|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
10.10.2008 21:39:01   
kekec in mojca
Go Lyra, go Lyra! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
11.10.2008 15:35:42   
cati
lyra jaz tudi navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
11.10.2008 17:23:48   
frutolina
lyra,lyra!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
11.10.2008 18:32:22   
lyra*
Ve pa ste prave navijačiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak zaenkrat se še nobenemu nikamor ne mudiuser posted image  Bomo počakali luno pa bo mogoče pol kajuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
11.10.2008 18:44:39   
trnuljčica
Lyra vi trije pa ste res dolgo zdržaliuser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa navijamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
12.10.2008 9:14:40   
kekec in mojca
B.M. nas je prehitela, bomo pa pri tebi not spravle, Lyra. Sobica je že pripravljena? Cotice speglane in zložene po velikosti ter barvi? Hiška spedenana? 

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
12.10.2008 22:18:05   
gold fish
B.M., ........ ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
12.10.2008 22:20:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: B.M.

Kaj je šlo narobe, da si imela CR? Je nagajal Maticev utrip?

K&M imela sem razpok in odtekla mi je voda potem sem bila s popadki štiri ure seveda so mi dodajali umetne ker pa se nisem odpirala je malemu najbrž postala sila in mu je res začel padati utrip med poadki,poleg tega je bila še mekonijska plodovnica in je bila taka odločitev najbolj smiselna. Moram rečt da sem vse skupaj zelodobro prenesla,mali pa tudi. In sedaj imamo našega že tako težko pričakovanega sončka doma in se cartamo in cartamo in car.... user posted image user posted image user posted image cartamo !!!!

..... pri meni je  pri prvem bilo podobno..... razen mekonijske plodovnice....   Kdo pa ti je delal CR?

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
12.10.2008 22:22:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Že tam ji ga ni zaključevalo pravilno je sicer omenila da če ne bo delal da lahko pridem še enkrat zvečer da bi probale posnet...samo

Isto je bilo pri meni pa šel epo sem jo prej vprašala kak dvd naj prinesemuser posted image

Ne rečem nič čez pregled in to vse super sam mi je pa kr žalker nimam spomina na nuhalno.

moj se pa čisto normalno lahko gleda...sem pa imela dvd-

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
12.10.2008 22:23:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  ja, Pelkičeve se nimate kaj bat. In ne samo da je prijazna, je tudi zelo strokovna!

....se kar podpišem......user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
13.10.2008 10:39:04   
B.M.
CR mi je delal dr.Žebeljan. Vse najboljše besede za njega res je zdravnik na mestu,kar se tiče strokovnosti in dostopnosti oz.odprtosti za razna vprašanja. Bil je moj sobni zdravnik ko sem ležala še kot nosečnica in tako je potem tudi ostalo. Najbrž pa sem imela srečo kar se tega tiče da je ravno tisti dan ko sem jaz imela razpok in se je porod začel,bil dežurn,tako da je bil zraven ko sem imela popadke in me tudi pregledal ko smo se odločili da ne bo šlo drugače kot da naredimo CR. Zelo sem zadovoljna da je bil moj zdravnik in operater,ker imam rano izredno lepo tako da mislim da se čez čas skoraj ne bo opazla. V bistvu meni sploh več ne zgleda kot rana user posted image .

Prebrala sem da enim več ni za bit na tem forumu ker so že mamice in ne več nosečke... škoda meni je bilo prej super ko se imela še user posted image ,ker sem vas lahko kaj vprašala in sedaj se mi zdi prav tako super saj bom vrjetno imela še kakšno vprašenje z bolj izkušenimiuser posted image . Mogoče bom pa tudi jaz lahko kateri kaj v pomočuser posted image .

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
13.10.2008 17:23:29   
*bubi*
lyra, si še tukaj? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
13.10.2008 17:30:11   
lyra*
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image

Jaz še kar strašim po RRuser posted image  Danes sem 37t2d in se če nič dogajauser posted image  Edino malo me špika v hrbtenici ampak ni omembe vrednouser posted image

k&m si me zdaj prav nasmejala,če so cotike zložene po barviuser posted image

Nooo...nisem še vsega zlikala,oprano mam že vseuser posted image  Posteljice še nimam pripravljene,jo bo dragi,ko bomo v P.

