|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
16.3.2008 22:04:04   
*bubi*
Midve z Bubi recimo, sva celo blizu doma, pa rade se tudi mava, a ne tako, Bubi?

Bo držalo, ja user posted image user posted image user posted image

Blacky30, po pravici povedano tudi jaz ne vem, katera si user posted image  Tak da se verjetno ne poznava. In ti tudi moj stari nick (če sploh obstaja user posted image ) ne bi nič pomagal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
16.3.2008 22:43:12   
Janey
Želim vam sladke sanje.k in m ob takem času (mislim, ko sem bila tako noseča) sem jaz že zelo slabo spala (nisem mogla zaspat, ker sem bila navajena na trebuhu spat) upam, da ti kaj bolše pančaš. Jaz zdaj zaspim v sekundi...kak se na trebuh vležem me zmajnka, prej pa po eno uro nisem mogla zaspat(bogi lubek...sem lapala ko navitauser posted image user posted image user posted image user posted image )

blacky lepo delaj...ti nisem nič kaj fauš..do kdaj si pa zdaj v službi?? Sej čas hitro mine..potem pa si pomoje želiš. da bi spet šel v službo bo enem letuuser posted image user posted image

čao bao

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
16.3.2008 23:50:25   
kekec in mojca
Mogoče bo malo čudno zgledalo, ampak z mojim trenutno ne spiva v isti postelji, še celo v isti sobi ne. Že 14 dni tako smrči, da ga slišim še čez dvojna zaprta vrata... Saj mi je hudo zanj, vem, da ga to muči, ampak kaj pa naj narediva drugega? Tudi jaz potrebujem spanca... on pa itak spi kot angelček.

Danes je rekel, da bo verjetno šel med poletnimi počitnicami v šempetersko bolnico, tam opravljajo tiste operacije proti smrčanju. Bova pa morala plačat okoli 500 €... ampak - med nami rečeno, dala bi še 10 krat več, samo da bi spet spala v isti postelji. Meni to ogromno pomeni, da se zvečer lahko stisnem k njemu.

Po drugi strani pa me ta operacija malo skrbi, zato ga glede nje niti ne gnjavim preveč.

Janey... danes sva prvič masirala presredek... pa to tak hudičevo boli, da je moj hotel 30x vmes prekinit, ker sem baje take face zraven delala. Enkrat sem mu celo hotela rečt, da bi raje bila prerezana, kot pa da še to počne naprej - itak ne vem, če bo pomagalo. Ampak, mogoče pa le bo?

Katera je že rekla, da je to lahko del predigre? user posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky, fajn, da si napisala kak komentar, sem imela vsaj kaj za brat.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
17.3.2008 8:12:24   
Janey
k in m jaz bi umrla brez tega, da se stisem..jaz se zbudim, če se ne dotikama..prisežem. Tak da je vsak denar vreden tega občutka. Zdaj je pa važno, da ti spiš.

Presredek pa kar masirajta. Ko nebo več nič bolelo sta na konjuuser posted image user posted image pol bo pa lažje tut v kaki pozi seksatuser posted image user posted image hehe

jakec kašlja že celo noč in že celo noč ni mogel dihat, ker ima tako zamašen nosek. Bogec je..ne more met niti dudeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2279
17.3.2008 8:23:26   
Blacky30
Evo mene, sem že v službi. Zdaj smo pogledale moj posnetek UZ na DVD in sta sodelavki vneto iskali lulčija ali žemljico.user posted image user posted image  Nič nismo našle.user posted image

Janey, delam še do začetka maja, potem pa sem fraj.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2280
17.3.2008 8:42:03   
kekec in mojca
Blacky, za lušte, jaz pa sem že fraj! user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
17.3.2008 8:42:27   
Blacky30
Tudi naš pikec je danes ostal doma, ker je tako prehlajen, da je celo noč kašljal, posledično temu se mu je dvigovalo in je bruhal. Groza! Sem ga pustila kar doma pri babi, da se naspi, revček.

