|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
3.5.2007 8:57:42   
Eca
Še jaz.... sem v enem kosu, trenutno vse mirno. Tale kavica me danes mika, pa žal ne morem, ker imam tamalega bolanega. Še kar ga kuha, moža pa mi ni samega za puščat z njim. Sicer si je mož vzel bolniško, ker sama pa res nisem več v stanju niti zase skrbet. Ponoči me je še napihalo po desni lopatici in me je moj že moral zmasirat, da lahko sploh funkcionira moja desna roka.

Glede moderčkovuser posted image user posted image user posted image Ti rabiš kopalke? Mogoče v trgovini Mami - tisti ko sva bili skupaj, ko sem kupovala kapo za mojega tamalega, pa je trgovka bila "čudna in vsiljiva", poleg Okaidija. Tam vem da imajo kopalke, za drugje pa sem tudi jaz bosauser posted image
Lepo se imejte, jaz bom danes brez rač. , ker ga rihtamo, zvečer pa se verjetno že kaj javimuser posted image .

Lp, Eca

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 351
3.5.2007 13:28:57   
rakinja
Ojla babike

Kako ste kaj?Kako ste preživele praznik?Kak pa kaj brcike?Moja user posted image  veselo brca vsak dan bolj mojuser posted image  je tako navdušen,ko lahko občuti kako ga otročiček pozdravlja celi nor je tudi naša princeska je tako vesela ko položi njeno rokico na moj buš in čuti kako jo njena majhna sestrica pozdravlja.

ursyka21:Že komaj čakaš,da dobiš svojega prvega korenjaka v naročje?Še malo pa boš rešena a ne?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 352
3.5.2007 13:32:43   
rakinja
Eca:Tudi ti nimaš več dolgo do rima a ne?Kdaj imaš rok?Joj kako bi že jaz bla na vašem mestu upam ,da se mi ne bojo zadnje tri mesece preveč dolgo vlekle

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 353
3.5.2007 16:28:48   
ursyka21
Oj ženske!
Sem malo prej domov priracala. Me že tak mučijo s temi zdravniki da res že komaj čakam da rodim. Evo danes sem imela pregled pri osebni ginekologinji, jutri imam pregled pri diabetologu zaradi diabetesa, naslednji tedn v sredo moram v ambulanto za rizične nosečnosi zaradi diabetesa, previsokega pritiska in težav z ledvico in v četrtek spet k svoji. Jaz bi rabla osebnega šoferja. user posted image  Moj pa že stalno tečnari ko morava vsepovsod čakat.
Upam da mi bodo povedali v ambulanti v sredo kako se bo končala moja nosečnost oz. kak bo moj porod.
Freycha jaz imam še 3 tedne pred sabo pa ima moj user posted image  nekje 2900g. Te pa mene gnjavijo da imam predeblega otroka. So te slučajno dali na teste za glukozo?
Eca ti pa že odštevaš kaj.Malo še pa se bote cartali. No saj mi tudi počasi. Sem skozi razlagala da me ni strah poroda, a zdaj ko se bliža mi kar pritisk naraste ko se samo spomnim da bo treba it rodit.user posted image
Rakinja, ja veš da komaj čakam da bo konec vsega skupaj, potem pa upam da od mojega kaki 2 leti ne slišim o kakem naslednjem otročku.
Spet težim s svojimi romani, upam da nisem preveč tečna.
Lep dan vsem skupaj.