Stanovanje imam ju3 namen v nulo pospravituser posted image  Pol pa bi že lahko šli počasi v Rimuser posted image

Ne vprašajte kak sm že nestrpna...sploh za mizo ne morem več sedet. Obseg imam 117cm se mi zdiuser posted image

Aja...ve ste že po večini mamice pa me nekaj zanima.
Kako gledate na to,da user posted image  spijo pri vam v postelji? A je res,da se tako mali dojenček ne more razvadit? Ker meni bi blo 100% lažje,če bi oba imela pri sebi in ju nebi sredi noči rabla nosit v mojo posteljo in potem spet nazaj...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
13.10.2008 19:46:19   
B.M.
Jaz sem sicer še zelo sveža mamica ampak vseeno,najin malček spi pri nama v postelji ravno zato ker nimamo takšnega prostora da bi lahko imela posteljico ob svoji postelji da bi ga lahko videa. In ravno zato da se ponoči ne vstajam in hodim gledat kako jega imam kar pri sebi. Še je čas da bo spal samuser posted image .

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
13.10.2008 20:37:45   
kekec in mojca
Jaz pa nisem več sveža mamicauser posted image in kljub temu, da vem, kakšne težave se kasneje pojavijo, tamali spi v moji postelji. Ja, pa ta veliki tudi, čeprav je vmes že pridno spal v svoji sobi.

Jaz pa čakam še eno nosečnico - januarčico - da se nam pridruži na tej temi! user posted image Upam, da bo zbrala dovolj poguma in se prijavila na tem forumu.

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
13.10.2008 20:38:43   
kekec in mojca
  Lyra... po moje imam toliko jaz zdaj okoli trebuha. user posted image user posted image user posted image

Na, glej, tu je še nekaj čirliderc, ki navijajo zate (jih bom pripopala več, kot Bubi user posted image ):
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi, sem zmagala?

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 13.10.2008 20:51:11 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
13.10.2008 22:56:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: B.M.

CR mi je delal dr.Žebeljan. Vse najboljše besede za njega res je zdravnik na mestu,kar se tiče strokovnosti in dostopnosti oz.odprtosti za razna vprašanja. Bil je moj sobni zdravnik ko sem ležala še kot nosečnica in tako je potem tudi ostalo. Najbrž pa sem imela srečo kar se tega tiče da je ravno tisti dan ko sem jaz imela razpok in se je porod začel,bil dežurn,tako da je bil zraven ko sem imela popadke in me tudi pregledal ko smo se odločili da ne bo šlo drugače kot da naredimo CR. Zelo sem zadovoljna da je bil moj zdravnik in operater,ker imam rano izredno lepo tako da mislim da se čez čas skoraj ne bo opazla. V bistvu meni sploh več ne zgleda kot rana user posted image .

....tud meni ga je sedaj drugič delal on..... in tud moja rana skoraj ni več vidna.... OK je še rdeča...bo pa čez čas spet svetla.... 

Ko boš imela suho rano.... lahko začneš mazat s kremo...... dobra je od DR.DERM - CONTRAKEL......  sem imela prvič in sedaj spetuser posted image

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
14.10.2008 9:17:07   
B.M.
Ja no saj tudi moja je še malo rdeča,ampak jaz sem mislila da bo to zgledalo dosti bolj grozno...Kaj ta krema pa se dobi v lekarni al...?Hvala za priporočilo,ker tako nisem vedela kaj naj vzamem.V bolnici mi je sestra rekla da se dobi v lekarni ena prav proti brazgotinam.Sicer pa sigurno imamo v salonu kakšno ki bi mi vrjetno tudi pomagala.Zdaj že tako dolgo nisem bila v službi da sem že malo pozabila kaj imamo in kaj ne.Sicer je pa sedaj moja prva preokupacija najin sončekuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
14.10.2008 11:31:34   
Blacky30
Lyra, drži se in upam, da boš čimprej cartala svoja dva user posted image user posted image !

Kar se tiče spanja v zakonski postelji, sem absolutno proti in se tega tudi strogo držim. Tu pa tam jo dam spat na zakonsko posteljo zjutraj, ko jaz vstanem ali še malo poležim, če slučajno ne more kar takoj nazaj zaspat. Sicer pa ne. Ful mi je ostalo v spominu, ko sem pred leti gledala Oprah show in so imeli oddajo o tem, kako zelo nevarno je to. In so pokazali primere, ko je atek zadušil dojenčka, ker se je ponoči obrnil in s hrbtno stranjo roke pokril otrokov obrazek. To vse dela utrujenost, ki pa je zvesti spremljevalec prvih mesecev svežih staršev. Tak da meni je to pustilo velik vtis in sem se takrat zaklela, da tega ne bom počela, ker bi se požrla, če bi otroku kaj nehote naredila. Sicer pa je res, da se vsaka mamica po svoje odloči. Jaz imam posteljico poleg svoje strani postelje in malo solno lučko na tleh, da jo v trenutku vidim, če se kaj oglasi.
Dobrodošle nove user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
14.10.2008 11:42:43   
Blacky30
Nosečnice: 

