|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
3.12.2007 19:40:56   
martinca
vrtnica, kaj še lahko meni geslo zaupaš da vidim kake pupike maš?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
3.12.2007 20:32:50   
koala
anna saj tudi jaz nebi vedla glede dvd-ja, pa so punce tukaj na rr napisal da ga moraš imet s seboj.

Tako da vse ki še greste k dr.Pelkičevi na NS, vzamite s seboj dvd-r in ji ga dajte takoj še preden začne delat preiskavo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
3.12.2007 21:05:33   
Vrtnica79
Čer,

martinca imaš ZS!

Pandica, a res nisi bila takrat pri nasuser posted image  Ma se mi ful zdi da sta z mamo prišli tja. Mogoče se tvoja mama spomni.

Pa hvala za pohvale mojih pupikuser posted image . Še malo pa se boste vse lahko tako hvalile okoliuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
3.12.2007 21:50:14   
Rubin.
Punce iskrena vam hvala za vse info. Tudi jaz sem bila v prvi nosečnosti pri dr. Pelkičevi, samo v bolnici na napotnico. Se mi je zdela res o.k.
Kako pa je če greš privat. A se po tel. naročiš? Ima še katera št.? Jaz sem sedaj v 8 tednu, kdaj naj jo pokličem?
Kako lepo mi je brati mamice, ki tako očitno uživajo v materinstvu.
Mi bomo imeli tri leta razlike, pa me malce skrbi kako bo naša mala mis sprejela novega člana. Sedaj je alfa in omega tako pri naju, kot pri babici in dedku.
Kot vidim, so vaši tastarejši vsi lepo sprejeli dojenčke, a smem vprašat, kakšno imate razliko v letih?
Sicer pa uživajte, jutri bo spet en lep dan.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
3.12.2007 21:54:29   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Tako da vse ki še greste k dr.Pelkičevi na NS, vzamite s seboj dvd-r in ji ga dajte takoj še preden začne delat preiskavo.

Mislim da mora biti DVD+R, ker jaz sem imela DVD-R, pa nisva  mogli nič posneti.. najboljše pa je imeti oba..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
3.12.2007 21:55:41   
Pandica
Vrtnica79  sem vprašala mamo, če se ona spomni, da bi jaz bila z njo pri tebi, ko se je Lataša rodila pa mi je rekla, da nisem bila jaz z njo, ampak moja sestra user posted image   Sem vedela, da nisem bila jaz, ker se res nisva videli že 100 let. In kako je mala Vana?

Mi2 z Zalo imava danes maraton dojenja user posted image  Cel dan se že dojima in še vedno hoče imet ziziko. Joj, je prava cartika mamina, kak se carta pri meni na ziziki, drugače pa joka, če ji je ne dam user posted image  

Koala hvala za pozdrave. Zali sem dala lubčka, Alana pa sem požulila v tvojem imenu, vredu?
Aja, pa včeraj je Zala prvič jahala Alana user posted image    Joj, kako sta bila luštna. Alano je res pravi cuker kako jo je lepo sprejel.

Nana35  že imava doma flaški Tommee Tippee in sva že pili prej čajčeka po njej. Res so full cart, sva vzeli roza pa take rožice imajo gor user posted image  Imajo pa zdaj v BC jih v akciji. Samo zdaj pa imam "problem" user posted image  
Imam namreč Aventov grelec za flaške kamor pa mi te od TT ne grejo, ker so prevelike user posted image   Eh, sem pač prej zagrela vodico v Aventovi flaški za čaj, pa pol samo prelila v TT pa sma že pili, ko veliki user posted image   Ker še enega grelca pa ne mislim kupovat. Škoda denarja.
Super za user posted image  . A imaš že vse pripravljeno? Jaz sem imela full hitro vse perajt, na koncu pa sem še bila 12 dni čez rok, ko sem rodila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1356
4.12.2007 10:28:12   
Pandica
Da nas malo dvignem na vrh strani moram nekaj napisati... user posted image
Kje pa ste vse danes?
Joj, kakšno grdo vreme je zunaj in mrzlo, danes nič ne boma šli ven na sprehod user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
4.12.2007 10:34:53   
petea
Rubin, tel. številka je:
02 252 38 30

Pokličeš dopoldne med 10. in 12. uro, povedati moraš 1. dan zadnje menstruacije in oz. PDP če so menstruacije neredne oz. meni tvoj G, da si zanosila kasneje. Te kasneje pokličejo nazaj, ko ti določijo datum.

