Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.7.2007 14:28:13
|
|
|
|
Laubica
|
Madejka-tudi tebi čestitke za Maja Komaj čakam da bomo še mi dobili pubeca(čeprav po pravici sem si želela punčko)
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.7.2007 14:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Že35, verjemi, da sem jaz isto želela, da bi bila punčka, celo nosečnost sem razmišljala le o tem, da mogoče se bo pa rodila punčka.. In ko sem rodila dečka, verjemi, sreča je bila popolna, sploh nisem pomislila, da sem želela punčko..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.7.2007 14:57:47
|
|
|
|
Laubica
|
Ti verjamem ,da ko dobiš svojo štručko v naročje in vidiš da je vse ok ti je čisto vseeno katerega spola je
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.7.2007 16:17:20
|
|
|
|
rakinja
|
Tudi jaz čestitam madejki za sinčka Maja to pa je bilo hitro. In drugače ki ste ostale kaj počenjate lepeg? Tako zdaj sem pa jaz na vrsti glede poroda še mesec dni.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.7.2007 19:31:13
|
|
|
|
Laubica
|
Rakinja -kaj pa ti pričakuješ?In datum ? Jaz sem danes takooo utrujena pa takooo napet trebuh imam ,mislim da še od poti -saj smo ob2h prišli domov
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.7.2007 9:11:18
|
|
|
|
Laubica
|
Moram vam povedat veselo novico-da je nocoj 2min.čez polnoč rodila od moževega bratranca žena z carskim rezom punčko Pa ravno včeraj smo se menli in je njen rekel da ji bodo drugo sredo delali carskega (ker je babika stala v trebuhu in imela nogice zagozdene v kanalu)danes pa me zjutraj kličejo in pravijo da že imajo pupo-VITO joj tako sem vesela,ena je že rešena zdaj še pa do 6.11.jaz moram zdražat
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.7.2007 14:03:23
|
|
|
|
rakinja
|
Pozdravljene Kako ste kaj danes počutje vašo in tako naprej? Jaz se nena neko dobro počutim tako me na čase bolajo jajčniki ko da bi imela popadke pa križ tudi ko se pa vležem pa se vse umiri gibe pa čutim vse normalno. že35 čestitam ti za tvojo sestrično in malo Vito.Ti pa moram povedat da midva z mojim srčkom sma tudi premišljevala o tem imenu za punčko da bo Vita ampak jaz vstrajam še kr pri Lari. Jaz pa imam rok 28.8 in mislim da bo punčka tako mi je vsaj g.rekla da kaže bolj na punčko ko pa na fantka ampak bo rajši dala ? .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.7.2007 16:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Rakinja, pri meni je bilo enako.. 3 dni skoz me je tak bolelo, CTG je pokazal popadke, ampak mali še ni hotel nič.. Po treh dneh pa se je zares začelo.. Že35, čestitke za Vito.. Nenavadno ime, ampak zelo lepo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.7.2007 19:13:30
|
|
|
|
rakinja
|
Gorazdova res al kaj.Zdaj pa si me malo prestrašila jaz še mam ja celi mesec do poroda še čas.Saj imam v pon.pregled pa jo moram vprašat kaj bi to bilo kr zadnjič ko sem bila tam sem ji rekla da me nonstop tak spodaj boli pa mi je rekla da je no od rastegovanja maternice samo zdaj me že kaki teden tak boli da ne moram bit dolgo na nogah.Samo finta je v tem da ko pa se vležem pa počivam pa mi mine. In kako si ti kaj pa mali Patrik?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.7.2007 21:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je bilo na začetku tak, da ko sem hodila, je bilo ok.. Ko pa sem se vlegla, al pa vsedla, je pa špikalo.. Nato pa je začelo špikat kontra, ko sem hodila.. Ma, sma vredu.. Zdaj spi ko top, priden je full.. Čakam, da se zbudi, da ga dam v sobo, ker je v mamini spalnici, sva s partnerjem mal spreminjala Pa skoraj nič nisem delala, pa sem že zmantrana
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.7.2007 22:03:06
|
|
|
|
rakinja
|
A tako no te pa tak ok če sta vredu.Kaj ga dojiš?Moja tamala tudi spi ko top že od pol šestih kr popoldan ni htela spat pa jo je že tak hitro vrglo upam da se mi ne bo usretnoči šetala po bajti kr to ona zna .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.7.2007 22:19:46
|
|
|
|
saskija
|
Rakinja tudi jaz sem avgustovka in sem včeraj imela grozen dan- ful slabo sem se počutila, zaćelo se je z rahlo omotico (razlog verjetno nizek pritisk in slabokrvnost), nato otrdevanje trebuha, bolečine v spodnjem delu trebuha in v križu. Zvečer sem se vsa prestrašena pa tudi psihično omagana vlegla in si rekla naj bo kar hoče zdaj grem spat. Danes sem relativno ok, verjetno se je otrok spet spuščal. Imam ga že zelo nizko. Ne vem, če bom še dolgo vzdržala! Pozdravček iz mb!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.7.2007 22:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Rakinja, na začetku sva se dojila, potem sem prenehala, ker je bilo grozno boleče, svoje mleko sem vbrizgavala in mu ga davala.. Danes sva probala spet preko zizke, prvič je prijelo, potem pa sploh ne, sploh ni hotel potegnit.. Sem probala na vse načine, da bi prijelo, pa nič Zaj mu atek daje moje mleko iz flaške, jaz malo počivam pa čvekam na RR..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.7.2007 22:25:51
