|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
5.12.2007 16:34:03   
Marusah
Hu, hu, hu,... Miklavž je tu!!!!user posted image  
Po moje bomo letos vse dobile darila od Miklavža, ker smo celo leto tako pridno user posted image  delale user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
5.12.2007 19:33:24   
nana35
Čmrlika,oprosti,da sem te obtožila,da se ne oglasiš.Sprosti se malo,pa kaj več napiši,pa grde misli pošlji stran.Upam,da je vse ok in ti tudi!!
Zanima me če otroček že brca kaj??Menda že,ne.Meni je začel v 18t.

Jaz sem bila še kar pridna pa mi gospod Miklavž ni nič prinesel.Se mi zdi,da sem že prevelika!!user posted image
Rubin,jaz sem razmišljala o knjigi,samo pogledat si še nisem nobene šla. Rada bi tako zanimivo.Če imate izkušnje-lepo prosim!!Bojim pa se,da bom kako dobila in potem bom imela dve.Ali več...Zato bom še malo počakala z nakupom.

Lepo da smo spet obrnile stran.Marusah je naredila otvoritev!!

:))

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
5.12.2007 19:59:37   
koala
Čer Mariborčanke!

Pandica super si naredila, si kar predstavljam malo princesko na velikem Alanu. Pomoje je bil prizor srčkan za znoret.

Jaz sem miklavževo darilo dobila danes dopoldne, ko so ovrgli sum, da bi bilo lahko kaj z mojim sončkom narobe, je bilo videt včeraj na uz-ju razširitev votlega dela možganskega sistema, pa je nekaj res malček razširjeno, samo ne povzroča nobenih težav. Tako da je vse kot mora biti.

Glede dvd-ja pri dr.Pelkičevi, jaz sem imela s seboj -r pa je bilo ok, je pa res najbolje vzeti oba s seboj, se pa ful potrudi in vse pokaže.

Aja, glede knjigice, jaz sem kupila To sem jaz in mi je ful simpatična ker se v njo vpisuje tudi nekaj o nosečnosti, v ostalih (vsaj kaj sem jih jaz gledala) pa se začne z rojstvom.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
5.12.2007 21:53:41   
Vrtnica79
Oj!

Mi2 sva bili danes na pregledu in vam moram povedati da naju je pediatrinja zelo pohvalilauser posted image . V 5-ih dneh sva pridobili 190 g! Torej mojega mleka je za izvozuser posted image .

Kaj pa ve kaj počnete? Pri nas danes hodi Miklavž, samo mislim da sem jaz že ven padla za darilauser posted image . No, pa so otroci prav srečni če kaj dobijo.
Nič, morem Miklavžu it odpret vrata da kaj nastavi..........

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
6.12.2007 9:55:59   
nana35
Vrtnica,ti si pa za Miklavža že dobila dovolj,se ti ne zdi??Sicer malo prej,ker pač ni mogel počakat!!user posted image Tako da,lepo prosim.user posted image