< Sporočilo je popravil ursyka21 -- 3.5.2007 16:30:25 >

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 354
3.5.2007 16:48:08   
Freycha
Ursyka21, so me dali ja. Na 50g sem pogrnila (imela 7.8, 7.7 je pa meja), pa so me poslali še na 100g, ampak izvidov pa zaradi teh prvomajskih praznikov še nimam.... moram jutri poklicati, če kdo slučajno dela v teh dneh in povprašati, ker tudi mene malo skrbi s tem testom......
No, je pa tudi res, da sem 175 velika, pa je mogoče potem toliko bolj "logično", da je moja bambina malo večja in težja. Pa tudi jaz sem se rodila 3800g težka in 54 velika. Torej sem bila tudi sama kar bombica hehe

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 355
3.5.2007 17:25:59   
ursyka21
Freycha jaz sem imela 50g test 9.4. Na 100g pa po 3 urah 8.2. Jaz mislim da nebo pri tebi nič pokazalo tako da boš lahko naprej vse veselo jedla. Jaz imam že vse noge napikane od inzulina. Saj vem malo še moram potrpet pa bo. Moj pravi da bo zdaj še hitro enga nardil , ker je zdaj navajen da sem skozi tečna.
Sicer si pa res kr velika tako da sploh ni čudno da je mala že tako velika. Jaz ko sem se rodila sem tehtala 4250g in dolga sem bila neverjetnih 45 cm user posted image . Pravi mali pujček, no zadj sem pa malo večji pujček. Pri nas so vsi v družini majhni in tudi jaz nimam več kot 152cm. lahko si samo predstavljaš kak zgledam z 90kg ker sem jih že perj imela 76.
Bomo že shujšali. Ti pa le javi kakšni so bili izvidi.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 356
3.5.2007 17:32:31   
Eca
Evo mene!

Moj rač. še ni porihtanuser posted image , ampak moram se malo javit, da veste, da sem še v enem kosuuser posted image .

Rakinja - ja, še 5 dni do pdp, ali v ponedeljek se grem pokazat v p. če ne bo kaj prejuser posted image .

Ursyka21 - mene tudi vedno bolj daje strah, bližje kot sem dnevu d. Pravzaprav mi sploh še ni za it, toliko stvari bi še rada naredilauser posted image , pa itak da nič več ne delamuser posted image .

Jutri imam zadnji pregled pri g. potem pa......se javim, če pridem domov po torbo in grem v Rim.

Lepo se imejte!

ECa

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 357
3.5.2007 17:47:11   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ursyka21

Freycha jaz sem imela 50g test 9.4. Na 100g pa po 3 urah 8.2. Jaz mislim da nebo pri tebi nič pokazalo tako da boš lahko naprej vse veselo jedla. Jaz imam že vse noge napikane od inzulina. Saj vem malo še moram potrpet pa bo. Moj pravi da bo zdaj še hitro enga nardil , ker je zdaj navajen da sem skozi tečna.
Sicer si pa res kr velika tako da sploh ni čudno da je mala že tako velika. Jaz ko sem se rodila sem tehtala 4250g in dolga sem bila neverjetnih 45 cm user posted image . Pravi mali pujček, no zadj sem pa malo večji pujček. Pri nas so vsi v družini majhni in tudi jaz nimam več kot 152cm. lahko si samo predstavljaš kak zgledam z 90kg ker sem jih že perj imela 76.
Bomo že shujšali. Ti pa le javi kakšni so bili izvidi.

no, kar se pujska tiče, tudi jaz kaj dosti ne zaostajam. Velika sem sicer res 175 cm, samo pred nosečnostjo sem imela že 89 kg, sedaj jih imam pa 98, pa upam da bom čez stotko čimpozneje prišla. Čeprav, kakor me zadnje čase daje lakota, bom pomoje hitro čez hehehehe.....

Eca, ti se kar pridno javlji...... te stalno spremljam, če si že ušla notri ali ne user posted image

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 358
3.5.2007 18:33:30   
Klarita
Hola babike, tudi jaz sem danes imela presejalni test 50 g. Upam, da rezultati ne bodo visoki. 18. 5. imam pregled in bom izvedela kako je. Kaj točno pomeni, če bom imela povišan sladkor? Dobim samo dieto ali si bom mogla kar pikat user posted image ?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 359
3.5.2007 18:55:11   
Freycha
hejho bejbi.... long time no see and read user posted image

Če bo 50g test čez mejo (čez 7.7) boš šla še 100g delat in če bi bil še tisti čez neke vrednosti, potem (če se ne motim) greš do diabetologa in potem ti bo on/a več povedal/a.......

