|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
6.10.2008 11:09:06   
žabicamala
B.M., čestitke.
Sva bile skupaj v bolnišnični sobi  user posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
7.10.2008 8:56:09   
*bubi*
B.M., ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu žabicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
7.10.2008 10:28:49   
kekec in mojca

No, jaz ne. Samo vidim, da tukaj več ali manj samevam, čeprav so vse zvesto obljubljale, da bodo ostale tukaj tudi, ko ne bodo več

No ja, zdaj pač imamo druge interese, kot pa nosečnost, a ne? Itak je tema Mariborske NOSEČKE, kar pa jaz več nisem. Se pa spomnim, da se od začetka nisem rada vtikovala v to temo, ker so bile na njej večina že mamice.  Mogoče je pa tudi zdaj isti razlog, da nosečke ne pišejo več sem?user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
7.10.2008 13:56:14   
cati
Mogoče je pa tudi zdaj isti razlog, da nosečke ne pišejo več sem?

Men je pa prav fajn da se še oglasiteuser posted image   Sicer pa smo ves mariborčankeuser posted image

B.M. čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa gremo sedaj naše dete gledat in sm že cel dan user posted image  saj ga že od nuhalne nismo videli.

< Sporočilo je popravil cati -- 7.10.2008 13:57:05 >

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
7.10.2008 15:28:42   
žabicamala
IZVIRNO SPOROČILO: cati
Mi pa gremo sedaj naše dete gledat in sm že cel dan user posted image  saj ga že od nuhalne nismo videli.

lepo se imej na pregledu in uživaj ob gledanju user posted image .

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
7.10.2008 16:54:18   
cati
uživaj ob gledanju .

Sem pa še bi gledala in gledalauser posted image
No glavno je da je vse OK in da smo težki že 500g

(odgovor članu žabicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
7.10.2008 19:34:28   
Rubin.
Drage moje mariborčanke, če bi katera rada imela te revije: Nosečnost (Moj malček, Mama), Nosečnica ((Otroci, Super Mami) Pri nas bomo zibali (Naša žena), Mamin naraščaj (Mama), Novorojenček (Moj malček) Dojenček (Super Mami), in Paparica (Mama), naj mi javi na z.s., jih podarim user posted image .

Sicer pa uživajte v tem lepem obdobju, še prehitro mine.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
8.10.2008 15:30:40   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Drage moje mariborčanke, če bi katera rada imela te revije: Nosečnost (Moj malček, Mama), Nosečnica ((Otroci, Super Mami) Pri nas bomo zibali (Naša žena), Mamin naraščaj (Mama), Novorojenček (Moj malček) Dojenček (Super Mami), in Paparica (Mama), naj mi javi na z.s., jih podarim user posted image .

Sicer pa uživajte v tem lepem obdobju, še prehitro mine.

Oddano.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
8.10.2008 15:42:20   
B.M.
Kaj je šlo narobe, da si imela CR? Je nagajal Maticev utrip?

K&M imela sem razpok in odtekla mi je voda potem sem bila s popadki štiri ure seveda so mi dodajali umetne ker pa se nisem odpirala je malemu najbrž postala sila in mu je res začel padati utrip med poadki,poleg tega je bila še mekonijska plodovnica in je bila taka odločitev najbolj smiselna. Moram rečt da sem vse skupaj zelodobro prenesla,mali pa tudi. In sedaj imamo našega že tako težko pričakovanega sončka doma in se cartamo in cartamo in car.... user posted image user posted image user posted image cartamo !!!!

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
8.10.2008 19:26:01   
kekec in mojca
B.M., kaj pa psiha? Si se sprijaznila s tem, da nisi rodila vaginalno?
Pamet včasih govori eno, srce pa drugo...

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
9.10.2008 13:04:39   
frutolina
Ojla punce!

No moj bebi lepo raste, so mi pa PDP spremenili na 20.4.
No, zanima me če je bila katera od vas na nuhalni pri Pelkičevi? Jaz sem bila zadnjič in nikakor ne morem odpreti CDja. Že tam ji ga ni zaključevalo pravilno user posted image  je sicer omenila da če ne bo delal da lahko pridem še enkrat zvečer da bi probale posnet...samo kaj pa vem. Saj ne da posnetek zdaj pač morem met...samo ko bom ta vikend povedala doma in sem mislila ateju za RD dat zraven Cd z njegovim prvim vnukcem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4686
9.10.2008 13:16:20   
cati
Že tam ji ga ni zaključevalo pravilno je sicer omenila da če ne bo delal da lahko pridem še enkrat zvečer da bi probale posnet...samo

Isto je bilo pri meni pa šel epo sem jo prej vprašala kak dvd naj prinesemuser posted image

Ne rečem nič čez pregled in to vse super sam mi je pa kr žalker nimam spomina na nuhalno.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
9.10.2008 13:17:57   
frutolina
user posted image  saj jaz sem tudi prinesla pravi DVD - R. Zdaj že resno razmišljam da bi vseeno povprašala o ponovnem posnetku...saj je sama omenila. Samo upam da ni potrebno potem spet kaj plačat.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
9.10.2008 15:43:42   
kekec in mojca
Frutolina, vprašaj!!! Saj to je vendar reklamacija izdelka. user posted image

Glej, Pelkičeva je fajn zdravnica in nadrla te ziher ne bo. Saj ve, kako pomemben je nosečnicam DVD z njenim otročkom.

