|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
25.6.2007 8:12:45   
F*S*M
OJ, lunca

za tist paketek ne vem, kako pa kaj. Če kupuješ kaj v dm - u dobiš tam vprašalnik in ga pošlješ ter dobiš bone za popust pri nakupu stvari zate in za dojenčka.

Drugače pa a sta že šla podpisat očetovstvo na socialno? Če sta ga šla imaš že vse urejeno, če pa še ne pa pokliči Kelnerjevo pa se boste zmenili za datum in tudi vse ostale zadeve, da boš dobila rojstni list in prav tako takrat določite tudi naslov in lahko si še kaj premisliš glede imena in priimka.

Drugače se veliko zbuja ponoči? Ta vročina mu verjetno ne paše revčkom malim, naš je bil tak bogec lani glede vročine, no sej lets ni nič boljše.

Drži se se vidimo kej ko bova v dolini

papa

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
25.6.2007 10:16:33   
lunca2
Za dm vem kako in kaj za tisti paketek na mama.si me zanima. user posted image No bom najprej uredila naslov in ga napisala kar nanj.

Jutri greva z user posted image na CSD za priznanje očetovstva, tako da bom potem izvedela vse tam kot si rekla F*S*M ane.user posted image

Zbuja se nekje na 2-3 ure, tako da še ni takšne krize. Je priden fantek nimam kej rečt.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
25.6.2007 10:46:38   
makla2
Pozdrav, še ena Zasavčanka tukaj, vas mal berem zadnjih 2-3 dni. Po slikcah v avatarju vas kar nekaj poznam, z eno bomo pa tud v žlaht (ane Romana26)user posted image

lunca2 Verjetno je vseeno katere podatke daš, sej za otroka napišeš datum rojstva, ostali podatki so zato, da vejo kam poslat.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
25.6.2007 11:07:17   
Mojca B
Biba Mica - Izlačanke z okolico... Tukaj bi se tudi jaz našla. Sem iz Briš. Mogoče bi se midve lahk dobile al v medijskih al v malnu...Če si za povej. Sicer te 100% ne poznam amapk se bova pa spoznali a ne? Sem pa po novem iz Briš - Kolovrata.. Mogoče poznaš ta konec..

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
25.6.2007 11:14:12   
maya2
ojla Mojca B: imaš ta teden čas? torek ali sreda... javi se... mi gremo pa dons Žigca pogledatuser posted image user posted image

LP

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
25.6.2007 11:16:58   
Mojca B
Hej maya 2.. kolk hecno se tole sliši.. naslednji teden ops, ta teden bova po moje skoz doma... le en dan prej se zemnmo no... Je pa tko luštno hladno pri nas, da najbolje če daš Karin kr pr men spat, glede na to, da vem, da imate ful vroče... Pa pozdravi našo mami katjo.. Ja tudi me se moramo enkrat spravit v Lj. Se slišimo.. pokliči in l.p. tudi karin in očku...

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
25.6.2007 11:24:52   
lunca2
OOO vidim da sta dve novi tu na RR. Lepo pozdravljeni makla2 in mojca B.

Kje ste kaj dekleta in kaj kej počnete? Danes pa ne bo tako peklensko vroče kot je bilo včeraj.user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
25.6.2007 11:25:22   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: makla2

Pozdrav, še ena Zasavčanka tukaj, vas mal berem zadnjih 2-3 dni. Po slikcah v avatarju vas kar nekaj poznam, z eno bomo pa tud v žlaht (ane Romana26)user posted image

zdej mi pa hitr povej katera si!!!!!!!! ker sem prov firbčna postala.....user posted image user posted image user posted image

letim v Domžale...se vam javim kasnej....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
25.6.2007 11:27:55   
lunca2
Romana se gre pa potepat. A grem lhka s tabo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
25.6.2007 11:29:48   
makla2
Aha, si firbčna ane? Kr mal še razmišljajuser posted image .

Mogoče bi mogla rečt, da smo že v žlahtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2935
25.6.2007 12:48:15   
lunca2
F*S*M sem že naročila.user posted image Sem napisala kr svoje podatke, pa rojstvo user posted image . Bomo vidl kaj je v paketku, me prav zanima.

A ste ve kej uporabljanje mleko v prahu? Katerega ste in kje je najcenejši?
Midva sva gledala aptamil in novalac. Enega morva kupit, če tkole kam grem po nujnih opravkih da user posted image lahko nahrani kdo drug.user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
25.6.2007 13:16:49   
mily
Lunca a ne dojiš? Če ja, ti svetujem da ne kopuješ adaptiranega mleka, ker bo s časom tako tvoje mleko zginilo. Če greta kam sama si raje načrpaj svoje mleko in ga komot pustiš v hladilniku. Pa tudi to je, ko adaptiranega enkrat odpreš, ga je treba porabiti v treh tednih, potem pa se pokvari.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
25.6.2007 14:07:43   
Bubamaraa

Aha, si firbčna ane? Kr mal še razmišljajuser posted image .

