kekec in mojca
|
Trnuljčica, jaz imam po prsnem košu alergijo ali na sonce, ali na morsko vodo ali pa na neko kremo. Skratka, alergija se mi ni pojavila vsakič, ko sem predel izpostavljala na sonce ali pa se šla kopat v morje, tako da predvidevam, da mi škodi krema za sončenje. Moja osebna zdravnica mi je predlagala kremo Ilrido - je protialergijska in ni tako zelo hudo draga, kot recimo ostale alergijske... Za odrasle se super maže, za otroke pa malo manj, je bolj gosta. In res, po njej o alergiji ni več ne duha ne sluha. Običajno kupim faktor 30. Bubi, koliko to stane v lekarni? Kar se tiče potovalnih posteljic, ni šans, da bi se sama zložla skupaj. Tudi midva z mojim sva porabla kar nekaj časa, preden sva jo zložla skupaj. No, v glavnem, če imate doma kinderped, potem uporabite tistega, ampak meni osebno je žal, da ga imamo, ker je ta posteljica čisto ok. Imam pa od haucka. Ob strani ima še takšno luknjo na zadrgo, tako da lahko otrok kasneje sam spleže ven. V prejšnjem (manjšem) stanovanju sem jo uporabljala tudi kot stajico, če sem morala kaj na hitro postorit in se zraven še ukvarjat z otrokom (pogovarjat, ga gledat...), v tem stanovanju (večjem) pa za to nimam prostora. Za na potovanje smo jo vozili kar nekajkrat, pa nam je kar prav prišla. Če se boma končno spravla kupit strešni kovček, jo bova vzela s seboj tudi tokrat na morje (bo res potrebno, ker vsi štirje ne bomo mogli spat v eni postelji...). Janey, se vidima danes? Če pa se slučajno zgrešiva, pa potem v četrtek... bom imela kar oba fanta s seboj. Kekec se bo igral v peskovniku, Tine pa bo v vozičku ali pa kar na rokah... Končno te bom spoznala še v živo!!! (Saj ne misliš it rodit, a ne? )
|