Koala,bom pogledala te knjigice,ampak se mi zdi,da ne bom mogla o nosečnosti kaj posebnega napisat,ker sem že proti koncu in spomini niso več tako sveži.No,odvisno kakšna so vprašanja glede tega,ali so bolj splošna.Treba je videt,pa bo!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
6.12.2007 10:34:58   
Čmrlika
Dobro jutro!
Kaj ni fajn, ko je zunaj tak sonček?
Nana35-sej nisem vzela komentarja kot obtožbo, kje pa! user posted image  Mi je žal, če je izpadlo, da sem kakorkoli užaljena...Res! Sem več kot vesela, če me kdo pogreša,tudi ve!user posted image . Imaš prav, res se moram malo sprostiti, res! Je pa tudi res, da sem pač take vrste človek, da me hitro kaka stvar malo v slabo voljo porine, sploh zdaj zadeve, ki se vežejo na user posted image . Pa menda mij ezato malo oproščeno. Res bi bla vesela, če bi mi katera povedala, da je tud ona kaj podobnega občutila v bušiji- to nelagodje in neko pritiskanje, pa napet trebuh...in to ne vedno. Ponavadi , no zdaj zadnje 4 dni, tam popoldne enkrat, in potem mi je najlažje, če ležim, ali sedim, ker drugače, ko hodim, mi ful ni fajnuser posted image user posted image user posted image . Ne bi pa rada sama sebi neke panike delala, pa hodla k G če je to mogoče normalno.? Pa saj ne vem, kaj naj...Bi pa bla potem bolj mirna, če bi rekel, da je ok? Ne vem, mogoče pokličem danes...
Ker drugače pa ful dobro ajam, pa premikece al obračanja moje babike tud že čutim-no vsaj mislim, da je to to' user posted image  Kako naj vem, če pa sem 1 noseča? Ah, pa drugače sem res dobro razpoložena. Bo že, upam.
No, glej ti mene zdaj pa sem se raspisala...Ne vem, mogoče pa bi se morala počasi podat v šoping za pikico, pa bi vse drugače minevalo?
Vrtnica79-čestitke za tak lep in "težek" napredek!user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
6.12.2007 11:38:17   
nana35
Čmrlika,saj vem da nisi bila užaljena,saj nisem tako razumela,malo sem se pohecala.user posted image In,saj nisi edina,če te take zadeve kar se tiče user posted image  vržejo s tira,saj mene tudi in še marsikatero.Ampak vse se preživi.Seveda v nosečnosti preživljaš nenavadne občutke,meni je trebušček npr.otrdeval že ful hitro,sploh če sem dolgo hodila,sedela,sploh če sem se kaj naprezala...Najlepše mi je bilo na hrbtu ležat in gledat TV.
Če te obremenjuje pokliči ginekologa in se pomiri.Jaz sem tudi vse sorte spraševala,pa mojo svakinjo morila s tem in onim,pa ona ni imela takih težav,pa je v službi vprašala ginekologa(dela na gin.) in me je pomiril,pa take zadeve.Seveda so skrbi,nočem te strašiti,ampak se vedno pojavljajo,do konca. Enkrat si ok,drugi dan pa ne.

In če te kaj pomirja,tvoje stanje je običajno za user posted image ,ene nimajo nobenih težav,druge smo pokasirale vse kar se je le pokasirati dalo.V resnici pa samo skrbimo,da bi se našim user posted image v trebuščkih lepo godilo.
Res,če te bo pomirilo,pa pojdi k zdravniku,da te malo razbremeni in da boš videla,da nič posebnega ni.Noben te ne bo okregal,meni je moj gin.rekel,da lahko pridem vsak dan če hočem,če mi bo potem lažje.user posted image

Seveda čutiš premike,kaj pa potem misliš da to je.Ni pa nujno,da jih boš vsak dan enako.Včasih bolj drugič manj.Pa v začetku niso tako pogosti,jaz sem prav neke poze izbirala,če sem ga hotela začutit.Sicer pa sem imela Angel s.in z njim poslušala vsak dan,tudi 3x če je bilo treba,pa sem bila ok.Sem tudi prvičuser posted image !! Ampak,ko sem ga pa začela bolje čutiti,pa nisem več rabila Angel s.,samo brcike.

Idi,pa se malo sprosti,res,kupi kako malenkost...jaz sem!!
Joj,zdaj pa sem ti ful napisala,mi je kar malo nerodnouser posted image .Le upam,da sem te malo potolažila.

Ostale,lep dan vsem želim,pa pišite.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
6.12.2007 13:30:59   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jaz sem miklavževo darilo dobila danes dopoldne, ko so ovrgli sum, da bi bilo lahko kaj z mojim sončkom narobe, je bilo videt včeraj na uz-ju razširitev votlega dela možganskega sistema, pa je nekaj res malček razširjeno, samo ne povzroča nobenih težav. Tako da je vse kot mora biti.