K in m, ne sekiraj se za neskupno spanje. Midva že 3 leta ne spiva v isti sobi, ker on tako smrči, da me zbudi še v sosednjo sobo. Tudi midva razmišljava o tej operaciji in verjetno se bova za to enkrat odločila. Zdaj spim v spalnici, on pa v dnevni sobi na kavču. A tako pač je. Trenutno ne gre drugače.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
17.3.2008 8:56:50   
kekec in mojca
Ok, zdaj bo to najbrž egoistično zvenelo, ampak malo lažje mi je pa vseeno, ko sem prebrala tvoj post. Ni mi glih vseeno, da spiva ločeno, ampak tako kot si napisala - tako pač je. Drugače ne on ne jaz ne bi imela nič od spanja.

Nič, grem se ukvarjat z "lektoriranjem"... Še vedno ne vem, ali se napiše Severna Amerika ali severna Amerika in severna Afrika ali Severna Afrika. (Vem, da se ziher ne napiše severna afrika user posted image ). user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
17.3.2008 12:44:20   
Pandica
Da nas malo povzdignem na vrh strani user posted image   in, da ne boste čisto pozabile na mene user posted image

Janey  moja je tut imela grozne krče, pa ni pomagal noben čaj, brinjevo mazilo, masaža, avstrijske in ne vem kakšne vse kapljice. Pa sem kupila kapljice iz Lekarne Deteljica proti krčem in so ji še najbolj pomagale user posted image
Tako, da jih mogoče tut ti probaj pri tvojem Jakcu user posted image

Evo, tukaj še imaš njihov link, lahko jih naročiš preko telefona ali kar interneta.
Plačaš po povzetju.

http://www.lekarnadeteljica.com/narocilnica.html

Tako, zdaj pa čakam, da se moja miška prebudi iz lepotnega spanca, jo previjem, podojim in greva ven na sončka. Jeeee

Lepo bodite punce

Neposredna povezava do sporočila: 2284
17.3.2008 13:02:34   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Kam je pa Willma pobegnila? Trnuljčica in Čmrlika... vidve sta tudi poniknili!

No dva dni se ne javim pa sem kar poniknila? Sicer sva se pa v petek videli, a ne? No, sicer za moje pojme premalo, ampak kaj češ. Nepredvidene obveznosti.
A nimaš ti gin 21.3. (kot jaz, le za mano)? Lahko se zmeniva na kavi po tvojem pregledu. Recimo v Šparu- ta čas jaz ravno nakupim kar rabim, natouser posted image , nato pa greš ti po Kekca. Mast, sem splanirala. user posted image Pa ti še ja nisi rekla.user posted image

Tisti popoldanski user posted image pa najbolje, da predlagajo tiste, ki so v službah ( mislim čas, kraj,datum...).
Lyra dobrodošla in čestitke zauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2285
17.3.2008 13:39:48   
Čmrlika
evo me- vzniknila- al kako bi se to reklo?user posted image
Naporen vikend je za mano, poleg tega me je tako začelo dete dol pritiskat, da ful težko za računalnikom sedim....user posted image
K&M -hvala še enkrat za mail, kdaj bi naj začela šteti gibe? Ne vem, saj mi je sestra  povedala, pa nisem ziher al konec 35 tedna al začetek ,al 36 teden...Ma saj ni niti tak pomebno ,nočem se še s tem obremenjevat, sploh ne vem če bi to beležla? Ti si?

Drugače pa sem danes še zadnje stvari zase kupila za v P, pa danes al pa jutri zmečem v torbo da bo pripravljeno- in the case of emergency user posted image , sem si kupla spodnjice za 1* uporabo...
Povejte mi malo, kako je kaj z zalogami potrošnega materiala v mariborski porodnišnici? Pa brisače pa pižame, je dovolj vsega? Nasveti dobrodošli!

Pandica-že nekaj časa je od tega odkar sva se spoznali, jaz pa še kar razmišljam, če se midve od kod že prej na videz poznava user posted image
Ful si mi znana, al pa si komu tako podobna, ki ga poznam, ne vem.....si mogoče kje blizu bolnice doma? Če nisem preveč radovedna?