Neposredna povezava do sporočila: 4689
9.10.2008 19:01:53   
frutolina
CD mam, CD mam!! user posted image user posted image
user posted image  za dr. Pelkič!! Res je neverjetno prijazna! Mi je hitro odgovorila na mail in sem bila pred eno uro že pri njej! In zdaj je uspelo CD zaključit! Tak da bo presenečenje ta vikend enkratno!! Pa še eno slikco sem dobla user posted image user posted image  Res je ful prijazna zdravnica! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4690
10.10.2008 9:51:22   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  ja, Pelkičeve se nimate kaj bat. In ne samo da je prijazna, je tudi zelo strokovna!

Neposredna povezava do sporočila: 4691
10.10.2008 10:35:31   
Maj_taj
Pozdravljene mariborčanke! Tukaj se oglaša še ena novinka ki pričakuje svojeg prvega user posted image .

frutolina vidim da sta si najina DPD zelo blizu. Če se kaj zamakne se lahko zgodi da bova na isti dan rojevali. user posted image
Za NS sem naročena k dr. Pelkičevi čez teden in pol, komaj čakam. Sem slišala same pozitivne informacije.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
10.10.2008 10:57:11   
kekec in mojca
Res, o Pelkičevi samo lepe besede.

Cati, kdaj si ti imela nuhalno? Kolikor vem, si ona zelo dolgo hrani vse te posnete preglede, pa ti mogoče lahko še enkrat posname? Probat ni greh.

Sploh pa, kaj zdaj, za koga naj navijamo?

Blacky se je zadnjič nekaj repenčla, kako se tu nič ne oglašamo, zdaj je pa sama pobegnila? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 10.10.2008 11:03:45 >

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
10.10.2008 11:42:56   
B.M.
B.M., kaj pa psiha? Si se sprijaznila s tem, da nisi rodila vaginalno?
Pamet včasih govori eno, srce pa drugo...

K&M Moram priznat da je zaenkrat vse ok in da me vse skupaj niti ni preveč vrglo iz tira niti psihično niti fizično. Moj user posted image je rekel da je mislil da bom čustveno čisto na tleh ker sem si namreč vso nosečnost prizadevala roditi po naravni poti. Ampak kaj morem če ni šlo ni šlo,vseeno mi je bolj pomembno kako se je izteklo za Matica. Sploh pa sem vedno rekla da želja o naravnem porodu je eno,kar bi bilo super ampak ker pa se je šlo za stanje Matica sploh nisem premišljevala,pa še to že drugi dan po CR sem bila na oddelku saj sem si predvsem želela imeti svojga sončka ob sebi in da bi nama dojenje steklo kar se da najbolje. Ampak z dojenjem ni bilo nobenih težav saj ima naš malček tak sesalni refleks da je joj user posted image .
Zdaj smo doma vse se je izteklo dobro,tako dasedaj uživamo v skupnih trenutkih ki so neprecenljivi.

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

Neposredna povezava do sporočila: 4694
10.10.2008 11:46:57   
cati
Cati, kdaj si ti imela nuhalno?

4.8 dvomim da bi še hranila ta posnetekuser posted image

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
10.10.2008 13:15:26   
kekec in mojca
O ja, Cati, ti kar vprašaj. Kolikor vem,je hranila bubijin pregled do 7. meseca. Bubi, imam prav, al sem v temo brcnila?

Lyra, ti si še kar 3 v 1?

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
10.10.2008 13:17:20   
kekec in mojca
B.M., super! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4697
10.10.2008 13:47:35   
frutolina
Glede CD mi je Pelkičeva rekla da morama še enkrat posnetek naredit,ker snema neposredno na CD. NIč ni omenila da ma shranjen posnetek od zadnjič... je pa rekla da če mam CD, da ga naj k njej prinesem en večer in mi ga bo probala še enkrat zaključit. Tak da, cati, če še maš cd ji ga nesi in naj proba še enkrat zaključit! Zgubit nimaš kaj! user posted image  

Nič, zaj pa laufam na kosilce..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4698
10.10.2008 15:36:23   
*bubi*
O ja, Cati, ti kar vprašaj. Kolikor vem,je hranila bubijin pregled do 7. meseca. Bubi, imam prav, al sem v temo brcnila?

DVD snema neposredno in ga ne more naknadno več posnet. Sama pa si v računalnik sproti shranjuje slike (tisto, kar zaustavi pri pregledu za merjenje recimo) in podatke. Verjetno res kar nekaj časa, ker je lani še 1x pregledala slike od NS, ko sem bila v 7. mesecu spet pri njej.

Neposredna povezava do sporočila: 4699
10.10.2008 19:58:04   
lyra*
Heiii....

ja jaz sem že vedno 3v1user posted image
Tako,da če vam je ve kar navijajte...mogoče še me spravite kamuser posted image

user posted image user posted image  sta še kar živahna..ampak se pozna,da nimata več prostorauser posted image  A je res,da se pred porodom umirjo?

Nič grem zdaj večerjo pojest...pol pa še sobico do konca pripravituser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?