Če si noseča 8 tednov, bo ravno prav, da pokličeš, malo si pa prej poglej, kdaj pridejo datumi v čim višjem tednu (13., 14.), ker se takrat bolje vidi, da se lahko še malo pogajaš glede čim boljšega datuma.
Meni so najprej dalo datum pri 10t/6d - pač napaka, sem jih kasneje poklicala še 1x in sedaj grem na pregled pri 13 t.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
4.12.2007 10:43:56   
nana35
Pandica,takoj sem pomislila na to,da bi zagrela v Aventovi,potem pa prelila v drugo flaško,pa si se sama spomnila.Mi je pa noro,da delajo take grelce,češ,da si ja ne boš kupila druge flaške kot našo, ker ta grelec ni za vse firme!!user posted image  Jaz bom kupila neki univerzalni grelec če ga bom dobila,ne od znamke flašk,tako da upam,da bo not vse pasalo.Kako je s temi čaji za dojenčke?Včasih so jih dajali,potem se spomnim,da jih sploh niso priporočali,ker user posted image  kot da ne rabi piti,ker ima v mleku vse,zdaj spet...?Ne vem,jaz bi sigurno dajala čaj za user posted image , se mi zdi da bi jaz dehidrirala,če ne bi nekaj pila čez dan.Pa vedno user posted image tudi niso lačni,pa ga s čajčkom potolažiš,pa kadar ima krče...

Za našega pikeca imam že vse pripravljeno,le nekaj večjih in ne tako nujnih stvari moram še kupiti,pa bom kupila od denarja za paket,ravno grelec,pa rada bi vseeno imela sterilizator ker sem zadnjič prekuhavala,pa je polno vodnega kamna v vodi in je bilo vse belo,pa dude so bile polne vode,tako da se mi je malo zamerilo,pa še hitreje je s sterilizatorjem.Vem,da včasih niso imeli tega,ampak če že obstaja in je lažje,ga bom kupila.Pa mogoče tudi baby sitter. Drugače pa imam vse ostalo in lahko pride na svet tudi zdaj,če želi.No,malo še naj počaka,vseeno,zaradi teže in velikosti!!

Joj,sem se razpisala,lepo bodite vse pa vas danes še kaj obiščem!

:))

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
4.12.2007 11:19:31   
Pandica
Nana35 a boma samo mi2 klepetali? user posted image  
Ja, zdaj pač tako delam, da zagrejem vodico v Aventovi flaški v grelcu in pol samo prelijem v TT flaško.
Ne vem, če so univerzalni grelci, moraš pogledati.
Glede čajev: nam so rekli v MŠ, da, če je user posted image  samo dojen ne rabi do 6 meseca nič razen maminega mlekeca. No, moja je samo dojena, ampak ji vseeno dajem za spit tu pa tam čajeka. Veš, kako ga spije user posted image  Imam pa od Hipp-a in Milupe čajeke in sicer kamilčnega in komarčkovega. Aja, pa Bebe čaj od komarčka. So pa kamilice od 1 tedna naprej, komarček pa od 2 tednov starosti naprej.
Ja, saj kao pri dojenju dobi prvo mlekeca, ki je za odžejat, pol pa onega, da se naje. Kao juhica, mesek in sladica, saj poznaš to, ne?

Moja pa je zdaj spala, pa je meni skoraj joške razneslo, sem si samo iz leve izčrpala 80 ml, pa še malo iz desne. Tako, da zdaj pa jo slišim, da že nekaj čeblja v posteljici in bo prišla direkt na "meseka" user posted image  
Ker mi je tudi pediatrinja rekla, da, če imam tako veliko mleka si lahko "juhico" prvo ven izčrpam preden si jo pristavim, da pride mala kar na ono hranljivo mleko. Upam, da sem ti spet kaj pomagala z kakšnim nasvetom user posted image

Tako, zdaj pa me že kliče moram iti, ker je lakota.