No, nekaj sem sklofala skupaj, zdaj pa grem kaj bolj koristnega počet...
Lep dan vam še želim.....
Pa pa

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
17.3.2008 14:17:30   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Pandica-.....si mogoče kje blizu bolnice doma? Če nisem preveč radovedna?

Jap, kak si jo troflauser posted image user posted image user posted image .

No, da ti še povem za porodnišnico. Brisač koliko hočeš, samo kaj ko so samo one maleuser posted imagePidžam je tudi dovolj, ampak se mene skoraj ni nič vem vidlo ker so ful velike. Vložki, no ja imeli smo jih dovolj ker sma z cimro skozi fehtale za njih. Gatice so bile tudi vedno na zalogi.

Jaz sem si zraven nesla copate, pidžamo, moderček za dojenje, pamperske,.......  pol pa še potrebščine za os. higieno, telefon, polnilec......

Mater, zdaj pa morem it, mi Lataša pomiva posodo v kuhinji. Pa bom mogla zgleda še jaz tla ti umivat....................

Uživajte user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
17.3.2008 14:28:16   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Jaz sem si zraven nesla copate, pidžamo, moderček za dojenje, pamperske,.......  pol pa še potrebščine za os. higieno, telefon, polnilec.....

Vrtnica, a to pomeni, da ti v porodnišnici ne dajo plenic? Da bi jo dal pod tetra. Torej da klasično povijaš? Povijalna, zmajček, 2 tetra plenici. Brez plenic?user posted image

Sprašujem da bom vedela če s sabo nest pampers. Hvala za odg.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
17.3.2008 14:37:18   
Janey
Čmrlika gibe le štej. Marsikomu pride prav. Glede zaloge pa je blo ko sem ja bla v P čisto vse. Tudi gate za enkratno uporabo so mi bolše te iz p, ker so bolj mehke. tut če kaj zmanjka takoj prinesejo, pa če je to ob 2h zjutraj. zraven pa ne nosi dosti...meni je blo vse napoti. jaz sem rabla samo:labelo, zokne, tušbad, zobno pasto in ščetko, kremo za faco in to je to. ni blo časa za kako kremo za roke ali kaj podobnega. pa tut svoje pižame ne nosi, ker je bolše bit v halji č si čisto malo že šivan.

Neposredna povezava do sporočila: 2289
17.3.2008 14:45:21   
Janey
Pandica hvala...sem že naročila. Kake pa so? Kak se pa dozirajo? A so tut kot one iz koroških na glukozi? Ker to mi je vedno hudo ko mu dam ta cuker...ampak ga pomiri včasih za 15 min in že to je nekaj ne.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
17.3.2008 14:51:16   
Čmrlika
Vrtnica in janey- hvala za info o pripomočkih v P...user posted image

Drugače pa Vrtnica- veš da je lahko to da je pandica tam doma tud naključje...Eno tako punco njej podobno poznam navidez s hokejskih tekem user posted image  pa iz pripovedovanj...Mogoče tebi ni nič jasno pa bo pandici, al pa niti eni od vaju? user posted image  
user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
17.3.2008 14:56:32   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Jaz sem si zraven nesla copate, pidžamo, moderček za dojenje, pamperske,.......  pol pa še potrebščine za os. higieno, telefon, polnilec.....

Vrtnica, a to pomeni, da ti v porodnišnici ne dajo plenic? Da bi jo dal pod tetra. Torej da klasično povijaš? Povijalna, zmajček, 2 tetra plenici. Brez plenic?user posted image

Sprašujem da bom vedela če s sabo nest pampers. Hvala za odg.

nene...seveda so pamperske. Jaz sem bila res zadovoljna z zalogo. Nikoli ni nič zmanjkalo. Edino enkrat vložkov ponoči moji cimri, pa je rekla, pa ji je sestra takoj prinesla. Tak da...
Glede pižam je pa tak, da moreš malo po kupu pobrskat, pa najdeč veeeliko malo spalno srajcouser posted image user posted image je še vedno velika, ampak je manjša. Će pa imaš svojo spalno srajco pa jo nesi. Hlače pa ti pomoje nebo za nosit.
Ja pa copate sem pozabla...jaz bi umrla, da bi mogla ono plastiko dat na noge.