Nič bat, imaš še nekaj pred sabo do špikanja user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 360
3.5.2007 19:16:42   
ursyka21
Oj!
Ja tako je s tem diabetesom! Če je še 100g glukozni test čez mejo dobiš napotnico za diabetologa. Jaz sem najprej dobila dieto (od 28 tedna do 34), kasneje pa inzulin ker so bile vrednosti po obrokih še zmeraj kljub dieti previsoke. Pa na prvem obisku pri diabetologu sem dobila Glukometer, to je merilec krvnega sladkorja. Pa saj verjetno vesta kak zgleda. Vsakokrat se moraš pičit v prst da priteče kri kasneje pa daš kri na tak listič in ga daš v aparat ki zmeri koliko sladkorja imaš v krvi. Jaz si moram merit 6x na dan(tešče,1,5h po zajtrku. pred kosilom,1,5h po kosilu, pred večerjo in 1,5 h po večerji)
Madonca sem zabluzla ko itak verjatno vesta kako zgleda.
Če vaju še kaj zanima pa kr vprašajta.
pa pa

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 361
4.5.2007 10:50:45   
Klarita
Hvala za info punce, kak bedno bi bilo brez vas. No upam, da ne bo treba več pikanja, čeprav me nikoli ni bilo strah, so  me kar dosti prepikali (visoka SR v krvi), se navadiš.
Torej upajmo na najboljše. LP vsem.

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 362
4.5.2007 12:36:09   
rakinja
Oj

joj kak bi bla na vašem mestu,da bi imela v maju rok ampak še bomo kar čakali in čakali.kaj se pa tiče debelosti sem pa kar presenečena do zdaj sem se zredila za dve kili pri prvi nosečnosti pa sem se zredila kar za 9kg zanimivo.

Kdaj se bomo dobile na kaki kavici ali sladoledu javite.Bi se vam pridružla,da vas malo spoznam.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 363
4.5.2007 13:25:00   
ursyka21
Pozdravljene!
Tak drage user posted image , jaz sem se odločla da se bom obesla user posted image . Ime za našega fantka smo izbrali že 4 mesece nazaj. In kaj se je zgodilo zdaj? Ne saj nebo punčka, je kr  fantek. No torej: Jaz danes pobiram cote iz stojala za perilo in poslušam da se naš novi sosed dere okoli hiše:"GAL, ki si?", "GAL; pridi sem no!" no in tako dalje še poslušam kar nekaj časa nakar ugotovim da človek kliče svojega novega PSA. In zdaj? Ki naj najdem novo ime če mi je blo že takoj všeč.
Mislim da bom sosedam kr pesa bek spravla.
No pa lep dan jaz moram počasi k diabetologu.
papa

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 364
4.5.2007 15:12:25   
mehurčica
Eh, mu daj pač Asterix ime.user posted image

Ti bomo s skupnimi močmi izbrale eno zelo lepo ime, boš videla. Do kdaj imaš čas?

Meni je bilo najbolj smešno, ko sem prvič slišala za Brito Bilač, ker ko sem bila mala, so eni Avstrijci imeli psičko Brito in potem smo pač mi naši mački dali tako ime. Nakar se začne v javnosti pojavljat neka Brita. Sem se režala ko slon.user posted image Ja, drugim je pa bilo verjetno obratno bolj smešno. Aja, pa prva hčerkica od naše Brite je bila Brina, kar je tudi baje bolj človeško ime. No ja, so pa tud kužki Lukci, Gregorji, Eriki,...user posted image

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 365
4.5.2007 17:20:20   
ursyka21
OJ!
Časa nimam več veliko, samo še 3 tedne.Če bom seveda prišla tako daleč.
Moj cuker je ok, sem danes verjetno imela zadnjič diabetologa.
Tak zaj pa grem izvajat napad na lubenico.
Čao

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 366
4.5.2007 19:16:34   
Freycha
Ursyka jaz sem spoznala eno psičko, ki ji je ime Neža - tako kot meni........ zato me sploh ne zanima več, a obstaja kak pes s tem imenom al ne, ker je čisto brez veze. Jaz bom dala otroku ime tako, kot meni paše, pa je čisto vseeno, če je še kje kaka psica ali pes s tem imenom......

jaz se na tvojem mestu ne bi obremenjevala s tem, pa bi dala otroku vseeno ime Gal (btw ta je tudi favorit pri meni, če bi bil slučajno pubec in ne deklina).

