|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
25.6.2007 21:26:12   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M

Ne Romana zdej ste ve na vrsti da pridete v Hrastnik user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
25.6.2007 22:05:57   
Bubamaraa
dober večer...

naš ati glih Danaji laske suši, jaz se pa odpravljam v kopalnico, da se umijem, ker mi teče po vseh luknjah... grozno je vroče....res....

jutri grem v Ljubljano, da Danaji kupim ene poletne čevlje in upam, da jih v Cicibanu dobim, ker ko sem nazadnje kupovala je bilo že vse prebrano....user posted image ..upam, da imajo bolj večjo zalogo...res...

če bo kateri do čveka pridem iz kopalnice čez cca.20 minut....na j se javi...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
25.6.2007 22:43:38   
makla2
A tako, da bo porokauser posted image user posted image user posted image  Ja super.

Vidim, da te je povsod dosti. Glede srečanja, jaz sem skor vedno z dvema prikolicamauser posted image  - ena pridno sedi v vozičku, druga ma pa mravlje v riti... We shall see.

Kar se pa hribov tiče sem pa ista kot ti Romana, jaz tud raje jemuser posted image user posted image , sej se mi vid ane? Pa kaj čmo, bomo hujšal, ko ne bomo meluser posted image .

Ja hothien se tud me poznava, iz srečanj LLL. Pa tud sicer je Trbovlje tuk majhno, da če ga vsak dan 10x gor in dol, pa počes prešetaš (tko kot jaz s svojima user posted image ) pol sigurno vidiš vse mamice z vozički.

lunca2 upam, da nisi narobe razumela, da mislim, da te skrbi zarad mleka ko boš šla na žur. To je bil sam primer, da recimo že vnaprej veš za obveznosti. Sicer pa zabava mora bit, midva sva šla na abrahama, ko mala še ni bla dva mesca stara, sem si dva dni prej začela pumpat in ne stran zlivat, ampak hrant. Sem pa še vseen mogla vmes domov letet in si pumpat, ker je blo enostavno nevzržno, sem misla, da me bo razneslo. 

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
25.6.2007 22:58:28   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: makla2

A tako, da bo porokauser posted image user posted image user posted image  Ja super.

ja sam nič moji tašči oment... user posted image user posted image user posted image

ker ne ve.. ker sem ji sam nakazala, da ko se bova poročila bova šla podpisala s poročnima pričama in brez cele ceremonije.... ko bova pa prišla domov pa povabila družino in bližnje rpijatelje in jim povedala...tko, da mogoče drugo leto....

no se vid, da smo skor v žlahti, da obe raje jemo....user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

sam se men ta moja požrtija kr pozna....user posted image user posted image user posted image

grem zdej sapt... me lubi že čaka...user posted image

BIBAAAAAAAAAAAAAAA a ti si pa spet na morju.... kuk pa teb velja... sam upi mi še kdaj jamrat.... te lastnoročno pridem našeškat....user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
25.6.2007 22:59:50   
Miss Piggy
Čau punce!

A ste me kej pogrešale user posted image ?

Mi smo bili pa danes mal v Velenju (na jezeru) in sem full razočarana. Zdej je vse čist drgač kokr pred sedmimi leti, ko sva se z user posted image spoznala...Ful so spremenil...pa ne na bolšuser posted image .

Makla, pozdravljena! A se poznamo?

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
25.6.2007 23:11:30   
makla2
Ne bom nič govorila. Drugač sva pa tud midva rekla, da po tretjem se bova poročilauser posted image , pol pa žur user posted image . Sam takrat sem bla s Klaro noseča, zdej pa vsi sprašujejo kdaj pa bo tretji.

Jaz sm ga pa že pocrkljala, zdej pa na balkonu kadiuser posted image .

Ja to pa ne vem Elis@, kr nimaš prepoznavnega avatarja. Mogoče, a se ti zdi, da bi se lahko poznale?

Hothien in Čebelica - trotl, ste se kej ohladile na sprehodu?

Otrok je največ, kar ti življenje lahko da.

1.2.2004 sva dobila Matevža.
22.9.2006 pa se nam je pridružila še Klara.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
25.6.2007 23:15:27   
Miss Piggy

Ja to pa ne vem Elis@, kr nimaš prepoznavnega avatarja

Ja ženska, to sem jaz na avatarju !user posted image user posted image user posted image

Drgač pa ne- nimam pojma kdo siuser posted image .

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
25.6.2007 23:20:40   
Anonimen
Ohladile ja. Na sladoledu. Midva sva pa en film pogledala, zdej grem pa k Elci pančkat. Zaspala je ob pol devetih, pa je pred dobre pol ure že jedla. user posted image  Pa sej prov, ker je mela drisko danes, upam da se je umiril in da je ne bo več. Zato pa more vsaj zizo dobit, če že pit noče.
Ajd, pridne bodte! Nočko! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2958
25.6.2007 23:20:51   
makla2
Mi je jasno, da si to tiuser posted image user posted image , samo pravm da ni prepoznavn.

Neposredna povezava do sporočila: 2959
25.6.2007 23:22:14   
Čebelica - trot

Hothien in Čebelica - trot, ste se kej ohladile na sprehodu?

Ja, ker smo sladoled pojedl.

Zdej mi je pa spet vroče, ker sem še zlikala celo goro cunj.

la la la

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
25.6.2007 23:24:15   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Ja ženska, to sem jaz na avatarju !user posted image user posted image user posted image

O jz te pa mal drugačno poznam. No mogoče sem te pa že zgrešla, ker te ni nč na kavo!!!

