagorje, kjer je 26-letnik zgorel v avtomobilu...in me zanima, če katera kaj ve..kdo bi to bil...user posted image

Makla.... jaz sem shujšala samo to, da sem črtala škrob...nobenega kruha, testenin, krompirja, riža...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
28.6.2007 8:43:05   
Miss Piggy
Br jutro!

Romana, jaz nimam pojma, kdo je imel nesrečo, me pa kar srh spreletava - vse več mladih umira na cesti.user posted image

Dobra si, brez škroba zdržat. user posted image Men je bol palila moja: do treh VSE, od treh NIČ. -30 kguser posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
28.6.2007 8:44:24   
Bubamaraa
Jaz pa glih umrem, da po 3 uri ne jem nič več nič....user posted image

ker pri tej brezškrobni je glih to fajn, da lahk ješ kadar hočeš in kolikor hočeš...sam nič škroba....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3079
28.6.2007 8:48:43   
Miss Piggy
Ja itak, sej kokr kirmu pašeuser posted image
user posted image Jaz se tolk poznam, da vem, da bi ob furanju take diete prec pol dobila kile nazaj, ker bi napadla škrobne izdelke. S to metodo k sem jaz shujšala, sem si pa prvošla vse. In pol nisem bila ničesar željna tud ko je blo konc.
Sam vete kaj je najbolj zanimivo. Men se je lažje spravt 10 kil shujšat kokr pa te klinčeve tri. Vsak ponedeljek začnem hujšat, pa še isti dan obupamuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3080
28.6.2007 8:52:53   
Bubamaraa
pol sva si pa v žlaht.....jaz vsak dan začnem tko hujšat....pa me tja do malice vse mine....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3081
28.6.2007 8:53:56   
Miss Piggy
user posted image user posted image user posted image

so ti že prpelal drva?

Neposredna povezava do sporočila: 3082
28.6.2007 8:54:43   
Bubamaraa
že včeri....user posted image

sej jih bom zdele poslikala, da bote vidle kaj mam na dvorišču....me je kr groza....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3083
28.6.2007 9:00:34   
Bubamaraa
user posted image

dokazzzzzzzzzzzzzzzzzz.........user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3084
28.6.2007 9:10:31   
Miss Piggy
ojojuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3085
28.6.2007 9:10:35   
Anonimen
user posted image

Romana, te4hle par drv boš pa že zmetala na kup. user posted image  Tak cirkus zganjat zarad 10ih drv. user posted image  Bo mal telovadbe, zvečer vsaj ne bo treba user posted image . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3086
28.6.2007 9:12:02   
F*S*M
Elis@ mane pa zanima novo geslo za album, ker staro ne prime več user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa jaz še vedno iščem voz, neki sem najdla sam še čakam na eno kolegico da mi pove ceno za njenga, eno bom pa kr probala nažicat da mi ga proda user posted image user posted image user posted image user posted image , ma take lepe barve ga

nič gremo ven

papa

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 3087
28.6.2007 9:14:02   
Miss Piggy
Maš na ZS.user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
28.6.2007 9:16:51   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Romana, te4hle par drv boš pa že zmetala na kup. user posted image  Tak cirkus zganjat zarad 10ih drv. user posted image  Bo mal telovadbe, zvečer vsaj ne bo treba user posted image . user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
28.6.2007 9:18:54   
F*S*M
Elis@ hvala, kolk ste cartkani

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3090
28.6.2007 9:18:55   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uau, kera pisana druščina!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3091
28.6.2007 9:20:29   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

uau, kera pisana druščina!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3092
28.6.2007 9:30:44   
Miss Piggy
Vidiš kolk vas je...boste brez problema drva spravli.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3093
28.6.2007 9:40:13   
makla2
Čist brez škroba Romana, ja kaj pa pol sploh še ostane, sadje cel dan mi ne gre, mesa glih ne maramuser posted image

Elis@ sej album znam nardit, sam slikce kr tkole kot Romana ne znam prlept.
A ti pa po 15h nis nč jedla, pa je šlo na pravih mestih dol. Jst mam sam na trebuhu preveč, pa noče stran niti s pilatesom.

Nč gremo tamalo cept pelat.

Aja, Romana sej bi pršla pomagat, pa sem popoldan sama z obema. Žal, ampak vidim da maš že velik pomoči obljublene. Tko da, sploh nov problemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3094
28.6.2007 9:43:49   
Miss Piggy
  Ja makla, na pravih mestih je šlo dol, sam jaz sem mela srečo, da sem mela špeh čist enakomerno porazdeljenuser posted image . Zdej je ostal sam še tist, kar bi moral s telovadbo dol - to je pa moja nočna morauser posted imageuser posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
28.6.2007 9:45:52   
Čebelica - trot
O dobro jutro.

Vidim, da ste imele pester večer, pa jutro že tud.

Ma se ful dogaja tle gor.

F*S*M poglej v merkatorjev katalog, majo ene marele, čist neki pocn, sam glih ne vem, če se kej poležejo.

O Romana tok maš drv, zdej pa ne pridem na obisk, pa ne zato, da ti nebi hotla pomagat, sam parkirat nimam kje, škoda, pa drugič.

Hoti, kaj še nisi na terenu?

Elis@
vidim, da si jezna na sestre v SBT, sej vem ene si pošteno zaslužijo, da jih nekdo mal v red sprav, bi se mogla kr mal zdret. No pa naj se izteče, kokr si želiš.

Angi lepo, da se spomneš na nas lepe rožce. Sej vem, da jih maš zdej poln okrog sebe, pa nimaš časa razmišljat o nas.

No zdej pa čakam, da se moj sonček zbudi, pol pa hitr ven user posted image user posted image user posted image .

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 3096
28.6.2007 10:34:50   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: ajna12
Biba, kako se pa ti počutiš? Mogoče si pa user posted image ? Saj bi že bil čas.

Se čist strinjam s tabo ajna.user posted image

Elis dej še men pošlji geslo prosim.
Žaži hvala za čestitke. No pa si se končno spet pojavla na forumu. Smo te že pogrešale veš.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
28.6.2007 12:31:16   
F*S*M
ojla,

čebelca tist ne pride v poštev more met naslonjalo premično, sej sem najdla enga za 40 eurov, pa bom probala mal zbit, sem se skor odločla za njega je pa PP pliko al nekak tako

no zdej pa jaz neki prodajam, stajco jo katera rabi kupili smo jo marca je bila 70eurov je lepo ohranjena firma cam, prodam jo za 45 eurov, če kiro zanima.

filip je dons vredu nič več ni kazal kakšnega bruhanja tako da upam, da je bila samo trenutno, al pa da mu res nikakor čokolešnik ne paše, ker ga že od nekdaj odklanja, jaz butl pa mu ga še kr rinem

nič mejte se čao

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
28.6.2007 13:18:49   
Miss Piggy
FSM, zdele sem gledala reklame, pa sem se nate spomnila. Špar ma ene bone s popusti (smo jih dons v kaslc dobil) pa je Hauckova marela znižana s 87,50€ na 49,90 €. Pa ma 4 višine naslonjala. Men se to ne zdi drago.user posted image Pa ga maš v rdeči ali modri barvi.
Una v Merkatorju pa se ne da v ležeč položaj.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
28.6.2007 14:19:07   
F*S*M
Elisa hvala, bomo premislili kaj bomo zdej naredili

drgač kdaj je dons srečanje?

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?