user posted image    blanka1, PDP 02.10.2008
user posted image     karmeng, PDP 18.10.2008
user posted image    lyra, PDP 02.11.2008 user posted image   user posted image
user posted image    blackcoffee, PDP začetek decembra 2008
user posted image    žabicamala, PDP 25.12.2008
user posted image    mars.2903, PDP januar 2009
user posted image    VRTNICA84, PDP 25.01.2009
user posted image    cati, PDP 10.02.2009
user posted image     tasa_m, PDP marec 2009
user posted image    frutolina, PDP 20.04.2009
user posted image     Maj_taj, PDP 01.05.2009
user posted image    andrejka_237, PDP 09.05.2009

Mamice in dojenčki ali dojenčice: 

user posted image      Tamara85, Lana, 11.10.2008
user posted image      B.M., Matic, 27.09.2008
user posted image     *bubi*, bubika, 04.09.2008
user posted image    Saraya, Marisa, 27.08.2008
user posted image    gold fish, Jaka, 17.08.2008
user posted image    dojenč, Žana, 04.08.2008
user posted image    Renatka, Eva, 09.08.2008
user posted image    Flower, Lan, 29.07.2008
user posted image    Liju, Žan, 22.07.2008
user posted image    pepa6, Lara Tisa, 17.07.2008
user posted image    Blacky, Teja, 17.07.2008
user posted image    Frutka, Lili, 11.7.2008
user posted image   Maja T., Zara, 08.07.2008
user posted image   Willma, Lili, 22.06.2008
user posted image   Barbaw, Maja, ??????
user posted image   hijenca, Vid, 08.05.2008
user posted image   Čmrlika, Taja, 19.04.2008
user posted image   Trnuljčica, mali princ, 16.04.2008
user posted image   Kekec in Mojca, mali Kekec, 09.04.2008
user posted image   Janey, Jaka, 12.02.2008
user posted image   Marusah, Lovro, 07.02.2008
user posted image    tea78, Naja, 17.12.2007
user posted image   Nana 35, Klemen, 27.12.2007
user posted image   Pandica , Zala, 14.10.2007
user posted image   Koala, Alex, 02.02.2008
user posted image   Mehurčica, Eni, 19.10.2007
user posted image   Vrtnica, Vana, 28.11.2007

In tiste, ki ki imamo že malo večje nadebudnike:

user posted image  Pikec (gold fish), 8 let
user posted image  Lataša (Vrtnica) 7 let
user posted image David (Mehurčica), 4,5 leta
user posted image Frutek (Frutka) 4 leta
user posted image Žan (Willma) 4 leta
user posted image Kekec (K&M), 4 leta
user posted image Nejc (Blacky), 3,9 leta
user posted image Aneja (Saraya), 3 leta
user posted image Bubi (*Bubi*), 2,5 leta
user posted image  žabicamala (user posted image ), 2,5 leta
user posted image Mala miss (rubin.), 2,5 leta
user posted image Jaka (Barbaw), 2 leti

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
14.10.2008 21:51:15   
*bubi*
(jih bom pripopala več, kot Bubi ):

samo tote so vse enake barve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
14.10.2008 21:55:09   
*bubi*
Bubika spi lepo v svoji posteljici. OK, se zgodi, da spi pri meni, ampak ima svoj pojšter (tisti od rojstva proti polivanju) in mi je to stroga meja. No, na drugi strani pa spi bubi user posted image user posted image user posted image  Zvečer vedno zaspi v svoji sobi, ponoči pa pride. Pa saj ga ne morem nagnat user posted image

Tako da spanje v zakonski postelji je vprašljivo z dveh vidikov - varnosti (kot je blacky pisala) in razvajenosti user posted image  

Aja, naš ati pa na koncu pristane v bubijevi postelji user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
15.10.2008 8:10:25   
lyra*
jaz greem v P!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
15.10.2008 8:34:56   
Blacky30
Jeeeeeeeeeeeeee, lyra, drži se, mislim na vas!!!!user posted image user posted image user posted image

GO, GO, GO,......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
15.10.2008 8:36:06   
cati
Držim pesti Lyrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?