|
|
|
|
saskija
|
Gorazdova kaj pa če bi se obrnila na svetovalko za dojenje iz mariborske porodnišnice in vprašala kako in kaj, verjetno se otrok ne pristavi vredu in takrta so bolečine res grozne.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.7.2007 9:27:42
|
|
|
|
mehurčica
|
Gorazdova, si probala z nastavkom za dojenje? Mene je rešil! Sem kar nekaj časa na začetku dojila samo z nastavkom, ker ni znal prav zagrabit(imam bolj mehke in majhne bradavičke). Še potem, ko sva prehajala samo na ziziko brez nastavka, je skoraj vedno cmokal, ker mu je ven lezlo, ampak sva vztrajala in na koncu se je dojil vsega skupaj eno leto! Sem pa imela Nuk-ov nastavek. Probaj, mogoče pa bo šlo lažje. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.7.2007 9:29:06
|
|
|
|
sanwebdra
|
No, Madejka, čestitam, vse lepo in vse dobro - čim več poljubčkov in cartanja ...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.7.2007 11:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Mehurčica, hvala, bom probala s tem, ko se mali zbudi.. Upam, da bo ratalo... Hvala
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.7.2007 21:04:44
|
|
|
|
rakinja
|
Dober večer Kaj pa te danes z vami je da nič skoraj ne pišete? Gorazdova ne sekiraj jaz sem tudi tamalo samo en teden dojila pa je itak zrasla v močno in veliko zdaj pa je že stara 3 leta pa ji nič ne manka.Pri nama pa je bilo tak mleka sem imela zadosti samo kaj če ni in ni htela vleč pa sem imela vse razne nastavke pa ni nič pomagalo tako da sem si enih 14 dni črpala mleko pa davala mačkam kr če sem ji dala na flaško je imela premalo. In kako kaj druge kako ste kaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 29.7.2007 23:19:03
|
|
|
|
Laubica
|
Kako ste kaj nič ne pišete-no sej sem jaz tudi bolj lena še 2dni pa gremspet delat-joj mi ni več najrajši bi zaprla salon in uživala v brezdelju ,res me je kar groza ko vem da v sredo začnem z službo-pa še frizerko moram najt da bo namesto mene 1l
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 30.7.2007 15:27:31
|
|
|
|
sanwebdra
|
Dežujeeeeeeeeeeeee - meni pa streho delajo - če jaz ne bom ponorela ... Ker, jasno, zamujajo 9 dni. 9 sončnih vročih dni, ko so jih bili sami izgovori (joj, pa jutri je dež napovedan; zaradi vročine so mi trije dehidrirali, pa nisem mogel končati ostalih objektov; AJA in najboljše - v nedeljo ne delamo!?!?!?!?!? - zakaj že ne - včeraj je bilo lepo vreme). Ostalo še kar gre, vendar če streha ne bo pravočasno končana, ne moreva dalje estrihov delat, ki morajo biti suhi do konca avgusta - da potem pubeci omet gor vržejo, pa da mi stric pride keramiko položit, ker mi 5.9. pridejo kuhinjo montirat!!!! Ampak ... saj bo ... Dobra novička - imam drugi avto, 5 vrat, Fiesta, 2000 letnik ... joj, kak sem vesela...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 30.7.2007 18:43:57
|
|
|
|
rakinja
|
Pozdravljene kako kaj v takem vremenu? Danes sem imela spet ultrazvok rasti kr mi preverjajo kako moj otročiček raste in sedaj ima nekje 2300kg in je to v meji normale tako mi je ginekologinja rekla.Ne bo treba sprožit poroda hvalabogu. Čes 8 dni imam spet ultrazvok rasti in še ctg.Tudi danes so mi delali ctg in ni še popadkov.Tako od danes naprej sem začela odštevati dneve že komaj čakam da bom držala in cartala že drugega otroka. In kako ste kaj ostale?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.7.2007 9:16:13
|
|
|
|
Laubica
|
Rakinja -kdaj si ti na vrsti?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.7.2007 10:03:29
|
|
|
|
rakinja
|
Dobro jutro že35:28.8 imam rok ampak se ne bi pritoževala če bi bilo kaj prej. In ostale ki ste
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.7.2007 10:35:16
|
|
|
|
Laubica
|
Rakinja prosim povej mi koliko imaš 58štbenkobodyev ali majčk in koliko pajacev in kapic?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.7.2007 14:56:30
|
|
|
|
rakinja
|
že 35:Takole ti bom povedla nisem nikoli štela imam pa zelo dosti vsega že od prve in še kolegica mi je nekaj dala tak če bi imela dva dojenčka bi imela dosti.Oblačil nisem rabla sploh ne kupit razen dva kompleteka pa še to kr sta se meni zelo dopadla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?