nana35
|
Pandica,takoj sem pomislila na to,da bi zagrela v Aventovi,potem pa prelila v drugo flaško,pa si se sama spomnila.Mi je pa noro,da delajo take grelce,češ,da si ja ne boš kupila druge flaške kot našo, ker ta grelec ni za vse firme!! Jaz bom kupila neki univerzalni grelec če ga bom dobila,ne od znamke flašk,tako da upam,da bo not vse pasalo.Kako je s temi čaji za dojenčke?Včasih so jih dajali,potem se spomnim,da jih sploh niso priporočali,ker kot da ne rabi piti,ker ima v mleku vse,zdaj spet...?Ne vem,jaz bi sigurno dajala čaj za , se mi zdi da bi jaz dehidrirala,če ne bi nekaj pila čez dan.Pa vedno tudi niso lačni,pa ga s čajčkom potolažiš,pa kadar ima krče... Za našega pikeca imam že vse pripravljeno,le nekaj večjih in ne tako nujnih stvari moram še kupiti,pa bom kupila od denarja za paket,ravno grelec,pa rada bi vseeno imela sterilizator ker sem zadnjič prekuhavala,pa je polno vodnega kamna v vodi in je bilo vse belo,pa dude so bile polne vode,tako da se mi je malo zamerilo,pa še hitreje je s sterilizatorjem.Vem,da včasih niso imeli tega,ampak če že obstaja in je lažje,ga bom kupila.Pa mogoče tudi baby sitter. Drugače pa imam vse ostalo in lahko pride na svet tudi zdaj,če želi.No,malo še naj počaka,vseeno,zaradi teže in velikosti!! Joj,sem se razpisala,lepo bodite vse pa vas danes še kaj obiščem!