Si še pišemo

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
4.12.2007 11:20:47   
petea
V pripravah na krče pri prvem user posted image  sem si tudi jaz nabavila sestavine za čaje, nakar sta se zgodili dve stvari: 1. nikoli ni imel krčev in 2. sem mu pri 1 mesecu če v čakanju na krče dala za poskusit malo čaja proti krčem; face, ki jo je takrat naredil, ne bom nikoli pozabila, ker se je v trenutku skemžil do neverjetno globokih gub in ga je kar sililo na bruhanje. user posted image
No, to je bil njegov zadnji čaj do 6 mesecev, ko sem mu začela občasno ponujati malo kamiličnega čaja zato, da se je malo zamotil s flaško.
Tako je celo poletje bil samo dojen, se je pa takoj videlo, kdaj je bolj žejen, ker se je včasih želel malo podojiti bolj pogosto,a toliko, da je spil malo tekočega mleka, zjutraj in zvečer pa se je dojil bolj redko in na dolgo, da se je tudi bolj nahranil.
Meni se je pač zdelo dosti lažje ga malo podojiti, kot pa kar naprej prati stekleničke, kuhati čaj ali vodo, paziti, da je primerne temperature in da se še ni pokvarilo.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
4.12.2007 11:28:31   
martinca
pandica, poznamo to ja. so nam tudi razlagali v MŠ. sva z nano skupaj obiskovali MŠ, no ja pa še najinauser posted image   sta bla poleg. 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
4.12.2007 13:32:19   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Vrtnica79  sem vprašala mamo, če se ona spomni, da bi jaz bila z njo pri tebi, ko se je Lataša rodila pa mi je rekla, da nisem bila jaz z njo, ampak moja sestra user posted image   Sem vedela, da nisem bila jaz, ker se res nisva videli že 100 let. In kako je mala Vana?

Te pa mene malo že EMŠO zabavauser posted image user posted image !

Mi2 sva čisto vredu, mi je kar malo dolgi čas ker večino prespi in je. Sem si že celo stanovanje spucala, pa skuhala tudi- zdaj pa visim na RR-juuser posted image  Bo pa popoldne bolj pestro ko pride Lataša iz šole, pa še neki obiski so se najaviliuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
4.12.2007 14:18:19   
Inigo
čau punce!

eno vprašanje. jst sm tut naročena pr dr. Pelkičevi za NS. imam jo 27.12. komaj čakam!!! user posted image user posted image user posted image samo jst ne vem kje je to? kam naj grem?

hvala in lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1364
4.12.2007 14:25:33   
nana35
Pandica,če pa nobena noče klepetat z namauser posted image user posted image .Jaz tebe pač sprašujem,ker si že sveža mamica,jaz pa bom to še postala...user posted image .Za grelec-upam,da bom našla pravega!!Pa čaj bom tudi dajala,sem odločena!Ja,poznam tisto o juhici,meseku,krompirčku pa sladici...sem hodila nekaj v MŠ.

Hvala,ker mi kaj svetuješ,le upam,da bo šlo vse v glavouser posted image !Bomo videli koliko juhice in drugih obrokov bom imela v zizikah.Upam,da veliko!!
Kdaj pa ji daš tisto juhico,ki si si jo npr.danes načrpala?

petea,bodi srečna,da ni imel user posted image  nobenih krčev,tega si tudi jaz želim.Moja prijateljica je potem kasneje in še zdaj daje malemu za žejo vodo,razen proti krčem čaj.

O, martinca,danes pa si tu kar pogosto!!No,se mi dopade,da si vzameš čas,verjetno je tvoj user posted image  v službi,pa imaš preveč časa.Saj je prav.Upam,da se kaj bolje počutiš,jutri pa glej da se prikažeš pri meniuser posted image user posted image .