Mogoče bi mogla rečt, da smo že v žlahtuser posted image

Kuk si pa žleht!!!! user posted image user posted image user posted image

Mal mi pomagaj prosimmmmm......user posted image ... Koliko otrok imaš, kako jim je ime???? itd..... pa kako sva v žlahti..... pišuka si midala za mislit...sem celo pot do Domžal in nazaj pa še med kufetom mislila na to, katera si!!!!!!

ker če smo že v žlahti potem sva po moji strani... sam sedaj po kateri????!!!!user posted image

pomagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... prosimmmmmmmmmmmmmm.......user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
25.6.2007 15:12:25   
makla2
V bistvu je blo to vprašanje - če smo že v žlaht? drugač pa še bomouser posted image

otroka 2, Matevž in Klara

moram šeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2939
25.6.2007 15:16:31   
makla2
lunca2 - se strinjam z napisanim, raje si mleko načrpaj, če ga maš dovolj. Za kakšne opravke al pa žur, boš pa tko vnaprej vedla, tko da boš dovolj zaloge prpravla.

Največ mleka je ponavadi zjutraj, razen če te ne zaliva, čez cel dan, tko kot je mene.

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
25.6.2007 15:23:22   
Bubamaraa

V bistvu je blo to vprašanje - če smo že v žlaht? drugač pa še bomouser posted image

zdej pa vem... sem že sumila..... in rpiznam, da mi je Sašo pomagu....user posted image user posted image user posted image user posted image

da glih ne izdam tvoje identitete in ti dokažem, da vem katera si lahko rečem samo, da si prvič rodila z mojo prijateljico skupaj .... En dan (ali dva)za njo....user posted image user posted image user posted image

lepo, da si se pridružila nam čvekam tle gor..pa prid kdaj na srečanje, ki ga imamo skor enkrat tedensko....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
25.6.2007 15:39:42   
ta.nja
Hej!

No danes sva pa tudi midva z user posted image  rezervirala apartma na morju. Komaj čakam da gremo. Gremo pa sedmega julija kar v Istro. Zraven gresta še moja starša tako da mi bosta malo pomirkala Aneja. Aja pa še psa bomo vzeli s seboj, tako da bomo morali iti z dvema avtomobiloma.

Lunca mali Ažbe je pa na slikah pravi mali car user posted image .
Romana tvoja mami je  ena zelo prijaznih žensk kar jih je  user posted image . Jo zelo obrajtam user posted image .

< Sporočilo je popravil ta.nja -- 25.6.2007 15:44:16 >

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 2942
25.6.2007 15:48:14   
Čebelica - trot
O dobrodošla makla2. Jaz te tud poznam user posted image user posted image user posted image user posted image .

la la la

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
25.6.2007 16:00:11   
makla2
Ja, sej Mojce zanalašč nisem prej omenla, drugač pa dva dni za njo, ja.

Hvala za dobrodošlico Čebelica - trot - te tud jaz poznam. Sej pravim po slikcah  al pa imenih otrok kr velik znanih.

Otrok je največ, kar ti življenje lahko da.

1.2.2004 sva dobila Matevža.
22.9.2006 pa se nam je pridružila še Klara.

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
25.6.2007 16:01:12   
lunca2
Mleka imam dosti ja. user posted image Sej ne bom hodila na žure ampak po kakšnih nujnih opravkih npr. zdravnik, zobozdravnik, šola (izpit v avgustu), urejanje papirjev pa je treba met neki mleka doma, ker mu ne more nihče drug datuser posted image user posted image user posted image . Sej to mleko itaq nebi uporabljala vsak dan. Bom pa res premisla o tej črpalki za mleko. user posted image

Ta.nja hvala!user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 25.6.2007 16:03:20 >

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
25.6.2007 16:10:34   
F*S*M
oj lunca, glede črpanja ko mleko izčrpaš ga daš v steklenički ki jo zapreš s pokrovom v hladilnik in je dober 24ur, lahko pa kupiš tudi posebne vrečke za mleko ki jih daš zmrznit in je lahko v zmrzovalniku pol leta, pa če se le da brez umetnega sranja, smo ga meli mi pa ti povem da ni nič luštn tiste flaše prat pa ga srat, joško daš poje pa je mir ni treba nič stelirizirati user posted image user posted image user posted image .

ok grem zdej
čao

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
25.6.2007 16:12:39   
Bubamaraa
makla drgač pa če bo posreč bova drugo leto res v sorodu....user posted image user posted image user posted image

punce jaz zdele delam šobsko solato...bomo mal pekli zuni...pridejo sestre na obisk... tasta in tašče pa ne bo, ker sta šla peš na Mrzlico...user posted image ..men je grozna ta pot in sta me sam enkrat gor sravla... nimam elana za take stvari....
raje pečem doma in jemmmmm....user posted image

ja Lunca raje si res črpaj in shrani v hladilnih, če moraš iti po opravkih...
je pa mali res tako ljubek.. da morš pridit kmal v Trbovlje, da ga spoznamo....in tebe tudi...user posted image

< Sporočilo je popravil Romana26 -- 25.6.2007 16:14:25 >

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
25.6.2007 16:23:28   
F*S*M
Ne Romana zdej ste ve na vrsti da pridete v Hrastnik user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2948
25.6.2007 16:26:37   
Bubamaraa
Jaz dobim v petek avto tko, da pol ne bo problema....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
25.6.2007 17:01:41   
Anonimen

He he, jaz te tudi poznam, a ne? Iz srečanj LLL? user posted image  Aja, dobrodošla seveda! user posted image

(odgovor članu makla2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.