...čestitke za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image . user posted image  je pravi korenjak!!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
6.12.2007 13:32:14   
Čmrlika
Draga moja Nana35!
Hvala iz srca, user posted image Res si me potolažila, in to da si kar nekaj napisala, mi je ful pomenilo. Sem se ravnokar vrnila s sprehoda s prijateljico in njenim 9 mesečnim sinčekom, in sta mi tud vlila ene energije...Pa trenutno se še res ful dobro počutim. Tako, da si mislim, če bi bilo kaj nenormalnega me ni bi samo na dolečen čas zafrkavalo, ampak konstantno...ja al pa tud ne...Ma kaj vem, imama naslednji petek morfologijo pa bomo vidli...Če bo pa kriza, pa bom šla že prej
Lep bodi, pa hvala še enkrat_!

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
6.12.2007 13:38:12   
Marusah
Joj, vedno ko pridem na tale naš forum ni žive duše tle gor... potem moram pa imeti samogovoreuser posted image

Sem ravnokar iz sprehoda. Ja tak lep sonček, da sem šla malo naokoli in na eno user posted image  s kolegico. Zdej pa kuham kosilo in vmes še po RR skačem...

Vrtnica79 lepo napredujeta, pikica pridno papa!!! Vidiš lahko odpreš popoldansko obrt - pridelava mleka user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
6.12.2007 13:49:22   
Vrtnica79
Ah, saj nisi sama! Sem tudi jaz tukaj.

Vidim da je zunaj res lepo, komaj čakam da bom lahko šla ven z vozičkom.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
6.12.2007 13:55:56   
Vrtnica79
Joj, sem prehitro zaključilauser posted image .

Čmrlika, ti se nič ne sekiraj glede onega ščipanja po bušiju! Meni se je to tudi na trenutke dogajalo, pa mi je G rekla da to ni nič kaj posebnega- telo se pač pripravlja na porod. Pa pojdi na sprehod in uživajuser posted image

Pandica, kje si se zgubilauser posted image  Te je Zala okupirala?

Neposredna povezava do sporočila: 1387
6.12.2007 13:56:00   
Marusah
Čudno, ker mi na vrhu piše, da sem samo jaz prijavljena na tem forumu user posted image

Vrtnica koliko pa je stara tvoja pikica?

Neposredna povezava do sporočila: 1388
6.12.2007 13:57:16   
Vrtnica79
Tavečja 6 let, manjša pa 1 teden in 1 dan

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
6.12.2007 14:01:35   
Marusah
Joj, sem jaz mal smotana user posted image ...pa še čestitala sem ti, ko sem prebrala, da ste dobili novo družinsko članico.
Ja še malo, pa boste tut vedve uživale na svežem zrakecu....

Pri vas je pa ati blažen med ženami user posted image  Pri nas je ravno obratno. Dobili bomo user posted image  in moj mož ima že od prej dva fantka, tako, da bom pa jaz blažena med moškimi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1390
6.12.2007 14:13:56   
Vrtnica79
Oooooooo, pri vas pa fantke delateuser posted image ? A imaš kaki receptuser posted image  Moj bi rad imel kakega sineka da bi lahko nogomet skupaj igrala, pa kake rač. igrice........

Meni pa je prav všeč da imam pupike. Ji lahko delam čopke, kitike, tavečja si že nohte nalakira pa namazat jo morem kdaj pa kdajuser posted image  Ja, še vedno je malo otroka v meni

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
6.12.2007 14:23:03   
Marusah
Jaz sem tut za pupiko navijala. No, pa moj dragi tut, ampak zgleda, da se je odločil, da bo sam fantke delal user posted image  Sma se pa odločila, da delamo user posted image  dokler ne bo ene punčke user posted image . Sam kuker kaže bomo imeli celo nogometno moštvo, predno bo kaka punčka padla user posted image user posted image user posted image

Ja, tavelika hčerkica je pa že prava punca, a ne? Jaz imam nečakinjo, ki je stara 5 let, pa se z njo pogovarjaš ko z eno odraslo osebo... jo včasih prav čudno pogledam, ker uporabi kako tako besedo, da jo še jaz nikoli ne... pravi sončki so, ti otročki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
6.12.2007 14:37:13   
Vrtnica79
Kaj ti misliš resnouser posted image  da boš tako dolgo delala da bo punčkauser posted image . No, saj jaz bi tudi imela kake 3,4 samo v 2- sobnem stanovanju?