Vrtnica,ti pa bodi vesela,da imaš že v začetku toliko časa,da ne veš kam bi z njim.Lahko boš dopoldan likala in prala,pa obešala perilo,pa kuhala,...vidiš,kdo pravi,da ni časa,ko imaš dojenčka??user posted image Seveda,če imaš pridnega,sitega in previtega dojenčka.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
4.12.2007 14:53:11   
Čmrlika
Inigo-dr. pelkičeva se nahaja v gregorčičevi ulici. Mogoče veš, kje je pizzeria Galea?No, tam pri  njej je vhod na eno dvorišče-in greš tam skoz pa takoj boš na desni strani v tej isti zgradbi kot je pizzeria videla vhod v ambulanto. Ima pa tako "sladoledarsko" kupolo nad vratiuser posted image . Kaj te vem, kako se temu reče- v  glavnem ni varjante da zgrešiš. Če pa še nisi ziher kje je to, pa povej, ti še drugače povem...
Drugače vidim, ste vse okej, jaz pa imam že tretji dan nek čuden dan...Včeraj mi je ful nekaj v trebuhu dol tiščalo, al kaj , neznam niti opisat....ni bolečina, samo tak nelagoden občutek. In zdaj se mi spet nekaj podobnega zdi. Je ktera imela kak podoben občutek. Sem bila ful nervozna včeraj...
Vrtnica79- kak pa že ti uživaš...Te bo to detece pridno, al kaj?user posted image No, sem vesela za tebe in Vano, da vama gre tako lepo.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
4.12.2007 15:03:48   
Inigo
čmrlika - najlepša ti hvala! si že msilim kje je to... user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
4.12.2007 15:13:02   
Čmrlika
No super Inigo--res ni problem najt...Pa tak način je po moje najlažji...Drugače pa lahko greš na to dvorišče že s Tyrševe,tam nasproti bankomata nove kbm takoj za centrom tyrševa...

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
4.12.2007 20:37:25   
Marusah
Da vas malo pozdravim user posted image

Jaz sem danes imela podelitev diplome - je bilo kr lepo. Malo dolgo je trajalo, zato me je user posted image ves čas brcal in za popkovino vlekel, ker je bil lačen user posted image . Potem smo šli še na večerjo in sedaj sem pa zmatrana, da komaj še sedim. Mali pa je tudi omagal - ni ne duha ne sluha o njem. Je čisto primeru v trebuščku user posted image

se tipkamo jutri...

*Nočko*

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
4.12.2007 21:13:06   
Rubin.
Marusah čestitam!

user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
4.12.2007 21:16:13   
Marusah
Rubin hvala za čestitke!!!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
5.12.2007 9:29:00   
Janey
Čao babnice. Kako ste? Zdaj ko sem na bolniški kar ni časa za RRuser posted image user posted image user posted image No ja, ta teden mi je oproščeno, sem zabublena v knjige, ker imam v petek en težek izpit.

Sem prišla samo pozdravit...lepo se imejte

papa

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
5.12.2007 9:52:27   
nana35
Janey dobro opravi izpit in se pridno uči do takrat.Ti je oproščeno,ker se ne javljaš preveč.
Marusah tebi pa čestitke za diplomouser posted image user posted image !!Upam,da si se dobro počutila v svojih oblačilih in našla kaj primernega!!

Čmrlika,tebe pa ni kaj dosti na spregled??!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
5.12.2007 12:25:55   
Čmrlika
Kak te ne?user posted image  -Nana35...Evo mene...Sej vsak dan malo počekiram, kaj dogaja, pa tud kaj "spregovorim"...Je pa tudi res, sem menda že včeraj napisala, da imama neke slabe dneve trenutno, in sem bolj čudne voljeuser posted image . Me nekaj v bušiju nelagoden občutek, ki ni bolečina, vsakih toliko daje, in sem kr malo nervozna+ tega pa si nočem neke panike v glavi delat. Upam, da bo minilo.
Kako ste kaj ostale? Je kaj novega...? Miklavžek prihaja, ste ble pridne?user posted image
Lp vsem...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
5.12.2007 12:47:46   
Rubin.
A že kaj razmišljate katero knjigo boste/ste kupile, da boste vanjo vpisovale podatke, vtise, želje ipd. Mi smo pri mali mis kupili To sem jaz. Sedaj pa jih je kar nekaj na trgu, pa bo odločitev težja.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.