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 2961
25.6.2007 23:24:20   
makla2
Če ma drisko, pol pa le dej zizo. Naj te potolažim, da naša punca, še zdej ne pije velik, jo prov silim z vodo, sam prav da čez zizo je ni. Mi začne kr srajco dol vlečt.

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
26.6.2007 7:21:22   
lunca2
user posted image

Mi smo mal prej ustali se podojili in previli rito, zdej pa pančkamo. Zgleda da bo spet en lep in user posted image dan. Prou fajn. Midva z user posted image morva dons poklicat na CSD, kdaj lahk dons pridema za priznanje očetovstva, da uredima to stvar, potem pa čakanje na rojstni list in nato urejanje papirjev naprej. Me prou zanima kdaj ga bom dobila al bom mogla it sama ponj v Trbovlje. user posted image

Biba si že v službi? Sta bla za vikend kej nauser posted image ?
Ajna kako pa kaj vi? Se že kej pripravljate za na dopust?

Jah nč se grem počas zrihtat, ker baje dons pride patronažna pa sej je neč ne rabm.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
26.6.2007 8:38:38   
Anonimen
Jutro!

O, sej je dobila Ela zizo, zaspala je kot sem rekla, ob pol devetih, do polnoči pa še trikrat jedla! user posted image  In to ne mal. user posted image  Zjutraj ob pol petih je še mal podriskala, ampak sam pikico. user posted image  Potem pa smo spale do osmih! user posted image   Zdele pa pokofetam in mal ven, dokler se bo dal še zdržat. user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
26.6.2007 8:45:22   
Anonimen
Jutro!!

Evo, se še jaz mal javim..

Ma kako morje...user posted image user posted image user posted image   Biba že ni vidla morja 100 let...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ni blo cajta. Sma se pol nekak odločila da greva ta teden konec tedna, ampak menda spet ne bo nič, ker bojo spet zidal ta vikend..user posted image user posted image Zdej bi pa res že ful šla, ker že tok dolg nisem bla, da se mi že meša..

In kako ste kej punce?? Je kej novega?

Romana
, a si kupla avto v TRB?? Drgač zdej vidm d me res ne maraš...user posted image Al tko obupn vozm?!?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
26.6.2007 8:50:44   
Bubamaraa
Biba sej ko se zida je pa ja bolj važno, da si zraven in da spremljaš tok dogajanja, kt pa da te ni in da se pol peniš.....ko je prepozno...user posted image

Morje te bo pa tud počaku...nč bat..ne bo nikamor ušel....user posted image

Ja avto dobim v petek, ker je lastnik na dopustu....... pa veš, da si ga nisem kupila zao, ker se ne bi hotela s teboj vozizti, ampaka, kerga nujno rabim..... ker sem drgač od preveč ljudi odvisna, kar mi ni všeč...pa tud fehtati vez čas fotra, če lahk avto vzamem mi tud ni všeč...user posted image

drgač pa grem dons v Ljubljano..... sam počakam, da mi šefica plačo nakaže...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
26.6.2007 8:51:49   
Anonimen
se boš oglasla na user posted image ??

Neposredna povezava do sporočila: 2967
26.6.2007 8:55:42   
Bubamaraa
če boš do BTC-ja prišla se lahk zmenmo...pa sej ti maš cajt...tko, da zdele notr ustan, pa se pol lahk dobimo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
26.6.2007 8:58:35   
Anonimen
itak šibam danes že ob 11 v Kranj, pol pa najbrž okol 13 grem proti domu..
pa te pokličem..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2969
26.6.2007 9:03:06   
Bubamaraa
no zmenjen....user posted image user posted image user posted image

a veš, da mi je dec včeri telefon čist polomu!!!!!! sem bila jezna, da sem kar piskala okrog bajte....user posted image user posted image user posted image

je bil na balkonu pa je reku moji mami naj mu ga gor vrže, ina da ga bo sigurno ulovil....in kot sem pričakovala, ga ni ulovil in se je dobesedno razletu na parfaktorje.....user posted image ...in sedaj mam njegov telefon...in on ima preusmerjene klice na moj telefon in me zdej klicari ves folk....sem jezna, da se mi bo zmešal...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
26.6.2007 9:06:12   
Anonimen
kaj naj ti rečem: dec je dec..user posted image user posted image user posted image user posted image Bi lahk pričakvala..

Kdaj pa šibaš v LJ? A grete same z Danajo al gre tvoj user posted image tud?? A je možno da sem ga vidla včeri s VW- jem?? se mi zdi, da sem se za njim peljala.. Nisem pa zihr.. Kakšno mata registrsko?

Neposredna povezava do sporočila: 2971
26.6.2007 9:08:17   
Bubamaraa
Greva z danajo same, ker ji morm iti v Cicibana kupit čevljčke...user posted image user posted image user posted image

Možn, da si videla naju...Kje pa????mKer sva samo okrog 12-ih šla v Domžale pa okrog pol 14-ih domov.....Šla sva pa na Moravče....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
26.6.2007 9:10:51   
Anonimen
iz kisovca proti zagorju - čez čolnišče.. Ampak je bil sam. Je možno?? Tam okol 14..- mal čez.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2973
26.6.2007 9:19:15   
Bubamaraa
iz Kisovca proti zagorju po glavni cesti JA.. drgač pa ni bil moj dec...user posted image

mal preveč za mojim decom gledaš.....pa si ga zgleda želiš videti...user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
26.6.2007 9:21:16   
Anonimen
je bil itak moj user posted image zraven.. Tko da nisem mogla do konca spelat načrta...user posted image user posted image user posted image user posted image Pa drugič..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.