Pa kaj za pojest(kaki corny al pa kaj) si vrži še v prtljago. Ker hrana pa res ni kaj...naj ti kaj prinesejo,da si boš hitro opomogla. Jaz nisem nič jedla v P, ker mi je vse smrdelo, pa še hrana je bila bek in sem bila slabokrvna ko hudič...me je kar odneslo dol v P (sej si vesel po eni strani, po dugi pa nimaš moči, ki pa jih takrat rabš).

Zdaj pa ma moj dost poskakovanja, grem v menajvo.

aja to sem htela rečt: ČIM MANJ KOMPLICIRAJTE...TISTI 4 DNEVI V P HITRO MINEJO.  

Neposredna povezava do sporočila: 2292
17.3.2008 14:59:23   
arabela*
hojla punce.
Sva se s tamalo ravnokar vrnile iz sprehoda.Sva bile pod Pohorjem,se je mala z skirco vozila.Pa še svež zrak sva dihale.Če bo kateri kdaj dolgčas,se nama lahko pridruži pri sprehodkih(ko je lepo vremeuser posted image )
Zdaj pa malo počivat,ko sva že zelo utrujeniuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
17.3.2008 15:28:17   
trnuljčica
Hvala Janey za info.user posted image Saj se mi je res čudno zdelo, da v P ne bi bilo plenic za enkratno uporabo.user posted image
Jaz bom nesla: copate, zob. ščetko, zobno pasto, očala, set za leče, šampon, glavnik, telefon, modrc za dojenje. Kar mi bo manjkalo mi bodo dali/prinesli.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
17.3.2008 16:15:42   
kekec in mojca
Kar mi bo manjkalo mi bodo dali/prinesli.

Al pa ti bom jaz posodla, saj bova cimri, se spomniš? user posted image user posted image user posted image

Glede pleničk - pampersk, a ti jih dajo tudi čez dan? Ker ko sem bila pred (skoraj) 4 leti tam, smo dobile le eno na dan - za čez noč. Jaz sem si kar kupla nov paket in sem ga mislila zraven vzet, za vsak slučaj.

No dva dni se ne javim pa sem kar poniknila?

V dveh dneh se marsikaj zgodi. Lahko rodiš, na primer... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2295
17.3.2008 16:27:43   
trnuljčica
K&M slabo berem ali pa mi nisi odg glede petka? Saj te nisem mislila silit zuser posted image . Samo vprašamuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2296
17.3.2008 17:11:22   
Čmrlika
K&M- a mene si spregledala? user posted image
Povej kdaj začneš štet gibe? Jih ti šteješ?

Neposredna povezava do sporočila: 2297
17.3.2008 17:40:40   
trnuljčica
Čmrlika meni je gin rekla naj jih začnem šteti od 32 tedna dalje. List sem pa dobila v 28 tednu. Imam isto gin kot K&M. Ali si mislila od katere ure v dnevu: jaz od takrat, ko vstanem dokler ne naštejem 10 gibov. Ampak ne hodim z listom okoli in beležim.user posted image Temveč pri sebi štejem, če sem tisti dan bolj aktivna traja dlje časa da naštejem, saj me aktivnosti zmotijo.user posted image Zabeležim ko se spomnim. Važno da jih čutiš čez celi dan.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
17.3.2008 17:42:06   
Pandica
Janey  doziraš jih lahko 3 x na dan. Začneš z petimi kapljicami, pol pa lahko daš vsak dan eno kapljico več, s tem, da, ko ( če ) prideš do dvajsetih je konec. 3 x po dvajset kapljic na dan je maksimum. Moji so edino te kapljice pomagale, držim pesti, da bodo Jakcu tut user posted image Aja, pa na žličko zraven kapljic daj čisto mičkeno vode zraven, ko mu boš dala. Sem vredu razložla? user posted image