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 367
5.5.2007 9:03:40   
Eca
Jaz sem še vedno v enem kosu user posted image user posted image user posted image user posted image , Freycha mogoče pa si dobro prerokovala, kaže da v ponedeljek pa bouser posted image . V p. sem naročena ob 10h, potem pa bomo videli.... če kaj ne pride vmes (danes ali jutri).

Se še javim kaj!

Lp, ECA

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 368
5.5.2007 9:38:56   
Freycha
Ti samo mene poslušaj....... user posted image  7.5. je perfect day........ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 369
5.5.2007 10:10:38   
rakinja
ojla babike

kako ste kaj in kaj bote danes čez dan delale?Tako čudno vreme je tunaj in utrujajoče,da mi za nič ni.Upam,da danes ne bo spet deževalo,da bom lahko šla ven kaj z tamalo kr drugače bo spet sitna.Kako se kaj počutite?Kaj pa kaj brcike?Brcajo kaj al nič ali tudi na njih vpliva vreme.Moj user posted image je nekam leni danes.

Javite se kaj pa pa

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 370
5.5.2007 13:39:22   
NRMM
Daaaaan!

PA je res neko čudno težko vreme,tudi meni ni za nič sploh zdej po kosilu user posted image .Taak bi pasalo it spat,ampak kaj,ko se bo kmalu tamala zbudila in se bo začela akcija user posted image ,najprej ammmm potem pa ennnnnn (ven).Tudi jaz upam,da bo vreme zdržalo do večera,da gremo mal pod Pohorje na igrala in travico,da se mala zlaufa.

Naša user posted image  v trebuhu je danes tudi nekam mirna,očitno je bilo ponoči preveč akcije in sedaj spi.

Eca sej bo,si tik pred koncem,po resnici povedano ti kar malo zavidam user posted image ,no sej počasi capljamo za tabo.Fajn zrihtaj,če te kaj preseneti user posted image .

Lep vikend vam želim.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 371
6.5.2007 18:40:14   
ursyka21
Ola mariborčanke!
Kako ste kaj danes na tak tečen deževen in oblačen dan? Jaz sem malo prej prišla s krsta in se komaj premikam.To je to ko mislim da moram ravno vse pojest kar vidim. A je kdo kje zasledil madejko? A še ni prišla z dopusta?
Midve z Eco pa že odštevama. Ona sicer bolj kot jaz. Samo da bodo naše štručke zdrave.
Lep večer vsem

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 372
7.5.2007 9:33:53   
Laubica
Uršika21 sem se kar nasmejala ko sem tvoj post brala o Galu,veš naši sosedi imajo tudi psa z tem imenom.Ko sem pa jaz bila prvič noseča sva se odločila da bo Matic.Samo 3 mesece prej pa je prišel ven AVTO Matic,tako da je tudi odpadel.Zdaj pa imamo tudi probleme z imenom za punčko smo se vsi 3 takoj strinjali da bo Tinkara ,zdaj pa nam je na nuhalni nekaj videla da bi naj bil user posted image pa ne najdemo imena ki bi bilo vsem 3 všečuser posted image

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 373
7.5.2007 9:57:18   
Freycha
Da še vam sporočim, da sem ob 5.18 dobila sms, da je Eca že v porodnišnici, ker ji je odtekla voda....

čakam na naslednji sms, kjer bo povedala, da že pestvuje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 374
7.5.2007 10:06:19   
mehurčica
ECA, držim pesti za čimlažji porod!!!user posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?