Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.10.2008 11:09:06
|
|
|
|
žabicamala
|
B.M., čestitke. Sva bile skupaj v bolnišnični sobi .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.10.2008 8:56:09
|
|
|
|
*bubi*
|
B.M., ČESTITKE
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.10.2008 10:28:49
|
|
|
|
kekec in mojca
|
No, jaz ne. Samo vidim, da tukaj več ali manj samevam, čeprav so vse zvesto obljubljale, da bodo ostale tukaj tudi, ko ne bodo več No ja, zdaj pač imamo druge interese, kot pa nosečnost, a ne? Itak je tema Mariborske NOSEČKE, kar pa jaz več nisem. Se pa spomnim, da se od začetka nisem rada vtikovala v to temo, ker so bile na njej večina že mamice. Mogoče je pa tudi zdaj isti razlog, da nosečke ne pišejo več sem?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.10.2008 13:56:14
|
|
|
|
cati
|
Mogoče je pa tudi zdaj isti razlog, da nosečke ne pišejo več sem? Men je pa prav fajn da se še oglasite Sicer pa smo ves mariborčanke B.M. čestitke Mi pa gremo sedaj naše dete gledat in sm že cel dan saj ga že od nuhalne nismo videli.
< Sporočilo je popravil cati -- 7.10.2008 13:57:05 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.10.2008 15:28:42
|
|
|
|
žabicamala
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Mi pa gremo sedaj naše dete gledat in sm že cel dan saj ga že od nuhalne nismo videli. lepo se imej na pregledu in uživaj ob gledanju .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.10.2008 16:54:18
|
|
|
|
cati
|
uživaj ob gledanju . Sem pa še bi gledala in gledala No glavno je da je vse OK in da smo težki že 500g
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.10.2008 19:34:28
|
|
|
|
Rubin.
|
Drage moje mariborčanke, če bi katera rada imela te revije: Nosečnost (Moj malček, Mama), Nosečnica ((Otroci, Super Mami) Pri nas bomo zibali (Naša žena), Mamin naraščaj (Mama), Novorojenček (Moj malček) Dojenček (Super Mami), in Paparica (Mama), naj mi javi na z.s., jih podarim . Sicer pa uživajte v tem lepem obdobju, še prehitro mine.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.10.2008 15:30:40
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Drage moje mariborčanke, če bi katera rada imela te revije: Nosečnost (Moj malček, Mama), Nosečnica ((Otroci, Super Mami) Pri nas bomo zibali (Naša žena), Mamin naraščaj (Mama), Novorojenček (Moj malček) Dojenček (Super Mami), in Paparica (Mama), naj mi javi na z.s., jih podarim . Sicer pa uživajte v tem lepem obdobju, še prehitro mine. Oddano.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.10.2008 15:42:20
|
|
|
|
B.M.
|
Kaj je šlo narobe, da si imela CR? Je nagajal Maticev utrip? K&M imela sem razpok in odtekla mi je voda potem sem bila s popadki štiri ure seveda so mi dodajali umetne ker pa se nisem odpirala je malemu najbrž postala sila in mu je res začel padati utrip med poadki,poleg tega je bila še mekonijska plodovnica in je bila taka odločitev najbolj smiselna. Moram rečt da sem vse skupaj zelodobro prenesla,mali pa tudi. In sedaj imamo našega že tako težko pričakovanega sončka doma in se cartamo in cartamo in car.... cartamo !!!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.10.2008 19:26:01
|
|
|
|
kekec in mojca
|
B.M., kaj pa psiha? Si se sprijaznila s tem, da nisi rodila vaginalno? Pamet včasih govori eno, srce pa drugo...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.10.2008 13:04:39
|
|
|
|
frutolina
|
Ojla punce! No moj bebi lepo raste, so mi pa PDP spremenili na 20.4. No, zanima me če je bila katera od vas na nuhalni pri Pelkičevi? Jaz sem bila zadnjič in nikakor ne morem odpreti CDja. Že tam ji ga ni zaključevalo pravilno je sicer omenila da če ne bo delal da lahko pridem še enkrat zvečer da bi probale posnet...samo kaj pa vem. Saj ne da posnetek zdaj pač morem met...samo ko bom ta vikend povedala doma in sem mislila ateju za RD dat zraven Cd z njegovim prvim vnukcem.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.10.2008 13:16:20
|
|
|
|
cati
|
Že tam ji ga ni zaključevalo pravilno je sicer omenila da če ne bo delal da lahko pridem še enkrat zvečer da bi probale posnet...samo Isto je bilo pri meni pa šel epo sem jo prej vprašala kak dvd naj prinesem Ne rečem nič čez pregled in to vse super sam mi je pa kr žalker nimam spomina na nuhalno.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.10.2008 13:17:57
|
|
|
|
frutolina
|
saj jaz sem tudi prinesla pravi DVD - R. Zdaj že resno razmišljam da bi vseeno povprašala o ponovnem posnetku...saj je sama omenila. Samo upam da ni potrebno potem spet kaj plačat.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.10.2008 15:43:42
