Pandica
|
Janey doziraš jih lahko 3 x na dan. Začneš z petimi kapljicami, pol pa lahko daš vsak dan eno kapljico več, s tem, da, ko ( če ) prideš do dvajsetih je konec. 3 x po dvajset kapljic na dan je maksimum. Moji so edino te kapljice pomagale, držim pesti, da bodo Jakcu tut Aja, pa na žličko zraven kapljic daj čisto mičkeno vode zraven, ko mu boš dala. Sem vredu razložla? Čmrlika ja, sem doma pri UKC Mb. Sem iz P gledala domov na moj balkon Samo ne bom več dolgo tukaj, ker smo kupili hiško in se čez kakšen mesec dni selimo vanjo, jeee, komaj že čakam Drugače pa smo tut "hokejsa familija" tako, da mogoče res možno, da sem ti znana iz drsališča. Samo jaz se tebe ne spomnim, daj mi malo pomagaj kam bi te lahko dala. Aja, glede gibov pa: nič se ne sekiraj z tem štetjem, pomembno je samo, da otročka čutiš skozi cel dan. Jaz jih nisem nikoli štela, ker mi je mala delala takšno po trebuščku, da je bilo joj Glede pleničk za enkratno uporabo v P. So sicer tam, samo so iz same plastike tako, da jaz sem imela že tam svoje Pamperske. Ker so neke "češke" in sem rekla, da jih ne bom dala na ritko moji miški. To še je iz moje strani, odloči pa se itak vsaka po svoje. Spalne so bile, spodne hlačke so one mrežaste itak zelo sexy , vložki tut, copate sem pa tut imela svoje, take lepe mehke, ne pa onih gumjastih, ki jih tam dobiš. Nič, moram it, ker mala nekaj protestira in me že kliče
|