Tavečja pa je itak že prava gospodična. Samo včasih pa govori tudi kake grde stvari, ko v šoli sliši. Pa jo opomnim da to res ni lepo in mi nazaj reče mala, malauser posted image user posted image user posted image

Jah, morem it počasi- še kuhinjo pospravit od kosila ker pol bo pa tak micena že lačna. Pa še Lataša pride iz šole domov. Tak da bo popoldne spet pestro.
Me je veselilo poklepetat z tebojuser posted image - se oglasim še kaj zvečer

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
6.12.2007 14:48:56   
Marusah
Eh, se sam hecama...upam, da bo v drugo moj možek uspel naredit punčko user posted image  Drugače bi blo res malo hudo... bi bili na koncu že kot Strojanovi user posted image user posted image user posted image . Pol si pa eno lepo parcelo nekje na pohorju najdeš, pa se utaboriš, živi te tko država, če pa se še malo buniš ti pa še hišo postavi user posted image user posted image user posted image  Tak, da ni problem, če imaš 2-sobno stanovanje - ha, ha, ha,....
Sedaj bi imala 10 otrok, če bi lahka...ampak vprašaj me po porodu, po moje me bo taktat minilo, da bi še kdaj šla rodit user posted image .

Lepo popodnje vam želim! Se tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 1394
6.12.2007 14:49:54   
willma
Ojla!
Nisem šla prebrat vseh pridno napisanih 56 strani, to pomeni, da bom kar vmes priletela in se javila. Sem iz samega cetra MB in v 12t nosečnosti.

Poročena, imam že 3,5 let starega sina in to je moja 5. nosečnost (3xSS).
To je na kratko nekaj o meni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1395
6.12.2007 15:04:46   
Marusah
Willma dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image Več nas je, bolj bo luštno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
6.12.2007 15:06:57   
Čmrlika
Dobrodošla med nas Willma!user posted image user posted image Lepo, da nas je več, smo se oziroma so se nekatere prav igubile! No, upam, da boš zgovorna, pa da si bomo s teboj veliko pisali. Lepo user posted image  ti želim, pa čim manj težav...user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
6.12.2007 15:45:30   
willma
Hvala za dobro dobrodošlico.

Pri meni je tako, ko sem na RR se razpišem in pišem, kadar me pa ni, pa me tudi po 2-3 dni ni user posted image Sicer se pa pri meni nikoli ne veuser posted image
Imela pa sem že 4 UZ, NS in je vredu. user posted image se lepo razvija. Zdaj komaj čakam 24.12., pa ne samo na božični večer, vendar še na pregled z UZ, lep datum al ne?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
6.12.2007 16:23:50   
nana35
Čmrlika,me res veseli,da si bolje!user posted image Saj sem tudi jaz bila včasih ful na tleh,pa me zdaj poglej!!Še malo,pa bo!Koliko že do roka?38 dni!!

Marusah,tako pač je,da si sama tu gor.Prebereš,nekaj natipkaš in nasvidenje... pa potem malo pogledaš če se je kaj vmes zgodilo.user posted image Pri nas je tudi tako,moj user posted image ima že enega fanta (8 let) in zdaj bova imela še enega,tako da bom bolj osamljena.Ampak v začetku pa ne!!user posted image

Vrtnica,samo da te pozdravim.No tebe in tvoji dve pikici!!user posted image Pri nas delajo same user posted image !!Vsi jih imajo v družini (po njegovi strani),pa bi bil že mali čudež,če bi bila user posted image .Pa bi kako že imeli,ampak če ni-ni!

Willma,pozdravljena in pridno klepetaj z nami!!user posted image user posted image Lepo user posted image  ti želim!! Lep datum je 24.12.ja,jaz pa bom mogoče takrat že šla rodit.Malo že upam...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
6.12.2007 17:31:21   
Marusah
Nana35 a tebi bo pa kr Božiček user posted image  prinesel pod smrekico? user posted image  To bo verjetno najlepše darilo, kar si jih lahko želiš.... Veš kak nama bo fajn, ko naju bojo deci razvajal user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.