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Frutolina, vprašaj!!! Saj to je vendar reklamacija izdelka. Glej, Pelkičeva je fajn zdravnica in nadrla te ziher ne bo. Saj ve, kako pomemben je nosečnicam DVD z njenim otročkom.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 9.10.2008 19:01:53
|
|
|
|
frutolina
|
CD mam, CD mam!! za dr. Pelkič!! Res je neverjetno prijazna! Mi je hitro odgovorila na mail in sem bila pred eno uro že pri njej! In zdaj je uspelo CD zaključit! Tak da bo presenečenje ta vikend enkratno!! Pa še eno slikco sem dobla Res je ful prijazna zdravnica!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2008 9:51:22
|
|
|
|
*bubi*
|
ja, Pelkičeve se nimate kaj bat. In ne samo da je prijazna, je tudi zelo strokovna!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2008 10:35:31
|
|
|
|
Maj_taj
|
Pozdravljene mariborčanke! Tukaj se oglaša še ena novinka ki pričakuje svojeg prvega . frutolina vidim da sta si najina DPD zelo blizu. Če se kaj zamakne se lahko zgodi da bova na isti dan rojevali. Za NS sem naročena k dr. Pelkičevi čez teden in pol, komaj čakam. Sem slišala same pozitivne informacije.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2008 10:57:11
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Res, o Pelkičevi samo lepe besede. Cati, kdaj si ti imela nuhalno? Kolikor vem, si ona zelo dolgo hrani vse te posnete preglede, pa ti mogoče lahko še enkrat posname? Probat ni greh. Sploh pa, kaj zdaj, za koga naj navijamo? Blacky se je zadnjič nekaj repenčla, kako se tu nič ne oglašamo, zdaj je pa sama pobegnila?
< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 10.10.2008 11:03:45 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2008 11:42:56
|
|
|
|
B.M.
|
B.M., kaj pa psiha? Si se sprijaznila s tem, da nisi rodila vaginalno? Pamet včasih govori eno, srce pa drugo... K&M Moram priznat da je zaenkrat vse ok in da me vse skupaj niti ni preveč vrglo iz tira niti psihično niti fizično. Moj je rekel da je mislil da bom čustveno čisto na tleh ker sem si namreč vso nosečnost prizadevala roditi po naravni poti. Ampak kaj morem če ni šlo ni šlo,vseeno mi je bolj pomembno kako se je izteklo za Matica. Sploh pa sem vedno rekla da želja o naravnem porodu je eno,kar bi bilo super ampak ker pa se je šlo za stanje Matica sploh nisem premišljevala,pa še to že drugi dan po CR sem bila na oddelku saj sem si predvsem želela imeti svojga sončka ob sebi in da bi nama dojenje steklo kar se da najbolje. Ampak z dojenjem ni bilo nobenih težav saj ima naš malček tak sesalni refleks da je joj . Zdaj smo doma vse se je izteklo dobro,tako dasedaj uživamo v skupnih trenutkih ki so neprecenljivi.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2008 11:46:57
|
|
|
|
cati
|
Cati, kdaj si ti imela nuhalno? 4.8 dvomim da bi še hranila ta posnetek
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2008 13:15:26
|
|
|
|
kekec in mojca
|
O ja, Cati, ti kar vprašaj. Kolikor vem,je hranila bubijin pregled do 7. meseca. Bubi, imam prav, al sem v temo brcnila? Lyra, ti si še kar 3 v 1?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2008 13:17:20
|
|
|
|
kekec in mojca
|
B.M., super!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2008 13:47:35
|
|
|
|
frutolina
|
Glede CD mi je Pelkičeva rekla da morama še enkrat posnetek naredit,ker snema neposredno na CD. NIč ni omenila da ma shranjen posnetek od zadnjič... je pa rekla da če mam CD, da ga naj k njej prinesem en večer in mi ga bo probala še enkrat zaključit. Tak da, cati, če še maš cd ji ga nesi in naj proba še enkrat zaključit! Zgubit nimaš kaj! Nič, zaj pa laufam na kosilce.....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2008 15:36:23
|
|
|
|
*bubi*
|
O ja, Cati, ti kar vprašaj. Kolikor vem,je hranila bubijin pregled do 7. meseca. Bubi, imam prav, al sem v temo brcnila? DVD snema neposredno in ga ne more naknadno več posnet. Sama pa si v računalnik sproti shranjuje slike (tisto, kar zaustavi pri pregledu za merjenje recimo) in podatke. Verjetno res kar nekaj časa, ker je lani še 1x pregledala slike od NS, ko sem bila v 7. mesecu spet pri njej.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.10.2008 19:58:04
|
|
|
|
lyra*
|
Heiii.... ja jaz sem že vedno 3v1 Tako,da če vam je ve kar navijajte...mogoče še me spravite kam sta še kar živahna..ampak se pozna,da nimata več prostora A je res,da se pred porodom umirjo? Nič grem zdaj večerjo pojest...pol pa še sobico do konca pripravit
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?