Čmrlika  ja, sem doma pri UKC Mb. Sem iz P gledala domov na moj balkon user posted image
Samo ne bom več dolgo tukaj, ker smo kupili hiško in se čez kakšen mesec dni selimo vanjo, jeee, komaj že čakam user posted image
Drugače pa smo tut "hokejsa familija" tako, da mogoče res možno, da sem ti znana iz drsališča. Samo jaz se tebe ne spomnim, daj mi malo pomagaj kam bi te lahko dala.
Aja, glede gibov pa: nič se ne sekiraj z tem štetjem, pomembno je samo, da otročka čutiš skozi cel dan. Jaz jih nisem nikoli štela, ker mi je mala delala takšno po trebuščku, da je bilo joj user posted image

Glede pleničk za enkratno uporabo v P. So sicer tam, samo so iz same plastike tako, da jaz sem imela že tam svoje Pamperske. Ker so neke "češke" in sem rekla, da jih ne bom dala na ritko moji miški.
To še je iz moje strani, odloči pa se itak vsaka po svoje. Spalne so bile, spodne hlačke so one mrežaste itak zelo sexy user posted image , vložki tut, copate sem pa tut imela svoje, take lepe mehke, ne pa onih gumjastih, ki jih tam dobiš.

Nič, moram it, ker mala nekaj protestira in me že kliče user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
17.3.2008 21:19:00   
Janey
Pandica hvalauser posted image

trenjulčica pomoje šampona za lase ne rabiš...ker jaz vedno ko sem se šla tuškat se je mali oglasil...da bi si pa še glavo prala je bilo pa zadnje kar mi je bilo pomembno. No sicer pa kakor želiš...to pravim samo zato, ker vem kako je meni šlo na živce vse kar sem imela odveč...sem vsak dan lubeku napolnila vrečke, da je kaj odnesel. pa vse tiste telegrame in darila..če se le lahko se zmenite, da to prinesejo domov in ne v P(vsaj meni bi bilo ljubše)..pa glede obiskov..meni  prava dva dni ni pasalo nobenega met...pa so se kar sipali (familija ampak vseeno) in še tako dolgo so bili..jaz sem si pa želela samo mir in lubeka ob sebi...pa nama je le redko kdaj uspelo, da sma bila sama z jakcem da smo se lahko pocartali. Enkrat vem da sem bila jezna ko user posted image ko je bil lubek doma, ker je bila čistilka v bajti in je nekdo moral bit, tast in tašča pa sta prišla k meni. Takrat sem mislila, da bom nekoga vstrelala al pa pod vlak potisnila.

no to je samo par mojih nasvetov...kak je pač meni pasalo..ampak vse smo si različne in same pri sebi vemo kako nam paše.

Jakec je pa zdaj spet tako šmrkav...sma prej take šmrkle ven vlekla. Jebenti ej...kje je to staknil. Zdaj je pridno zaspančkal. Danes sem mu dala avstrijske kapljice in ga je manj šraufalo...no ja sicer je bil ob tisti uri ko ga ponavadi najbolj še v vozčku in pol v avtu in je prespal to. Ampak ga tudi potem ni nič kaj zvijalo. Komaj čakam, da ti črveki grejo stran, ker so taki boščki.

Mene je pa spet začel presredek bolet...kaj pa vem..se mi je menda zadnji šiv vnel al kaj. Si morem spet malo z bivacinom našprejat.

Ve ki že imate bebije
 in ste kaj flaške uporabljali..kak dolgo ste sterilizirale flaške??
Kak nosek čistite ko je zamašen??
Ali imate dvignjeno vzglavje ko je user posted image prehlajen?
Kak dolgo ste jih polagale na bok spat (jaka se namreč ponoči na hrbec skobaca, ne glede na to kak ga zadekam)me mora to skrbet?

no to je to od moje tadovednosti.

Zdaj grem pa en čik skadit, ker sem živčna ko pes, ko je naš pikec taki bubani.

Želim vam mirno, prespano noč.

poljubčke vsem

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?